Et udmærket forløb hos KB Coaching Jeg giver KB Coaching 5 stjerner. Samlet set har det været et rigtig fint og udbytterigt forløb. Kasper er fagligt dygtig, og der er en god og jordnær tilgan... Zobacz więcej
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig personlig coaching – uden BS ! KB Coachings filosofi om at gøre træning og kostvejledning personlig og skræddersyet til den enkelte passer virkelig godt på det, man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kasper er en rigtig flink og dygtig træner, som samtidig siger tingene, som de er. Han er god til at lytte og hjælpe med at finde frem til det, der fungerer bedst for den enkelte, så man kan nå de m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg startede mit forløb hos Kasper med et ønske om at tabe mig, få en stærkere krop og ikke mindst få styr på min ryg, som gennem længere tid havde givet mig problemer. Samtidig ville jeg gerne h... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Personlig træning og kostvejledning online i hele landet og på fysisk lokation i Odense. Kandidat i idræt og bachelor i ernæring. Jeg hjælper med at få tøjet til at stramme de rigtige steder, og atleter med at udleve deres potentiale igennem fysisk træning og kostoptimering.
Rugårdsvej 23, 5000, Odense, Dania
- kasper@KB-coaching.dk
- www.kb-coaching.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling af Kasper. Jeg har kendt Kasper i mange år gennem et fitnesscenter, hvor vi begge trænede. Jeg har gennem vores fælles interesse fået mange gode og brugbare tips i forhold til min styrketræning, men også i forhold til mange andre ting, lige fra skader eller træningsformer i tilknytning til tennis, løb mv, men også i forhold til kost, søvn osv. Modsat mange af de online coaches der findes på nettet, som tager et weekendkursus og kalder sig coach, eller sprøjter lidt krudt i armene for at vise, at de har fundet frem til de vise sten i forhold til træning, så ved Kasper, grundet sin uddannelse, faktisk hvad han snakker om. Hvis han ikke ved det på stående fod, så undersøger han det, og kommer altid med et kvalificeret svar. Så hvis du vil have en coach, er min anbefaling, at du bruger pengene fornuftigt, på en som Kasper, der kan fremvise en reel uddannelse, som underbygger det han snakker om.

Ekstraordinær god service
Efter henvisning tog jeg kontakt til Kasper, da jeg var på jagt efter en personlig træner som en gave til min mand. Efter at have skrevet lidt sammen, gjorde Kasper mig opmærksom på, at han ikke selv var det rette match for den træning, min mand højst sandsynlig var interesseret i. Men Kasper gav sig tid til at hjælpe mig med at guide mig igennem muligheder for træning/personlig træning og gav mig henvisning til en træner, der matchede mine ønsker mere. Det var en virkelig fornem service og han gav sig god tid til at hjælpe mig. Det var en virkelig god oplevelse at møde professionelle, der værner om at give god service og hjælpe med den helt rigtige løsning - frem for at udnytte min uvidenhed og bare tage mine penge 🙂

Odpowiedź od KB Coaching
Kan kun anbefale Kasper- Også til dem…
Kan kun anbefale Kasper- Også til dem der ikke bor i Odense
Kåre

Odpowiedź od KB Coaching
Jeg har været virkelig glad for Kasper
Jeg har været virkelig glad for Kasper, i mange situationer. Jeg har deltaget i et af hans kost programmer og kunne mærke en væsentlig ændring? på min livs energi og det blev os lidt lettere at bevæge sig 💪😁
Men generelt, er han min go to guy, når jeg går med spørgsmål om træning, kost og tilskud.

Odpowiedź od KB Coaching
Mega flink og ambitiøs coach!
Kasper er et stærkt og anerkendende menneske, som helt klart hjælper dig med at trøjen strammer på den rigtige måde - uanset om det er vægttab eller bulk til opbygning af muskelmasse. Han ved hvad han snakker om og er god til at formulere tingene, så enhver kan forstå det!
Og nåår jo, så er han også mega flink! Stærkt anbefaling herfra.

Odpowiedź od KB Coaching
Tilbage til judo efter skulderskade
Kasper har hjulpet mig i gang med træning igen efter en skulderskade. Ikke nok med at give mig et program, der relevant for min sport (judo) hjalp han også med den korrekte progression, så jeg ikke overbelastede skulderen, og han formåede også har give mig motivationen tilbage og skabe enorm stor fremgang i min styrke, som direkte kunne overføres til at jeg nu kan træne judo helt normalt igen!

