jem & fix Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Ville handle fliser i Hedensted afdelingen. Dagen før ville de kører fliser ud, da jeg skulle hente 2 læs ud af 5, skulle de hentes gennem butikken, fordi chefen ikke gad flytte dem ud. Den flin... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en Pladevibrator, som ikke ville starte endte med at måtte få en professionel på for at få rettet fejlen. Så det var lige en ekstra regning oven i købet. Brugsanvisning var også misvisende o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Måløv afdeling. Skulle købe 50 kg vejsalt og spurgte om jeg måtte låne kurven med lige udenfor døren. Fik det svar, at nej så blev kurven snavset og ville efterfølgende gøre gulvet beskidt. Hvoref... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi henvendte os til kassen, da vi havde problem med at finde den rette vare. Uden at spørge hvad problemet var henviste medarbejderen ved kassen til en anden medarbejder "et eller andet sted der nede... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Den dårligste service jeg har oplevet.

Min datter fik en havetrampolin til nedgravning i fødselsdagsgave. Den er mildest talt ubrugelig, selv for de små børn. Dugen er helt slap og bare dårlig, dårlig kvalitet. Da jeg kontakter kundeservice af flere omgange, bliver jeg spist af med den ene dårlige undskyldning efter den anden. Dugen bliver slap pga. af varmen, dugen er slap pga. af sikkerhed, de forsøger endda at skyde skylden på måden jeg har monteret den på osv, osv. De siger dog at flere har henvendt sig med det problem. Nu kender jeg mange, som har havetrampoliner, også "de billige", og har aldrig prøvet noget lignende. Jeg står nu med en trampolin, som er lige til og kaste ud. Jem og fix tager ingen ansvar, hvilket er helt uacceptabel. Jeg er overrasket over deres måde, at håndtere sådanne sager på. Det er sidste gang jeg og min familie, sætter vores ben der.

27 sierpnia 2017

Kundeservice online er super

Fik en Udendørslamper tilsendt, der manglede en knap til at stille timerfunktionen.

Ringede til kundeservice og gjorde opmærksom på problemet.

Fik at vide, at lampen var udsolgt.

Får en dyrer lampe tilsendt uden beregning.

SE DET ER KUNDESERVICE, ikke sidste gang jeg handler hos jer🤗🤗

7 listopada 2016

Stor tilfredshed

Handler en del i min lokale butik i Lemvig.
Mere flinke og hjælpsomme unge mennesker, skal man lede længe efter.
Enten du køber, bytter eller bare skal hjælpes, sker det altid med et smil.
Har også handlet en del i deres netbutik, altid med fuld tilfredshed.

19 maja 2016

Fantastisk kundeservice i MÅLØV butikken

Kommer retur en søndag med en Grohe vandhane til 1.400 kr. som ikke virker mere 1 1/2 år efter vi købte den i Jem & Fix i Måløv. Vi har gennemsøgt hjemmet for at finde kvitteringen, og tænker "det er op af bakke det her", en reklamationssag via Jem&Fix og ingen kvittering :(
Men den service der mødte os da vi kom til butikken, på en iøvrigt travl søndag, var dybt imponerende.
De ville meget gerne hjælpe os med at prøve at finde frem til bonnen, da den var en nødvendighed, før vi/de kunne gå til Grohe. De brugte tid på det den søndag, men hun ville lede videre om mandagen, når en kollega kom på arbejdet, og ringe til os. Som sagt så gjort. De ringede til os den efterfølgende uge, og meddelte de havde fundet vores bon, som de sendte på mail, så nu ville de hjælpe os med at reklamere til Grohe.
Som kunde er jeg dybt imponerende over, at Jem&Fix har gjort så meget for at hjælpe os. De har virkelig formået at sætte sig i kundens sted i en situation, hvor mange andre butikker måske bare ville have sagt, "desværre ingen bon, så kan vi ikke hjælpe eller tage retur". Stor ros herfra en meget til freds kunde.
Nu håber vi bare, at Grohe også forstår sig på kundeservice og kan leve op til deres ry.

2 maja 2016

Flot service

Købte et julianna Drivhus på netshop. Det blev leveret mens jeg lå på sygehus, da jeg efter 2 uger kom hjem fra sygehus. Og tjekker pakken kan jeg se den ene pakke er bøjet altså smadret ruder. Ringer til jem og fix og fik erstattet ruderne, trods overskridelse af fristen for transportsyge på grund af indlæggelsen. FLOT JEMOGFIX OG TAK.

30 marca 2016
Oceniono na 5 z 5

I foråret købte jeg en robot-græsklipper hos jem&fix i St. Heddinge, som desværre viste sig at lide af en el-fejl. Efter nogen ventetid på værkstedet
fik jeg simpelthen udleveret en ny maskine uden videre bøvl.

2 września 2015

Elendig service og prismærkning Ringsted

Er lige kommet hjem efter en tur i Jemogfix i Ringsted.
Skulle bruge 5 flyttekasser, pris ifølge skiltet 11.95kr pr stk. Ved kassen får jeg oplyst at de koster 17,95kr pr stk. går retur tis stedet hvor jeg fandt kasserne, pris 11,95 kr pr stk.
Jeg skulle bruge de 5 kasser og måtte så betale 17,95 stykker.
Ham ved kassen gad ikke gå ned og se på skiltet og helt augant sagte han 90,-kr
Så de snød mig lige 30,-kr på dårlig skiltning.
Forventer at få mine 30,-kr refunderet straks.
Kan på ingen måde anbefale jemogfix

12 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Fremragende behandling i Glostrup!

