Kattens Værn Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gitte Katteinspektør fra (Kattens værn Billund) er en person som er omsorgsfuld og dedikeret til sit arbejde. Jeg har igennem årene hjulpet mange katte som har haft brug for hjælp. Og der har Gitte v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

6 stjerner til Kattens Værn for bedste service Kattens Værn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kærlig familie på kun en uge! Helt fantastisk ople... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 år er det da vist på høje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjæle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sødeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 år gammel border colliemix) og Johs ville være så hurtige til... Zobacz więcej

1. Schronisko dla zwierząt
  2. Ośrodek adopcyjny dla zwierząt
  3. Weterynarz

Napisane przez firmę

Kattens Værn er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens Værn har specielt fokus på de vilde katte. Det anslås, at der lever i omegnen af en halv million herreløse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfældet. Vi arbejder både med de vilde og de tamme herreløse katte.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

221 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Inspektør fra Kattens Værn

Inspektør fra Kattens Værn, Zarah skal have mega ros for sin professionelle måde at håndtere et sådan arbejde med dyr og mennesker. Zarah er yderst empatisk og repræsenterer sin arbejdsplads på den fornemmeste måde.
Mvh Birgitte

25 listopada 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Birgitte tusind tak for din fine anmeldelse. Det påskønner både vi og Zarah rigtig meget og det betyder meget for os 😻

Fantastisk indsats

Vi havde et par ret sølle katte rendende rundt, hvor den ene var med killinger. Vi begyndte derfor at fodre dem og kontaktede kattens værn der fik sat et par fælder op.
Efter en ekstraordinær indsats fra kattens værn, fik vi fanget 7 voksne katte, hvor af i hvert fald 2 måtte aflives pga sygdom. 3 mellemstore killinger samt missemor der nåede at føde i mellem tiden, så vi måtte vente på at hun dukkede op med de 2 sødeste killinger. Det krævede lidt ekstra at få missemor og hendes 12-13 uger gamle killinger i fælden, men det var Zarah fra kattens værn helt klar på.
Stor ros til kattens værn for den faantastiske indsats.

19 grudnia 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Christina, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi påskønner meget. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig og kattene 🐈

Oceniono na 5 z 5

Julefreden har indfundet sig takkek …

Julefreden har indfundet sig takkek være kattens værn. Har fået hjælp til at indfange 9 killinger og 3 store hankatte , hvor den ene kom ind og overfaldt mine 2 missepiger . Det viste desværre at nogle af kattene var angrebet af katte aids , så de har fået fred . Tusind tak til kattens værn . V.H Birgitte

19 grudnia 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Birgitte, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi påskønner meget. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig og kattene, så julefreden kunne indfinde sig 🐈

Oceniono na 5 z 5

Vi havde brug for hjælp til at få…Indfangning af tilløbende kat

Vi havde brug for hjælp til at få indfanget en tilløbende kat. Vi blev rådgivet og guidet til hvad vi skulle gøre inden katte fangeren kom. Katten blev fanget i fælde, tjekket og vi fik den tilbage.
Det var et fint forløb, med hjælp og venlighed.

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Tusind for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig og katten.

Oceniono na 5 z 5

Hvor er det bare utrolig skønt at…

Hvor er det bare utrolig skønt at opleve at de ansatte i Kattens Værn oprigtigt brænder for deres arbejde. Både det at løse problemer her og nu samt forebyggende arbejde mestrer de fuldt ud. Vi skulle have indfanget 3 vilde katte på Nordlangeland og lige fra første kontakt til sidste opsamlende informationsudveksling mødte vi dybt professionelle, venlige og dedikerede medarbejdere. Jeg kan kun opfordre til at man tager kontakt til Kattens Værn såfremt man har spørgsmål eller et problem man ønsker sparring med eller løsning på. De arbejder med hele deres hjerte for at vi mennesker og katte på fornemmeste vis lever side om side og har glæde ved hinanden selskab - og dette gøres især gennem handling og formidling som vi selv kan blive dygtigere til at dele os sommerhusejere imellem så vi minimerer triste katteskæbner 🕯️🌟❤️

20 listopada 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Maria, tusind tak for din fine anmeldelse. Det påskønner vi rigtig meget og det glæder os, at vi kunne hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse som vi er meget taknemlige for

Kirsten og Tina hos Dyrenes Beskyttelse, samt Janne og Louise fra Kattenes værn, gjorde en kæmpe forskel for min familie og jeg, da de fjernede ca. 30 katte på min onkels gård på Djursland. Han var desværre kommet ud for et uheld og vi fik en fantastisk hjælp herfra, som vi aldrig vil glemme. Tak for jeres store hjælp og indsats. Vi er meget rørt og taknemlige over jeres hjælp.

2 września 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Helle, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget taknemmelige for, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og din familie.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til Helle fra Kattens værn…

Tusind tak til Helle fra Kattens værn som med stor venlighed og professionalisme hjalp mig med at indfange mine vilde katte og sende dem godt videre ❤️

11 listopada 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Birgitte, tusind tak for din fine anmeldelse og ros til Helle. Det påskønner både vi og Helle rigtig meget.

Tak til Tønder kommune og Kattens Værn

Tak til Tønder Kommune fordi I har samarbejde med Kattens Værn.
Gitte fra Kattens Værn er en dygtig veterinærsygeplejerske og selv om hun skulle til Tønder tre gange inden det lykkes at indfange en vildkat, som var gravid med killinger igen og seks vilde kattekillinger var hun sød, rar og kompetent gennem hele forløbet.
Min mor og jeg siger tusind tak for hjælpen.
Vi ved, at kattene er et bedre sted nu.

27 października 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Ellen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Det påskønner vi og Gitte meget, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og din mor og kattene.

Oceniono na 2 z 5

Vi har adopteret to dejlige katte fra…

Vi har adopteret to dejlige katte fra kattens værn som vi er meget glade for.
Men kattene var syge da vi fik dem. Den ene med en maveinfektion, den anden med orm.
Kattens værn har været hjælpsomme med dyrelægetjek og medicin i starten, men kattene er fortsat syge.
Her nogle måneder senere er kattene stadig syge og nu vil kattens værn ikke længere hjælpe da de mener garanteredes er udløbet, til trods for at kattene har være syge siden vi fik dem fra kattens værn.

Vi kan derfor ikke anbefale at få katte fra kattens værn da vi har oplevet at der udleveres syge katte og at kattens værn ikke vil tage ansvar for disse kattes helbred, hvis de ikke lige kommer sig efter den første behandling.

24 października 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Vi har undersøgt sagen og kan oplyse, at begge killinger var sunde og raske, da de forlader internatet. Da den ene killing blev syg 14 dage efter adoptionen, blev den tilset af dyrlæge og sat i antibiotika behandling. Det bliver anbefalet flere gange at holde de to killinger adskilt, hvilket blev afvist som værende umuligt. Det er ikke korrekt, at killingerne havde orm ved adoptionen. Det fik de først på et senere tidspunkt, og vi sendte recept på ormekur uden beregning. Den killing, der har været under behandling, er efter det oplyste nu rask, men den anden killing, som siden adoptionen og under hele forløbet har været rask, bliver efterfølgende syg med opkast og diarre. Vi anbefaler hertil skånekost og mælkesyrebakterier, da det formentlig vil afhjælpe problemet. Men i modsætning til tilfældet med den anden killing, kan vi ikke tilbyde vederlagsfri dyrlægebehandling, da det er 2 måneder, siden I har adopteret katten og da den ikke har nogen historie hos os med sygdom eller dårlig mave. Vi oplyste også, at dårlig mave og opkast er noget, man må forvente kan komme i løbet af en kats liv. Vi mener således, at vi har ydet al den service vi har mulighed for. Vi vil også gerne tilføje, at det glæder os, at I er meget glade for de dejlige katte.

Supper oplevelse🫶

Har være plejefamilie, for katte med killinger. Supper oplevelse, selv om man savner dem alle. Det er rart at se at kattene, for et nyt hjem🫶

22 października 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Berit, tusind tak for din fine anmeldelse. Og så dejligt, at du har nydt at være plejefamilie og hjælpe katte med killinger med at finde et nyt hjem. Det er vi og kattene meget taknemmelige for og vi takker dig mange gange for din støtte. 😸

Professionel indsats fra Kattens værn

Der flyttede en vild kat med en killing ind hos os under vores terrasse. Hunkatten havde vi fodret jævnligt de sidste par år. Vi kontaktede Kattens værn, da vi ikke kunne overse flere katte. Vi fik en imødekommende og top professionel kontakt, og kattene blev indfanget. Efter at være blevet vaccineret, steriliseret mv., blev hunkatten genudsat, og killingen kom "i pleje" hos en familie. Vi fik nyttig rådgivning om div. forhold i processen og tilbagemelding om killingen. Nu er hunkatten tilbage i god form i sine hidtidige omgivelser, hvor vi kan nyde den.
Fantastisk indsats fra Kattens værn!

30 września 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Susanne, tusind tak for din fine anmeldelse og ros af vores indsats. Det betyder meget for os. Så dejligt at hunkatten er genudsat efter hun blev vaccineret, steriliseret mv., så I kan nyde hende. Og at killingen får et godt og trygt hjem.

Fremragende service

Fremragende medarbejdere der hjælper en godt i gang.

10/10 ville adoptere igen hvis ville have flere katte

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Theodor, tusind tak for dine venlige ord. Det betyder meget for os og vi er så glade for, at du har følt dig godt hjulpet i gang som katteejer.

Alt for mange katte.

Alt for mange katte.
Pludselig havde vi 3 mødre med killinger samt en, der ventede samt en stor gammel hankat...det var lidt rigeligt med med alle de misser. 13 ialt.
Vi henvendte os til Kattens Værn, som lige er blevet tilknyttet Tønder Kommune - og Gitte kom, og nu har vi 4 raske, steriliserede og chippede katte på ejendommen takket være Gitte og Tønder Kommune- og tak for det.
De bedste hilsner fra Birthe og Bent Frikke, Arrild

3 czerwca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Birthe og Bent Frikke, tusind tak for jeres fine anmeldelse. Dejligt at høre, at I nu har 4 raske, steriliserede og chippede katte på ejendommen takket være Gitte og Tønder Kommune. Vi takker mange gange for jeres støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give en kæmpe ros og…

Jeg vil gerne give en kæmpe ros og sende en stor tak, til kattens værn.
Navnligt Zarah har gjort en kæmpe indsats.
Jeg opdagede at vi på vores ejendom havde, en lille sort kat der hyppigt var at se på overvågningen. Jeg opdagede også at den benyttede vores skur til ly for vind og vejr og jeg begyndte at sætte mad ud til den. Efter megen tålmodighed, en god rum tid og en masse missen med øjnene, blev der opbygget et tillidsforhold og den sorte lille hun mis, var jeg nu fast “fodervært” for. Da vi selv har tre katte var det ikke muligt for os at beholde hende og vi tog derfor fat i kattens værn, som sendte Zarah ud for at indfange. Indfangningen gik nemt og smertefrit og jeg er blevet holdt opdateret om hver en lille detalje (efter eget ønske) om den lille sorte hun mis, som viste sig at hedde Ulla. Zarah har gjort en kæmpe indsats og besvaret utallige beskeder samt opkald fra undertegnet, da jeg skulle sikker mig, at Ulla nu også havde det godt og var ved godt mod. Om hun havde været til dyrelægen osv. det havde hun og har hun selvfølgelig. Ulla er nu godkendt til adoption og jeg er slet ikke i tvivl om, at de finder det Aller bedste hjem til hende.

