Er faktisk ganske godt tilfreds med at handle her, men at jeg skal betale små 500 kr i fragt. Kontra 48 kr ved " andre firmaer" når når jeg bestiller for mere end 5000 kr er toppen på begærlighed... Zobacz więcej
Besøgte Jem &Fix, Nørrevænget, Silkeborg, d d. (28.7.26), idet jeg naturligvis havde tjekket på nettet, at de havde 7 underskåle til havekrukker tilbage på lageret. Der var ingen. Spurgte de piger, d... Zobacz więcej
Reklamerade en defekt diskho för mer än en månad sen. De skulle ordna med återbetalning. Ingen återbetalning i sikte och kundtjänst slutat svara. Trevligt företag… köp inget här.
Fruktansvärt dåligt bemötande i butiken av personalen vid första besöket. Ingen personal sa hej när jag kom in i butiken då personalen var upptagen med att samtala med varandra. Kunden går alltid före... Zobacz więcej
- Sklep ogrodniczy
- również w kategorii:
- Sklep meblowy
- Sklep z oświetleniem
Dalvænget 16, 5610, Assens, Dania
- www.jemogfix.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Har købt utallige varer hos Jem&fix i…
Har købt utallige varer hos Jem&fix i Kokkedal.
Lars har skabt et serviceminded team hvor stort set alt kan lades sig gøre.
... betale først og så kører til udleveringen.
... finder varer hvis jeg ikke lige kan finde dem.
... kører tunge eller omfangsrige varer ud med gaffeltrucken og læsser direkte på traileren.
... giver på stedet besked om eventuelle restordre, og sender SMS hvis der er problemer.
... derudover har jeg over sommeren kunne hente store mængder engangspaller.
Hold jer væk fra jemogfix.dk
Hold jer væk fra jemogfix.dk!
Jeg bestilte en ny maskine fra hjemmesiden, og fik en gammel udstillingsmodel, men jemogfix er kun en mellem mand, så det blev til min påstand mod leverandørens!
Efter en hel måneds diskussioner med deres kundeservice, som oftest er sure og træt af at høre på kunder fik jeg en meget lille godtgørelse for en brugt ridset maskine slidt maskine med mærker fra udstilling.
Så dårlig stil!
Og forresten, når der står 2-3 arbejdsdag, er det en stor løgn, leverandøren tager 10-14 dage om at levere varen.
Varer der ikke virker
Nu har kundeservicekoordinator ( meget fin titel ) teamet hos Jem&Fix indført en ny regel. Når man køber en vare hos dem, som man ikke kan få til at virke, skal man stille med kvitteringer på at varen er monteret af en godkendt montør, og man skal indsende kvittering til dem, for at de vil tage sig af sagen.
Jeg har selv henvendt mig til Jem&Fix`s leverandør, som har fortalt hvordan den skulle monteres, og som varen er blevet, men nu mener ovenstående person med den høje stilling at hun ikke kan regne med hvad jeg siger, ikke direkte at jeg taler usandt men..., så nu skal det dokumenteres af mig at montøren er godkendt til at monterer deres vare. De agter ikke at ombytte varen, eller betale for monteringen af varen, da de hævder de fejlmonteret, og derfor skal have varen indsendt.
Det kan de også godt få, men når min montør eller jeg ikke er til stede når deres leverandør tjekker varen, kan man jo ikke vide hvad der foregår, da varer jo nemt ved et tilfælde kan blive blandet sammen.
Et firma som Jem& Fix skulle jo bare lukke en sag til under 1000 kroner og så slippe for dårlig omtale, men ud fra andres anmeldelser, lader det til at firmaet trives med utilfredse kunder.
Ærgeligt for det flinke personale man møder i butikken hvor jeg handler, at de så har nogle skrivebordsgeneraler siddende og lave l... i den anden ende. Mange gange er det bedre at det er folk som ved hvad der foregår uden for kontorerne der varetog disse reklamationssager, i stedet for en person bag en skærm.
Købte en varmtvandsbeholder i Måløv
Købte en varmtvandsbeholder i Måløv, fik den monteret at min lokale VVS er ,Det viste sig at den var utæt. Der fartes to nye i Værløse.
Dem kunne jeg IKKE få EN af, men de ville sende mig en ny pakning.
Blev stjerne tosset ringede til kundeservice, gennem flere dage.
De kunne ikke omgøre beslutningen, heller IKKE PENGE RETUR.
Ringer så til Dirkørens kontor, som finder EN område direktør.
Som ser LYSET og tilbage betaler mig beløbet tilbage.
I markedsfører jer som lavpris varehus, gælder det også IQ og kompetance.
Dårlig være og jeg kan ik få penge…
Dårlig være og jeg kan ik få penge tilbage trods 14 dage retur ret..på defekt vare
Den bedste service man kan ønske sig!
Den bedste service man kan ønske sig!
Jeg ville gerne se på JemogFix's (=JoF) "Hannover" bademiljø, og købe det, hvis det levede op til forventningerne. Det var ikke udstillet i nogle butikker i nærheden, så jeg skrev en mail til JoF. Svaret var, at jeg bare kunne bestille det og se om det var OK. Ellers kunne det afleveres til nærmeste butik.
Jeg besluttede mig for, at købe 2 badmiljøer og 4 højskabe til 2 badeværelser. Da det kom frem, var der flere skader! Det var pakket dårligt fra fabrikanten. Der var hul på kassen til et højskab, hvor der manglede nogle ting og en plade var skadet. Der var også en smadret håndvask.
Men jeg kunne godt lide miljøerne, så jeg skrev til JoF. Alt det, der var gået i stykker, fik jeg eftersendt, og jeg fik endda tid til at samlet det hele, så jeg var sikker på, at jeg havde fundet alle mangler!
Selv om der blev lidt bøvl, er jeg MEGET tilfreds med den måde, Jem og Fix håndterede situationen, og jeg er ikke bange for at købe mere hos dem fremover. Jeg ved jo at servicen er i orden! "Thumbs up" og godt gået Jem og Fix!
Varning handla inte dyrare produkter.
Vill varna andra att köpa dyrare produkter av Jem och Fix. De är oseriösa sköter inte reklamationerna på rätt sätt. Fick inte problemet löst utan fick vända oss direkt till tillverkarna (Nilfisk) som i säg var kanon och löste problemet på ett snyggt sätt.
Jem och Fix nekar även all form av ersättning eller prisavdrag.
Dårlig leveringstid!!!
Godt nok for dårligt, bestiller led-lys en fredag. Inde på hjemmesiden står der 1-3 dage leveringstid. Jeg har ikke fået pakken endnu, det er helt klart sidste gang, jeg bestiller inde på denne hjemmeside.
Skrald Butik. Fusk
Så i deres avis at de havde et base bassin på tilbud til 250 kroner som er et godt tilbud, men de sagde at de ikke havde det og de aldrig ville få det. De havde heller aldrig haft den, og de kunne ikke bestille den hjem. :( Det rene svindel
Har lige været i Jem og Fix i dag efter havefliser
Har lige været i Jem og Fix i dag efter havefliser. Spurgte ”kassedamen ”, om det kunne lade sig gøre, at læsse varerne ud af bagdøren i ”gården”, i stedet for at slæbe 480 kg. gennem butikken. Hun fortalte at jeg lige skulle spørge nogen af ”drengene” ude i gården om det var i ordne med dem.
Fik fat i en medarbejder, som var indforstået med det.
Havde lige parkeret ved porten, da der kom en anden medarbejder og høfligt bad mig flytte bilen, fordi han skulle gennem porten med en gaffeltruck. Fair nok, man skal jo ikke holde til gene. Jeg spurgte om han evt. ville køre ud med pallen med fliser, så jeg ikke skulle rende frem-og-tilbage med fliserne. I stedet tilbød han at sætte en palle foran stakken, så vi kunne læsse fliserne på, så ville han køre den ud til bilen.
Fin service!
Generelt er folkene flinke og hjælpsomme i Ringsted.
Brug dem aldrig!
Brug dem aldrig!
Jeg har været nede i deres butik ved gammel køge landevej og har aldrig mødt så uvidende og på ingen måde hjælpsomme medarbejdere. Den første, som man næsten skulle råbe efter er helt ny og er derfor ik helt frisk på hvor tingene er, fair nok. Han spørg en kollega der er mere eller mindre ligeglad og peger og siger det er bagerst i butikken så jeg tænker at den første medarbejdere hjælper en færdig til ens problem er løst. men næææææh nej. Han har fået svar på sit spørgsmål og fortsætter med at lege med sine varer
Man skal lede længe efter ringere …
Man skal lede længe efter ringere service! Jeg er i Jem og Fix i Herlev for at købe en bænk til mine forældre i julegave. De har den ikke og oplyser mig om, at det i øvrigt er en sommervarer. Jeg siger til ekspedienten, at jeg har fundet den på Jem og Fixs hjemmeside og der står jeg kun kan få den i butik - derfor har jeg ikke bestilt den på nettet. Jeg sender en mail til kundeservice og spørger om jeg kan få bænken i Glostrup eller Måløv. De skriver der er 7 i Måløv, men at jeg nok lige skal ringe til dem. Jeg ringer til Jem og Fix Måløv. De fortæller mig at de har bænk og jeg bare kan komme og hente den. Jeg siger dog, at jeg først kan komme dagen efter, hvilket var helt fint. Jeg kommer ud til butikken i Måløv dagen efter og de fortæller mig, at de desværre ikke kan sælge mig bænken selvom de har den! Der skal være en medarbejder, som kan tage den ned. Der er desværre heller ikke nogen på arbejde i morgen som kan tage den ned, så nu skal jeg finde på en ny gave, fordi de ikke kan sælge mig bænken!!!
Bestilte brænde hos jem & fix.
Bestilte brænde hos jem & fix.
Stod det var lufttørret = det var driv vådt.
Husk lige det hvis du skal købe brænde som du skal brug straks.
Iøvrigt står det også på siden at det skal tørres i 2-3 mdr. hvilket jeg ikke var opmærksom på.
Så forvent at få brænde der er drivvådt.
JemogFix
JemogFix - Herning
Ekspedienter så unge at de ikke ved hvad en brusepakning er.
Ekspedienter der gaber tydeligt og højlydt og ikke gider gå med ned i butikken og vise hvor tingene står.
Ny ekspedient der INTET ved og ikke gider tilkalde en mere erfaren.
EKSTREM dårlig service
Jem og fix Tønder...👎👎👎
Jem og fix Tønder...👎👎👎
Købt og betalt 16/3 Trallebænk, den var ikke på lager, men vil komme om ca 1 uge.
Idag ringede jeg der ud,idet jeg intet havde hørt, og spurt om de var på lager, ja det var de, næste spørgsmål var jo så, hvorfor har i så ikke ringet/ sendt SMS, øhh pga sygdom.
Det var så sidst gang jeg kommer der.
jemogfix.. det billigt men ikke uden grund
hjemogfix er en butik... blevet det de sidste 3 år hvor jeg personligt mener udviklingen har spændt ben for dem selv.... her skal man selv være faglig bevidst når der købes produkter... for personalet er der hvor der er sparet... hvis man har råd til det i en forretning , så jeg villig til blive lidt mere kritisk når jeg køber... jeg har da været gambler jo og løbe risikoen købe et meget billigt produkt så det her... nogle gode andre dårlige det helt frit ... hvis man selv har forstand på ting man køber så det muligt få billige vare, man skal bare selv sortere i hvilke er gode og hvilke ikke er.. det både godt og skidt...
Service
Jeg var i jem og fix i vejen idag, og sikke et service niveau... Jeg skulle have:
9 stk stolper 100*100 på 3 m
10 terrassebrædder på 3 m
4 reglar på 3 m
26 klinkbeklædning på 3 m
4 stk cement 25 kg
Jeg spurgte en dame der havde kørt rundt på pladsen hvor der stod træ, om det var muligt at betale alt det vi skulle bruge og så få det hele ud gennem porten. Den "travle" dame forklarede at det ikke var muligt, at jeg SKULLE læsse alt på deres lille vogn og køre igennem butikken med det. Spurgte lidt ind til om de kunne passe, men det var sådan det var jo.
På vej ud spurgte jeg så hende der stod ved kassen om det da ikke godt kunne lade sig gøre? Jeg skulle da nok selv bære det ud og det hele? Men nej... det var "alm høflig selvbetjening " sagde hun? - og at det forresten også stod bagerst på deres blad....
Kæft en selvbetjening, har aldrig oplevet kundeservice SÅ dårlig.. De to der var på arbejde var fuldstændig ligeglade med deres kunder, de ventede kun på at få fri.
Blev simpelthen så skuffet, kunne slet ikke forstå at de virkelig sagde det?
Det havde taget 5 sek at låse porten op, og så kunne de tjekke at det der var taget var rigtig og så var det videre? Men nå, så bruger jeg bare de 2000 kr et andet sted.
0 ud af 5 stjerner herfra!
termoplader med samleskinner
Jeg er en trofast kunde i Jem og Fix, igennem mange år.
Mit fornyelige projekt var at, montere en vinterhave til eksisterende hus.
Hvor jeg ønskede en vinterhave, der kunne benyttes næsten hele året.
Derfor købte jeg tagbelægningen i Jem og Fix, hvor valget faldt på termoplader til vinterhaven.
Men det har jeg virkeligt fortrudt, da termopladerne fastmonteres med nogle samlelister, der ikke kan holde termopladerne fast, da det medføre, at termopladerne rykker sig op til 10 cm på tagkonstruktionen som, betyder, at jeg nu to gange har været op på taget, hvor jeg har lagt det for ca. 3,5 måneden siden og i den forbindelse skal op på taget og løsner alle skruerne i samlelister, da det ellers regner ind i vinterhaven.
Det kan da, ikke være rigtigt, at man sælger, sådanne et produkt. Og helt billigt var det jo ikke.
Rod og dårlig service
Ryd nu op og instruer jeres medarbejdere det vil give en langt bedre oplevelse
Kunne ikke være bedre!!
Jeg skulle bruge en række haveværktøj og blomsterløg og her var jemogfix leveringdygtig. Varene blev hurtigt afsendt og jeg havde dem således i hænde allerede dagen efter bestillingen!! Jeg kan derfor kun varmt anbefale andre at handle hos jemogfix.