Jupiter Cykler Recenzje 894

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 1 z 5

3,5 uges ventetid på at få repareret et ødelagt baghjul. Manglende kommunikation - der blev ikke ringet retur, når de sagde det. Da reparationen over færdig blev cyklen afleveret fyldt med olie og med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtig levering til trods for at cyklen stod til at være på fjernlager. Forsvarligt indpakket cykel der tilmed var samlet og klar til brug, vil klart bruge Jupiter igen😊

Oceniono na 5 z 5

Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service ⭐️ Ringede akut og…

Fantastisk service i Jupiter i Mørkhøj ⭐️ Ringede akut og skulle købe en ladcykel, under 24 timer senere, var ladcyklen klar til afhentning, monteret med alt cykeludstyr - hurtige, effektive og meget serviceminded ☺️
Kan varmt anbefale at handle/købe her 😊

17 października 2024

Kære Eva,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du fik din ladcykel hurtigt. Jeg sender rosen videre til Mørkhøj :-)

Dårlig oplevelse i Odense

Skulle have min cykel til vinterservice, har ellers tidligere været godt tilfreds med servicen, men den cykelsmed som tog imod den, kiggede blot uden at røre ved cyklen,inden han sagde at at der nok skulle skiftes, pedaler, kæde, gearskifter, bremseskiver m.m. Det undrede mig meget, da jeg stort set kun har brugt cyklen i de gode mdr.af året, og når jeg kører, er det længere ture, hvor der ikke skal bremses og skiftes gear hele tiden, cyklen står i lukket garage når den ikke bruges,og kører kun i godt vejr. Næste dag bliver jeg blev ringet op, og præsenteret for et beløb på 3200 kr for noget som jeg afslog, da jeg ikke mener at have nogle problemer nu. Da jeg henter den, spørger jeg til hvordan de kan finde på så meget, allerede inden han har fingrene i den, mekanikeren svarer flabet, at en cykel på 5 år er slidt ned med metal træthed m.m, han bliver meget vred og flår cyklen ud i vrede, og snerrer, at han har en stresset uge, og det ikke var ham som tjener pengene, ja jeg føler nærmest, at jeg blev smidt ud. Da jeg kommer ud med den, prøver jeg at rokke med pedalen, som de bla.siger skal skiftes da der er slør i, de sidder fuldstændig fast, og kan ikke rokkes det mindste, så mon ikke at de andre ting også stadigvæk fungerer.
Vinterservicens formål er bla. at efterspænde og smøre og justere,vel ikke bare, at slynge en masse ud, som skal skiftes, Håber ikke at sådan en mekaniker skal have for mange dage af den slags, så tror jeg at kunderne finder en anden mekaniker, i en ellers god cykelforretning. Vi havde næsten fornemmelse af, at han skulle lave nogle nemme penge.

17 października 2024

Kære Dorthe,

Vi har lige haft et internt møde om denne oplevelse i Odense. Den behandling som du beskriver, er naturligvis under alt kritik. Medarbejderen har, som du skriver, haft nogle stressede dage og er nu sendt på lidt ferie, for at tanke batterierne op, så vi undgår sådan en situation igen. Det beklager vi meget.

I forhold til pedalen der ikke rokker osv., så kigger man efter slør i lejerne og ikke gevindet og derfor kan den godt sidde fast, selvom der er slør. Jeg er sikker på, at han ikke har været ude efter at tjene nemme penge, men har lavet et overblik over, nødvendige udskiftninger, som enten er aktuelle nu eller i nær fremtid, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at kundedialogen skal være meget bedre.

Good prices and service

Good prices for electric bikes compared to another chain shop I visited. Good service. I am quite happy with my purchase

7 października 2024

Dear Customer,

Thank you for the nice review. It is highly appreciated!^

Have a nice day.

Kind regards,
Ulrik / Jupiter.dk

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev kort tid efter min on-line ordre ringet op, af ham der skulle samle cyklen. Han tjekkede op på om størrelsen på cyklen til vores datter nu var den rigtige. Hun ligger mellem 2 størrelser, så jeg var rigtig glad for snakken.

Så tak for den service - og imødekommenhed også på jeres on-line chat, som jeg havde brugt inden jeg lagde ordren ;)

25 września 2024

Hej Maiken,

Fedt, at du vil dele din oplevelse! Vi er altid klar på en snak og en god rådgivning :-)

Ingen form for service

Der kunne godt være ydet en bedre service. Man føler at personalet er lige glad med en og det at man køber en cykel hos dem. Derudover modtog jeg min cykel med snask på hjulet.

svar:
Desværre er det ikke kun en dårlig dag, jeg har ramt jer på. Det er generelt dårlig kundeservice, I har udøvet over for mig. Nu står jeg desværre tilbage med en cykel fra jer. Jeg håber, at jeres serviceniveau er steget, når cyklen en gang skal til service.

