Invertu.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

302 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt

Købte en kogle, rigtig flot efterligning, varen kom hurtig og der var ikke nogen problemer kan langt anbefale dem, giver dem 4 stjerner, ville have givet dem 5 men man skulle selv samle koglen. Det var lidt skuffende:-(

Men kan varmt anbefale dem :-)

12 stycznia 2013
Oceniono na 3 z 5

Venlig og høflig imødekommende betjening, som finder en for kunden tilfredstillende løsning

Jeg har bestilt 3 stk PH lanmper - en bordlampe, en gulvlampe og en lofts lampe benævnt Koglen.
Hurtig og effektiv levering af varen - dog er Koglen i restordre og kan først leveres 1. ferbuar 2013.
De leverede varer ser generelt super fine ud. Det viser sig, at gulvlampen er skæv i toppen og det ødelægger helhedsindtrykket totalt :-(.
Efter en telefonisk kontakt til invertu, hvor jeg klager over produktet, får jeg omgående tilbudt en erstatsningslampe, som sendes snarest efter nytår.
Irriterende med den defekte lampe, som burde være "fanget" i en produktkontrol.
Fint med omgående tilbud om erstatningslampe.
Venlig og høflig imødekommende betjening.

30 grudnia 2012

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at du syntes at lamperne ser "super fine ud".

Som du har oplevet, så ombytter vi naturligvis straks og uden beregning hvis du modtaget en lampe der ikke lever op til dine forventninger. Vi vil blot lige nævne, at gulvlamperne kan justeres med skruer der holder skærmene lige. Det er helt normalt at der skal justeres lidt på PH lamperne. Så hvis du ikke har prøvet dette, kan det måske være en løsning?

Hvis ikke, ombytter vi naturligvis straks til en ny - så du bliver ligeså glad for den som de andre lamper - som du har aftalt med vores kundeservice, og så håber vi, at vi også kan gøre os fortjent til en bedre anmeldelse fra dig og du bliver tilfreds.

Godt Nytår!

Tag jer lidt sammen

Hej Invertu.
Jeg stod og skulle købe en Globe lampe, som jeg havde set at firmaet kunne levere i kopimodel, men inden jeg bestilte læste jeg diverse anmeldelser omkring firmaet.
Her kunne jeg konstatere at ordrebekræftigelse og levering havde fået en fin anmeldelse.
Så det kan jeg kun bekræfte var perfekt, men så stod der også at flere havde fået leveret lampen med ridser. Den lampe jeg fik leveret, havde været sendt ud til flere kunder, kunne jeg se, for der var flere lag tape på pakken. Jeg fik nemlig en ridset lampe.
Jeg henvendte mig til firmaet (Camilla) og fik en super betjening om tilbagelevering af lampen og pengene retur.
Ret op på disse fejl og lad os prøve igen.
Jeg er klar til at købe en ny globe lampe uden ridser, når I får nogle nye på lager, så skriv endelig til mig.

27 grudnia 2012

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse som vi straks følger op på med ønsket om at se om vi kan gøre noget bedre i den forbindelse. Hvis en pakke ser ud som om den har været udsat for stød eller slag, vil vi åbne og kontrollere at varen er i orden inden den sendes ud. Der kan derfor forekomme pakker med flere lag tape. Men det er normalt blot et tegn på, at vi har kontrolleret varen en ekstra gang. At du så har modtaget en lampe med en ridse er naturligvis ikke godt nok, og vi vil se hvordan vi kan undgå det sker igen.

Men vi er glad for at du er tilfreds med vores service og betjening og vi vil gerne kontakte dig når vi igen vedr. køb af Globe lamperne i fremtiden.

Hav en god dag.

Smadrede lamper.

Jeg bestilte en PH3/2 bordlampe som ved modtagelse var smadret. Prøvede at ringe men fik en tlf.svarer som aldrig ringede tilbage. Skrev en mail, fik kontakt og der ville blive sendt en ny lampe. Modtog lampe nr. 2 som også var smadret. Prøvede igen at ringe til en tlf.svarer som aldrig svarede. Mailede men det tog tid inden svar. Ophævede handlen da jeg var godt træt af at modtage ødelagte lamper. Afhentning af de ødelagte lamper tog også sin tid. Først blev den ene afhentet, budet ville ikke have begge lamper med, da han kun skulle hente een lampe. Skulle så vente igen på at den sidste lampe blev hentet. Alt dette kunne være undgået hvis telefonen var taget og jeg havde fået personlig kontakt. Lampen skulle være sendt som FORSIGTIG eller GLAS, så havde de ikke været smadret .Bare ærgeligt både for Invertu og undertegnde.

mvh
Grethe Weinholdt

19 grudnia 2012

Hej Grethe,

Tak for din anmeldelse som vi straks følger op på. Vi markerer glasvarer, men desværre er en markering ikke en garanti mod transportskader. Men vi tager dette op med vores fragtfirma og beder dem indskærpe behandlingen af vores pakker. Når vi afsender vores varer, er de desværre uden for vores kontrol, men som du også oplevede så ombytter vi naturligvis altid omgående en transportskade uden beregning. Det er en vare som vi sender dagligt uden problemer så det er beklageligt du oplevede transportskader.
Vi besvarer email senest næste hverdag og hvis du ringer i vores telefon-åbningstider så besvarer vi uden eller med meget kort ventetid så det håber vi du finder tilfredsstillende.

Har du lyst til at handle hos os igen, så kontakt gerne vores support og henvis til denne anmeldelse, og vi skal sørge for at du får 10% rabat på et nyt køb.

Hav en god dag!

Købt 2 ph lamper , super service, overholdt næsten leveringstid, kvaliteten ok

Kan kun anbefale ,at handle med Invertu. Vi fik enda en kasse leveret, hvor den pære der var med var itu. En mail til Invertu og vupti , næste dag ankom der sandelig en ny - flot og hurtig service. Vi vil helt sikkert købe der igen.

19 grudnia 2012

Hej Peter,

Vi prøver konstant at optimere vores forretning hele vejen fra produktion, over shipping, salg og levering til varen står hos vores kunder. Vi kan altid gøre noget bedre så alle anmeldelser er utroligt vigtige for os.

Men vi er rigtigt glade for at høre at vi har gjort os fortjent til din flotte anmeldelse af Invertu.com.

Hav en god dag!

Oceniono na 3 z 5

Produkt ok ! Levering en prøvelse!

Levering svigter i første omgang ,bliver ikke kontaktet selv om der er opgivet tlf. nr. returneres varen .
Kontakter Invertu der afhjælper og får sendt igen med levering til addressen.
Pakken er da delvis splittet ad så der mangler lidt skruer som jeg herefter måtte finde i Baumarkt . Stolen er nu monteret komplet og er ok !

Fin service.

Bestilling, levering lige efter "bogen".
Bestilte først 1 Bestslite væglampe for at sikre mig at levering og kvalitet var ok, idet jeg har ekstrem dårlig erfaring med et andet firma. Lampen blev leveret som lovet endda lidt før tid, super. Kvaliteten er for så vidt ok, blot en lille bule i skærmen .Bestilte på grund af de gode erfaringer lampe 2, mærkværdigvis havde denne også en lilli bule i skærmen tilsvarende den 1. Lampe. Det kunne tyde på at "skaden" sker i produktionen.

Oceniono na 2 z 5

Cremfarvet er hvis

Har købt en Bestlite lampe der skulle være cremefarvet. Det er også hvad der står på emballagen - men lampen er reelt helt hvid. Da jeg har en original cremfarvet Bestlite i samme stue er forskellen til at få øje på!

hurtige som lynet

Jeg bestilte 2 best lite standerlamper søndag , og vupti- onsdag blev de leveret.
det kan man da kalde expres fart, og lamperne er vi fuldt ud tilfredse med!
Så det er nok ikke sidste gang, vi handler hos jer !!!
Rigtig god service !

15 grudnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en lampe, som blev leveret i løbet af få dage. Desværre var der nogle mindre fejl og mangler på den. Dette meddelte jeg forhandleren, som reagerede prompte med høflig beklagelse og et tilbud om, at jeg efter eget valg enten kunne returnere varen eller få et pænt nedslag i prisen. Jeg valgte det sidste. Forhandleren bad om at få oplyst swift og iban. Straks det var sket, blev pengene overført. Ganske imponerende. Sådan et sted handler man jo gerne med igen.

11 grudnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Dårlig kvalitet, men fornem kundeservice

Opdatering: Efter at have haft telefonisk kontakt med en medarbejder som tilbød at jeg kunne fortryde købet og desuden ville få AFHENTET pakken på min adresse, er nedenstående dårlige oplevelse mere eller mindre overskygget af den ekstraordinære gode kundeservice. Pt. afventer jeg nu at pakken bliver afhentet.
******
Købte en VP Globe, som efter et par ugers tid ankom. Pakken blev bare sat hos naboen ud at der medfulgte noget fragtbrev...

Kvaliteten er desværre langt fra tilfredsstillende, plastikken er ridset og over- og underdel passer ikke 100%.

Kassen som lampen kom i bærer tydelig præg af at have været brugt før, så der er sikkert tale om en lampe som en anden kunde også har syntes har været for ringe og efterfølgende returneret.

Jeg overvejer kraftigt at returnere varen, men er dog bange for at det både er dyrt og besværligt.

29 listopada 2012

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse som vi straks følger op på. Det er lamper vi sælger mange af, og vi beklager hvis du har modtaget en lampe med en transportskade eller lign. Vi kontrollere løbende varer, hvis emballagen giver mistanke om at der kan være en skade, så det er helt naturligt at en kasse kan have været åben inden afsendelse. Men du skal naturligvis ikke leve med en beskadiget lampe. Jeg har bedt vores Support kontakte dig - vi sender naturligvis gerne en vogn og ombytter uden beregning for dig hvis ønsker det.

Invertu Teamet

En god oplevelse

Det har været en god oplevelse at købe på Invertu. Det har været nemt, varen blev leveret hurtigt og levede op til forventningerne. Jeg er blevet godt informeret undervejs om ordrens forløb. Vil helt sikkert benytte mig af hjemmesiden en anden gang.

29 listopada 2012
Oceniono na 2 z 5

Dårlig lampe - løs forbindelse ved fatningen.

Har købt en PH 2/1
Blev leveret hurtigt - og så umiddelbart pæn ud i den indpakkede kasse.
Men fatningen var åbenbart i stykker. Dette bevirkede at sikringen og pæren sprang.
Har sendt den til rep hos lokal el installatør men uden held !
Mvh Finn Jensen

28 listopada 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej