jem & fix Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Er faktisk ganske godt tilfreds med at handle her, men at jeg skal betale små 500 kr i fragt. Kontra 48 kr ved " andre firmaer" når når jeg bestiller for mere end 5000 kr er toppen på begærlighed... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besøgte Jem &Fix, Nørrevænget, Silkeborg, d d. (28.7.26), idet jeg naturligvis havde tjekket på nettet, at de havde 7 underskåle til havekrukker tilbage på lageret. Der var ingen. Spurgte de piger, d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Reklamerade en defekt diskho för mer än en månad sen. De skulle ordna med återbetalning. Ingen återbetalning i sikte och kundtjänst slutat svara. Trevligt företag… köp inget här.

Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärt dåligt bemötande i butiken av personalen vid första besöket. Ingen personal sa hej när jag kom in i butiken då personalen var upptagen med att samtala med varandra. Kunden går alltid före... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

hoven chef

købte D15/08-2016 en rulle trådflet (hønsevæv 90cmx25meter---------25x0,8x90x25meter ) da vi havde fået rullet ca 18 meter ud begyndte det og se meget dårligt ud det var bukket og hullet tog derfor nogle billeder og kørte ud til jeres jemogfix i kalundborg hvor vi havde købt det og talte med brian ?han fik kvitteringen og vi viste ham billederne vi havde taget for et eller andet sted ville vi ikke begynde at pille ca 18 meter hegn ned. (skylden kunne så hurtig falde på os selv at det måske var os selv der havde klippet hul i det)han syntes osse det var kedelig med bad os om at afmontere det hele før han kunne gøre noget,konen blev så gal så hun gik ud derfra og glemte at få vores kvittering med ud, men den var på "mystisk vis"pludselig væk er der så noget at sige til at man på godt dansk havde lyst til at sparke ham i r.... !!! jeg kunne godt tænke mig at vide om det er den måde man driver forretning på ??? godt skuffet kunde

17 sierpnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Prisen ændrede sig, men god service

4 stjerner: Jeg samlede priser på hjemmesiden og fik sendt en huskeliste til min mail, hvilket var rigtig dejligt, så havde man en fin liste man kan følge når man kommer til butikken og skal finde det man skal bruge.

Desværre passede prisen på min huskeseddel ikke med prisen på varen (7 stk Selex plader), og de påstod at det ikke var ændret i den tidsperiode.

Nu ændrede det kun det samlede køb med ca. 200 kr, så det overlevede vi nok, men den eller gode oplevelse af Jem og Fix fik en lille ridse i lakken.

Dog vildt lækkert at kunne låne en trailer gratis, som var stor nok til at en pladerne kunne ligge i bunden.

Update: 5 stjerner
Vi har flere gange modtaget utrolig god hjælp og service fra personalet i Jem og Fix Holstebro, derfor blev jeg lige nødt til at opdatere min trustpilot anmeldelse til de 5 stjerner de fortjener.

8 sierpnia 2016

Vejle afd.

Kom lige til lukketid og spurgte efter en tilbuds vare. Den mest fantastisk søde unge pige ved kassen bruger god tid på at forklare hvor det befinder sig i butikken og at de kun har en tilbage men der kommer nye på onsdag. Hun kan da godt skrive mig op og lægge til side hvis jeg ønsker flere.

18 lipca 2016

Dårlig service

Skal returnere noget og går direkte til kassen for at returnere.
Da får jeg at vide at gå gennem butikken og stille mig bag kassen igen, dum medarbejdere i Glostrup.

16 lipca 2016

Super service

Tog til Jem og fix i Fredericia med en defekt rensepumpe til en pool. Pumpen blev ombyttet på stedet uden nogen form for bøvl.
Det er bare god service!!

5 czerwca 2016
Oceniono na 2 z 5

Sure gnavne kundeservice

Har i morges kort efter åbning været i Butikken i Varde. Kunden ved kassen før mig måtte pænt stå og vente mens ekspedienten var optaget af taster og skærm. Da kunden så skubber sin vare længere frem på båndet sker der noget - bip 229kr. Passer den til den lille dør spørg kunden - intet svar. Kunden henvender sig til en anden medarbejder der står ved kassen og spørg igen. Han fået et meget opgivende blik og svaret at det ved medarbejderen ikke. Kunde. Spørg om der en nogen billigere - svar der er de tre på hylden hvor du stod og kiggede og så gik han. Min tur lægger min vare på båndet, smiler og siger godmorgen til ekspedienten - intet svar. 129kr ! Okay siger jeg men den står altså til 74 ja så er der nogen der har lagt den forkert okay det kan jeg godt se men hele to kasser mærket og lagt forkert ? Intet svar - bad ham beholde sin vare og sagde pænt farvel og undskyld ulejlighed.

2 czerwca 2016
Oceniono na 1 z 5

Tyv tror hver mand stjæler

Jeg bryder mig ikke om at blive behandlet som en tyv.

Købte spande og græsfrø i Ringsted.
Græsfrøene lå i spanden så jeg tog dem op så han kunne scanne posen.

Jeg lagde dem ned igen, men han skulle lige provokerende løfte posen op igen og kigge i spanden.

6 maja 2016

Forkerte priser

For pokker da også! Så har man lige været nede i sin lokale Jem og Fix også kan man ikke købe sine varer til prisen i deres tilbuds avis.
Jeg ringer oven i købet og får prisen bekræftet dagen i forvejen for at være sikker. Det er satme træls altså!!!

7 kwietnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Grotesk og groft - så det burde være løgn

Men det er desværre den pureste sandhed.
Købte januar 2012 i Jem&fix, Frejasvej 10, Holbæk, et Damixa køkkenarmatur med 5-års drypgaranti - altså garanti mod dryp til januar 2017.
Den holdt ikke.
For noget tid siden begyndte der at komme dryp fra udløbstuden. Kontaktede Jem&fix via hjemmesiden. Fik svar om, at henvende mig i butik med problemet, så ville de finde en løsning. Henvendte mig i butikken i Holbæk, hvor varen var købt. Fik det svar, at jeg ud over kvitteringen også skulle medbringe blandingsbatteriet, for det skulle sendes til fabrikanten, for at de kunne undersøge og vurdere fejlen. Hvad jeg ville gøre i mellemtiden, var jo butikken ganske uvedkommende!!.
Nogen tid senere var det blevet så slemt med drypperiet, at jeg afmonterede blandingsbatteriet, og med dette + kvitteringen indfandt mig i butikken i Holbæk den 27. marts 2016 (påskedag).
En til kassen tilkaldt medarbejder, der oplyste at være butikkens ansvarlige for VVS, gav udtryk for undren over det medbragte blandingsbatteri og oplyste derefter, at drypgarantien på sådanne Damixa armaturer ikke omfattede "indmaden", men alene omfatte pakningerne, nemlig pakning ved udløbssien; pakningen mod bordpladen under armaturet og pakningen i forbindelse med svingtuden. Da mit blandingsbatteri dryppede gennem udløbstuden, kunne jeg få en ny pakning til denne. I min medfødte naivitet (der må da være fornuft i alle mennesker) forsøgte jeg at fortælle ham, at en si næppe blev vandtæt af en ny kantpakning. Det argument overgik langt hans fatteevne. Her stod jeg altså over for en undtagelse!
Opgivende og nærmest rødglødende forlod jeg butikken medbringen armatur og min kvittering.
Jeg fik efterfølgende samme dag, og i samme ærinde, en førsteklasses og kompetent behandling i jem&fix i Roskilde

27 marca 2016
Oceniono na 5 z 5

Jem & Fix -kom til Ølgod please!!!!

Jeg handler rigtigt meget i Jem & Fik, desværre bliver jeg nød til at tage turen til Grindsted, Varde eller Skjern, for at kunne komme i en Jem & Fix. Vi her i Ølgod er nemlig kun "tilgodeset" med et "stærkt" byggemarked, som ikke når Jem & Fix til sokkeholderne. Jeg er endnu ikke kørt forgæves til Jem & Fix. Deres udvalg er så stort at man med nemhed kan finde det som man skal bruge, priserne er yderst fair, selv for mærkevarer, og den høflige selvbetjening, er man som kunde jo selv garant for. Når jeg enkelte gange har været nød til at kontakte personalet i Jem & Fix, er jeg blevet positivt overrasket. Den service som de yder, slår den service, som vi får på "det stærke" byggemarked her i Ølgod med flere længder. Mit største ønske er at Jem & Fix åbnjer en butik her i Ølgod, ikke fordi at jeg skal gøre det til noget problem at køre til Grindsted, Varde eller Skjern, men står man midt i et projekt og akut mangler noget, er det et uhensigtsmæssigt afbræk, at skulle starte bilen, for at hente det som man mangler. Selvom man prøver at være fremsynet i sit projekt, kan man jo ikke altid gennemskue alt, og pludselig står man og mangler noget. Tit er det så blevet til den nemme løsning, med det "stærke" byggemarked, men har altid fortrudt det bitterligt, for enten har turen derop været forgæves, eller også har jeg kommet til at betale alt for meget. Og servicen - tja, hvad skal jeg sige, der er meget bedre service ved Jem & Fix. Så derfor kom til Ølgod med en butik, i er ventet med længsel

16 lutego 2016

Super hurtig :-)

Første gang jeg handlet online ved jem og fix.
Varerne var leveret dagen efter. Alting passede og jeg kan ikke være andet en tilfreds.
Desuden, var fragten billigere end hvad det kostet mig og køre til nærmeste butik, der de sikkert heller ikke haft det hele på lager.
Godt gået jem&fix

16 lutego 2016

Jem og fix Juelsminde , dårlig service ,

Henter træ piller til at fyre med , der står 29,95 på skilt der hvor de ligger , læsser 6 poser og går til kassen , hvor jeg betaler 60kr pr pose ,gør så opmærksom på skilt og siger de burde sælge dem til 29,95 kr , ekspedienten siger de først har dem til 29,95 på tirsdag , og derefter vender ryggen til mig , DÅRLIG SERVICE ,trolder er en regel der siger de skal sælge det til den markerede pris

22 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

struler med garantin vill inte betala

orangeri victory UPDATERAT 31 dec 2015

ja vi har exakt samma problem som många andra
lite vind på Söderslätt o det la sej ner totalt i spillror. ej storm
vi köpte det i juli monterade upp det i sluttet av augusti.
vi han sitta i det 2 gångar.
växthuset kostade 10000kr så det ca 5000 kr pr sittning
krävde pengarna tillbaka, såklart, vi fick till svar att det inte var jem&fix´s problem. dom tycker vi ska ta det med vårt försäkrings bolag ? är inte det försäkrings bedragari att låta dom betala för jem&fix´s dåliga kvalitet.
FANTASTISK KUNDSERVICE NOT
vi kommer kontakta konsument verket o starta en sak emot jem&fix
finns det fler som har problem med dessa växthus o jem&fix hör av er så kan vi anmäla dom tillsammans.

31 dec 2015
Vi har nu fått rätt i arn o dom bedömmar att vi ska få häva köpet.
men jem&fix vill ändå inte betala o har nu krävt omprövning av ärendet.
fast dom hade lovat att följa arns beslut.
18 jan 2016
det blev ingen omprövning. o nu har vi fått våra pengar tillbaka.
har ni också sånt växthus som blåst itu, stå på er för nu har arn sagt att köpet ska hävas.
vi kommer ALDRIG mer sätta en fot i jem&fix

19 stycznia 2016

Fantastisk service

Jeg havde bestilt lidt forskelligt fra hjemmesiden, og fik leveret det hurtigt. Desværre til naboen (og da vi bor på landet er naboen ikke lige ved siden af). Jeg fik det slæbt hjem, men skrev til jem og fiks at det ikke var blevet leveret korrekt. Straks fik jeg svar tilbage om, at jeg fik tilbagebetalt mine fragtomkostninger, hvilket jeg syntes var rigtig god service.

23 listopada 2015
Oceniono na 1 z 5

Lad, arrogant og vildledende betjening

I dag 10/11 kørte jeg til jem og fix i Valby for at købe en ukrudtsbrænder. Jeg spurgte ved kassen, hvor jeg kunne finde den og fik at vide, at jeg kunne gå ned ad en gang lige før havecenteret og kikke tv, der ville den være. Det var den ikke. Samtidig kom en mandlig medarbejder slentrende ind fra havecenteret, og jeg spurgte ham om det samme. Han gik lidt ned ad gangen og pegede ned ad en mindre gang, hvor den skulle være. Så gik han. Jeg ledte og ledte, men der var ikke nogen brænder. Til sidst gav jeg op og gik tilbage til kassen og betalte for det vejsalt, jeg havde samlet op ved indgangen og sagde til den (kvindelige) medarbejder, der havde givet mig den første vildledende besked: "Jeg kom for at købe en ukrudtsbrænder, men nu har jeg fået to forkerte beskeder af to forskellige medarbejdere, så det må jeg opgive". Hun grinede af mig! Ved siden af stod en anden kvindelig medarbejder, som heller ikke lavede noget. hun kikkede på mig, men hverken sagde eller gjorde noget. Så sagde jeg: "Jeg ved godt, at I praler med, at her får man ingen service, og det må man da så sandelig sige, at I overholder." Så gik jeg med uforrettet sag. Jeg fik ikke min ukrudtsbrænder til 328 kr. ifølge Jem og fix' annonceblad, og firmaet fik ikke mine penge. Loose-Loose, fordi ingen gad røre en finger til trods for, at butikken var næsten klinisk tom for kunder.
Jeg har dog en indrømmelse: Det var ikke helt rigtigt, når jeg sagde, at jeg ikke fik nogen betjening overhovedet. Jeg blev vildledt to gange, og det er vel også en slags betjening. En betjening, der burde kunne give minus-stjerner.

10 listopada 2015

Fantastisk service

Vi købte en brusedør for ca. 3 år siden i Jem & Fix Ishøj, og for en uge siden brækkede det ene bundbeslag )o: vi var sikre på at vi ikke ville kunne få fat i reservedelen! alligevel kørte vi op og forsøgte..
Det viste sig slet ikke at være et problem, beslaget blev bestilt i fredags og idag onsdag har vi hentet det, og vel at mærke uden beregning (vi havde hellere end gerne betalt)!!!
TAK FOR FANTASTISK SERVICE (o:

28 października 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej