Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie... Zobacz więcej
Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der sku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.
Jens Olsens Vej 9, 8200, Aarhus N
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od jkOffice
Rigtig godt tilfreds med det hele, kan varmt anbefales :-)

Odpowiedź od jkOffice
For en ny-opstartet virksomhed er der rig mulighed for at finde møbler til kontor, venteværelse, køkken, møderum mm. Vi fik rigtig god kvalitet for pengene. Levering foregik uproblematisk, og alt blev håndteret tilfredsstillende.

Odpowiedź od jkOffice
Havde kontakt til 1 sælger gennem hele forløbet, der fulgte op, var kvalificeret, fleksibel og på alle måder serviceminded. Ved levering blev jeg i god tid adviceret og de kom til tiden.

Odpowiedź od jkOffice
Kan kun anbefale at handle der, super service og står klar til at hjælpe. Man bliver virkeligt behandlet godt.

Odpowiedź od jkOffice
Jeg har købt flere møbler til min virksomhed igennem jkOffice. De har et stort udvalg af lækre møbler til fornuftige priser. Et enkelt af mine leverede borde fungerede ikke optimalt, udfordringen blev dog løst på ganske fornem vis!
Jeg er specielt glad for deres hurtige kundeservice og fleksible tilgang til mig som kunde.
Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od jkOffice
Handlet flere gange hos jk Office, og det er virkelig en fantastisk service. Kan varmt anbefales :-)

Odpowiedź od jkOffice
Jeg havde brug for noget mere reolplads, men da pladsen var begrænset var kravet max. 50 cm bred og af hensyn til formålet min. 45 cm. Søgningen havde hidtil været forgæves da jeg tilfældig "støtte" på JK Office (et firma jeg intet kendskab havde til). Her fandt jeg noget der måske kunne bruges, bredden passede - men højden. Der var dog 2 stk. kunne di stå oven på hinanden eller havde de noget tilsvarende på lager. Jeg startede en chat op og fik omgående en venlig medarbejder her. Lidt skriveri og så en "kvik beslutning" af medarbejderen. Hun skrev: Jeg går lige úd for at se om de kan stå oven på hinanden og så vender jeg tilbage. Dette sket pr. mail og beslutningen blev taget. Efter et par dage havde jeg et ærinde, men var også usikker på, om varen blev leveret denne dag derfor (bestilte som gæst) kontaktede jeg endnu engang JK Office. Endnu et venligt svar: At reolerne kom torsdag eller fredag så jeg kunne rolig foretage det jeg skulle, Senere samme dag ringede en medarbejder fra Logistik med hensyn endelig levering i går.
Den ung chauffør der kom med leveringen var . uden opfordring - meget hjælpsom med at få sat reolerne på plads. Man kan kun sige tak til JK Office for en god "sommeroplevelse" - altså god service.
Med venlig hilsen ig god sommer
Freddy Wagner

Odpowiedź od jkOffice
De var virkelige hjælpsomme og hurtige til både rådgivning såvel som levering af produkt.

Odpowiedź od jkOffice
Møder et altid positivt og glad Team af medarbejdere hos JKoffice. Hurtige tilbage meldinger på alle parametre , god logistik og følger op på vores
byggepladser at de er klar til at modtage. Alt i alt Super god service , og nogle som man virkelig kan stole på i vores daglige Netværk !!

Odpowiedź od jkOffice
Vi har oplevet en uovertruffen service og fleksibilitet. Medarbejderne har været engageret i at finde den bedste løsning til vores ønsker og krav. Hurtig reaktion på alle henvendelser.

Odpowiedź od jkOffice
God service, skulle lige følge lidt op på levering, men alt i alt en god oplevelse.

Odpowiedź od jkOffice
Rigtige gode kvalitetsvarer i pæn stand, til fornuftig pris.
Super service 👍🏼

Odpowiedź od jkOffice
Fik i dag leveret fra JKOffice, 2 dage efter bestilling trods lang afstand.
Brugte møbler i perfekt stand! En ekstra stor tak til sælgeren Michael, som har været til rådighed når jeg har haft brug for det!

Odpowiedź od jkOffice
God og hurtig kundeservice, den rigtige hjælp til at få vores behov dækket, og specielt levering helt i top klasse, en ung herre, så hjælpsom og fik hurtigt løst opgaven, smilende… selvom pladsen (trappe til 1 sal) faktisk var alt for lille :o$. Er så tilfreds. Tak for en god oplevelse jkOffice

Odpowiedź od jkOffice
Har tidligere handlet med JKOffice (Michael Rusbjerg)
Hurtig med tilbud, God kvalitet på produkterne, Super service og hurtig levering = tilfreds kunde.