Kattens Værn Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gitte Katteinspektør fra (Kattens værn Billund) er en person som er omsorgsfuld og dedikeret til sit arbejde. Jeg har igennem årene hjulpet mange katte som har haft brug for hjælp. Og der har Gitte v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

6 stjerner til Kattens Værn for bedste service Kattens Værn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kærlig familie på kun en uge! Helt fantastisk ople... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 år er det da vist på høje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjæle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sødeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 år gammel border colliemix) og Johs ville være så hurtige til... Zobacz więcej

1. Schronisko dla zwierząt
  2. Ośrodek adopcyjny dla zwierząt
  3. Weterynarz

Napisane przez firmę

Kattens Værn er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens Værn har specielt fokus på de vilde katte. Det anslås, at der lever i omegnen af en halv million herreløse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfældet. Vi arbejder både med de vilde og de tamme herreløse katte.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

221 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Killing klemt fast på sommerhusterrasse - heldigvis hjulpet i tide

Fik melding fra vores vinduespudser om, at der lå en lille killing på terrassen ved vores sommerhus. Katten havde ligget uden at flytte sig i flere timer – men var desværre ikke lige til at håndtere, da den hvæsede og spruttede (vildkat). Han tog derfor kontakt til Kattens Værn, som gerne ville hjælpe – men havde brug for, at vi som ejer kontaktede dem.
Vi kontaktede Kattens Værn og forklarede, at vi var ca. 1 ½ time fra sommerhuset og i øvrigt på vej på ferie. Kattens Værn tog derfor ned til katten – efter den havde overnattet en nat på terrassen. Killingen havde fået benet i klemme mellem hus og terrasse og kunne ikke selv komme fri. Dejligt, at opleve hvor omsorgsfuldt KV tog sig af killingen, som nok kun var ca. 6-7 uger. Vi har fået opdateringer efterfølgende – og heldigvis havde killingen ikke brækket noget og er nu på vej i en misseplejefamilie – før den som 12 uger gammel skal finde sit endelige hjem. En dejlig solstrålehistorie og vi er lykkelige for at killingen blev reddet - det havde jo været helt forfærdeligt, hvis vi først havde fundet den om 3-4 uger.

2 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Britt Kardel Hetting, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og så dejligt, at killingen blev opdaget i tide til, at den kunne få hjælp. Vi takker dig mange gange for støtten til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har stået i en speciel situation…

Jeg har stået i en speciel situation hvor en mand er måtte nødsage at flytte fra hus grundet brand og har været ude af stand til at tage sig af sin tilbageblivende kat. Jeg har snakket med Jimmy (Billund) og Rikke (Brøndby) som har udvist et højt professionelt niveau, og er villige til at gå langt for dyrene. Det har været en fantastisk oplevelse at blive mødt af ovenstående mennesker, som hjælper en i en meget speciel situation, som giver ekstra af sig selv for at hjælpe. Tak til 2 af hverdagens helte.

1 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Sille, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Jimmy, Rikke og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde mistet vores hankat og skulle…

Vi havde mistet vores hankat og skulle have en ny dreng. Valget var svært, da der var flere muligheder.
Denne gang faldt valget på Kattens Værn i Brøndby, hvor vi blev taget godt imod. Valget faldt på Tarzan en skøn dreng.
Internatet fremstod i lyse lækre lokaler, hvor kattene har nogle fine store bure - de kan sove og spise I. Når katten havde brug for bevægelse, var der nogle fine værelser de kunne gå rundt i.
Vi fik god rådgivning om kattens pasning, tak Tanja.
vi kan anbefale Kattens Værn, hvis du skal have en ny kat.

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Per Christensen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Tanja og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Kære Zarah og Kattens Værn

Kære Zarah og Kattens Værn

Jeg har netop igen (for 10. gang) fået indfanget en lille vild hankat med stor hjælp fra Zarah. Hun er altid professionel, glad og kærlig. Zarah følger op med billeder og sms, når katten er kommet godt ind på internatet, fordi hun ved, hvor meget det betyder for mig, at katten kommer godt videre, eller når det er nødvendigt desværre må aflives.

Zarah har den rette indstilling til kattene og kunderne, og jeg vil kun have, at det er Zarah, der kommer her på adressen. Zarah har et stort hjerte og brænder for sit job, det kan jeg mærke.

Takket være Zarah og Kattens Værn har jeg fået sendt en del katte godt videre og fået gode hjem. Èn af dem (Felix) bor hos mig som genudsat kat, og han stortrives.

TAK for DIG, Zarah og selvfølgelig også tak til Kattens Værn, fordi I har Zarah ansat.

Kærligst
Trine

21 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Trine Kristoffersen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Zarah og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. VI takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Flot kattehule fra Kathmandu

Har købt flot kattehule af uld, lavet i Kathmandu i Nepal og Fair Trade cetificeret. Den er endda mærket, så man kan se, hvem der har lavet den.

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Torben, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med kattehulen. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Indfangning

Fik en hurtig og rigtig fin service, ved indfangning af vildkat samt 3 killinger. Yderst kompetent indfangning. Klart en anbefaling herfra.
Desværre må man selv betale 😞 fordi Faxe kommune åbenbart ikke vil lave en aftale med kattens værn 😡 ikke i orden

13 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Jørgen Larsen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

KÆMPE ROS...

KÆMPE ros til Zarah for en rigtig god oplevelse med indfangning af 5 killinger + mor. (Slagelse)
Hun er fuld af kærlighed til dyrene og gjorde alt for, på bedste måde at indfange dem.
Det besværliggjorde en del, at de var flyttet ind i et udhæng på toppen af taget, men hun opfandt bare kreative løsninger på stedet.
Hun har et super godt positivt humør/humor og er meget informativ i hele processen.
Vi har absolut stor tillid til Kattens Værn - Og Zarah.
1000 Tak

10 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Anders Rost, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Zarah og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et tæt samarbejde med…

Vi har haft et tæt samarbejde med inspektør Zarah, der af flere omgange har haft været på vores adresse for at hjælpe katte og killinger rigtigt videre. Zarah evner at udvise stor professionalisme samtidig med, at hun er fuld af godt humør og altid god for en snak og opdate på tidligere indfangningers status. Hun har stået klar alle tidspunkter på døgnet, har det været nødvendigt. Vi har ved hver indfangning følt at kattens værn har været lydhøre samt har handlet hurtigt og effektivt. Vi elsker katte her på matriklen og mener de alle fortjener en chance i livet med at komme hjem til en god familie, hvor de kan få den kærlighed og omsorg de har fortjent, og her vil vi gerne sige tak til Kattenværn for at være en kæmpe hjælp til at netop dette!

11 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære J.H. Andersen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Det er både Zarah og Kattens Værn meget taknemmelige for. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til hurtig og professionel…

Tusind tak til hurtig og professionel arbejde / indfangning, af en vild han kat på vores ejendom i 6780 Skærbæk.
Kan kun anbefale at kontakt dem når man har problemer med vildkatte.

3 czerwca 2024

Kære Fam. Søgaard

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig, og vi er taknemmelige for at du vil anbefale os til andre.

Tak for at støtte vores arbejde med de vildtlevende katte i Danmark.

Oceniono na 5 z 5

Man kan altid regne med kattens værn

Man kan altid regne med kattens værn . Hurtig udrykning om det er katte der har brug for hjælp eller indfangning af vilde katte . God vejledning til genudsætnings katte . I har hjulpet mig mange gange 🏆tak

31 maja 2024

Kære Anne-Birgitte

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at, vi har kunnet hjælpe dig og kattene os dig.

Tak for at støtte vores arbejde med kattene i Danmark.

Oceniono na 5 z 5

Vi har adopteret to skønne killinger…

Vi har adopteret to skønne killinger her fra. Vi har fået så fin behandling af imødekommende personale og en masse god viden med os.

28 marca 2024

Kære dig

Mange tak for den søde anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at bruge os.
Tak for at du valgte os, til at hjælpe dig og tak for at du støtter vores arbejde med de herrelæse katte.

Vi ønsker jer al held og lykke med de nye familiemedlemmer.

Fantastisk Hjælp fra Kattens Værn

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med Kattens Værn. De har hjulpet os med at indfange vilde katte, og få dem kastreret/steriliseret og genudsat. Kommunikation fra deres side har været helt i top - hurtig, klar og meget professionel. Deres medarbejdere er utroligt søde og empatiske, og de tager virkelig ansvar for dyrevelfærd. Vi er meget taknemmelige for deres hjælp og kan varmt anbefale deres tjenester.

17 maja 2024

Kære Ellestedgård

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe både kattene og jer.
Vi er taknemmelige for at I vil anbefale vores til andre, det betyder meget for os. Tak for at I støtter vores arbejde med de herreløse katte, og tak for at tage ansvar for dyrevelfærden sammen med os.

Oceniono na 5 z 5

Tilbagekomst af rød kat efter 7 måneder på flugt.

Hej alle.

Jeg er godt nok lidt sent på den, men bedre sent end aldrig.
Vi har fået vores røde kat med hvidt bryst og hoved Skipper tilbage nu. Vi siger tak til alle i Kattens Værn der har hjulpet os.

Skipper vores røde kat med hvidt bryst og hoved skulle den 8. juni 23 til dyrlæge i Bidstrup. Det er ca. 9 km her fra os i Allerød.

Han reagerede voldsomt i transport kassen. På vej ind i Dyreklinikken i Bidstrup lykkedes det ham at få fødderne ind under gitteret og løfte det op.
Gitteret røg ud og Skipper røg endnu hurtigere ud af kassen og forsvandt i fuld fart i noget buskads.

Vi kunne ikke kalde ham til os lige meget hvordan vi lokkede og hvad vi lokkede med. Han har altid været lidt sky over for fremmede og derfor var det kun Birgith, der kunne kalde ham til sig. Men vi opgav og kørte hjem.

Vi var der ude igen om aftenen og gik rundt i hele området. Der er mange villaer og en stor golf bane. Vi gik rundt i flere timer og kalde på ham uden resultat.

Næste dag lejede vi en fælde i internatet i Brøndby og satte den op ved dyrlægen. Vi så til kassen morgen og aften i 10 dage uden resultat. Vi fik også fremstillet nogle flyers med billede som vi fik sat op i området og hver aften i 1½ måned kørte vi ud får evt. at kalde ham til os. Ingen Skipper.

En af jeres assistenter satte in fælde op i Bidstrup et sted, hvor han mente der var størst mulighed får at Skipper dukkede op. Fælden stod der i 14 dage uden resultat.
Efter nu ca. 2 måneder opgav vi at køre til Bidstrup.

Men den 5 januar 24 fik vi en opringning fra dyrlægen i Bidstrup. De havde fået indleveret en kat og en scanning viste at det var Skipper. Vi hentede ham straks og fik ham hjem til Allerød. Han var noget afkræftet, men ifølge dyrlægen i god stand. Han havde åbenbart fået nok af at strejfe rundt og havde i december søgt ind til nogle villaer i Bidstrup, hvor en ung dreng og en dame tog sig af ham ved at fodre ham og han var næsten helt tam. I Begyndelsen af januar skulle de på ferie og valgte da at fange ham og indlevere ham til Dyreklinikken i Bidstrup.

Trods at han nu havde strejfet rundt i 7 måneder faldt han omgående til hos os i Allerød. Han var nu ikke nær så sky som før og meget kælen. Han kendte os.

I mellemtiden havde vi anskaffet os en Cavalier King Charles hvalp. Den var født den 21. 07.23. Den hedder Perle og er nu 10 måneder gammel og til tider endnu en lidt vild hvalp.

Det har vist sig, at efter lidt besværligheder i begyndelsen har de nu gradvist vænnet sig til hinanden og enes utroligt godt sammen. Skipper har overtaget Perles hundekurv der står i stuen, men endnu sover de ikke sammen for Skipper strejfer meget om natten og har flere gange åbenbart fanget små mus. Når Skipper og Perle nu mødes skal de altid snuse med næsen til hinanden og når den ene får en godbid skal den anden også have. De får ikke samme mad så Skipper får sin mad serveret på bordet i Bryggerset. Når Skipper står på bordet står Perle neden for og gøer får at gøre os opmærksom på at Skipper er sulten. De farer også ofte rundt i stuen efter hindanden og leger og Skipper ligger ofte på lur bag en stol eller et hjørne får at fange Perle. Det er dejligt at de kan så godt sammen.

Igen tak for den assistance i har ydet Birgith og mig i forbindelse med Skipper.

Niels og Birgith Søltoft
Birkelunden 9
3450 allerød

5 stycznia 2024

Kære Niels og Birgith

Tusind tak for den meget fine anmeldelse.

Hvor er vi glade for at høre, at Skipper er kommet godt hjem, sikke en forskrækkelse.
Vi er meget taknemmelige for at I vil bruge jeres tid på at anmelde os, selvom det ikke var os der fangede ham til jer.

Dejligt at høre, at Perle og Skipper kommer så godt ud af det med hinanden.

Vi takker for at I kontaktede os og tak for jeres støtte til det arbejde vi gør, for de herreløse og nødstedte katte i Danmark.

Kattens Værn hjalp os

Kattens Værn hjalp os med at indfange en drægtig, tilskadekommen vildkat der holdt til ved vores nye hus. Under 24 timer efter jeg henvendte mig til dem var katten indfanget. Supersøde, kompetente og empatiske medarbejdere. Stor ros herfra!

24 kwietnia 2024

Kære Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er taknemmelige for at du vil bruge din tid på at skrive den.
Vi er glade for at kunne hjælpe den drægtige kat, og tak for at du støtter vores arbejde med de vildtlevende katte i Danmark.

Kattens Værn's fantastike arbejde

Kattens Værn er virkelig til for kattene.
Jeg bad om hjælp til at indfange en kat der kom hos mig. Den var tynd og havde et sår på halen og øremider. Den var sulten og så var den syg at se på.
Den virkede tam, men var bange.
Katteinspektøren der hedder Helle kom med indfangningskassen og viste mig hvordan den skulle stå.
Så var det bare at vente.
Efter en uge gik katten i fælden. Klokken var allerede over fem og jeg sendte straks en SMS til Helle.
En time efter hentede hun katten selvom hun faktisk havde fri.
Jeg var ikke sikker på om jeg kunne få mere at vide om hvad der skete med katten.
Men det kunne jeg heldigvis. Helle sendte flere sms'er til mig om hvad de havde fundet ud af om katten. Den var øremærket viste det sig og ejer blev kontaktet. Helle fik et godt indtryk af ejeren og det blev besluttet katten skulle hjem igen og så til et dyrlægetjek. Da Helle ringede til mig næste dag kunne hun fortælle at ejeren var blevet tilbudt at Kattens Værn dyrlæge kunne undersøge katten og det sagde ejeren god for.
Desværre viste det sig at katten havde katteaids og måtte aflives.
Helle fortalte mig alt om hvad der var sket og også at hun senere ville ringe til ejeren igen da hun var blevet meget ked af det da hendes kat skulle aflives.
Jeg synes alle skal høre om det store arbejde Kattens Værn gør for alle de katte der har så meget brug for det.
En helt igennem fin oplevelse og jeg vil opfordre alle der ser en kat der virker hjemløs og har brug for hjælp til at kontakte Kattens Værn.
En særlig tak til katteinspektør Helle. Du var virkelig god til også at tage dig af mit kattehjerte der var ved at gå i stykker over den stakkels kat.

22 kwietnia 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for at du vil bruge din tid på at anmelde os. 🙏

Vi er glade for, at vi kunne kunne hjælpe dig, katten og kattens ejer. Tak for at du kontaktede os og tak for din støtte, til det arbejde vi laver for de nødstedte katte i Danmark. 😸🫶

Oceniono na 5 z 5

Hej jeg vil fortælle om en fantastisk…de bedste mennesker .

Hej jeg vil fortælle om en fantastisk oplevelse jeg har haft med kattensværn . Jeg havde en lille killing i haven .( vildkilling ) den fik mad hver dag kom på klokkeslæt .men tre hankatte var efter den så jeg valgte at ringe til kattens værn om de ville være behjælpelige . De kom med fælden torsdag , fredag morgen i første forsøg var den fanget, inden for 15 min kom den rare dame Gitte og hentede den .tak for det rare Gitte.😻 Hun kunne godt se jeg var noget ked af den måske skulle aflives så hun tog den med til Billund og der blev den behandlet for diverse Kure ig registreret. Det har været den dejligste oplevelse med kattens værn .
Nu er jeg så heldig at ha adopteret den lille mis fra dags dato . Har haft den bedste oplevelse og omsorg fra alle de søde mennesker fra kattens værn .
Mvh Anna lisbjerg . Katten Mango 🥰

24 kwietnia 2024

Kære Anna

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. 😸
Hvor er vi glade for at høre, at det går godt med den lille kat.
Tak for at du valgte Kattens Værn til at hjælpe dig, og tak for at du støtter vores arbejde med kattene. 🫶

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe hjælp i en svær situation.

En kæmpe hjælp i en svær situation.
De søde mennesker fra Kattens værn indfangede 2 halv vilde katte. De satte fælde op og kom med det samme når fælden blev udløst.
Virkelig en god oplevelse.
Tusind Tak.

7 kwietnia 2024

Kære Anita

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe i den svære situation.
Tak for at du valgte os til at hjælpe og tak for at støtte vores arbejde med de herreløse og nødstedte katte i Danmark.

Tak for hjælpen

Vi fik hjælp til at fange 3 vilde hunkatte og en hankat. Det var en lille familie. Missemor var gravid igen. Og desværre også fyldt med orm. Og meget forhutlet. Hankatten fik vi kastereret og vaccineret og han lever idag det bedste han katteliv. Under ordnede forhold. Hvor vi har påtaget os ansvaret at fodre og sørge for dyrlæge hvis nødvendig. Stor ros og tak for hjælpen.

8 stycznia 2024

Kære Betina

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe jer og den lille familie, og hvor er det dejligt at hankatten nyder livet.

Tak for at I valgte os til at hjælpe jer og tak for at I støtter vores arbejde med de herreløse og nødstedte katte i Danmark.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontakte kattens værn i Brøndby da…

Jeg kontakte kattens værn i Brøndby da vi havde en del vildkatte. Det har været en god og yderst professionel oplevelse, hvor Helle hele tiden har stået til rådighed og har håndteret det så fint, der er blevet fanget en del katte, og den ene valgte vi at få ordnet og neutraliseret, øremærket undersøgt mv afhentet og leveret igen for et mindre beløb, så fint. Nu er vi nået til vejs ende og jeg har kun stor ros til kattens værn og Helle for den gode og super professionelle håndtering af de mange vildkatte.
Husk at støtte dem, det er et kæmpe arbejde de gør❤️

5 kwietnia 2024

Kære Susanne
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en professionel oplevelse med os og at Helle har kunne hjælpe jer med at indfange alle kattene.
Vi er meget taknemmelige for at I valgte os til at hjælpe jer og for at I støtter vores arbejde med de herreløse og nødstedte katte.

Kattens Værn Ringsted

Flere gange har vi haft brug for Kattens Værn til indfangning af katte, der desværre sættes af på en nærliggende p-plads. Fået stor hjælp af Zarah fra KV Ringsted. Tak...

28 lutego 2024

Kære Lone
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at Zarah kunne hjælpe jer og de stakkels katte.
Tak for at I støtter vores arbejde med de herreløse og nødstedte katte i Danmark.

Kattens Værn

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej