jkOffice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie... Zobacz więcej

1. Meble biurowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hos JKOffice overgår pris altid kvalitet

Jeg er indkøber for en vækstvirksomhed i vestjylland, og har over de sidste par år haft en løbende behov for kontormøbler. Jeg kan på det kraftigste anbefale JK som leverandør, da kvaliteten ALTID overgår prisen. JK-teamet har herudover en skøn løsningsorienteret og service-minded indstilling til tingene. For mig gir' det ikke mening at handle hos andre.

Hej Anders.

Fedt at du føler du får noget for pengene og at du er glad for vores service.
Så er alt jo som det skal være :)
Tak for stjernerne.

Kan klart anbefales

Altid god service. Leverer til tiden. Er samarbejdsvillige og har nogle gode produkter. Vi har kun været tilfredse med JkOffice!

Hej Marie-Louise

Det lyder jo til at alting er kørt som smurt :) Vi takker for stjernerne og glæder os til at handle med dig igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og hurtig levering.

Hej Susanna.

Mange tak for stjerne :)

God service - god pris - god levering

Vi har fra JK fået nogle rigtig gode kontor møbler.
Hele vejen har igennem har vi fået optimal betjening. Både råd og vejledning fra sælger (Jacob) - gode tilbagemeldinger - god levering til tiden og god aflevering fra Jeres chauffører. Prisen var også den rigtige. Jeg vil ikke være i tvivl om at handle hos JK igen.

Hej Thomas

Det lyder bare godt, vi er også glade for at handle med jer. Jeg viderebringer dine roser til Jacob og takker for stjernerne!

Tillid og god kundeservice

Det er sin sag og købe ind via nettet og tilsendte billeder, men det kræver især tillid mellem leverandøren og kunden. Jeg har oplevet både en god service og har tillid til Jacob fra JKOffice. Falder det første tilbud ikke i vores smag, så prøver han altid at finde noget andet, som passer ind i vores eksisterende linje af møbler og macher vores ønsker.
En seriøs leverandør.

Marianne Sloth

22 stycznia 2016

Hej Marianne

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og glæder os til at handle med dig igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Lyn-hurtig reaktion ved reklamation - super service !

Da det viste sig at et af deres leverede hæve/sænke bord var defekt, blev det udskiftet allerede samme dag at jeg meldte det.
Det var hurtig service - ingen sure miner og godt humør hele vejen.

21 stycznia 2016

Hej Lis

Vi er glade for at vi fik løst reklamationen til tilfredshed :)

Tak for stjernerne!

Oceniono na 5 z 5

God service og super kvalitet til tiden

Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der skulle jo handles ;-)) Selvom deadline var lidt presserende (og JK Offices leverandør faktisk ikke leverede til tiden), nåede vi det hele og vi har fået så mange rosende ord for vores møblement.
Så helt sikkert 5 stjerner (og fremtidige ordre) herfra.

10 grudnia 2015

Mange tak Henriette.

Det glæder os at i er glade og tilfredse med jeres møbler og at vi lykkedes med at nå jeres lidt pressede deadline trods lidt udfordringer :)

Altid god service

God service, gode priser og gode produkter.
Og en monteringsservice der bare fungerer.

Mvh
David Søndergaard

16 listopada 2015

Hej David.

Vi takker for handlen og de rosende ord.

Rigtig God Kundeservice

Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utrolig dårlig oplevelse og valgte straks at undersøge andre muligheder. Vi fandt JK Office og fik kontakt med Mikkel som vi aftalte et møde med senere samme dag. Fra start til slut blev vi behandlet godt og fik god vejledning på alle områder samt en super god pris.

Jeg vil anbefale Jk Office til alle

mvh

Simon K Hansen
Ejerforening Danmark

28 września 2015

Hej Simon.

Tak for de rosende ord :)
Vi er glade for at have jer som kunde!

Rigtig god service

Stod og manglede en kontorstol og efter en god og ikke mindst ærlig mail udveksling med Mikkel fandt vi frem til en.
3 dage senere blev stolen leveret.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

7 września 2015

Hej Kurt,

Tak for handlen, du er velkommen en anden gang :)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service - og levering som aftalt!

Vores firma har købt en del brugte møbler igennem JK Office, da vi skulle bruge noget midlertidigt. De leverer altid som aftalt, og har gjort meget for at finde møbler til os, som passede sammen. De har altid reageret hurtigt på mine henvendelser og har været enormt servicemindede!
Jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre - og har også tænkt mig at bruge dem i fremtiden :o)

19 sierpnia 2015

Hej Line

Vi takker og glæder og til at servicere jer igen :)

Kanon service!

Vi står pt. og skal have to praktikanter ind i virksomheden, hvilket selvfølgelig kræver ekstra borde og stole. Snublede over et event på facebook, med domicilsalg på Sjælland - Vi sidder i Århus.
Jeg ringede derfor for at høre om muligheden for at få de 6 ønskede møbler, reserveret og fragtet til Århus.
Jacob, som jeg talte med, var super frisk og behagelig at snakke med og på samme dag fik han lavet et samlet tilbud og reserveret møblerne til os.
Sjældent møder man ligeså god kundeservice som ved jkOffice. Jeg vil varmt anbefale dem til alle på min vej.

5 sierpnia 2015

Odpowiedź od jkOffice

Fedt, tak for det Rakel. Det er vi så glade for at høre :)

Oceniono na 5 z 5

Høj service hele vejen igennem

jkOffice forstår hvad god kundeservice indebærer i deres branche. Fantastisk fleksibilitet i beslutningsprocessen, eminent hjælp til at finde det rigtige inden for de satte ramme, ingen urimelige forsøg på at sælge unødvendigt op og som toppen på kransekagen bliver varene leveret med sjæl og med en gejst jeg er ikke tror findes andre steder. I vores opgave skulle vi bl.a. have en reception båret fra stuen til 2. sal gennem kringlede trapper - En nærmest umulig opgave, men smal sag for jkOffice ekstremt kompetente flyttefolk!

Bravo! - Vi kommer igen inden længe.

/NEMADVOKAT

30 lipca 2015

Hej Frederik.

Tak også for de fotos du har sendt fra leveringen :)
Vi glæder os til at handle med jer igen!

Oceniono na 5 z 5

Høj service, kvalitet og skarpe priser

DMR har købt kontorinventar til stor tilfredshed. Der er høj service, skarpe priser og de leverer en ekstraordinær indsats for at finde netop de produkter/varer, som vi mangler :-)

30 czerwca 2015

Hej Lars

Vi takker for de flotte ord.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

Vi fik meget god service og omgående svar på forespørgsler. Chaufføren var der til tiden, monterede bordene hurtigt og effektivt.
Alletiders sted at handle :-)

26 czerwca 2015

Hej NTS

Tak for roserne :)

Fantastisk virksomhed!

Medarbejderne hos JK Office er helt igennem fantastiske. De finder det, jeg søger - og samtidig til en rigtig god pris.
Ingen forbehold. Har handlet der flere gange.

24 czerwca 2015

Hej Thomas.

Vi synes også du er fantastisk :)

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg, god service og levering til tiden.

Vi har netop startet ny afdeling på Fyn.
JK Office havde hvad vi skulle bruge til en fornuftig pris. Hurtig levering og super service ifm. med defekt kontorstol.

24 czerwca 2015

Hej Kim

Vi er glade for at vi fik løst problemet og alt nu er som det skal være. Du er mere end velkommen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Finder altid noget jeg kan bruge

Vi kom ved et tilfælde i kontakt med jkOffice for et par år siden, hvor vi stod og skulle bruge nogle stole og borde til vores mødelokaler - leveringen foregik uden problemer og det var jo faktisk ikke til at se at det var brugte møbler.
Siden har vi flere gange handlet med dem - altid levering til tiden og altid gode solide og pæne møbler, som ser stort set nye ud

22 czerwca 2015

Hej Gitte.

Dejligt med en anbefaling fra en god glad kunde over lang tid.

Oceniono na 5 z 5

Levering til tiden, måske endda lidt før :-)

Jeg havde lavet en aftale med jkOffice, om at jeg kunne ringe, når jeg var klar til at modtage mit nye hæve/sænke bord.
Det havde jeg lidt svedt ud, så torsdag får jeg så ringet, og fredag formiddag kommer de fra jkOffice med mit bord, og samler det i løbet af et kvarter.
Førsteklasses service ^^

15 czerwca 2015

Hej Allan.

Vi er glade for at du sætter pris på vores service og produkter. Du er meget velkommen igen en anden gang.

Kan kun anbefales!

Lenovo har i maj brugt jkOffice FlytteService og DomicilSalg.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet fra start til slut. Vi kan bestemt anbefale andre virksomheder at samarbejde med jkOffice.

4 czerwca 2015

Hej Lasse.

Tak for din anbefaling af vores FlytteService og DomicilSalg. Den sætter vi meget pris på!

jkOffice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej