Net een zak snoep geschept met mijn kleindochter. Onder andere chocolade spekjes en pindarotsjes. De chocola smaakt niet vers maar muffig. Staat te lang zonder bedekking in de winkel. En daar reken je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We waren erg nieuwsgierig naar alle smaken paaseitjes. Werden daar door 2 vrolijke meiden zeer klantvriendelijk geholpen! Kreeg zelfs een extra eitje omdat ik 1 variant die ik als eerste probeerde... Zobacz więcej
Nog geen een ster waard Mysterie bag gekocht voor 20 euro door dochter van net 12 Waardeloze rommel erin Mac and cheese doos? Vage zak snoepjes En een zak proteïne chips garlic met een f... Zobacz więcej
Slechte zaak Jamin (winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht) en zeker niet de goedkoopste. Koos eens voor kwaliteit, maar kwam bedrogen uit. Vrijwel alle paaseitjes waren wit uitgeslagen. Slechts een s... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jamin Rokin Amsterdam wat een slecht…
Jamin Rokin Amsterdam wat een slecht verhaal. De muziek stond daar keihard en de meiden draaiden een techno uit een hele donkere rave. Ik had twee kleine zakjes snoep en moest precies €15.00 afrekenen. Sowieso al apart zo’n rond bedrag, en nog nooit zoveel voor zo weinig hoeven betalen. In een vlaag van verstandsverbijstering betaald. Jamin zal ik niet meer bezoeken
Via to good to go een party pakket…
Via to good to go een party pakket gekocht in jamin Leiden( nu 2/2/24) komt mijn zoon daar mag hij twee chocolade letters uitkiezen (alsof dat op dit moment een waarde heeft van 14 euro😳 . Geef dan op zijn minst 3 of 4 letters. Oplichting!
Verdrietig
Vroeger was het een feestje om naar Jamin te gaan.Wat is er in 's hemelsnaam foutgegaan
Supertje!
Wie had gedacht dat Jamin zoveel snoep zou hebben ? Zoveel soorten ! Wat mijn aandacht vooral aansprak was de snoepje dat op een banaan leek met 2 Jaw breakers eraan. Het was ongeveer 20 cm lang en wel 5 cm breed, met zo een snoepje kan je zeker wel een pretje binnen duwen met plezier.
De smullende Cola snoepjes waren ook wel te gek.
Wat ik nou niet wist is dat er een zakje was genaamd "" KRANKEN SPFETTER SKJEET"" Wat een duitse / afgaans snoep zou zijn met een knal vol explosie in je mond. De na smaak is wel aan de rare kant maar het is een aanrader !
Je kan een kleine ronde bakje pakken waar je vol snoep in kan stoppen. Nou nou, het stopte mij niet om te gaan voor de kleine kinderen pop tarts.
Er was ook een afdeling van de Turkse snoep. De "AnangAmy Zitinki" Is een oververukkelijke zachte deeg met exploderen knettertjes in je mond.
De sfeer van de winkel was ook leuk, overal waar je om kijkt zie je kinderen die genieten van de snoep paradijs !
Ik kom hier zeker wel vaker , een supertje aanrader !
Chocolade muisjes/kikkers zijn niet meer zoals ze ooit waren.
De chocolade muisjes/kikkers van Jamin waren altijd de allerlekkerste. Het was vroeger altijd een feestje
als mijn moeder ermee thuiskwam tijdens de Sint en Piet dagen. Een ware traditie! Geen een andere winkel kon daartegen op.
Sindsdien haal ik ze altijd elk jaar bij de Jamin.
Vorige maand haalde ik weer een zakje, prijs: 4,50 Euro.
Tot mijn grote verbazing ontdekte ik dat de smaak totaal niet meer overeenkomt, het lijkt er geen eens meer op.
Het zijn nu de muisjes/kikkers van de supermarkt, alleen is de prijs dubbel zo duur. Ik ben teleurgesteld. Niet alleen vanwege de nostalgische herinnering of omdat de snoepjes niet meer volgens oud receptuur worden verkocht, maar vooral omdat ik me misleid en belazerd voel.
Peperduur
Jamin (Heerlen) is peperduur geworden. Maakt maximaal misbruik van inflatie en verhoogt hun marges abnormaal over de rug van de ' klant'. Dochtertje mocht zak schepsnoep uitzoeken. Kocht ik tijdje geleden nog voor 7-8 euro. Bij afrekenen, 20 euro ....... voor 1kg snoep? waanzin! Moet je hard voor werken voor een paar snoepjes bij Jamin. Zet ik nooit meer een stap binnen. Dit riekt naar oplichting.
Ze betalen je aankoop niet terug.
Doosje met hazardously sour en candy gekocht voor €2.50 zat nog in originele verpakking. Mag niet worden terug gegeven. Zeer slechte service.
Heb zo weinig gekregen de verhouding…
Heb zo weinig gekregen de verhouding kloppen niet voor wat je neerlegt!
Nooit meer
Een zak drop voor vaderdag.... een grote zak maar voor driekwart gevuld... en een mini zakje met bijna niks voor 25 euro!! Dit was eens en nooit weer. Zijn nog teruggelopen om te vragen of het klopte. Maar dat was zeker het geval.
Bij jamin snoep kopen
Bij jamin snoep kopen ? Nooit weer in tiel of waar dan ook 16 euro voor 2 zakjes
Goed opletten tijdens het afrekken!!!
Ik ging met mijn dochter naar Jamin Osdorp wij hebben een sundae, een boba en een kinder ijs besteld zoals op het plaatje is beschreven dus met die soort van ding onder het ijs die zorgt dat jou kind niet vies wordt maar wij kregen het kinder ijs zonder de ( ding) ik heb het meisje gevraagd met ze zei dat het niet hebben ik zei maar dat staat nog op het menu en ook dat ze mag het annuleren manager zei je mag het ijsjweggoien toch heeft hij het ijs bereken ik realiseerde me toen ik al weg was. Echt dief zijn ze!!
Bizarre prijs
Ik dacht laat ik eens een zak snoep scheppen, wat zou een grote zak nou kosten? Ik dacht een euro of 7-8, blijkbaar kwam het dus uit op 16,50 euro. Belachelijk hoe duur het hier is geworden.
Taaie macarons
Ik heb hier daarstraks macarons gekocht (6 voor €11)
Toen ik ze daarnet probeerde eten waren ze al zo taai en hard als iets
Ik vind dit zonde van mijn geld
Vandaag griotjes gekocht bij Jamin, ‘t zijn toch geen goudsnippers
Vandaag griotjes gekocht bij Jamin, ik moest voor bijna 3 ons 6,88€ betalen…..huh, de mensen achter me reageerde met de opmerking….alsof je goudsnippers koopt….laatste keer dat ik hier binnenloop
Inmiddels heb ik ze bij de Makro gevonden een kilo voor 7€
Jamin zuidplein Rotterdam
Jamin zuidplein Rotterdam, daar kost 100gram schepsnoep/drop €2,65 schandalig…. 1 puntzakje kost dan€7,00
Jamin Rotterdam
Jamin Rotterdam, laatste keer dat ik bij jamin iets gekocht heb, achterhaald, assortiment lijkt fantastisch maar de snoepjes zijn uitgedroogd en de prijs is hetzelfde als bij pathe, BELACHELIJK!
ik heb 4 kinderen overigens en ik wil best betalen voor kwaliteit, verder lijkt de hele winkel van plastic, een schande anno 2023. Voor Nederland, toeristisch gezien echt een aanfluiting.
Voor 250 gram schep snoep (dropjes)
Voor 250 gram schep snoep (dropjes). € 4,99 betaald. Wat een dure grap!
schepdrop
haal een zak schepdrop, ten eerste erg duur ten tweede is de kwaliteit bagger. Breek nog net niet mn tanden erop zo hard en uitgedroogd.
jamin almelo
Verschrikkelijke meneer die daar werkt!
Verschrikkelijke meneer die daar werkt, moeilijk kwa omgang, niet klant vriendelijk!
OPLICHTERS
OPLICHTERS: 15 euro voor een zak drop die bij de AH maar 4 euro kost! Damrak Amsterdam.
Koop niet bij de Jamin !
Het is voorbij schandalig, oplichten van toeristen.
Doświadczenie Trustpilot