31 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Marie-Lou Bryde Roupe Topp, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord til Zarah. Det er både Zarah og Kattens Værn meget taknemmelige for. Ulla er nu til adoption via vores internat i Ringsted, og vi er sikre på, at smukke Ulla snart vil finde et kærligt hjem. Vi takker mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til Kattens Værn:)

Tusind tak til Kattens Værn:)
Her i sommer, oplevede vi at tørkost til vores katte blev spist, når terassedøren stod åben. Vi opdagede, at der kom to store killinger, troede vi og spiste maden. Kort efter opdagede vi, at den ene kat havde to små killinger. Vi kontaktede Kattens Værn, dette da vi ikke ikke var i stand til at have 4 katte mere. Der blev lavet aftale med Kattens Værn, som ikke kunne komme med det samme på grund af ferie. Aftalen blev at vi skulle fodre kattene, indtil Kattens Værn kunne komme. Helle fra Kattens Værn kom her 2 gange, første gang blev den ene kat fanget og anden gang missemor og de to killinger. Var i kontakt med Helle mellem første og anden gang og hun har været meget forklarende. Indfangningen er foregået stille og roligt og meget hensynsfuldt og omsorgsfuldt overfor kattene og ja, faktisk også over for os. Tusind tak for det, Helle :)
Så det har været en rigtig god oplevelse og der er kommet opdateringer om misserne. Tak for det :)

2 września 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Maj-Britt, tusind tak for din fine anmeldelse. Det er både Helle og Kattens Værn meget taknemmelige for. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig hjælp fra kattens værn…

Dejlig hjælp fra kattens værn Sydsjælland.

Vi fik lynhurtigt fanget 5 vilde katte på vores nyindkøbte landejendom

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Rune Sabro, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi takker mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Stor Tak til Kattens Værn og Tønder…

Stor Tak til Kattens Værn og Tønder Kommune for at hjælpe os med at få ryddet op i alle de vildkatte vi har her i Skærbæk. Jeg elsker dyr og har også fodret disse og flere, men dét er ikke ét liv for de stakkels katte. Jeg har prøvet om jeg kunne gøre dem tamme, men dét er desværre umuligt og så ender det bare med endnu flere, da dem som blev fanget skulle have killinger indenfor de næste 4 uger. Og så ville jeg jo pludselig have 10 flere. De bliver indfanget meget humant og Gitte som hjalp mig her på matriklen er bare alletiders med ét stort dyre hjerte. De bliver bedøvet og undersøgt om de er chippet eller om de har mælk i patterne for så bliver de sat ud igen indtil man også kan fange killingerne. Jeg kan kun anbefale at man kontakter Kattens Værn såfremt man har problemer, da det er ganske gratis nu da Tønder Kommune samarbejder med dem. Én vildkat har ikke et værdigt liv.

16 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Viola Nissen, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Gitte og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Helle fra Kattens Værn. I marts måned fik vi indfanget og neutraliseret vores halvvilde gårdkatte.Deres helbred blev undersøgt og de blev vaccineret.
Tak for det.

13 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Lena Fenger, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Både Helle og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Oceniono na 5 z 5

Vi siger tusind tak til kattens værn i …

Vi siger tusind tak til kattens værn i Ringsted . For verdens bedste og fantastik søde hjælp 🤗Og en kæmpe stort tak til Zarah 🤗som fik indfanget kattemor og næste morgen kl 05 så jeg allerede Zarah igen holde udenfor igen . Fordi Vi mangle 4 stk små søde killinger endnu . Jeg kunne ikke sove og Zarah kunne heller ikke . Vildt at møde så tidlige på job for hjælpe de små killinger 🐈🐈🐈🐈🤗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️alt gik så godt og Zarah kunne køre de små tilbage til katte mor . Endnu et stort tak til til jer fra sivsangervej i Karrebæksminde 🐈🐈🐈🐈🐈🐈⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jannie og Tina

4 lipca 2024

Odpowiedź od Kattens Værn

Kære Jannie og Tina, tusind tak for jeres fine anmeldelse og de venlige ord. Både Zarah og Kattens Værn er meget taknemmelige herfor. Vi takker mange gange for jeres støtte til vores arbejde med kattene.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej