KEYMUSIC Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Keymusic stel oplichters... Speaker besteld rond 1100eur in maart 2022 Men gaf aan levering problemen....elk keer weer wat. En ja hoor gewoon in september failliet.... nooit meer wat van gehoord .... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toffe winkel, altijd een fijne ervaring om binnen te wandelen. Personeel is zeer gedreven, je kan hun altijd om advies vragen , ze vertellen je met plezier alle do's en don'ts zonder verkooppraatj... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Gehoorbescherming besteld in mei 2022. Vanwege problemen bij leverancier bericht ontvangen dat de levering enkele maanden op zich laat wachten. Geen probleem dacht ik, dat gebeurd wel vaker. He... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Winkel voor muziekinstrumenten. Gitaren, drums, keyboards, versterkers, dj-gear, pro-audio en meer!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Prima ervaring

Fijne winkels waar je in alle rust je instrument kunt uitproberen, desgewenst met aanvullend advies van de specialisten die de tijd voor je nemen. Geen verkoopprietpraat zoals in andere muziekwinkels (is mijn ervaring), maar echt eerlijk advies vanuit het muzikantenhart. En precies dat sfeertje onderscheidt Keymusic van de rest.

21 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Awesome store for musicians and producers!

The keymusic store in rotterdam is one of the coolest stores I've seen in holland! So much variety in instruments and helpful advice from staff who are each experts in their field. Bought all my producer gear there and regularly have chats with the staff there about studios and music. Lets be honest they've pretty much become my consultants! Really personalized service and friendly smiles all the time there!

21 października 2020

BEST service out there

BEST service out there! And biggest music store I've ever seen. I visit Rotterdam regularly. Also really like the Eindhoven store.

Thanks guys and keep it up!!!

20 października 2020

Geen service.

Vijf maanden na aankoop ontstaat er een defect aan mijn pioneer koptelefoon van 150 E. Ondanks dat het misschien niet de beste is voor dat geld mag je er van verwachten dat hij een redelijke tijd mee gaat.

Key music geeft aan deze te willen repareren maar dat ik hem dan wel een maand kwijt ben. Ik vind deze termijn buitensporig lang voor een apparaat van dit bedrag.

Resultaat zou zijn dat ik mijn hobby een maand lang niet kan uitvoeren of toch geld moet uitgeven aan een andere.

Ano 2020 vind ik deze service slecht! Koop ik bij mediamarkt iets dan neemt deze zijn verantwoordelijkheid en ruilt het product om.

Key music wil kennelijk geen service verlenen en kosten maken maar legt de garantie neer bij de fabrikant en laat zijn klant die muziek als hobby heeft een maand zonder zitten.

Hier onder hun reactie:
Beste J,

Wat vervelend dat je koptelefoon kapot is. Wij kunnen hem inderdaad opsturen ter reparatie en als blijkt dat het defect niet door jouw toedoen ontstaan is dan zal het onder garantie vallen.
De duur van een reparatie is gemiddeld 2 tot 4 weken. Echter kan het soms zelfs langer duren. Wij kunnen de koptelefoon natuurlijk niet vervangen, want als dan jouw gerepareerde terug komt zitten wij met een 2e hands koptelefoon. Wij kunnen ook geen koptelefoons uitlenen vanwege de hygiene.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben hierover dan verneem ik dat graag.

Marc de Vries | Klantadviseur

Beleef muziek. Jouw muziek

Reactie op de reactie van ket music 20-10-2020

Beste bedankt voor uw reactie.

ten eerste is het apart te noemen dat jullie pas na een negatieve feedback iets met de foto's gaan doen die aan de email's waar gevoegd.

Als consument heb ik recht op een goed product. Wat conform is.

In de eerste 6 maanden moet u zelfs bewijzen dat het door ondeugdelijk gebruik is ontstaan.

Daarnaast heb ik met u een overeenkomst en niet met pioneer. Met andere worden u moet het oplossen en of u dat samen met pioneer doet is aan u.

Daarnaast wordt in de email aan mij aangegeven dan de kans groot is dat reparatie waarschijnlijk langer dan 4 weken duurt en u zegt nu weer 2 tot 4.

Er rest mij nu niet anders dan u officieel in gebreke te stellen.

17 października 2020
Logo KEYMUSIC

Odpowiedź od KEYMUSIC

Vervelend om te horen dat je problemen hebt met de hoofdtelefoon. Natuurlijk betreuren wij dit en snappen wij dat dit voor u als klant teleurstellend is. Een reparatie binnen garantie verwacht je in een redelijk termijn weer retour te ontvangen. Dat is natuurlijk een breed begrip, maar de 2 tot 4 weken is uit onze ervaring de gemiddelde behandeltijd hiervoor.
Wij moeten het product registeren, toezenden aan een geautoriseerd service center, aldaar behandeld worden, eventueel onderdelen bestellen en weer retour zenden.

Daarom hebben wij op basis van de duidelijke foto's die meegezonden waren contact opgenomen met het service center om te zien wat op afstand mogelijk is te bepalen.
Uiteraard heeft iedereen recht op wettelijke garantie. De garantie is echter, in dit geval, beperkt toch de elektronische onderdelen (zie link hieronder van Pioneer) en niet een gebroken of gescheurd onderdeel zoals de hoofdband of scharnier gedeelte.
Dit is een onderdeel wat onderhevig is aan veel bewegingen en zal onder ''ondeugdelijk gebruik'' door Pioneer afgewezen worden wegens deze reden.

Er zijn wat dat betreft altijd bepaalde rechten en plichten waar een bedrijf, maar ook een consument mee te maken heeft. Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is wat u zou verlangen. Dit is echter wel de situatie waar wij mee te maken hebben. Had u de hoofdtelefoon onder garantie aan ons verzonden, en bleek dit niet onder garantie te vallen zouden daar ook nog eens extra onderzoekskosten aan vast zitten. Deze zijn in ieder geval nu bespaard.

Hopelijk geeft dit een duidelijk beeld van de situatie.

Het Keymusic Team

21-10-20

Hartelijk dank voor uw reactie. Als u wenst dat wij de garantie kwestie voor u in behandeling nemen, is dit geen enkel probleem. Wij versturen het naar een geautoriseerd service center, die bepaald of dit wel of geen garantie is. Zoals in het eerdere bericht aangegeven, kunnen zij op basis van de foto's uitsluiten dat dit onder garantie valt.
Desalniettemin heeft u het volste recht het in te dienen, echter de eventueel voortvloeiende kosten komen op rekening van u.

Het Keymusic Team

Oceniono na 1 z 5

Plus d'un mois d'attente et toujours rien.

Commande passée le 9 juillet pour un livre. Nous sommes le 11 août toujours rien.
Plusieurs mails envoyés au service client qui répond qu'ils s'en occupent... On connait la suite.
Très déçu, il est rare que je note des avis sur le net mais si ça peut éviter à certains acheteurs potentiels des déconvenues...

11 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

worst customer service possible.

worst customer service possible.
ordered a guitar in the store. when i went to pick it up, the whammy-bar was missing. they assured me they would send it to me. that was 6 months ago!!
my emails are not answered and i was unable to get anyone on the phone about this.
cherry on the cake: they sent me an invoice saying that i didn't pay the full price of the purchase, which is ridiculous. why would they ask me to pay less than the actual price at the store and then hand me the item?
i understand that covid messed up some things but 6 months! and there's no excuse for not communicating with your customers.

10 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Wss al 5/6 keer besteld in 2019/2020 en…

Wss al 5/6 keer besteld in 2019/2020 en elke keer super service, b/stock producten met giga korting als nieuw binnengekregen, zat bij 1 een oplader niet bij en werd meteen geld voor een nieuwe overgemaakt.

Super klantenservice en de aanbiedingen elk jaar zijn top!

2 sierpnia 2020

Fijne winkel

Niet naar dat gezeur luisteren van sommige mensen die hun beklag doen. Het oordeel bij deze trustpilot is klopt niet - en weerspiegelt alleen wat mensen die hun gal spuien. Ik ben heel tevreden over Keymusic Eindhoven. In al die jaren nooit een probleem gehad. Prima winkel en personeel. Dit soort winkels moeten blijven in de regio, dus als ze hebben wat je wilt - gewoon lekker bestellen hier.

28 lipca 2020

Klant is koning by Keymusic

Ben nu een paar keer bij Keymusic in Rotterdam geweest en ik moet zeggen dat de service top is. Veel beter dan vroeger. De mensen die de gitaren verkopen hebben ook echt veel verstand van zaken. Ook de klantenservice reageert netjes en op tijd. Klant is nog echt koning bij hen. Binnenkort weer een gitaar daar kopen.

8 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Behulpzaam en eerlijk over huidige Covid-situatie.

De verkoper van Gent vertelde me dat het momenteel erg moeilijk is voor hen om aan sommige producten te geraken. Dit omdat er erg veel fabrieken meerdere maanden zijn gesloten geweest door Covid-19 en dus zware achterstand hebben. Hij heeft toen gebeld voor de huidige levertermijn van de piano die ik online had gezien en dit was eind augustus. Wow, dat is lang voor een piano. Ik heb dan een andere leuke piano gekocht die ze wel in stock hadden in hun magazijn. Bedankt voor de eerlijkheid en behulpzaamheid!

3 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Terrible service desk and awful…

Terrible service desk and awful reparation service.
I bought a reloop mrx 60 dj mixer. In 1 year i had to send it back to reparation and yet is still not working properly. I had to wait very long time to have a response and to have my mixer back after reparation. Now i have to send it back for the third time and Keymusic does not want to guaranty for a replacement for the product. I feel so sad that i bought my mixer from this store.

2 lipca 2020

Miese Kommunikation, null Service

Es findet absolut keine Kommunikation seitens Keymusic statt. Es antwortet einfach niemand, weder per E-Mail noch Facebook oder Instagram. Das Webform für die Rückgabe funktioniert ebenfalls nicht. Absolut KEINE Empfehlung... ganz mieser Laden.

30 czerwca 2020
Oceniono na 2 z 5

I do not recommend

I do not recommend . Prices are not lower than those of competitors, waiting for the order also very long. I also had situations where I bought products online were in stock, after which I get information by calling them that everything will be delivered this week. After two days I find out that the product I bought is not available. I have been waiting 10 days for other goods. Because the company will not send products until I pay the difference, and on the invoice I received from the amount that I have to pay for that payment within 14 days. Of course, I had to call them and find out something was going on.

23 czerwca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej