JustBuyIt.com Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en fladskærm igennem et "forum tilbud", skærmen havde lidt buler på fronten, hvilket jeg gjorde opmærksom på i en mail. Jeg blev omgående ringet op og vi fandt en super løsning, efter em... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Justbuyit.dk. Jeg afgav ordre på en LG fladskærm tirsdag eftermiddag/aften og den blev leveret på min adresse som lovet på deres hjemmeside 2 dage efter. Det var det eneste sted i Danmark hvor je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige købt 42" Tv hos Justbuyit, og fået en oplevelse af et professionelt handelsfirma, der efter bestillingen ringer og sikrer at den er nogen hjemme når fragtmanden kommer.Fjernsynet var fors... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

faldt ved et tilfælde over denne hjemmeside, da jeg søgte på et nyt tv. prisen overraskede mig positivt i forhold til konkurrenter, men det var godt nok også et ekstra tilbud. Bestilling forløb uden... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

122 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Det er bare så fedt

Ringede ind omkring kl 11:00 tirsdag for at få bekræfter at varen virklig var på lager, de sidste 2 var solgt lige for næsen af mig. Fik bekræftet af der skulle komme en sending fredag/mandag, jeg ringede så mandag og spurte hvordan det gik, varen skulle være på trappen, og vil ringe til mig når den var klar, og der blev ringet at de var sendt, det er bare så fedt at nogen gider ringe, så man er op to date.

19 maja 2010

Superb!

Fik leveret en 50" igår - alt klappede. Justbuyit var behjælpelig med fragtbrevsnummer. Fik kyndig vejledning inden købet og fragtmanden ringede en halv time før levering, så jeg kunne nå hjem. Takker!

11 maja 2010
Oceniono na 1 z 5

Vare ej på lager

Havde bestilt en LG fladskærm, med levering 1-2 dage, fragt havde jeg krydset af i post DK. På 2. hverdag modtager jeg mail hvori der står varen først er på lager 5 dage efter bestilling, ikke så heldigt. Jeg beklager mig via mail over vi har haft hjemme vagt pga. post dk levering(læs levering i betingelser) og får kækt svar tilbage at der ingen grund er til at vente når justbuyit ikke har sendt en afsendelses mail på skærmen. Ordre bekræftigelse er modtaget på mail med det samme. Det er så ikke vores opfattelse vi skulle modtage en sådan mail vedr forsendelse af skærmen, og jeg spørger hvor det står. Ingen svar. Har nu annuleret ordren og må indrømme min fornemmelse for justbuyít.dk´s forretnings metoder er tvivlsomme og i mine øjne utroværdige og IKKE et sted jeg ønsker at handle. De har ikke endnu givet mig grund til at tro andet. Dennis Hartmann

4 maja 2010
Logo JustBuyIt.com

Odpowiedź od JustBuyIt.com

Hej Dennis,

vi har netop forsøgt at ringe dig op uden held. Vi er ikke enige med dig i din betragtning.
Korrekt, der står 1-2 dage på varen du bestiller. Du bestiller lørdag den 1/5. En ordre vi kan behandle mandag 3/5. Vi henvender os inden udløb af 1-2 dage og fortæller at varen er forsinket 4/5.
Faktisk er den på lager lørdag, men udsælges også lørdag, din bestilling falder sent lørdag og du får akkurat ikke - først til mølle princippet efter ordrenr. Men da vi er lovet levering allerede til mandag, regner vi ikke med, at dette bliver et problem og at det ikke vil komme dig til ulempe. Derfor ser vi mandag an og har intention om at sende mandag senest tirsdag. Men får desværre besked tirsdag, at skærmene er forsinkede og først kommer fredag - det får du besked om på mail tirsdag morgen inden leveringstidens udløb.
Skal man gnave helt ind til benet, tager vi også forbehold udsolgte varer. Dette kan uheldigvis, men naturligt ske. Vi er helt med på, at det er uheldigt og gerne skal undgås - derfor sender vi dig også mailen, hvor vi beklager og spørger om du kan vente? Vi finder på ingen måde denne mail for "kæk"? Hvis du gør, har du misforstået hensigten. Ved levering af fladskærme udsender vi altid en mail om at varen er afsendt eller vi giver info om at varen kan være gået i restordre. Korrekt, du krydser levering med Post Danmark af - læser du vores betingelser står her nævnt at vi kan omstøde dette valg til Danske Fragtmænd, når det gælder store fladskæme. Post Danmark kan ikke håndtere pakker over 20 kg.
Vi har brændt dig af på skærmen (2-3 dage), men du fik besked herom. Du afbestilte ordren inden vi overhovedet kunne nå at reagere evt. med løsningsforslag (f.eks. en anden LG skærm med rabat eller et vægbeslag eller kabel ub). Forslag, som før har løst sager som denne.
Taget i betragtning hvad det er du har været udsat for, finder vi din mail lidt grov, idet du kalder os utroværdige - vores omkring 60 anmeldelser her på Trustpilot taler for sig selv. Vi er en ordentlig butik, som tager vores kunder seriøst. Vi er kede af, at du har fået en anden opfattelse og har på intet tidspunkt ønsket at din ordre hos os skulle føre til ulempe.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er åben for løsning?

Mvh

Justbuyit Teamet

Oceniono na 5 z 5

Alt som aftalt og til tiden

Jeg købte et LG M2262D-PZ LCD TV til sommerhuset.
Bestilte ca. kl. 9 og kl. 11 kom mail om at varen var sendt. Næste dags eftermiddag kom TV'et, som fungerer perfekt. Og prisen var særdeles god, så jeg er meget tilfreds.

3 maja 2010

Suveræn webshop

Startede med at se på to forskellige slags fladskærmstv, og besluttede mig for at skrive til butikken for at høre deres mening, samt for hjælp til mit valg. Fik svar på mail efter mindre en en halv time.
Købte tingene og efter mindre end 24 timer senere kom fragtmanden med tv´et, som nu er sat op og er bare totalt i orden.
Det er ikke sidste gang jeg har købt derfra.

Kan varmt anbefales.

27 kwietnia 2010

Hurtig levering - fantastisk service

Købte et LG 42SL8000 blev leveret under 24 timer efter bestillingen.
Dog var der en lille, ubetydelig fejl på skærmen, men ved kontakt via mail blev der taget kærligt hånd om det og dagen efter modtog jeg en Blu-ray afspiller som kompensation.(Der blev forslået ombytning med det samme, men valgte selv at foreslå et afslag i stedet for). Hurtig responds på mails og uden tvivl min bedste oplevelse med e-handel.

20 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering! Super service!

Bestilte et plasma-TV hos justbuyit.dk ti en rigtig god pris. Levering med Danske Fragtmænd var helt som aftalt. Havde et spørgsmål om sortering af kanaler. Skrev en mail ved halv 8-tiden om aftenen og fik et svar en halv time senere, der løste mit problem. Det vil jeg betegne som service i særklasse!

15 kwietnia 2010

LG50PS8000

Besvare mail søndag eftermiddag, meget venlig respons. Total fair i udmelding om og kunne skaffe et tv mere, selv om det var udgået fra justbuyit.dk.

5 kwietnia 2010
Oceniono na 4 z 5

Justbyit er vild....

Jeg har købt et fladskærms tv, og har kun ros........
Men en lille skæg ting var at jeg ringede for at høre om leveringstidspunkt da jeg skulle på Sygehuset senere den dag, det kunne jeg roligt for det kom slet ikke idag, men 5 min efter ringer det på døren og vupti det var mit tv... :-) så kan jo ikke sige det var dårligt, bortset fra hvis de var kommet med det senere den dag jo...

1 marca 2010

FREMRAGENDE SERVICE !!!

Havde lidt problemer med at få whs / dvd afspiller til at virke sammen med min projektor - jeg ringede og problemet blev løst hurtigt og effektivt - leverings tiden er også i top jeg bestilte den ene dag kl. 14 og maskinen var fremme dagen efter kl. 11:30

19 lutego 2010

Levering helt i top

Bestilte Tirsdag middag en 15" fladskærm til køkkenet modtog den Onsdag over Middag ,har købt andre ting tidligere og oplevet samme service,kan varm anbefale Justbuyit.

17 lutego 2010
Oceniono na 3 z 5

Kanon service!

Jeg har købt LG 47SL8000 Fladskærm, som desværre havde fejl på de første 2 tilsendte fjernsyn. Jeg har nu modtaget den 3. skærm og alting ser umiddelbart ud til at fungerer. Jeg vil gerne handle med justbuyit igen, alle på grund af den gode velvilje de har vist mig.

14 lutego 2010
Logo JustBuyIt.com

Odpowiedź od JustBuyIt.com

Hej Henrik,

Vi er kede af, at du skulle være så uheldig, at modtage 2 defekte skærme inden det lykkedes. Det sker heldigvis ikke så tit. At skærmen er defekt fra fabrikken kan dog hverken du eller vi gøre for, som også forsøgt forklaret i telefonen. Det giver uhensigtmæssige "problemer" ifht. ombytning, eksempelvis, at du af flere omgange skal vente på fragtmanden, pakke op og pakke ned, det er vi helt med på. Men vi må forsøge at få det bedste ud af denne situation. Dette er en risiko, når man handler elektronik, end dog den er meget lille. Mht. returnering af vægbeslaget, vi har en procedure herfor (den fremgår af hjemmesiden), følger du den, går det glat igennem - returnerer du uden at vi får besked og til forkert adresse, så bliver det svært - endvidere har vi jo så heller ikke dit kontonr. til overførsel - mail os dette og vi overfører med det samme. Vægbeslaget kan sagtens fungere til skærmen, blot der anvendes de medflg. afstandsstykker, så der på den måde bliver plads til kabler. Rensesprayen som lå til afhentning på posthuset - er der kvitteret for? Såfremt du ikke har kvitteret, må vi undersøge hvem, som har. Men igen hører vi intet, går vi udfra, at alt er OK. Vi gider ikke gøre mere ud af dette og sender dig en ny rensespray imorgen.

Det er en sjælden gang, vi får "skæld ud" af en kunde - din samlede kritik (over telefonen), synes vi ikke er berettiget. Vi har afhjulpet dig med ombytning til ny med dags varsel på begge skærme. Havde du fulgt vores procedure omkring returnering, havde du heller ikke oplevet dette som et problem. Endelig at posthuset udleverer din rensespray til en forkert, ligger også ude af vores hænder. MEN VI HJÆLPER DIG GERNE! Blot vi får besked.

Vi er en ordentlig butik, som tager vores kunder seriøst og håber "trods alt" at se dig igen på Justbuyit.

Tak for telefonsamtalen :o)

Mvh

Justbuyit Teamet

super

hurtig levering og god rådgivning pr. telefon.ikke sidste gang jeg handler hos JUSTBUYIT.

31 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

Jeg købte et LG SL8000, som jeg dog fortrød. Der var ingen problemer med returneringen og pengene var i løbet af et par dage atter på min konto igen. Bestemt et sted jeg vil handle igen.

De har heletiden været gode til at svare på mail..

29 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Bedste handels oplevelse på nettet

Jeg kan kun være tilfreds med mit køb hos denne webshop hurtig handel -ok tlf support/kontakt og ikke minds priser der er til at forholdesig til

så skal du have en fladskærm så lad mig anbefale dem

28 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Perfekt Service og Handel!

Rigtig rigtig god handel kan jeg kun sige!! Jeg bestilte mig 42" tommer tv tirsdag morgen og 23 timer senere stod tv'et i min stue! Det kan da kun kaldes LÆKKERT!

Inden da havde jeg skrevet mails med dem får at sikre mig nogle ting, og de anbefaler endda en anden vare (til samme pris) som jeg vil få mere ud af, top service :) Min mail blev besvaret inden for 10 min også dejligt!

Sidste og bedste ting, er at de ikke handle med parallel-import (troede ikke en sådan virksomhed fandtes ^^) og stadig er meget billige.

Tak for en super handel!

6 stycznia 2010
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej