JACK & JONES Online Shop Recenzje

59 480

4,4

Zakupy są u Was dużym zaskoczeniem. Szybko sprawnie i bezproblemowo. Szkoda tylko, że nie ma u mnie sklepu, w którym mógłbym przymierzyć to co chcę kupić - nie byłoby konikeczności kupowania wielu... Zobacz więcej

Niewiarygodnie szybka dostawa. Wieczorem 02.01 w piątek kupiłam najpierw rozmiar 52, który doszedł w poniedziałek 05.01, ale okazał się za duży, więc w tym samym dniu zamówiłam rozmiar 50, dostarczony... Zobacz więcej

Mam taką samą sytuację jak Pan wyżej. Zamówiłam kilka produktów, żeby mieć możliwość wyboru, zdecydowałem się na jeden produkt, a resztę zwróciłem. Jeden z produktów nie został uznany jako zwrócony mi... Zobacz więcej

Generalnie ubrania kupuje dla syna wiek na tą chwilę 13 lat również parę egzemplarzy ubrań mam dla siebie oceniam dobrze nawet bardzo dobrze materiał jest okej nie spiera się szybko dostawa i szybkie... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą męską

O JACK & JONES Online Shop

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

We create a store that has something for every man and every occasion. Each brand is designed by independent design teams with their own ideas for concept and design. Each brand offers a full selection of clothes, accessories and footwear which makes it easy for you to create a complete look.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

jackjones.com/contact

Doskonała

59 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(59 480)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22 594

Napisz recenzję

Zamówione 2 pary otrzymana 1.

Zamówione 2 pary otrzymana 1.
Wysłane zapytanie, brak odpowiedzi od 3 dni, gdzie deklarują odpowiedź w ciągu 1-2 dni.

4 kwietnia 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twoją wiadomość i przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi.

Bardzo mi przykro słyszeć, że otrzymałeś/aś tylko jedną parę zamiast dwóch. Rozumiem, jak frustrująca może być taka sytuacja.

W celu jak najszybszego rozwiązania sprawy, prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta oraz podanie numeru zamówienia i informacji, którego produktu brakuje. Dzięki temu będziemy mogli dokładnie sprawdzić Twoje zamówienie i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności oraz dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie,

Sonia

Dział obsługi klienta sklepu internetowego
BESTSELLER

Sklep pobrał płatność dwukrotnie za…

Sklep pobrał płatność dwukrotnie za jedno zamówienie. Obsługa klienta jest niemal nieosiągalna, a boty generują bezużyteczne odpowiedzi, myląc zakupy online ze stacjonarnymi. Mimo obietnicy zwrotu pieniędzy, po dwóch tygodniach sprawa nadal nie jest rozwiązana. Ignorowanie klienta po błędzie po stronie ich systemu jest niedopuszczalne.

25 marca 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Rozumiemy, jak poważna i frustrująca jest sytuacja podwójnego obciążenia za jedno zamówienie, szczególnie gdy kontakt z obsługą klienta jest utrudniony, a sprawa nie została rozwiązana mimo upływu czasu.

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły z tego wyniknąć. Zdecydowanie nie jest to poziom obsługi, który chcemy zapewniać naszym klientom.

Abyśmy mogli dokładnie zweryfikować płatność oraz przyspieszyć rozwiązanie sprawy, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez formularz kontaktowy dostępny na naszej stronie internetowej. Nasz zespół będzie mógł ponownie sprawdzić sytuację i przekazać szczegółowe informacje dotyczące zwrotu środków.

Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie nam tej informacji.

Jesteście śmieszni

Jesteście śmieszni , nigdy więcej u was nie dokonam zakupu tak samo już opisałem wasz przypadek na każdym możliwym forum że nie informuje nie przy zwrocie że naliczanie jakieś opłaty za zwrot, śmiech na sali jesteście . Przy wyborze metody zwroty nigdzie nie było WYRAZNIE napisane że doliczycie opłatę, dlatego z dniem dzisiejszym dokonuje pisemnego zawiadomienia na wasz sklep do UOKiK odnośnie braku wyraźnej informacji przy dokonywaniu zwrotów o naliczaniu opłaty i nie wasz regulamin nie liczy się gdyż informacja o płatności powinna być w sposób widoczny permanentny przekazana mi przed dokonanym zwrotem. Żegnajcie straciliście klienta a zyskaliscie osobę która gdzie tylko może będzie informowała jak fatalnym sklepem jesteście, żegnam.

30 marca 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Rozumiemy Twoje zdenerwowanie związane z opłatą za zwrot oraz poczucie braku wystarczająco jasnej informacji na ten temat. Taka sytuacja może być bardzo frustrująca.

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły z tego wyniknąć. Zależy nam, aby informacje dotyczące zwrotów były przejrzyste i łatwo dostępne dla naszych klientów.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że opłata za zwrot jest częścią naszych warunków zwrotów i jest naliczana za każde zamówienie. Jednocześnie, abyśmy mogli odnieść się dokładnie do Twojego przypadku i sprawdzić, jak informacje były prezentowane w trakcie procesu zwrotu, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez formularz na naszej stronie internetowej.
Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie nam swojej opinii.

Customer Operations

Jakość ok długość nie bardzo …

Nie mam uwag co do jakości towaru tudzież obsługi i dostawy. Wybrałem chinosy o długości 36 , których jest niewiele na rynku (większość kończy się na 34), ale 2-metrowcy nie spodziewajcie się że będą tak długie jak jeansy w tym rozmiarze. Nadal mam „wodę w piwnicy” i chyba muszę z tym żyć.

26 marca 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości produktów, obsługi oraz dostawy. Rozumiemy jednak Twoje spostrzeżenia dotyczące długości chinosów – faktycznie dopasowanie może się różnić w zależności od modelu i kroju, nawet przy tym samym oznaczeniu długości.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogło to spowodować. Wiemy, jak ważne jest odpowiednie dopasowanie, szczególnie przy wyższych sylwetkach.

Jeśli będziesz potrzebował wsparcia przy doborze odpowiedniego modelu lub rozmiaru, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie – chętnie pomożemy.

Dziękujemy za poświęcony czas i Twoją opinię.

Udany zakup jeansów w Jack & Jones

Zakupy spodni w Jack & Jones przebiegły pomyślnie - sprawna wysyłka, informowanie na bieżąco o kolejnych etapach realizacji. Same spodnie fajnej jakości w dobrej cenie, przewodnik po rozmiarach pozwala trafnie dobrać odpowiedni rozmiar, polecam zakupy w tym sklepie.

26 marca 2026

Otrzymałem zepsuty towar

Otrzymałem zepsuty towar,
Sklep nie przestrzega polskiego prawa, jedyne co możliwe to zwrot.towaru i kupno od nowa, nie ma reklamacji i naprawy lub wymiany na wolny od was.

21 marca 2026

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Rozumiemy Twoje rozczarowanie związane z otrzymaniem uszkodzonego produktu oraz brakiem możliwości skorzystania z rozwiązania, którego oczekiwałeś. Taka sytuacja może być bardzo frustrująca.

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły z tego wyniknąć. Zdecydowanie nie jest to doświadczenie, które chcemy zapewniać naszym klientom.

Abyśmy mogli dokładnie sprawdzić Twoją sprawę i udzielić szczegółowych informacji dotyczących dostępnych rozwiązań, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez formularz kontaktowy dostępny na naszej stronie internetowej. Nasi konsultanci przyjrzą się sprawie indywidualnie.

Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie nam swojej opinii.