Bestilte en fladskærm igennem et "forum tilbud", skærmen havde lidt buler på fronten, hvilket jeg gjorde opmærksom på i en mail. Jeg blev omgående ringet op og vi fandt en super løsning, efter em... Zobacz więcej
Justbuyit.dk. Jeg afgav ordre på en LG fladskærm tirsdag eftermiddag/aften og den blev leveret på min adresse som lovet på deres hjemmeside 2 dage efter. Det var det eneste sted i Danmark hvor je... Zobacz więcej
Har lige købt 42" Tv hos Justbuyit, og fået en oplevelse af et professionelt handelsfirma, der efter bestillingen ringer og sikrer at den er nogen hjemme når fragtmanden kommer.Fjernsynet var fors... Zobacz więcej
faldt ved et tilfælde over denne hjemmeside, da jeg søgte på et nyt tv. prisen overraskede mig positivt i forhold til konkurrenter, men det var godt nok også et ekstra tilbud. Bestilling forløb uden... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte Sony LCD-TV KDL-32W5500 13 dage før lanceringen i Danmark.
Kontaktede Justbuyit dagen før lanceringen og fik at vide, når Sony havde lovet en leveringsdato, så holdt den.
Og ganske rigtigt - TV'et kom til tiden.
Godt gået.
Godt informationsniv.
Bestilte mandag fik leveret tirsdag - opkald dagen før vedr. afsendelse og chaufføren ringede en halv time før levering som lovet. Alt klappede. TAK.
Tak for god service og hjælp.
Jeg har fået gode råd og vejledning ifm. med indkøb af min nye LG fladskærm. Skærmen er netop ankommet i dag - foruden at jeg er meget tilfreds med "dyret", vil jeg anbefale Justbuyit på det varmeste - det har være god service fra A til Z.
God handel med en væsentlig fejl.
Er faktisk godt tilfreds med handelen, da jeg fik varen dagen efter jeg havde bestilt den, så det var super.
Den fejl JUSTBUYIT.DK laver er fremsendelsen af fakturaen, den kom 10 dage efter efter bestillingsdatoen, den skal efter min mening komme samme dag som varen, derfor er det kun blevet til 4 stjerner.
Tak!
Tak for god behandling ifm. med ombytning af min skærm. Jeres service er sjælden set.
Super handel
Fantastisk god og ærlig vejledning - og I tager telefonen, når der ringes - det kunne andre lære noget af. Betryggende at have en person i røret fremfor at bestille ud i det blå.
18 timer efter bestilling ankom fragtmanden med min skærm - det må da være verdensrekord!
Tak for handlen!
Lidt mere end jeg havde forventet
Først og fremmest en flot og overskuelig hjemmeside som man faktisk gider bruge. Bestilte et 42” plasma-tv, som blev leveret som lovet af en flink DHL-mand, som hjalp med at bære pakken helt ind i min stue. Dog gik der noget galt under betalingsdelen, da jeg ikke automatisk modtog en faktura, men det blev bare sendt i en almindelig e-mail. Det er god service. Kigger helt sikkert forbi igen, når elektronikfingeren igen får kløe!
Den bedste service
Uden tvivl en service der er ud over det man kan forvente.
Tak for en god handel
Det er anden gang jeg handler hos Justbuyit og igen har jeg haft en god oplevelse. Da jeg ringede blev telefonen taget med det samme og jeg fik en god forklaring plasma imod lcd - fordele og ulemper. Jeg var interesseret i et plasma TV, som jeg havde seti en konkurrende butik lidt billigere - denne model var dog parallelimport. Justbuyit lavede samme pris på et produkt fra den danske importør og med i prisen var oveni et gratis vægbeslag. Skærmen ankom dagen efter med fragtmand, som rigende inden ankomst. Bravo! Det har været en ren fornøjelse!!! Vi ses, Justbuyit!
Fik et lækkert tv til fin pris.
Jeg havde ringet og spurgt inden ang. fjernsynet..
Bestilte samme dag. og fik leveret næste dag, med de danske fagtmænd, der kan man nemlig få at vide hvornår de levere, i modsætning til et vist andet selskab.
Deres hjemmeside er meget pædagogisk sat op, og indbydende.
Superfin service og pragmatisk tilgang til problemer som opstår
Har købt et 42" plasma TV hos Justbuyit.dk.
I den forbindelse rigtig rigtig fin service.
Jeg havde nogle spørgsmål inden købet - de blev klaret på telefonen og jeg behøvede ikke vente lang tid før der var "hul igennem" og i den anden ende kunne man svare kompetent på mine spørgsmål.
I forløbet har jeg iøvrigt kun talt med én og samme person, som kunne huske min ordre selv om der sikkert har været mange andre henvendelser.
Varen kom som lovet, dvs. lynhurtigt, men ifbm. levering var der lidt problemer, som Justbuyit valgte at løse på en god måde.
Jeg havde ifbm. købet tastet mit telefonnummer forkert.
Jeg havde oplyst hvornår jeg ville være hjemme, men den besked havde vognmanden desværre ikke fået.
Varen kom mens jeg ikke var hjemme, så den skulle genleveres.
Justbuyit valgte i stedet for en lang diskussion om hvem der havde ret/uret at genlevere varen og det var en god måde at tackle dette på.
Mht. varer på nettet, så skiller Justbuyit sig desuden ud ved at levere varer der IKKE er parallelimporterede til en pris der er konkurrencedygtig i forhold til de mindre lødige konkurrenter i markedet, som sælger parallelimporterede varer, hvor kunden efterfølgende får en ringere service, eller får problemer ifbm. en evt. reklamation, hvilket jeg selv har haft problemer med.
Justbuyit fortjener 5 stjerner for forløbet indtil nu og jeg vil sikkert kigge forbi deres site igen, når jeg mangler nye stumper.
Hurtig betjening. God service.
Ringede og spurgte til råds om valg af fladskærm. De var meget hjælpsomme og jeg bestilte med det samme. Næste dag blev skærmen leveret. Alt gik helt uden problemer og jeg er rigtig glad for min nye skærm.
Hurtigt og sikkert
Bestilte 42" Plastma + kabler. Blev ringet op om aftenen samme dag og blev meddelt at tv'er kom dagen efter og at der var 2 pakker grundet kablerne. Det hele kom som planlagt. God hjemmeside og god service. (Fragtmændene var også hjælpsomme og venlige). 100% god oplevelse
:o) Fantastisk service
Havde bestillt en 42" plasma - Justbuyit ringede og fortalte den desværre var udgået men tilbyd en ny og bedre model til samme pris - det kalder jeg go service .
En helt igennem suværen butik!
Tak for en god handel, hvor alting bare klappede - her vil jeg handle igen og anbefale jer til venner. Tak!
No title
Har bestilt flere ting igennem en ven her.. Virkelig kanon service.. og lev er rimelig hurtig
No title
Meget hurtig levering og kanon god service.
Et Sony 46" LCD købt - leveret dagen efter.
Blev telefonisk informeret aftenen før - super!
No title
Hurtig levering. men produktet levede ikke op til mine forventninger. produktet fejlede ikke noget. men fik pengene tilbage uden problemer. det kalder jeg da service.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.