23 września 2024

Kære Andreas,

Jeg giver din ris videre til vores personale. Vi kan selvfølgelig fejle og skal hele tiden forbedre os. Vi er bestemt ikke ligeglade med vores kunder og vi er meget ked af, hvis du har ramt os på en "dårlig dag". Det håber vi, at vi kan vise dig, at det blot var dette.

Oceniono na 5 z 5

God service, venlig og imødekommende personale

19 września 2024

Kære Claus,

Mange tak for de 5 stjerner!

Horrible service

Horrible service. Do not use this shop!

It might not be a demand by law to do cash returns, but it is nevertheless horrible service not to. I was not informed when I purchased the item and when returning the item I was told that your return policy was noted in the fine print on the receipt. During the purchase I explained that I would bring it home to evaluate the product. No one told me of your return policy. Flexibility would have been to give me my money back. This kind of behavior is dishonest.

Do not give them the benefit of doubt!

19 września 2024

Hi Michael,

We have a 14 day return policy online, if the conditions of the Danish purchase law are met. In our physical stores we always try to be flexible and offer for example store credit, even if that is not a demand by law.

Kind regards Ulrik / Jupiter.dk

Super fin cykel

Super fin cykel - leveret samlet og som aftalt.

2 września 2024

Kære Gitte,

Det er vi glade for, at høre! Vi håber, at du bliver rigtig glad for den :-)

Super service.

2 września 2024

Hej!

Mange tak for den gode anmeldelse :-)!

Oceniono na 5 z 5

God service. Den onlinerådgivning var i top og de var klar med hjælp og gode råd

Hej Malte,

Det sætter vi pris på. God dag til dig og dine :-)

Sådan jo

Sådan jo. Jupiter Cykler er en rigtig god Cykel Forretning vi har her i Danmark. Man får en rigtig god service og hurtig levering fra dem af. Dem kan jeg godt anbefale og handle ind hos. God service og hurtig levering fra dem af.

Kære Ralf,

Mange tak. Vi glæder os, til at se dig igen hos os :-)

Oceniono na 2 z 5

Skulle betale for serviceeftersyn trods 10-årig serviceaftale

Da jeg købte min cykel for flere år siden, tilkøbte jeg et årligt vinterserviceeftersyn, der skulle gælder i de næste 10 år. Jeg har derfor et klistermærke siddende på cyklen for at bevise dette tilkøb. Da jeg i vinters, ville have min cykel til vinterservice, som jeg plejer, kunne medarbejderen ikke finde min cykel i systemet. Han gættede på, at min cykel måtte være mere end 10 år, og da jeg ikke havde kvitteringen med, endte jeg med at betale for eftersynet. Jeg har her i weekenden fundet kvitteringen for cyklen, og det viser sig, at den kun er 8 år gammel, og altså burde eftersynet sidste år have været gratis. Jeg har derfor været forbi en Jupiter butik i dag og bestilt dette års serviceeftersyn (som jeg ikke skal betale for), men jeg er ikke tilfreds med, at jeg sidste år skulle betale for eftersynet - blot fordi medarbejderen ikke kunne finde min cykel i systemet. Det er første gang, at det har været nødvendigt at fremvise kvittering (jeg har ellers altid været tilfreds med servicen i jeres butikker).

1 stycznia 2024

Kære Emilie,

Grundet persondataloven, så kan vi ikke gemme data i 10 år. Det er derfor vigtigt, at man selv gemmer sine kvitteringer - specielt i dette tilfælde med tilkøb af en 10 årig serviceordning. Ved fremvisning af en gyldig kvittering og en gyldig serviceordning, så er det naturligvis gratis :-)

Vi beder kun om kvitteringen, når cyklen ikke længere er i vores system og det er svært at vurdere om den er yngre eller ældre end 10 år.

Kan varmt anbefale

Fandt lige den cykel min datter ønsker sig hos Jupiter - endda med 1500 kr i rabat. Jeg bestilte den om formiddagen og den blev leveret til døren, samlet og køreklar, tidligt samme eftermiddag. Jeg er meget tilfreds!

Kære Christina,

Det er vi meget glade for, at høre. Der bliver lige sendt en omgang skulderklap rundt til teamet. God dag!

Mvh Ulrik / Jupiter.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej