jem & fix Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Ville handle fliser i Hedensted afdelingen. Dagen før ville de kører fliser ud, da jeg skulle hente 2 læs ud af 5, skulle de hentes gennem butikken, fordi chefen ikke gad flytte dem ud. Den flin... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en Pladevibrator, som ikke ville starte endte med at måtte få en professionel på for at få rettet fejlen. Så det var lige en ekstra regning oven i købet. Brugsanvisning var også misvisende o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Måløv afdeling. Skulle købe 50 kg vejsalt og spurgte om jeg måtte låne kurven med lige udenfor døren. Fik det svar, at nej så blev kurven snavset og ville efterfølgende gøre gulvet beskidt. Hvoref... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi henvendte os til kassen, da vi havde problem med at finde den rette vare. Uden at spørge hvad problemet var henviste medarbejderen ved kassen til en anden medarbejder "et eller andet sted der nede... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

De spilder din tid næsten HVER eneste…

De spilder din tid næsten HVER eneste gang, de har kun helt unge uvidende ungarbejdere til at passe butikken og de kan ikke engang bestille gulv hjem som de reklamerer med på hjemmesiden, selv ikke ved forud betaling , har oplevet ca det samme 4/5 gange jeg sætter aldrig mine ben der igen

2 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Personalet er sure ingenting kan lade…

Personalet er sure ingenting kan lade sig gøre. Chefen kikker nedladende på en. Man får fornemmelsen at man forstyrre når man spørger hvor den eller den ligger. Sådan har det været de sidste 5 gange jeg har besøgt butikken i Karlslunde. Jeg har betragtet at det ikke kun er mig men alle kunder.

16 czerwca 2022

9690 Fjerritslev

9690 Fjerritslev

Hver eneste gang jeg skal have noget i Jem og fix i Fjerritslev kommer jeg tomhændet hjem, for de kan aldrig vide mig hvor varerne står for de aner det ikke og gid r heller ikke.
Heldigvis har vi en xl byg ved siden af hvor jeg kan få det jeg skal have

31 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Har fået abnormt ringe service i flere…

Har fået abnormt ringe service i flere jem og fix butikker i Odense. Særligt butikken i NØ var ringe! Jeg skulle diskutere med en medarbejder om, hvorfor jeg ønskede et produkt refunderet og han skulle forstå grunden - hvilket han ikke kunne, fordi han ikke kunne putte 2 og 2 samme - hvilket var en meget ubehagelig oplevelse.

27 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Super god service i Jem&Fix - Gilleleje

Super god service i Jem&Fix - Gilleleje i dag.
Jeg købte 10 blandede sække med Granitskærver, Støbemix og Murergrus. Det gik fint at få de poser, som kunne trækkers, skubbes ind i bilen, men jeg måtte give op i forhold til de poser som skulle løftes ind, men istedet for bare at tage poserne tilbage, fik jeg hjælp af en super sød ekspedient til at få den ind i bilen👌🌻🌺
Tusind tak😊

19 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Når kvaliteten bare er for dårlig.

Har købt “vådslibepapir” i jem og fix Kjellerup.
Efter 10 sekunder på “det våde emne” jeg skulle slibe, var papiret helt i opløsning.
Det “almindelige” gule sandpapir taber alt sandet inden for 10-20 sekunder.
Det må kunne gøres bedre.

23 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Denne anmeldelse gælder kun for Jem &…

Denne anmeldelse gælder kun for Jem & Fix Helsinge hvor Christoffer gav mig noget nær den perfekte service samtidigt med han vejledte andre kunder! En kunde lagde et enormt pres på ham ved at blande sig i Christoffers betjening af mig -Christoffers charmede manden så han slappede af i de fem minutter det varede før han havde hjulpet mig færdigt - jeg havde en god oplevelse Her i Helsinge!

25 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

jem & fix Åbenrå lyver og vildleder!

Besøgte butikken i Åbenrå for at købe en i avisen på tilbud betontrillebør til 188,00 kr. Indrømmet en pæn og ryddelig butik og nem at finde rundt i... vi fandt hurtigt hylden med trillebører og efter grundig undersøgelse fandt vi en trillebør til 348,- som vi efter avisen mente var den der var på tilbud... de 2 øvrige var billgere end den annoncerede! Ved kassen forlangte medarbejderen 348,- for trillebøren og oplyste den model ikke var på tilbud! Vi oplyste der ikke var andre at vælge imellem på tilbud... hvorefter medarbejderen oplyste, at så var den udsolgt... selvom den lige var kommet i avisen på tilbud! Efter diskuteren frem og tilbage gik medarbejderen med til hylden med trillebører og hev en model frem til 148,- idet der blev oplyst, at det var den model der var tale om... selvom den var billigere end den annoncerede men vi fik den selvfølgelig til den billigere pris!!!! Vi fastholdt at en trillebør kan da ikke være på tilbud når den i forvejen er billigere end den annoncerede! Det blev oplyst at det var osse en fejl på nettet og ledelsen som havde prissat varen.... godt nok en tynd forklaring. Det er prisvejledning af værste karat og forbrugervildledning så det batter... det er eddermame en ommer jem & fix Åbenrå.

