Umulige at få til at tage ansvar på udbedringer. Kan se at dette emne går igen ved flere af de kritiske anmeldelser. Dialogen er tung og oftest bliver der overhovedet ikke svaret. Man sidder med en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vi har bygget med KFS Boligbyg i 25/26 og har været meget tilfredse med forløbet. Det var meget vigtigt for os at finde et byggefirma, vi havde tillid til, da vi har været meget begrænset... Zobacz więcej
KFS Boligbyg er en unik kombination af byggefirma med egen tegnestue og fast håndværkerteam. Det betyder, at vi kan tilbyde jer et arkitekttegnet hus, hvor vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi. I får et unikt hjem designet til jeres byggegrund – ud fra jeres personlige drømme og behov.
Hagensvej 48, 9530, Støvring, Dania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dialogen er tung og oftest bliver der overhovedet ikke svaret. Man sidder med en følelse af at de er beregnende i forhold til omkostning ved indblanding af advokat.
Hvis man overvejer at bygge med dem så tjek lige dato for de positive anmeldelser. De falder sjovt nok i samme periode alle sammen.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Det var meget vigtigt for os at finde et byggefirma, vi havde tillid til, da vi har været meget begrænset i forhold til selv at følge byggeprocessen pga. arbejde, nyfødt og vores daværende boligsituation. Hertil må vi sige, at KFS har leveret over al forventning, da vi ikke har skullet bekymre os om noget i
processen, da de har taget hånd om det hele fra start til slut.
Først og fremmest tak til Mathilde, som hjalp os med at få projektet på plads, og som var meget behjælpelig med alle de spørgsmål, man nu engang har i starten af sådan et projekt.
Inge og Stefan på kontoret har været utrolig dygtige og professionelle i arbejdet med at få tegnet præcis det hus, vi ønskede os, og med at vælge de helt rigtige materialer inden for vores økonomiske ramme.
I forhold til selve byggeriet har Thomas, vores byggeleder, virkelig gjort et godt stykke arbejde. Alt har kørt perfekt, og han har hele tiden holdt os opdateret i processen. Også håndværkerne har leveret et virkelig flot arbejde, og det er tydeligt, at det er folk, som sætter en ære i høj kvalitet og godt håndværk. Vi får masser af ros fra vores gæster for det flotte murværk, de snorlige Troldtekt-lofter samt det vanvittigt flotte flisearbejde.
En kæmpe tak til hele teamet hos KFS Boligbyg!
Mvh.
Christina, Holger og Martin
KFS-Boligbyg byggede vores hus i 2016. Vi har hele vejen været fuldt ud tilfredse med både byggeprocessen og det færdige hus.
Nogle bekymringer dukkede dog desværre op her i løbet af de seneste år: En revne i en indemur havde stille og roligt vokset sig længere. Desuden var der også kommet en revne i en ydermur fra soklen til et vindue. Foruden revnerne var også en zinkliste på taget faldet af, og sidst - men ikke mindst, var vores yderdør fra Swedoor blevet så grim med revner og afskallet maling.
Så vi valgte i sommers at kontakte KFS-boligbyg, om der var lidt hjælp at hente her, og det var der heldigvis.
I oktober blev vi kontaktet af Mathilde, der ville kigge på sagerne, og i løbet af november fik vi først fræset noget metal ind i den indvendige revne (Vi skulle dog selv sørge for den efterfølgende maling, hvilket vi accepterede). Senere dukkede to blikkenslagere op og fik fastgjort Zink-kanten igen. Bagefter gik de lige rundt om huset for at tjekke, om der var andet zink, der var for mangelfuldt fastgjort og fik så det sikret bedre - Bare en super ekstra service.
Til allersidst kom så en murer forbi. Han skiftede 7 mursten og fik den udvendig revne repareret så flot, at man slet ikke kunne se hans lapning af revnen bagefter.
Så alt i alt synes vi, at det var en super flot service af KSF-boligbyg, at de stadig ville hjælpe en gammel kunde med at få fixet nogle skader her efter 9 år - og det endda uden beregning.
Det eneste, som de desværre ikke kunne hjælpe os med, var vores yderdør, men jeg fik en farvekode på den, så jeg så kan prøve at male den til foråret.
Vi har netop afsluttet vores nybyggeri med KFS, og vi har simpelthen intet at klage over – tværtimod har det været en fornøjelse fra start til slut.
Hele processen har været præget af en enorm tryghed, høj professionalisme og kvalitet i alle led. Det er tydeligt, at der er styr på tingene, og vi har følt os i de bedste hænder hele vejen igennem projektet. Det har givet os en ro i maven, som man kun kan drømme om som nybygger.
En kæmpe tak skal lyde til hele holdet for at gøre vores husdrøm til virkelighed. Vi vil især gerne sende en stor tak til Christian, Ditte, Jonas, Ronald og Inge. Tak for jeres store engagement, jeres overblik og for den måde, I har håndteret hele forløbet på.
Roserne gælder også alle jeres dygtige samarbejdspartnere og håndværkere, som har leveret et flot stykke arbejde til punkt og prikke. Samarbejdet har fungeret upåklageligt hele vejen rundt.
Står I og overvejer at bygge nyt hus, får KFS vores allervarmeste anbefalinger med på vejen. Tak for et fantastisk forløb og et lækkert nyt hjem!
Fortsættelse af vores anmeldelse fra den 22. januar 2026:
Som om situationen ikke allerede var/er alvorlig nok, modtog vi her til morgen en mail, hvor det direkte påstås, at vi ikke ønsker at overtage huset nu, fordi vores nuværende bolig ikke er solgt. Dette er en påstand, vi aldrig har fremsat – hverken mundtligt eller skriftligt. At blive tillagt motiver og udtalelser, som fuldstændig mangler hold i virkeligheden, er ikke blot urimeligt – det føles decideret krænkerende og respektløst.
Vi vil også understrege, at vi økonomisk ikke har behov for at sælge vores nuværende hus for at kunne overtage det nye. Dette gør påstanden endnu mere urimelig og uforståelig – det er helt klart, at den ikke har noget som helst hold i virkeligheden. At KFS alligevel vælger at fremsætte den påstand, viser efter vores mening en fuldstændig mangel på respekt overfor kunden.
Tværtimod har vi fra starten gjort det klart, at tidspunktet for færdiggørelse var underordnet for os. Vores fokus har hele tiden været, at huset skulle være færdigt og udført korrekt – ikke at det skulle afleveres hurtigst muligt.
Vi kan kun anbefale KFS Boligbyg. Vi har fået tegnet et virkelig lækkert hus af KFSs dygtige arkitekt. Vi har været selvbyggere på projektet.
Vi står med et hus, der står knivskarpt med lækre kroge til udelivet i haven og et hus med plads til hverdagen.
Arkitekten havde mange anderledes, flotte ideer og detaljer til indretning og arkitektur, hvor der også var fokus på, hvad der kunne lade sig gøre i forhold til økonomi og vores ideer og ønsker.
Vi fik virkelig god vejledning i valg af materialer og, hvad der fungerer i en dagligdag.
Tegningerne er meget detaljerige, hvilket har været en stor fordel i forhold til at være selvbygger.
Vi har bygget hus med KFS. Vi er utrolig glade for huset og det får generelt store roser af folk både for det arkitektoniske og håndværket. Derudover vi har nu haft 1-årsgennemgang med byggeskadeforsikringen, de havde næsten ingen punkter og de få der var er udbedret. Vi kan ikke andet end at se vi er glade for alt lige fra forløbet til det færdige resultat.
Vi har fået bygget flere huse, så vi vil betegne os som rimelig erfarne husbyggere. Vores erfaring er, at KFS har været de mest professionelle hele vejen igennem fra første møde til nøgleoverdragelse. De er ikke de billigste, men det betyder, at vi ikke har oplevet nogle begrænsninger i vores ønsker for byggeriet. Blandt andet kan vi nævne, at vi fik designet special bund med gitter og afløb under biler i garagen.
Vores byggeleder Thomas var toperfaren, og ekseptionel dygtig til at styre processen. Desuden var han hurtig til at vende tilbage, når vi skulle have fat på ham. Som sagt fra første møde med utrolig imødekommende Jonas til Thomas ved afslutning af byggeriet. De får alle en stor varm anbefaling herfra.
Rigtig god oplevelse med KFS. God kvalitet.
Vi byggede med KFS Boligbyg i 2018. Efter afleveringen gjorde vi virksomheden opmærksom på flere fejl og mangler. Siden da har vi haft flere møder om udbedring, men vi har endnu ikke oplevet, at arbejdet er blevet gennemført.