Jeg er nu helt officielt vild med Jem&Fix!

Jeg har for godt et par måneder siden købt en vinduespudser fra Nilfisk til 348 kr., som viste sig at være noget juks, da den er utæt i beholderen, der skal opsamle vandet, der løber ned ad vinduerne, men da jeg ikke kunne finde selve bonen, men kun den vedhæftede slip til Netbank, har jeg udskudt min klage i mere end to måneder, fordi jeg troede, jeg skulle kæmpe en nyttesløs kamp om at returnere den og få pengene tilbage!

Der var imidlertid overhovedet ingen problemer, og den søde dame slog min april-handel op i kasseapparatet og tilbagebetalte mig beløbet - det er kundeservice, der batter, og som gør, at man går meget glad derfra!!!

Andre steder er de hverken til at hugge eller stikke i, selv for småbeløb på f.eks. 20 kr. (Netto f.eks.), selv om jeg godt ved, at det er kutyme, at man skal vise bonen!

Derfor var min lyst til at handle hos dem i god behold, og jeg købte nogle flere ting i dag derude, som jeg aldrig ville have købt hos dem, hvis de havde behandlet mig efter forskrifterne!

Jem& Fix, I er bare fantastiske! :-)

24 czerwca 2015
Oceniono na 5 z 5

Havde købt en del gulv samt andet tilbehør. To gulvplader var transportskadet. Jeg skrev til kundeservice og fik besked om at de ville refundere for en hel pakke plader, samt sende mig den manglende sav.

Super service, det kunne kun være bedre, hvis hele leverancen havde været fejlfri fra starten, men okay, shit happens

26 maja 2015

Online handel

Virkelig virkelig dårlig service...
Man kan ikke rigtig få svare på hvornår leveringstiden finder sted og de vender ikke retur på ens henvendelser..! Både telefonisk eller mail.!

26 maja 2015

Elendig service.

Langt om længe fik jeg returneret kr 98.- for nr. 2 defekte Powercraft boremaskine. Den første røg til genbrug , den borede 2 små hulskiver og slog en gnist og knaldede sikringerne i hele hytten . 14 Marts fik jeg en identisk maskine af min hustru i fødselsdagsgave . Den lavede nogenlunde samme nummer , bortset fra at der gik ild i den . Jeg kontakter jeres forretning i Maribo , og afleverer en yderst varm boremaskine . Johnny ? var chef den dag , og tilbød mig at jeg kunne få halvdelen af de 98 kr retur , da jeg ikke havde bonnen med. Efter en behagelig samtale med jeres område chef , lavede vi en aftale om at jeg bare kunne hente de kr 98 retur eller bruge dem til andre varer. Johnny sad som sædvanlig på sin flade placeret på trucken og røg som en skorsten , og dette på trods af at forretningen var fuld af kunder , der stod i lange køer . Nu påstod Johnny at han havde ekspederet mig og at jeg havde fået kr. 48 .- retur for den defekte boremaskine . Og da jeg godt nok er 57 år gl. så finder jeg mig ikke i at blive talt ned som til et barn på 6 år . Enden blev at jeg langt om længe fik returneret de kr 98.- og vi købte en havebænk der var på tilbud At Johnny ? Samtidig fik mig til at fremstå som fuld af løgn - Det finder jeg mig slet ikke i . Men jeg er udlært købmand , og jeg ved hvordan man behandler kunderne , Det var bestemt ikke det indtryk jeg fik af Johnny. Magen til Arrogance skal man lede længe efter . Og jeg vil lægge mine ret mange renoverings penge et andet sted end i Jem&Fix i fremtiden .
Mvh. Brian Frederiksen
Rødbyvej 63 - 4920 - Søllested .

12 kwietnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Nemt at følge vare

Jeg bestilte drivhus og blev hele tiden orienteret om, hvor ordren var. Både af Jem & Fix og af Juliana drivhus som leverede varen. Fint.

28 marca 2015

Rigtig godt

Er super glad for jem og fix. De er billige og har aldrig haft problemer med dem. Har også købt online flere gange. Deres nye butik i Kjellerup er super! :)

21 marca 2015
Oceniono na 3 z 5

'Kan kun købes online' - fragten er ALT for dyr!

Fandt en parasolfod på hjemmesiden til 198,- desværre kunne den kun bestilles online - til 299,- i fragt(!). Skrev mail til kundeservice at det ville blive en dyr parasolfod, så om de kunne tage den hjem til et varehus, hvor jeg så kunne hente den. 5 min. senere kom svaret, at sådan gjorde de ikke. Tænker der må ryge mange handler på den måde, for der må være andre der ikke betaler mere for fragt end for den vare man vil have... Ros for hurtigt svar fra kundeservice, bare ærgerligt at det ikke kunne bruges til ret meget.

18 marca 2015
Oceniono na 5 z 5

Det rigtige sted at handle

Hvis du vil have råd og vejledning, så handl i en af de dyre byggemarkeder, her er det ikke engang sikkert at du får de rigtige råd, så hellere enten spørge en fagmand, eller finde anvisningerne på nettet.

5 marca 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej