Justbuyit.dk. Jeg afgav ordre på en LG fladskærm tirsdag eftermiddag/aften og den blev leveret på min adresse som lovet på deres hjemmeside 2 dage efter. Det var det eneste sted i Danmark hvor je... Zobacz więcej
faldt ved et tilfælde over denne hjemmeside, da jeg søgte på et nyt tv. prisen overraskede mig positivt i forhold til konkurrenter, men det var godt nok også et ekstra tilbud. Bestilling forløb uden... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fremragende service
Jeg bestilte en fladskærm mandag aften, og modtog den med fragtmanden onsdag formiddag. Perfekt. Supergod korrespondence via mail både før og efter købet. Alle gode anbefalinger herfra.
Fremragende service.
Jeg kan varmt anbefale Justbyit, super hurtig levering, bestilte fredag havde varen mandag...ikke sidste gang jeg har bestilt der.
Henrik Fosdam
Superservice.
Købte et produkt hvor en glasplade desværre var smadret ved leveringen. Ringede til firmaet næste dag og blev mødt med venlighed, og allerede dagen efter var et nyt produkt leveret uden problemer. Det kalder jeg service.
God og hurtig service
Bestilte et LG42SL8500 som ved bestillingen var i rest ordre - fik den 1 uge før forventet. Blev nødt til at ændre leverings adressen aftenen før levering. Jeg blev ringet op samme aften og vi fik det klaret med fragtmanden tidligt næste morgen - fin service
Super service og meget seriøs
Bestilte en fladskærm igennem et "forum tilbud", skærmen havde lidt buler på fronten, hvilket jeg gjorde opmærksom på i en mail. Jeg blev omgående ringet op og vi fandt en super løsning, efter em meget seriøs vejledning, jeg er meget tilfreds. Og har allerede anbefalet justbuyit til en kollega, som nu også har købt fladskærm igennem justbuyit.
Alt tid hurtig respons, enten på mail eller telefon!
Begge skærme blev leveret dagen efter ordre...
Bestilte 1 ladyshaver, som var udsolgt, men det blev der rådet bod på
Bestilte 1 ladyshaver. Fik hurtigt mail om at den ønskede model desværre var udsolgt, hvorfor jeg fik tilbudt en anden model. Efter et par hurtige mails med virksomheden fik jeg i stedet en dyrere model, men til samme pris som den oprindeligt bestilte. Flot flot service.
SUPER SERVICE OG EKSTREM HURTIG LEVERING!!
Havde nogle spørgsmål til de varer, jeg havde tænkt mig at bestille. Fik svar på mine spørgsmål (pr. mail) få timer efter at jeg havde stillet dem - og det var vel at mærke en lørdag aften - det var mere end jeg havde forventet. Har haft flere korrespondancer inden min bestilling - og altid et hurtigt, godt og brugbart svar.
Afgav min bestilling i weekenden og fik leveret varerne en tirsdag. Varerne var i top og kom så hurtigt som muligt.
Priserne er også i den rigtige ende af skalaen, så kan kun anbefale Justbyit.dk til andre - jeg handler der helt sikkert igen.
Bestilte 2 DVD-afspillere, som var fremme i løbet af 3 dage, meget fin betjening
Super hurtig handel
Købte LG 390. Meget hurtig levering - allerede dagen efter, til stor overraskelse for mig. Super god kundeservice samt fornuftige priser
En god hurtig handel!
Bestilte nyt tv tirsdag. Onsdag middag var det i København. Ingen problemer! Kan anbefales.
En god handel
Jeg har købt en 42" LG plasma, god pris, hurtig levering
Kan varmt anbefales
Star-Bikes
Varesortiment ikke opdateret
Til trods for, at der annonceres med "tilbud" og "nyhed" haves det bestilte produkt ikke på lager. Det forsøges at tilbyde mig et næsten tilsvarende produkt (dog udbudt til samme pris, så igen 'gevinst' for mig som forbruger) - Forslag om andet produkt, der godt nok var lidt dyrere, men kunne det, jeg efterspurgte ved det orginale produkt, blev pure afvist.
Alt i alt en tam måde at få kunder i butikken på :-(
Update efter virksomhedens svar: Hold da op et langt (for-)svar. I må selv om, hvordan I driver forretning. Men der var nu ingen grådighed fra min side: Det var vigtigt for mig som kunde at få en 3" skærm, hvilket ikke blev opfyldt af jeres bytte-tilbud. Derfor kunne jeg ikke bruge jeres tilbud, men foreslog alternativ, som tydeligvis ikke faldt i god jord...
Apropos grådighed, så har jeg efterfølgende købt det kamera, jeg foreslog som alternativ, på en anden dansk netbutik til samme pris, som jeg skulle give for det kamera, I foreslog i bytte. Det må være op til resten af kunderne at vurdere, hvem der er grådige i dette tilfælde...
Når det så er sagt, så kan jeg se i beskrivelsen af anmeldelserne at én stjerne måske er lige groft nok - Så hermed opdateres til korrekte 2 stjerner. 3 stjerner kan det ikke blive til, da kriteriet "ordren blev leveret i den ønskede kvalitet" naturligvis ikke blev opfyldt.

Odpowiedź od JustBuyIt.com
Flot!
Jeg har anskaffet mig et LG LCD-tv gennem Justbuyit - det lever fuldt op til mine forventninger. Deres service oversteg dog langt det forventede på nettet og jeg vil ikke tøve med at anbefale Justbuyit til min vennekreds ligesom jeg selv vil kigge forbi igen. Tak!
SUPER!
En super oplevelse at handle med Justbuyit.dk - det er mit indtryk at Justbuyit tager deres kunder alvorligt og yder en mere end forventet service. Min nye fladskærm kom som aftalt og budet ringede 1 time før levering, så jeg kunne være hjemme. Efterflg. havde jeg spørgsmål garantien på min nye skærm, som også venligt blev besvaret til UG.
Super hurtig ekspedition, og fin opfølgning på leverancen
Har lige købt 42" Tv hos Justbuyit, og fået en oplevelse af et professionelt handelsfirma, der efter bestillingen ringer og sikrer at den er nogen hjemme når fragtmanden kommer.Fjernsynet var forsvarligt emballeret på palle, for at sikre at varen når hel frem. det har jeg aldrig oplevet før. Fjernsynet nåede bopælen under et døgn efter bestilling. Flot! jeg kan varmt anbefale at handle hos Justbuyit.dk
Michael
3480 Fredensborg
Anlæg
Bestilte JVC Sorround anlæg, fra bestilling til levering 3 hverdage(det kom direkte fra JVC), absolut fin kommunikation og service, kan varmt anbefales.
Venlig telefonisk information
Har netop købt en Samsung harddiscrecorder samt et HDMIkabel hos Justbyit. Forud for købet ville jeg sikre mig, at jeg bestilte det rigtige kabel og ringede firmaet op. Ingen tog telefonen, men til gengæld blev jeg ringet op af firmaet ½ time senere og fik svar på mine spørgsmål. Det er da service! Mine varer kom, som aftalt. efter to dage. Jeg handler gerne hos Justbyit igen!
Levering til den lovede tid
Bestilte et 26" tv fredag eftermiddag - fik det efterfølgende tirsdag. det er da noget der sparker r..
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.