Vi har gentagne gange fået tilsagn om, at der ville ske opfølgning, men vi har ikke modtaget nogen konkret tidsplan eller færdig løsning. Det har været en lang og frustrerende proces, som har skabt afmagt og skuffelse hos os, og vi står fortsat med forhold, der burde have været løst for længe siden.
Vores oplevelse med KFS har på ingen måder levet op til vores forventninger og må konstaterer at vi ikke selv som kunde kan få KFS til at udbedre fejl og mangler som aftalt.
Flotte huse, men enorm dårlig oplevelse. Ved ikke om det skyldtes dårlig økonomi eller blot dårlig moral da de når en fejl påpeges (og de langt om længe vender tilbage sender den underleverandør der har udført jobbet) skynder sig at fakturere for besøget da man ikke er enig i fejlen. Ellers er oplevelsen at de forsøger at løbe fra ansvaret og virker drevne i at køre sagerne via advokat
KFS har opført vores hus, men fugerne begyndte hurtigt at smuldre efter indflytning. Ved 1-års gennemgangen blev vi lovet, at problemerne ville blive udbedret – men vi hørte aldrig mere fra dem.
Efter utallige henvendelser og en ventetid på over 3 år kom der endelig nogen ud. Desværre var udbedringen meget begrænset, og størstedelen af huset har stadig smuldrende fuger.
Vi er meget skuffede over både kvaliteten af arbejdet og den manglende kundeservice. Når man bygger et nyt hus, forventer man, at fejl bliver taget alvorligt og håndteret professionelt. Det har desværre ikke været vores oplevelse.
Helt igennem god service. God kontakt mellem os og byggelederen Thomas. Overholdt aftaler, tidsplan og flot udførelse af arbejdet. Arkitekturen er smuk og gennemtænkt, vi er blevet forstået og hørt. Vi kan varmt anbefale KFS.
Vi har haft fornøjelsen af at få bygget vores drømmehus i Nordjylland i samarbejde med KFS Boligbyg – og vi kan kun give vores varmeste anbefaling!
Fra start til slut har forløbet fungeret upåklageligt. KFS har været fuldstændig gennemsigtige og åbne omkring vores ønsker og tilpasninger, hvilket har skabt stor tryghed i processen. Deres evne til ikke bare at lytte, men også vejlede og rådgive ud fra egne erfaringer og faglige vurderinger, har løftet hele oplevelsen markant.
Hver eneste medarbejder, vi har mødt i KFS-organisationen, har bidraget til en byggeproces, der føles både personlig, skræddersyet og topprofessionel. Fra Jonas i de indledende samtaler, over Stefan i design- og arkitektfasen, til Thomas som byggeleder – vi har været i de bedste hænder hele vejen. Og en særlig tak til Ditte for kompetent, hurtig og professionel sparring, når der har været behov.
Hvis du går med tanker om et byggeprojekt, der skal have kant, karakter og noget ud over det sædvanlige, kan vi på det varmeste anbefale KFS Boligbyg.
Byggede hus med kfs og giver 5 stjerner for den oplevelse.
En for det god rådgivning og ærlige svar ift. vores lidt for vilde ideer.
En for de flotte arkitekt detaljer.
En for fantastisk håndværk!
En for imødekommende tilgang.
En for løse problemer på en konstruktiv måde.
En 6. burde giver til Thomas, som blev byggeleder til slut i projektet - han fik os i den grad godt i mål, tak!
Et byggeprojekt er jo ikke bare købet af en sofa og et hus tegnet fra bunden er ikke et samlebåndsprojekt. Det vigtige for os har derfor været, at når problemer opstod, så blev de også løst. Desuden har der været en jordnær tilgang til projektet og generelt god kommunikation.
Vi har fået et hus som ikke kunne tilbydes af andre på markedet - det unikt og det er fantastisk!
Alle har været venlige og imødekommende og der har været fremvist en stolthed til det håndværk der er udført.
Det her er et hus bygget til os - vi havde mange ideer og det formåede Stefan at tegne sammen og så lige tilføje det der helt særlige ekstra.
Så hvis man er træt af kedeligt ens byggeri - så er KFS boligbyg et god bud på et nyt hus!
Vi giver desuden lige en ekstra stjerne - for at kunne indrømme en fejl, det sætter vi pris på.
Vi har bygget hus med KFS Boligbyg. Vi er meget tilfredse, og har fået et smukt lækkert arkitekttegnet hus af særdeles god kvalitet.
1/ arkitekttegnet løsning: Vi var i forhandling med flere husfirmaer, men, KFS’ arkitekt tegnede noget helt andet end de andre og var spot on på alle de ting, vi slet ikke engang vidste vi drømte om. Vi var meget imponerede over det udleverede materiale, samt at arkitekten så fint havde læst os og forstået hvad vi drømte om, og tilføjet ting som var lige os, selv om vi ikke havde forestillet os det forinden.
2/byggeprocessen: vi har virkelig nydt at komme på byggepladsen og tale med KFS’ egne håndværkere eller samarbejdspartnere. Der har været ganske få problemer (fx en brønd lagt lige foran hoveddøren af en ekstern samarbejdspartner), men KFS sørgede for at den blev flyttet til et mere hensigtsmæssigt sted, til alles tilfredshed. På den måde var kommunikationen med både håndværkere, byggeleder og KFS problemfrit. Vi oplevede at KFS’ egne håndværkere var enormt stolte af deres arbejde, på en virkelig fin måde, og at de gik op i at levere et perfekt resultat. Huset blev leveret et par uger inden fristen. Vi har oplevet stor omhu for byggeriet og et firma der virkelig gik op i at bygge/aflevere høj kvalitet.
3/Huset: huset er så dejligt. Vi er helt utroligt glade for både hvor smukt og funktionelt det er, men også i hvor god kvalitet. Der har efter overlevering været et enkelt problem med en vandhane (selve vandhanens “knapper”), og KFS kom næste dag og skiftede det, selv om det var måneder efter overtagelse. Utrolig god service - også efter overlevering.
Vi kan kun anbefale at bygge et hus med KFS.
Ditte og Mikkel
#nybyg_dm
Vi har bygget funkisvilla i 3 forskudte plan med KFS som entreprenør og det har været en fantastisk oplevelse.
KFS har stået for at udføre støbearbejde, vvs, ventilation, indv. gasbetonvægge, tømrerarbejde (vinduer og tag) samt skalmuring - resten har vi selv udført, sideløbende med KFS også gik på byggepladsen.
Processen og kvaliteten har vi ikke en finger at sætte på - vi har en følelse af, at alt var muligt med KFS. God byggestyring, dygtige og venlige håndværkere. Hvis vi skulle bygge igen, så blev det med KFS.
Vi har bygget 2 gange med KFS.
Processen med at få tegnet huset og materialevalg har været virkelig god. Tilpas meget modspil og medspil på de tanker man har gjort sig.
Byggeleder Thomas har stået for begge projekter, og der har altid været en rigtig god dialog.
Det er virkelig dejligt, at man har haft adgang til huset under hele byggeriet, så de småting som der måtte være, har vi kunne finde hurtigt. De ting som der har været, er der altid hurtigt blevet taget hånd om. Det har f.eks. været udtag til ventilationsanlæg i loftet som blev flyttet 2 meter efter vores eget ønske, eller en stikkontakt på en forkert væg.
Håndværkerne på pladsen har altid taget pænt imod, når man kom på pladsen. Man har aldrig følt, at man har gået i vejen.
1 års gennemgang har været afholdt som planlagt, og de småting som der har været, er blevet ordnet inden for kort tid efter gennemgangen.
Vi har endda også fået lavet et par ting allerede inden 1 års gennemgangen, da vi opdagede en utæt samling i en tagrende og en enkelt tagsten som var knækket i et hjørne. Begge disse blev skiftet med det samme, uden at vi behøvede vente til 1 års gennemgangen.
Vi er rigtig glade for huset, så vi regner ikke med at flytte i den nærmeste fremtid, men skulle det ske, så bygger vi gerne med KFS igen.
Vi har bygget hus med KFS, det har været en god oplevelse fra start til slut. Lige fra de små detaljer som arkitekten viste os, til en byggeproces med stor tilfredshed hvor Thomas Kvist(byggeleder), som sørgede for tidsplan og kvalitet var i højsædet.
Alt i alt står vi tilbage med et dejligt hus og kun de bedste anbefalinger herfra.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.