Odpowiedź od KB Coaching
Jeg har haft fornøjelsen af at være i…
Jeg har haft fornøjelsen af at være i et forløb med Kasper Balle, og det har været en markant anderledes, og langt mere kvalificeret, oplevelse end det, man ofte møder i fitnessbranchen.
Kasper arbejder evidensbaseret og med en solid akademisk baggrund (både bachelor og kandidatgrad), hvilket tydeligt afspejles i hans tilgang til kost og træning. Intet er overladt til tilfældigheder, og der er en vis faglighed, som man sjældent ser – særligt i en tid hvor influencers og “gode råd fra Instagram” ofte fylder mere end reel viden.
Han kommunikerer klart og ærligt, uden filter. Det er no-bullsh*t hele vejen igennem – og det virker. Jeg kan kun anbefale ham til andre, der søger et seriøst og videnskabeligt funderet alternativ til den ellers overfladiske del af branchen!

Super behageligt menneske
Super behageligt menneske! Ikke så meget pjat, men plads til ærlighed, forstålige facts og god energi!
Jeg vil alle dage vælge Kasper igen til at få styr på træning og detaljer, for at jeg får et bedre udgangspunkt for krop og sind.

Ros til Kasper
Gennem Instagram har jeg lært Kasper at kende.
På IG følger jeg Kaspers interessante videoer, plus jeg også modtager hans MandeMemo på mails.
Jeg følger Kasper fordi han har en Cand. scient uddannelse i idræt plus han også er uddannet diætist.
Hans rådgivning (også) på nettet er derfor helt anderledes videnskabligt velfunderet, end mange utålelige inkompetente influencer.
Kasper er ualmindelig venlig til at svare på mine spørgsmål og betragtninger, hvilket jeg slet ikke havde og har forventet.
Hvis ikke jeg havde boet i København havde jeg helt klart valgt Kasper som min personlige træner.
Så jer på Fyns land - sæt i gang og bestil en tid hos ham. Han kan jo ikke leve af gratis rådgivning på nettet. At han også er sjov - kan kun gøre din træningen til en endnu bedre oplevelse. Venligst Yvonne.

Odpowiedź od KB Coaching
Vidende og med konkrete tiltag
Jeg har fornøjelsen af at sparre med Kasper der altid har et knivskarpt råd, hvad enten formen pudses af, vi taler kost eller der skal laves struktur på træningen.
Kasper er super vidende og god til at få tingene ned på jorden så jeg har en konkret plan jeg kan arbejde videre med når vi har mødtes.

kompetent personlig træner
Kasper er en utrolig dygtig og kompetent personlig træner. Han er altid lyttende til ens behov og ønsker, og formår at lave en målrettet plan, der passer perfekt til én. Samtidig er han en behagelig og afslappet person at være sammen med, hvilket gør træningen både effektiv og rar

Odpowiedź od KB Coaching
Behagelig fyr og god sparring
Tog kontakt til Kasper pga. hans faglige niveau og uddannelse. Og så virkede han helt nede på jorden og empatisk. Det har jeg kun får bekræftet, da Kasper er meget respektfuldt og empatiske i vores samtaler
Jeg ville gerne smide noget fedt. Jeg har egentlig tracket kalorier i mange år og mit hovedfokus er, at blive stærkere i de store basisøvelser og samtidig se godt ud nøgen, hvem vil ikke det ☝🏻😉
Men havde brug for noget sparring og andre øjne på tilgangen til det
Vi startede med et aggressivt cut, og gik senere over til mere konservativt. Det er motiverende at se man smider meget vægt om ugen, men samtidig kan præstere i træningsrummet. Der er tabt 7,5 kg. på 10 uger.

Kæmpe anbefaling herfra
Jeg tog fat i Kasper efter at have fulgt med på sidelinjen aktivt på sociale medier. Er fan af hans ærlige, No BS tilgang og så kan jeg godt lide, at et af mellemmåltiderne i kostplanen er en øl. Vi tænker altid at øl feder, men så længe kalorierne passer, så kan man også godt drikke en øl. Intet er forbudt, bare man tænker sig om!
Jeg ville gerne tabe et par kg, og det lykkedes godt. Under forløbet havde Kasper en god måde at kommunikere på og meget opmærksom på de udfordringer, jeg løb ind i
Forløbet har også givet mig større opmærksomhed på hvordan jeg skal holde øje med kalorierne fremover, så kæmpe anbefaling herfra!

Super forløb
Jeg startede et forløb hos Kasper, efter at have fulgt med i hans nyhedsbrev MandeMemo og insta i lang tid. Nu var tiden moden til at få fjernet maven.
Jeg træner i forvejen og har dyrket triatlon men havde brug for at få det hele sat lidt i system. Der er hurtig reaktion på tingene, snakkede med ham om nyt program og ”hvis du er færdig om 10 min, så kan jeg træne det i dag". Det fik han hurtigt ordnet.
Forløbet startede med det, Kasper kaldte et STV strategisk turbo vægttab forløb, hvor vi tabte en masse fedt. Det blev til 4,2 kg på 6 uger. Nu forsætter vi med mere mad, så der kan komme muskler på.
Kaspers tilgang til vægttab og træning er så fed og ligefrem. ”Lidt er også ok” og med god balance i kosten, har forløbet fungeret super godt.
Trine Holm-Larsen, 56

Klart anbefalelsesværdigt !
Det er fedt, at Kasper skriver selvstændigt og spørger om der er arrangementer, eller lign. der skal tages hensyn til i den kommende tid. Det har jeg ikke oplevet før i andre forløb. Bliv ved med det Kasper! 😊
Målet var at blive bedre til at tage ansvar for mine egne aftaler og ikke falde tilbage i gamle mønstre i pressede/stressede situationer. Overordnet ville jeg være den bedste udgave af mig selv overfor mine nærmeste og et forbillede for mine 2 drenge.
Jeg valgte et HakketBøf forløb, de første 6 uger lavede STV (strategisk turbo vægttab), hvor målet var et skære overflødigt fedt væk, hvilket vi bestemt har formået. Jeg tabte 5,9 kg og spiste som jeg havde lyst til, inden for de aftalte rammer. Det bedste ved forløbet, var Kaspers personlige tilgang hvor tingene bliver sagt direkte som de er, og hans ønske om at gøre/give det bedste.
Jean Wind, 34

Odpowiedź od KB Coaching
Elsker Kaspers positive "no bs"…
Elsker Kaspers positive "no BS" tilgang💪🏻
Jeg tog fat i KB coaching, da havde faldet af på den med min krop, og havde brug for at skulle stå til ansvar og reflektere over handlinger.
Forløbet er nok lidt anderledes, da det vigtigste for mig er en i baggrunden, jeg kan sparre med, og som kan sparke mig bag i. Jeg har hang til dovenskab og ”f*** it” hvad kost og træning angår.
Jeg har tabt 6,1 kg de første 6 uger, uden at være voldsomt strik med kosten og uden træning. Målet er senere at få træning under huden igen, når husprojektet
Hans Jepsen, 39

Odpowiedź od KB Coaching
God træning og ærlige tilbagemeldinger
Jeg arbejder til dagligt i en bank og har et meget stillesiddende arbejde. Jeg spiller padel hver søndag, men tog fat i Kasper, da jeg døjer lidt med ryg og baglår.
Jeg har været 8 uger i et Makkermotion-forløb med en kammerat. Vi startede op sammen, da vi begge ikke er så motiverede for at gå i fitnesscenter, men vi ved at vores krop har brug for det. Målet er egentlig at vi får træning ind som en fast rutine, så vi kan minimere de småskavanker vi har.
Det er godt, at der bliver lagt lidt mere på for hver gang vi træner, og at jeg bliver udfordret på det, jeg ikke kan (endnu). Tak for et godt forløb indtil videre.
Michael Jensen, 36 år

Odpowiedź od KB Coaching
Top fyr og enormt grundig
Top fyr og enormt grundig. Kasper har en god lyttende måde at tilgå et forløb og så er han piv ærlig- også når man piver lidt 😅

Har været ved Kasper i godt og vel 2md
Har været ved Kasper i godt og vel 2 måneder og der er røget 13,3 kg og 25 cm om livet.
Jeg tog fat i Kasper, fordi det hele var hårdt for systemet, og da jeg efter nogle hårde år havde taget en del på. Har forsøgt flere gange tidligere og også tabt mig, denne gang føler jeg dog virkelig jeg har fundet noget jeg kan holde resten af livet. Kasper hjælper mig med kosten, hvor jeg spiser de retter jeg selv kan lide og så kommer han forbi til personlig træning hos mig.
Han tager mig alvorlig på en sjov og god måde, hvilket har hjulpet meget igennem forløbet.
Allerede inden for de første par uger fik jeg meget mere overskud og brugt lang tid i haven. Jeg er også blevet mere positiv og fået nemmere ved tingene
Erik Pedersen, alder 53

Odpowiedź od KB Coaching
God til at møde mig personligt og hjælpe mig med mine problemer
Kasper var skide god til at møde mig der, hvor jeg var. Udover det havde han undersøgt mit problem og havde nogle gode pointer til mit forløb.