Gitte Katteinspektør fra (Kattens værn Billund) er en person som er omsorgsfuld og dedikeret til sit arbejde. Jeg har igennem årene hjulpet mange katte som har haft brug for hjælp. Og der har Gitte v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
6 stjerner til Kattens Værn for bedste service Kattens Værn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kærlig familie på kun en uge! Helt fantastisk ople... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 år er det da vist på høje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjæle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... Zobacz więcej
Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sødeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 år gammel border colliemix) og Johs ville være så hurtige til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kattens Værn er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens Værn har specielt fokus på de vilde katte. Det anslås, at der lever i omegnen af en halv million herreløse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfældet. Vi arbejder både med de vilde og de tamme herreløse katte.
Sandager 11, 2605, Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Siden vi juni 2023 overtog Storebælt Camping , har vi haft stor hjælp og glæde af Zarah fra Kattens værn, som har været os en stor hjælp!Vi har fået god rådgivning og samtidig stor aktiv hjælp.

Odpowiedź od Kattens Værn
Vi bestemte os for at adoptere en kat fra internatet i Brøndby og det var en rigtig god oplevelse. Alle tre børn var med og de var enige om at søde Anker skulle hjem og bo hos os.
Vi har ikke meget erfaring med katte, men vi fik rigtig god information og alting er gået så fint. Vi kunne købe det nødvendige udstyr samtidig, så det hele har været en god oplevelse for os alle.

Odpowiedź od Kattens Værn
Havde observeret en lille mis der kom i vores område, da den så begyndte at spise af den frugt jeg lagde ud til solsorten, kontaktede jeg kattens værn.
Vi blev enige om at prøve at fange den, for at se, om den var chippet eller lign. Det viste sig så den var ikke mærket ej heller neutraliseret, og der var mistanke om sukkersyge, heldigvis viste det sig, den var rask, og er nu godkendt, til at få et nyt hjem. ❤ takke være
Kattens værn, får denne lille misse pige på ca 8 år, en chance for et hjem, hvor den kan blive forkælet. 👍
Mange tror katte kan klare sig selv i naturen, men det kan de ikke, de lever et kummerlige liv, så hvis ikke det havde været for kattens værn, havde denne lille mis , stadig gået ude i kulden, uden regelmæssig mad og sikkert snart fået sit første kuld killinger i år.
Husk alle sammen. Chip/mrk og neutraliser jeres katte.

Kærlig oplevelse.
Selv om vi har sagt farvel til vores to udekatte i fredags og i dag, er vi virkelig taknemlig, at Kattens Værn har hjulpet os med det. Vi kunne ikke indfange vores 16 år gamle katte, som var syge
Så kom Helle, og hun vidste lige, hvad det skal gøres.
Katte var rolig, vi fik en god oplevelse, selv om det var vores afsked med katte.
Et kæmpe tak til Helle og Kattens Værn.
Kh. Jolanta og Stan.

Odpowiedź od Kattens Værn
Den bedste oplevelse hos kattens værn Brøndby !
Vi adopterede i fredags den sødeste kat (Mia) og havde den bedste oplevelse !
Jeres personale er så smilende og imødekommende så man føler sig helt tryk i adopteringen hos jer… man kan virkelig mærke i skal have mavefornemmelsen med når i bortadopterer de små søde katte og derfor vil jeg altid anbefale at adopterer hos jer!
Og en kæmpe ros til den kollega som hjalp os med at finde Mia til vores lille familie !

Odpowiedź od Kattens Værn
Har både indfanget en kat som jeg kunne indlevere så den kunne redes, og den har fået en ejer nu, så den ikke er helt alene i verdenen som da jeg fandt den.
Har også købt 2 katte der ud, og de er de dejligste katte man kunne tænke sig.
Og når personalet så også er så søde som de er, så kan det kun bliver til 5 x Stjerner

Odpowiedź od Kattens Værn
Love it. Personalet er søde og forstående og det bedste af det hele så elsker de katte og gør et stort arbejde for at de trives og er raske ❤️ glæder mig til i får dyrlæge for udefra kommende kunder. Lige nu bruger jeg kattens værn i Brøndby som også er super dygtige og søde men Ringsted er noget tættere på os og ville være nemmere 😻

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg har af flere omgange kontaktet Kattens Værn i forbindelse med indfangning af tilløbende katte omkring vores gård.
Samarbejde og dialog med katteinspektøren har altid været meget professionelt og alle aftaler er altid blevet overholdt. Hun har hver gang været imødekommende og behjælpelig og vist omsorg for kattene.
Jeg vil til enhver tid anbefale at kontakte dem, hvis behovet opstår.

Odpowiedź od Kattens Værn
Vi flyttede ind på en ejendom i november 2023, det viste sig desværre der var 2 katte, som så meget forsømte ud, vi har selv en neutraliseret hunkat, som desværre blev bidt og kom slemt til skade, vi vidste ikke hvad vi skulle gøre med de katte, det var hårdt at se hvor slemt deres almene stand var, heldigvis kom vi i kontakt med kattens værn, nu er begge katte fanget på kun to dage, vi fik en rigtig god vejledning, tak fordi der findes nogen som kattens værn, det er der desværre brug for, til der forhåbentligt kommer en lov for registrering af katte. Hilsen fra Torben og Dorte

Odpowiedź od Kattens Værn
Min kæreste og jeg fik to kattekillinger i august (hunkat og hankat fra samme kuld). De var bedste venner <3 Desværre døde den ene (hankat) i januar på tragisk vis i et uheld. Vi var knust, og sørgede. Vores ene kat (hun) er stadig en glad og rask kat, men vi kan mærke, at hun savner en legekammerat. Vi passer nogle gange en hund, men den vil ikke rigtig lege med hende, selvom hun opsøger den.
Vi prøvede at finde en ny kat, men vi følte ikke rigtig, at vi fik særlig meget forståelse de steder, vi ledte. Vi blev belært mest af alt, om at katte ofte ikke kan bringes sammen - især ikke køn imellem. Det er korrekt, men vores hunkat er social. Det ved vi og kan se med andre dyr.
Da vi kom ind på Kattens Værn i Brøndby for at se på en kat på ca. samme alder som vores, blev vi mødt at søde og kyndige mennesker. De forstod os, og de rådede os til, hvordan man bedst bringer to katte sammen.
Det var også tydeligt, at vores nye kat havde haft et trygt og godt forløb på internatet. Selvom han er meget genert og sky, så er han en dejlig og rolig kat. Han bider eller kradser ikke mennesker. Og han spiste, drak vand og brugte sin kattebakke fra starten.
Indtil videre er det gået godt. Vi tager det langsomt, og mens vores nye kat bor i 7 dage på sit eget værelse og falder til, gør vi forskellige ting efter deres vejledning for at gøre mødet mellem dem så godt som muligt.
TAK.

Odpowiedź od Kattens Værn
Gitte fra Vamdrup der kører for kattens værn burde have en medalje.
Vi står i den uheldige situation hvor vores gård er røget på tvangsauktion. På gården var en vildkat som mit gode dyrehjerte har fået mig til at fodre. Nu hvor vi skal forlade huset har jeg ikke råd til Human aflivning men kunne heller ikke få mig selv til at efterlade katten til sin egen skæbne . Jeg har ringet i øst og vest uden at kunne få hjælp.
Mindre end en time efter jeg havde fået kontakt med Gitte havde hun indfanget katten og humant sørget for den fik fred.
Gitte er en af hverdagens helte.

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg fandt i november måned en herreløs og meget sulten kat sidde og spise chips på vejen. Han valgte mig, og vi har været uadskillelige siden. Kattens værn har hjulpet mig med alt der hører til efterfølgende. Jeres kompetente og søde dyrlæge og personale sørgede både for vacciner, kastration og rigtig god rådgivning. Et kæmpe tak til jer, for at vise vejen for en ny katteejer. Min kat kommer i hvertfald ikke andre steder end hos jer fremadrettet🐈⬛🐾

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg har samarbejdet med Kattens Værn i to sager, og kun oplevet meget engageret mennesker, som virkelig forstår sig på katte og deres behov. Det har været meget trygt og godt at have dem med i processen med indfangning af kattene, samt ift. det videre forløb. Stort tak.
Jeg har efterfølgende meldt mig ind i Kattens Værn, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Venligst Tina Johansen, Næstved

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg vil bare sige tak fordi I hjalp mig med at få indfanget en kat jeg har haft i min have i nogen år. Han havde sår på bagbenene. Dem fik vi styr på. Han var hverken øremærket el chippet. Det fik vi også styr på. Rigtig dejligt, for ingen ville kendes ved ham. Så blev han vores. Og tak for at hjælpe med lidt foder til ham i begyndelsen. Bare tak. Kan kun stærkt anbefale kattens værn i Brøndby. Kæmpe hjælp, råd og vejledning hele vejen igennem. Bare TAK!!!!

Odpowiedź od Kattens Værn
Hvis man vil give sin kat et ko-mærke i øret..
De nægter at lave en kastration uden øremærke. Også selvom man kun ønsker chipmærkning.
Siden hvornår kan man som firma påtvinge et ekstra salg til en kunde?
Sååå jeg fik ikke lov til at bestille tid til kastration + chipmærkning fordi de gjorde krav om et øremærke med historien om, at han kan stikke af fra vinduet eller opgangen (min altan er hegnet af pga mine katte og opgangsdøren ligger mange etager nede.. Den rute tør de ikke engang at tage.)
Rene volapyk..

Odpowiedź od Kattens Værn
Jeg kontaktede Kattens Værn i Juli 2023, da en vildfaren kat for 2. gang havde lagt et kuld killinger i vores hæk. Det var ikke muligt at komme til hverken mor-kat eller killinger og jeg fik hurtigt leveret indfangningsbure på min adresse, inkl. kyndig vejledning og foder at lokke med.
Der gik ikke længe før alle killinger var indfanget.
Katte-mor var dog noget kvikkere og nærmede sig ikke indfangningsburet. Næsten 5 måneder tog det at indfange den meget sky mor-kat, men folkene bag kattens værn gav ikke op og vi var jævnligt i telefonisk kontakt ift. hvordan det gik. Jeg selv ved absolut intet om katte, så uden hjælpen fra Kattens-værn havde Mor-kat nok kunne se frem til en ret kummerlig tilværelse.
Hun kom ind og blev steriliseret, chippet og øremærket og derefter genudsat her hos os, hvor hun stadig er vildkat men nu har en mad station og en varm seng (og et liv uden flere killinger)
Endnu en gang TAK til Helle og resten af folkene bag Kattens værn.

Odpowiedź od Kattens Værn
Blev mødt af meget venligt og hjælpsomt personale, både ved telefonisk kontakt inden og efterfølgende ved indfangning/udsætning på vores matrikel. Man kan virkelig mærke, at de brænder for at hjælpe katte i nød. Har kun positivt at sige om kontakten med Kattens værn. Får jeg igen brug for hjælp til en kat/katte, bliver det Kattens værn jeg henvender mig til. Kun gode anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Kattens Værn
Tak for hjælpen med at få en stakkels bange kat videre. Den havde siddet 4 dage under en sofa, og jeg vidste ikke hvordan jeg skulle håndtere den. Overdragelsen gik så fint og roligt, og man kunne virkelig se og mærke på katten at den følte sig i trygge hænder. Meget professionelt.

Kæmpe tak til kattensværn 🙏
Hjælp til indfangning af vildkat til genudsætning. Dygtig og kompetent katte inspektør. God og hurtig Service.
Tak 🙏

Odpowiedź od Kattens Værn
Nu er det anden gang vi har haft besøg af Kattensværn til indfangning af 2 kattekillinger
Og begge gange har vi fået en fantastisk hjælp god info før og efter indfangning
Meget kompetent personale
Nu er kattene videre til en god familie stiriliseret vac.og chippet så kan varmt anbefale at man støtter kattensværn og kontakter kattensværn det kan godt betale sig God oplevelse 👍