Jupiter Cykler Recenzje 894

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 1 z 5

3,5 uges ventetid på at få repareret et ødelagt baghjul. Manglende kommunikation - der blev ikke ringet retur, når de sagde det. Da reparationen over færdig blev cyklen afleveret fyldt med olie og med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtig levering til trods for at cyklen stod til at være på fjernlager. Forsvarligt indpakket cykel der tilmed var samlet og klar til brug, vil klart bruge Jupiter igen😊

Oceniono na 5 z 5

Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.

4,3

God pris

God pris, hurtig levering

28 sierpnia 2024

Hej!

Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt og til den bedste pris. Det er dejligt, når det lykkes :-)

Ufattelig dårlig service

Købte i 2022 en Kalkhoff el-cykel med udvidet garanti i 3 år. Til første servicesyn i Hillerød gjorde jeg opmærksom på en "mislyd" fra el-motoren, men den kunne mekanikeren ikke finde. Ved 2. servicesyn I Lyngby var "mislyden" blevet værre og igen blev det påtalt uden at fejlen blev undersøgt. Mislyden er nu så grel, at alle i mine omgivelser kan høre det når jeg cykler. Derfor blev den for 3 dage siden blev afleveret i Lyngby afd. igen. Der sker bare ingen ting, selvom jeg udtrykkelig har gjort opmærksom på, at jeg er 100% afhængig af cyklen.

19 sierpnia 2024

Kære Allan,

Vi har haft meget svært ved at lokalisere mislyden og haft flere medarbejder til at teste cyklen. Den har været næsten umuligt at genskabe - især da mislyden var mindre, som ved 2. servicetjek (Det viste sig, ikke at være motoren).

Vi fik den ind nu et halvt år senere, i mandags og på trods af lang kø til værkstedet, så har vi fremrykket din reparation og haft flere mekanikere til at prøve cyklen, indtil vi kunne genskabe problemet. Det ser heldigvis ud til at vi lykkedes med at løse det og derfor klarmeldte vi cyklen 09:30 i morgen. 4 dage efter indleveringen midt i højsæson, hvor der ofte er kø på et par uger til værkstedet.

Vi vil meget gerne have dig forbi og teste den omkring butikken, så vi kan sikre os, at lyden er væk nu.

Det er en skam, at du føler, at vi har udøvet "ufattelig dårlig service". Vi har gjort vores ypperste, for at løse problemet hurtigt og effektivt.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med min nye…

Jeg er meget tilfreds med min nye cykel. Beskrivelsen passede til den cykel jeg har fået. Størrelsesguiden passede rigtigt godt. Jeg er 180 og fik anbefalet str. L. Den passer perfekt.
Det var nemt at bestille og jeg fik god og hurtigt svar på mine spørgsmål.

19 sierpnia 2024

Kære Stig,

Dejligt, at høre om din gode oplevelse og at cyklen passer perfekt!

Vi er klar på mailen eller telefonlinjen, hvis du har flere spørgsmål :-)

Super kvalificeret service

Super kvalificeret service. En fuldt ud positiv oplevelse.

21 sierpnia 2024

Kære Maria,

Vi siger også tak for den positive oplevelse. Vi glæder os, til at se dig igen :-)

Fiets huren voor Lalandia / Lej en cykel til Lalandia

Als je bijvoorbeeld naar Lalandia op vakantie gaat(zoals wij), huur dan een fiets. Wij hebben drie fietsen gehuurd bij Jupiter Cykler en dat is ons goed bevallen en kunnen wij iedereen aanraden. Doe dat wel een paar weken vooraf en voordat je naar Billund komt, zodat zij de fietsen voor je in orde kunnen maken. Je hebt contact met de aardige eigenaar Nicolai die goed Engels spreekt. Hij levert een goede service. Het is in Denemarken niet verplicht om een fietshelm te dragen. Wees verstandig en doe dat wel.

Tager du for eksempel på ferie til Lalandia (som os), så lej en cykel. Vi lejede tre cykler fra Jupiter Cykler, og vi nød det virkelig, og vi kan anbefale det til alle. Gør dette et par uger i forvejen og inden du kommer til Billund, så de kan klargøre cyklerne for dig. Du har kontakt til den flinke ejer Nicolai som taler godt engelsk. Han yder god service. Det er ikke obligatorisk at bruge cykelhjelm i Danmark. Vær fornuftig og gør det

10 sierpnia 2024

Kære Eddy,

Tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for alle gæster, som kommer og lejer cykler hos os i Billund :-)

Oceniono na 5 z 5

Super god service og gav sig tid til at…

Super god service og gav sig tid til at forklare og informere om cyklen☺️

10 sierpnia 2024

Kære Denice,

Tak for de pæne ord. Vi forsøger altid at være grundige. Vi glæder os, til at se dig igen hos Jupiter cykler.

Lige efter bogen Odense

Jupiter havde en cykel på tilbud, men den stod på Sjælland og jeg ville gerne prøve den inden køb.
ingen problem sagde sælgeren og fik den transporteret til Odense.
Vi har i dag været forbi og prøve cyklen, der var lidt ventetid ind imellem da butikken var fyldt med kunder. men det var ok.
Vi er fået en god betjening og har fået at vide vi bare skal kontakte dem, hvis der skulle opstå problemer eller vi har yderligere spørgsmål....sådan :-)
Tak for handelen Jupiter Odense

17 sierpnia 2024

Hej Johnny,

Tak for den pæne anmeldelse. Det giver jeg videre til butikken i Odense :-)

Manglende service

Sendte en forespørgsel på en bestemt el-cykell via mail til Odense. Fik et meget venligt svar dagen efter fra en mekaniker, der ville lade sin kollega vende tilbage med et svar dagen efter, da de kun var 2 på arbejde.
Så alt er fint.
Jeg har rykket for min forespørgsel, men endnu ikke hørt noget siden den 25. juli.

Jeg har tidligere været i butikken for at kigge på cykel, men der kom aldrig en sælger trods jeg blev i butikken temmelig længe.

Mit spørgsmål til Jupiter går lidt på om Jupiter i Odense ikke vil sælge cykler? I hvert fald så går det lidt trægt med servicen til kunderne (og ja, jeg har før købt cykel i butikken)

24 lipca 2024

Hej Merete,

Den er desværre ikke blevet overdraget fra mekanikeren til sælgeren. Det beklager vi meget. Travlhed og ferie kan desværre føre til fejl engang i mellem, men dem vil vi altid gerne rette op på og lære af. Skriv til mig på webshop@jupitercykler.dk, vi svarer altid indenfor 24 timer :-)

Vi vil meget gerne sælge dig en cykel :-)

Hurtig

Hurtig, venlig og effektiv service

13 sierpnia 2024

Kære Lise,

Tak for de 5 stjerner. Det sætter vi pris på. God dag til dig og dine.

Jupiter Mørkhøj.

Super service. God, behjælpelig og ærlig vejledning, uden at man føler der presses noget på, man ikke behøver.

7 sierpnia 2024

Kære Rebecca,

Det sender jeg videre til butikken. Det bliver de glade for :-)

Alt spiller

God telefonisk service. Perfekt cykel leveret fuldt monteret og klar præcist som aftalt.

26 lipca 2024

Kære Per,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen hos Jupiter Cykler.

Oceniono na 3 z 5

Dårlig service ventede alt for langt…

Dårlig service ventede alt for langt tid til at en af medarbejderne hjalp mig 3/5 og alt alt for dyret cykler

31 lipca 2024

Hej Loura,

Jeg kan ikke finde noget om dig i systemet. Hvilken af vores butikker har du været forbi :-)?

Vi har lige nu alle vores elcykler nedsatte samt en lang række andre produkter. Udover dette, så har vi prismatch, så hvis du finder noget billigere et andet sted, så matcher vi det. Så skriv gerne hvilken cykel, som du syntes var for dyr til ulrik@jupitercykler.dk og så sender jeg dig et tilbud på den billigste netpris, jævnfør vores prismatch, tilbage :-)

Fin cykel

Fin cykel, samlet og det hele! God service. Og hurtig levering.

27 lipca 2024

Hej Preben,

Tak for den pæne anmeldelse. God sommer!

Hurtig og god service!

14 czerwca 2024

Kære Esben,

Tak for de 5 stjerner. Vi håber, at vi får dig at se igen hos Jupiter cykler. God dag til dig og dine!

Anbefales

Hurtig levering. Bestilte en cykel tirsdag aften og fik den leveret torsdag morgen. Hurtig svar og god rådgivning om hvilken størrelse jeg skulle bruge. Gode priser.
Kan kun anbefales.

11 lipca 2024

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse og en god dialog!

God dag og sommer til dig fra team Jupiter.

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning ved køb af ny cykel i Lyngby. Stor anbefaling herfra :)

4 lipca 2024

Kære Sisse,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg har sendt ros til vores afdeling i Lyngby. God weekend :-)

Kunden i centrum

Havde brug for reservedel til støddæmper.
Kristoffer (Lyngby) fandt hurtigt hvad jeg manglede, men anbefalede mig at hente den i en anden forretning, da de ellers skulle bestille den hjem fra Holland. Virkelig god service med kunden i centrum 👍

2 lipca 2024

Kære Jacob,

Tak for den meget flotte anmeldelse. Jeg har sendt din ros videre til Kristoffer :-)!

Mvh Ulrik / Jupiter.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej