Ik heb het idee dat het bedrijf rond de jaarwisseling is gestopt. Daarvoor was de service perfect. Nu het horloge meerdere defecten vertoont (binnen 4 maanden!), is er geen contact te krijgen, terwijl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het bedrijf is onbereikbaar, reageert niet op e-mail of whatsapp. Telefoonnummer wordt niet beantwoord. Koop hier niet! Op 1 van de 2 bestelde horloges werkt de belfunctie niet, dat was juist de reden... Zobacz więcej
Nadat wij onze bestelling hadden gedaan kregen we een paar dagen later een berichtje dat het horloge thuis bezorgd was. Dat was alleen niet het geval en het was nergens te vinden. Junior Compass stuur... Zobacz więcej
Heb fantastische hulp gekregen met de horloge, 1ste instantie werkte de horloge niet,kosteloos terug kunnen sturen en hebben nagekeken en terug gestuurd maar het lukte nog niet Ze hebben een nieu... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep RTV
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Producent zegarów
- Firma elektroniczna
- Dostawca urządzeń telekomunikacyjnych
- Sklep z zegarkami
Napisane przez firmę
JuniorCompass – GPS Smartwatches voor Kinderen | Veiligheid & Verbinding, Altijd en Overal Bij JuniorCompass draait alles om veiligheid, bereikbaarheid en gemoedsrust voor ouders en verzorgers. Wij zijn gespecialiseerd in GPS horloges voor kinderen waarmee je jouw kind altijd kunt volgen, bellen en beschermen – waar ter wereld je ook bent. Onze missie is om ouders te ontzorgen en kinderen meer vrijheid te geven binnen een veilige digitale omgeving. Met onze betrouwbare GPS technologie, gebruiksvriendelijke app en persoonlijke klantenservice zorgen wij dat gezinnen altijd in verbinding blijven. Wat ons onderscheidt: ✅ Veilige GPS tracking voor kinderen ✅ Direct bellen & berichten via horloge ✅ Simkaart met dekking in heel Europa ✅ Geen dure abonnementen, wel vrijheid ✅ Snelle levering & persoonlijke service Onze visie? Een wereld waarin kinderen vrij kunnen spelen en ontdekken, terwijl ouders gerustgesteld zijn dat ze altijd een oogje in het zeil kunnen houden. JuniorCompass is een Nederlands merk, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij geloven in eerlijke prijzen, transparante service en het leveren van slimme oplossingen die het dagelijkse gezinsleven makkelijker maken. 📍 Bezoek onze webshop of neem contact met ons op via WhatsApp, social media of e-mail. 🌍 Vooruit met vertrouwen. Samen veilig op weg.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 35% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super snelle levering
Super snelle levering, vriendelijke klantenservice snel te woord gestaan via whatsapp. En heel duidelijk videobellen, beter dan voorgaande smartwatch van een ander merk

Super!
Voor mijn zoontje zijn verjaardag een Juniorcompass aangeschaft. Hij is er super blij mee, helemaal trots. Top horloge voor kinderen. Aanrader.

Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd
En horloge werk top!!!
Tot op heden geen problemen

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, allereerst een verkeerde horloge geleverd gekregen. Het bestelde horloge was pas een maand later leverbaar maar toen zat er geen simkaart bij. Ook bleek het geleverde horloge al gebruikt te zijn, er stonden al allemaal contacten in. Contact met het bedrijf is moeizaam, moeilijk te bereiken en vaak geen reactie. Het geluid van het horloge doet het ook niet. Al met al weggegooid geld

Bestel hier niet
Slechte service, slechte kwaliteit product, klantenservice zo goed als onbereikbaar. Zou hier NOOIT bestellen als ik jullie was.

top product
Pas besteld en was echt super snel geleverd, top product van kwaliteit. Had het besteld voor mijn dochtertje en is er super blij mee. Ik had van te voren wat vragen, en kreeg snel een reactie. Kortom top!

Super service
We hebben voor neefjes en nichtjes in totaal 4 horloges besteld. Het is heerlijk om de kinderen te kunnen volgen en te kunnen bereiken wanneer je maar wil. 1 van de horloges had na enkele weken een probleem met de microfoon. Binnen 24 uur hebben we een nieuwe thuis opgestuurd gekregen! Heeerlijk betrouwbare service!! Nogmaals bedankt

Odpowiedź od Juniorcompass
Een mooi horloge besteld slechte service
Een mooi horloge besteld, levering ging goed.
Maar helaas werkt het horloge niet naar behoren, GPS werkt niet, Bellen via horloge werkt niet meer. Meerdere manieren contact opgenomen zonder resultaat.
Eindstand. Veel betaald voor een niet werkend horloge.

Odpowiedź od Juniorcompass
Mooi horloge maar GPS is niet nauwkeurig
We hebben de horloges gehaald voor onze kinderen.
Pluspunten:
- Het horloge is mooi en compact.
Minpunten:
- Je moet datagoed opladen om te kunnen meten, anders werkt het niet goed.
- Zelfs mét beltegoed is de tracking niet altijd precies.
- Het datategoed dat je overhoudt na een maand, komt te vervallen, en dat is zonde.
Ons vorige horloge was iets duurder, maar daar zat een camera bij en hoefde je geen datategoed te gebruiken. Alleen beltegoed was nodig, en dat bleef onbeperkt geldig, zolang je af en toe een keer belde. Dat was een stuk handiger!

Odpowiedź od Juniorcompass
Heb de gps deluxe variant
Heb de gps deluxe variant. Geweldig horloge met een nauwkeurige gps. De whatsapp functie is een geweldige functie. Ik ben altijd op de hoogte waar mijn dochter uithangt en kan eenvoudig met haar contact hebben. Service is overigens geweldig. Toen mijn dochter gevallen was en het bandje een scheur bleek te hebben, kreeg ik kosteloos een nieuwe opgestuurd. Hulde.
Werkt perfect we zijn er allemaal heel…
Werkt perfect we zijn er allemaal heel blij mee! Echte aanrader!
Werkt perfect
Werkt perfect! En had een paar vragen en daar ben ik ook meteen mee geholpen. Top service!
Product snel geleverd
Product snel geleverd. Dankzij de handleiding zeer eenvoudig te installeren en de functie van het horloge zijn ook zeer eenvoudig. Horloge ziet er goed en solide uit. Onze zoon is er super blij mee en wij weten altijd waar hij is door de nauwkeurige gps.
Niet twijfelen een echte musthave voor ieder kind en ouder.
Goed product snelle service
Goed product snelle service. Smartwatch werkt uitstekend.
Product was snel geleverd
Product was snel geleverd. Ons kind draagt hem met plezier en wij hoeven ons nooit meer zorgen te maken waar hij is! Wat ons betreft een must have voor iedere ouder!
Fijn bedrijf + goede service
Fijn bedrijf, snelle levering en goede service. Beide zoons en dochter hebben een watch van JuniorCompass en het was direct een succes.
Navraag gedaan over de internationale werking van de GPS en kreeg snel (binnen 3u antwoord) dat dit goed werkt.
5 dagen Spanje in L'escala hebben alle watches goed overleefd, en de Kids nu ook!
Bedankt!
Slechte retourservice
Slechte retour service. 22 december retour gestuurd, mijn geld pas 2 maanden later terug gekregen na veel heen en weer mailen. Wekt niet veel vetrouwen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.