8 listopada 2020

Dårlig kundeservice - Frederikssund

Jeg spørger en ekspedient som jeg må åbne en kasse for at se varen, medarbejderen kigger dybt forarget på mig og fortæller mig at jeg jo så bryder emballagen og taler som om jeg slet ikke forstår hvilken forbrydelse det er at jeg spørger om og dertil svarer jeg, at der er jeg klar over og derfor henvender jeg mig til dig for at spørge om det er okay eller ej. Fuld forståelse for det ikke er en mulighed. Der er mange måder at yde god kundeservice på og dette var bestemt ikke en af dem

29 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Elendig nedgravningstrampolin og dårlig kundeservice

Købte en nedgravnings trampolin i april. Trampolinen var slet ikke elastisk og børnene brokkede sig. Vi gav den sommeren over og har virkelig hoppet ihærdig, men stadig elendig. Har sammenlignet med adskillige andre.
Kontakter kundeservice med en beskrivelse. De spørger efter en uddybning og video hvor der bliver hoppet. Vi optager video på naboens trampolin bare for sammenlign. De svarer tilbage inden for kort tid at deres trampolin er testet og godkendt og de afviser klagen. Jeg læser og forstår ud fra deres hurtige svar, at de havde besluttet sig. Videoen har total overflødig og spild af tid. De henviser til forbruger klagenævnet. Hvilket vil tage endnu længere tid. Har endda tilbudt dem at de må komme og prøve hoppe trampolinen.
Super dårlig service eller mangel på samme!!!
Håber vores trampolin har en fejl, så andre børn ikke også sidder hjemme og er kede af deres trampolin er ubrugelig!!!

11 sierpnia 2020

Dårlig kundeservice

Rigtig dårlig oplevelse med kundeservice i Sønderborg... Efter at have købt en kompressor som på sin 14. Dag begynder at ryge inde i vores garage efter at have været tændt i 5 minutter. Køre straks hen og aflevere, en røgstinkende, brandvarm kompressor, er svaret at den skal sendes til service og ikke kan bytte den til ny med det samme. Selvom de står med en brandskader kompressor til 650kr i hånden... Hvad f.. er det for en ringe og elendig service. Bliver nok sidste gang jeg sætter mine fødder der... Hvis i vil beholde kunder skal i
nok tænke på en smule kundeminded service. Se trust pilot score... Tillykke gå hjem og fis....

5 lipca 2020

Var i eftermiddag i Jem & Fix

Var i eftermiddag i Jem & Fix. i Stenløse. Flyttede på en liggestol der stod i vejen for mig, så jeg flyttede den. Det bekom en ung kassedame ikke særlig godt, så bad mig på en næsvis måde at stille den på plads. Jeg fatter ikke at Jemfix stiller møbler op midt på gangene til stor gene for kunderne. Jeg håber at den unge dame kan blive belært om at give kunderne en høflig og god service.

23 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Varen var forsinket og smadret.

Min håndvask kom forsinket da den åbenbart skulle en tur forbi stockholm. Stort hul i siden af kassen og vasken smadret. Tak for at emaballere en porcelænsvask med et stykke tyndt pap. BRUG DOG HOVEDET!!!

Fak. 4541108

14 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Før i tiden var Jem & Fix et ok…

Før i tiden var Jem & Fix et ok byggemarked med gode priser.

Nu lader det til at, enten er de ved at gå på r.ø.v.e.n, eller også er det totalt inkompetente indkøbere, eller butiksledere.

De sidste 5 gange jeg har været i Jem & Fix er jeg gået derfra uden alle de varer jeg ville have hver eneste gang. Selv de mest gængse ting er der udsolgt af og visse varer kan være udsolgt i månedsvis. I alle tilfælde er der tale om varer som de har i sortimentet, men der er efterhånden ret mange tomme huller på hylderne.

Når man så spørger om hvornår de regner med at få varen på lager så ved de enten ikke noget om det eller også slynger de bare "Næste X-dag" som er den dag de får varer, men de får aldrig varerne til den lovede tid.

lagerstatus på deres hjemmeside kan man heller ikke bruge til en skid. Skal man f.eks have noget trykimprægneret træ så står der "På lager" men når man så kører derop, så er det kun de samme 10 defekte brædder som bliver smidt oveni stakken hver gang de får en ny pallefuld, så selvom de REELT set ikke har nogen på lager så står der de har.

Magen til useriøst byggemarked skal man da lede længe efter, efterhånden.

4 września 2018
Oceniono na 1 z 5

En veninde og jeg ville handle i Hjem…

En veninde og jeg ville handle i Hjem og Fix idag i Frderikssund.
Min veninde ville købe en løvsuger - vi spurgte pænt om de havde det - det havde de - vi fandt løvsugeren - men kunne ikke finde nogen pose til løvsugeren ( vi spurgte pænt en ung pige - hun svarede hvad------- spørger I om ) en pose til løvsuger - vi fik det svar hun kunne ikke finde nogen pose ) ( min veninde er 85 år var meget rystet og den behandling hun fik ) så hun købte 1 stk havegreb til kr 58.00 ) betalte pænt - men hun vil ikke komme igen hos Hjem og Fix i Frederikssund
med venlig hilsen Grethe

16 kwietnia 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej