Zobacz, co mówią recenzenci
We waren erg nieuwsgierig naar alle smaken paaseitjes. Werden daar door 2 vrolijke meiden zeer klantvriendelijk geholpen! Kreeg zelfs een extra eitje omdat ik 1 variant die ik als eerste probeerde... Zobacz więcej
Nog geen een ster waard Mysterie bag gekocht voor 20 euro door dochter van net 12 Waardeloze rommel erin Mac and cheese doos? Vage zak snoepjes En een zak proteïne chips garlic met een f... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Chocoladespekjes smaken niet vers
Net een zak snoep geschept met mijn kleindochter. Onder andere chocolade spekjes en pindarotsjes. De chocola smaakt niet vers maar muffig. Staat te lang zonder bedekking in de winkel. En daar reken je dan 14€ bij de kassa voor af. Jamin is niet meer wat het geweest is!
Nog geen een ster waard
Nog geen een ster waard
Mysterie bag gekocht voor 20 euro door dochter van net 12
Waardeloze rommel erin Mac and cheese doos? Vage zak snoepjes
En een zak proteïne chips garlic met een fanta blikje
Echt oplichting 😱
Geen 5 euro waard
Dochter haar zakgeld is op, ze had gehoopt op echt lekker snoep
Arnhem stad jamin
De mystery bag was zeker geen 20euro…
De mystery bag was zeker geen 20euro waard. Eerder 10 euro.... vind dit dan gewoon oplichting.
Smaakt ook naar oude snoep.
40 gram skittles 1 euro
Een fresquito 1 euro
Miskets mini dubai cones 70 gram 2 euro
Freezes 2 euro
Drankje kokoswater 2 euro
Peelerz gummy hearts 65 gram 2 euro
...erg jammer.
Mijn vriendinnen en ik wouden een…
Mijn vriendinnen en ik wouden een lekker ijsje halen bij de winkel , er stond een medewerker helemaal niks te doen. Ik vroeg hallo is er iemand zij zij heel onbeleefd hallo wachten ik kom er aan. Uiteindelijk gingen wij onze smaken kiezen. Er waren bijzondere die ik nog nooit heb gezien . Mijn vriendin ging eerst zij kreeg een joekel van een ijsje !! Maar toen ik aan de beurt was kreeg ik 1/3 daar van ( mijn bolletjes 2 waren even groot als 1 bolletje van hun ) .Ik was erg teleurgesteld en ook gekwetst het ijsje was prima en ga het zeker weer halen . Maar door deze verschrikkelijke trauma weet ik niet of ik nog bij de jamin paddepoel nog een ijsje ga halen.
Slechte service
Slechte service. Swirl gehaald en kreeg gezouten nootjes? Ben nooit zoute nootjes gewend in een swirl. Dit aangegeven dat ik geen zoute nootjes lust en niet wist dat het zout zou zijn. Hele arrogante opmerking dat ze er niks aan kunnen doen en dat het altijd zout is geweest. Slechte service en wat een nare manier van mensen te woord staan. Nooit meer.
55 euro voor een zak drop van…
55 euro voor een zak drop van anderhalve kilo.
Ronduit schandalig, pure oplichterij!
Ontwijk de jamin (in rotterdam)! het zijn oplichters eerste klasse.
Jamin S-hertogenbosch super duur
Jamin S-hertogenbosch super duur, voor 11 euro een beetje snoep. In de supermarkt had ik 10 x zoveel gehad en met net zoveel variatie. Dat is was anders dan vroeger de tum-tum. Dan had je voor 1 gulden net zoveel.
Ik had een dumpling en hij was in een…
Ik had een dumpling en hij was in een uur kapot zonder reden P.S ik was dat meisje met die vader die alleen die dumpling hadden
Squissuis zijn duur ze zijn kapot en…
Squissuis zijn duur ze zijn kapot en als je je geld terug wil schreeuwen ze dat je je geld niet terug mag
De naam Jamin uit het verleden is…
De naam Jamin uit het verleden is totaal niets meer van over !!
Meer dan €3,- voor 100 gram snoep ... schandalig duur (bij een ander 1 euro.
Ik kom er nooit meer en ze zijn zeer rijp voor een faillissement !!
Prijzen worden logisch niet duidelijk aangegeven.
Top service!…
Ik wil hier een recensie plaatsen over filiaal Bergen op Zoom .Ik heb onlangs een online bestelling gedaan ,helaas is een misverstand onstaan over de bezorgadres.Ik heb een telefoontje gepleegd en kreeg een zeer vriendelijke persoon aan de lijn ,Astrid .Ze heeft excuses aangeboden en ging direct de bestelling opnieuw sturen.Dit vind ik uitstekend service,iets wat niet vaak gebeurt tegenwoordig ,dusja personeel is duidelijk belangrijk als het om een fijn ervaring bij een winkel te hebben , en dat is helaas niet overal hetzelfde
Ik wil eigenlijk 0 stars geven omg wat…
Ik wil eigenlijk 0 stars geven omg wat een shock... Wat is er gebeurd met jamin snoep!!!!!paar snoepjes... Ja 16 euries aub..En het ergste het was niet te vreten. Alles was oud en hard... Dacht miskien Ben ik gek dus gaf aan de kids Maar Die spuugden het eruit.. 16euries in de prullebak en ik dacht altijd nothing can beat jamin snoep maar dat is dus verleden tijd! En omg ik zie de reviews, ben dus niet de enige... Dit was in arnhem Central. Sluiten die Handel, stop met Geld Stelen!!!!!!
Zakje zelfschep drop 7.40 heel duur zeg…
Zakje zelfschep drop 7.40 heel duur zeg 😱
Jamin bezocht
Jamin bezocht, snoep was oud, duur en niet te eten. Jamin in andere plaats bezocht. Verpakking gekocht waar niets in zat, geen uitleg hierover aan kassa. Verpakking was dicht dit kon er onmogelijk uitgehaald worden. Nee Jamin voor ons niet meer. Jammer goede herinneringen aan van vroeger. Dit is nu ver te zoeken.
Desillusie
Na jarenlang vol enthousiasme de paaseitjes van Jamin gegeten te hebben zagen we in januari de nieuwe paaseitjes weer liggen. We hebben een kleine hoeveelheid gekocht en moesten hier ruim €14,00 voor betalen. Bij thuiskomst bleken de paaseitjes wit uitgeslagen te zijn. Dit was een enorme desillusie. We krijgen de indruk dat dit de overgebleven voorraad van vorig jaar is. De prijs is dan veel te hoog voor deze slechte kwaliteit. We overwegen een andere winkel op te zoeken voor de paaseitjes voor de komende maanden.
Slechte zaak Jamin en zeker niet de…
Slechte zaak Jamin (winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht) en zeker niet de goedkoopste. Koos eens voor kwaliteit, maar kwam bedrogen uit. Vrijwel alle paaseitjes waren wit uitgeslagen. Slechts een stuk of 10 opgegeten uit een zakje voor bijna 10 euro (jawel!). Terug naar Jamin. Winkelier haalde er een paar uit en inderdaad witte aanslag. Hij gaf aan 85 cent te kunnen terugbetalen (lachertje). Het deed géén afbreuk aan de smaak beweerde hij, maar overal op internet valt te lezen, dat het wel degelijk van invloed is op de smaak. Keuze valt in de toekomst op andere winkels.
Oplichters!!
Oplichters!!! Ik kocht een zakje harlekijntjes en de prijs was 5.5 euro!! Ik schrok van de prijs maar ik had zoveel zin in drop dat ik het toch maar heb gekocht. Ik kom hier nooit weer. Het verbaast mij eigenlijk gezien de prijzen die zij hanteren dat de Jamin nog bestaat, ongelooflijk.
Ik heb net een mystery bag van 20 euro…
Ik heb net een mystery bag van 20 euro gekocht bij de Jamin in Zwolle. Er zat in: pocky stokjes, zure gore bananen (uitgetuft) klein zakje nerds, 1x smarties skeer en gummies die je kunt pielen. Ik vond het geen 20 euro waard. Ik raad het niemand aan. Er zijn vast kinderen die dit kopen van hun zakgeld.. moet je nagaan hoe teleurgesteld hun zouden zijn.
Klacht over onvriendelijke service en…
Klacht over onvriendelijke service en slechte kwaliteit van product. Jamin Zuidplein 13:55
Vandaag was ik bij jullie om een swirl te bestellen. Tijdens het afrekenen werd het wat druk bij de kassa, en ik merkte dat de medewerker gehaast en onvriendelijk overkwam. Toen ik daarnaast een vraag stelde over de koekjes van Crumble en aangaf dat ik ook een Red Velvet wilde, kreeg ik de opmerking “één ding tegelijk”, op een manier die niet prettig overkwam.
Ik heb haar niet gevraagd om alles meteen te regelen; door haar gehaaste houding stelde ik juist mijn vraag alvast, zodat ze het in één keer kon meenemen. Helaas leek zelfs dat te veel gevraagd. Bovendien werd mijn swirl niet goed bereid — het leek alsof deze maar half geroerd was. Bovenop zat nog alles onveranderd, en onderin was het alleen maar vanille-ijs. Als ik dat had gewild, had ik wel een gewone vanille-ijs besteld.
Daarnaast vroeg mijn moeder twee keer om een lepel, maar daar werd pas na meerdere keren om vragen op gereageerd. Door de gehaaste en ongeïnteresseerde houding voelde het bezoek erg onprettig, waardoor ik uiteindelijk besloot het extra product niet meer te nemen.
Ik hoop dat hier aandacht aan wordt besteed, zodat de service en kwaliteit in de toekomst beter zijn.
Doświadczenie Trustpilot