Invertu.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

302 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Meget flot bordlampe

Jeg har købt en lille bordlampe. Jeg har været ovenud tilfreds med købet, lampen var meget fint pakket i emballge, og lever helt op til mine forventninger.

Birthe Jensen

25 listopada 2012

Hej Birthe,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtigt glade for at høre fra dig og håber at se dig tilbage hos invertu igen en anden gang.

SERVICE OG "KOPI "VARER AF MEGET HØJ KVALITET

Det var efter kraftige overvejelser at vi prøvede at bestille "kopi" varer ved Invertu.com.
men det bliver ikke sidste (hvis reglerne i England dog ikke ændres inden da)
Vi bestilte 2 LP lamper samt koglen og ægget.
Da vi ikke var helt sikker på hvornår levering kunne foregå grundet at en af varene ikke var lager ved bestilling, henvendte jeg mig pr. telefon og talte med Camilla hvor jeg fik super service og den forventede tilbagemelding hurtigt.
Levringen forgik før den lovede dato, men en dag da vi kom hjem fra arbejde stod der en "Stor" palle i carporten. Så der var stor spænding med at få åbnet de store kasser, og en efter en kunne vi konstaterer at kvaliteten på alle varer var af meget høj kvalitet, og man skal være kender for at se forskellen på disse og originale varer.
Så vi kan kun anbefale Invertu. com hvis man ønsker høj kvalitet og service.

25 listopada 2012

ØV ØV ØV!!!

Har modtaget vores GLOBE i går og har ventet med at skulle samle den til i dag hvor der var godt med sollys og ro i huset. Har dog knap pakket kassen op og gået i gang med motering, da der desværre er flere ting som ikke er som de skal være.......
En af de wires som skal holde selve delene samlet er knækket og 1 anden er faldet af.
Skyndte mig at pakke den ned igen. Nu ser vi hvad der sker videre i sagen - vi har bedt om pengene retur og tør ikke at prøve seancen endnu en gang.
Det er ikke en god 1. gangs oplevelse med kopi varer....
Stjerner skulle jeg jo give og denne ene er baseret alene på kvaliteten af varen.

24 listopada 2012

Hej Kenneth,

Tak for din feedback. Vi sælger mange af disse lamper og oplever sjældent problemer, så vi er glade for din feedback der giver os mulighed for at følge op på det med det samme. Vi kan dog ikke lige se at du har kontaktet os vedr. lampen. Hvis du vil kontakte os, vil vi naturligvis straks sørge for at ombytte din lampe uden beregning for dig, og gøre os fortjent til en bedre anmeldelse.

Oceniono na 2 z 5

ok, men meget ligdt tilbagemeldig.

Jeg har købt en Globe lampe igennem invertu.com. hørte ikke noget fra dem før der pludselig stod en pakke foran døren.
lampen er super fin, men kan do godt se at den kun kostede 1/3del. kvaliteten følger prisen, desværre.
plastiken er fyldt med små ridser så ..... ;-(
men tænk over hvad man bestiller...

22 listopada 2012

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse som hjælper os til forbedring.

Vi kan se, at vi har sendt en mail til din oplyste mail-adresse d. 21/11.
I denne mail fik du besked om at lampen var afsendt samt et trackingnr. på forsendelsen. Vi beklager hvis du ikke har set denne mail - den kan måske være havnet i dit spamfilter? Men vores system sender altid en mail ud når vores varer afsendes.

Vi er glade for at høre at du syntes lampen er super fin.
Men vi vil naturligvis gerne gøre os fortjent til mere end 2 stjerner, men vi kan dog ikke se at du har kontakte os ang. lampen. Hvis du har modtaget en vare du ikke er tilfreds med, fx. pga af en transportskade, så kontakt os endelig på support@invertu.com og vi vil straks hjælpe dig enten med ombytning eller refundering alt efter hvad du ønsker. Vi ønsker bestemt kun at vores kunder kontakter os hvis de oplever problemer - så står vi altid til rådighed.

Hav en god dag!

Fuld tilfredshed

Jeg har dårlige erfaringer med Infurn, hvor jeg nu forgæves har ventet på Koglen i 9 md.
Så derfor var jeg skeptisk da jeg ringede og forhørte mig om Invertus forretningsmetoder. Jeg blev lovet at modtage Koglen i løbet af en måned, men allerede 14 dage efter købet, modtog jeg Lampen.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler med Invertu

22 listopada 2012
Oceniono na 2 z 5

Dårlig replika for en PH 2-1 bordlampe

Da jeg så billedet af en PH 2-1 bordlampe på hjemmesiden, var jeg ikke i tvivl om, at sådan en måtte jeg eje. Kommunikationen med Invertu forløb fin og gnidningsløst og jeg modtog min vare som forventet.
Men!!! stor var skuffelsen, da jeg fik bordlampen samlet. Det billede, som jeg bestilte lampen efter på Invertus hjemmeside var meget langt fra den lampe, som jeg modtog.
1. øverste skærm buer meget mere end på billedet
2. Nederste skærm er ca 1.5 cm længere end på billedet og
3. fatningshuset har en væsentlig større diameter end vist på billedet.
Så alt i alt absolut ikke noget, som jeg kan anbefale andre at købe.
Erik M Johansen

21 listopada 2012

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse af vores PH 2/1 lampe som vi følger op på. Vi tilstræber altid at vores lamper, og øvrige produkter, i mål/dimensioner er så tæt på originalerne som muligt. Der kan dog forekomme mindre forskelle, men det vil være minimale og vi har da heller ikke før oplevet klager over denne lampe. Vi beklager hvis du fornemmer at nederste skærm skulle være 15 mm bredere end på billedet etc. Men vi vil straks følge op på dine kommentarer og se om der er noget vi kan forbedre.

Vi kan dog ikke se at du har rettet henvendelse til os før om lampen, men såfremt du ikke er tilfreds med købet, kan du naturligvis altid returnere lampen og vi refunderer straks det fulde købsbeløb. Har du andre spørgsmål er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os og vi håber vi kan gøre os fortjent til flere stjerner fra dig.

Holder hvad de lover.

Varen - en Bestlite lampe - lever op til forventningerne. Leveringen er hurtig og problemfri.

21 listopada 2012

Hej Jytte & Børge,

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse af os. Vores mål er at levere markedets bedste produkter kombineret med en effektiv og god support - og tilfredse kunder glæder os hver eneste gang. Vi håber at se jer tilbage igen en anden gang.

superhurtig levering

leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikkert ikke vores sidste køb her

20 listopada 2012
Oceniono na 3 z 5

Best Lite lampe næsten som original

Meget imponeret over dialog og leveringstid. Man får indtryk af at man kan stole på dette firma.
Eneste anke er at der manglede et strammer værktøj til lampen. Samt at stander-røret er lidt skævt og at slæden for lampen er for løs og ikke kan strammes nok.

Måske på gensyn

Johnny Sørensen.

17 listopada 2012

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse, og vi er rigtigt glade for at høre at du er tilfreds med vores service. Vi har tidligere fået henvendelser vedr. et værktøj til at stramme skruen i vores Bestlite replika lamper - og vi har derfor udviklet et skrueværktøj og det er fremover vedlagt vores lamper så man lettere kan justere armen på lampen. Så håber vi, at vi også kan gøre os fortjent til 5-stjerner fra dig fremover.

Vi håber ellers at du er tilfreds, og har du andre spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt, præcist og meget let

Jeg var meget skeptisk, da jeg skulle bestille første gang pga balladen om en anden hjemmeside Infurn.com. Jeg skulle bruge to ens lamper og bestilte derfor en ad gangen. Begge bestillinger blev bekræftet hurtigt og to arbejdsdage efter havde jeg første lampe blev bestilling nr. 2 afgivet. Leveringen skete på samme måde efter to dage havde jeg lampe nr. 2.
Der var lidt forskel på lamperne den ene er lidt mere løs end den anden og jeg skulle selv fixe lidt, så den blev samlet helt.
Jeg var/er lidt overrasket, at forsendelsen var fra Færøgade 6 i Haslev, jeg handler i England eller ??
Jeg bestiller gerne lamper (bestlite) hos Invertu.com igen.

16 listopada 2012

4 stk Wegner y-stole

Efter bestilling af 4 y-stole gik der blot 4-5 dage, før de kom. Prisen var helt fin, transporten ligeledes, og kvaliteten er helt i top. Fuld tilfredshed fra vor side. Tak.
Jørn og Sonja Dannesboe.

15 listopada 2012
Oceniono na 3 z 5

Betalning blev trukket med det samme, men fik først varen en måned senere!

Bestilte 2 lamper på Invertu.com og betalingen blev trukket med det samme. Der var en måneds levering på lamperne. Det var også i orden med leveringsdatoen, men pengene burde først blive trukket når varen afsendes!!!

13 listopada 2012

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for al feedback fra vores kunder, som hjælper os til at forbedre vores service eller produkter.

Vi er et UK firma hvor der normalt betales ved bestilling, i modsætning til i DK. Netop derfor fremgår dette også tydeligt i vores Salgs- og Leveringsbetingelser.
Vores mål er derfor, at vi kan levere de fleste af vores produkter indenfor 5 dage, hvilket også er normen for langt de fleste af vores leveringer. Såfremt en vare ikke kan leveres indenfor 5 dage fremgår dette dog tydeligt på varen. Dine lamper stod beskrevet med levering i Nov. og vi kan se at du nåede at få dem før det, så det håber vi du er tilfreds med.

Derudover håber vi at du er glad for dine lamper, og vi ønsker dig rigtigt god fornøjelse med dem.

Har du andre spørgsmål til os er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, og vi håber at se dig tilbage hos Invertu.com igen snart.

Hav en fantastisk dag!

God og hurtig service

Det er fint at bestille varer hos Invertu, varen dukker hurtigt op og er iorden

11 listopada 2012

Hej Hanne,

Tak for din flotte anmeldelse. Hos Invertu prøver vi altid at yde den bedst mulige service og vores mål er at tilbyde markedets absolut bedste og flotteste produkter. Vi vil gøre vores bedste for at vi modtager top-karakterer fra alle vores kunder, så du må meget kontakte os hvis der er noget du mener vi kan gøre bedre.

Hav en fortsat god weekend.

Imponerende service

Jeg købte en PH-lampe hos Invertu og fik den leveret allerede to dage efter. Det ene glas var ikke helt i orden, men no problem: Invertu leverede straks et nyt dagen efter.

Desuden gav de en service, som de strengt taget ikke havde behøvet, da jeg selv kom til at ødelægge et stykke glas i mit mislykkede forsøg på at samle lampen efter den ikke særligt anvendelige brugsanvisning.

Men lampen er nydelig, servicen hurig og imponerende kundevenlig, og Invertu havde fået fem stjerner, hvis brugsanvisningen havde været bedre. Det er trods alt en lampe til små 2.000 kr. Jeg køber dog gerne en ny lampe hos dem!

9 listopada 2012
Oceniono na 4 z 5

Lækre produkter, god service ved køb, lang usikker ventetid på levering.

Lækker hjemmeside, fyldt med drømmeprodukter. God telefonisk behandling før bestilling via nettet. Vi er glade, og tænker at vi har gjort et kup af et køb. Der lovede leveringstid bliver overskredet. Forsøger gentagne gange at komme telefonisk i kontakt med Invertu, men forgæves. Der bliver heller ikke ringet tilbage. Mails om ændret levering får vi heller ikke. Vi føler os utrygge, og tænker, at vi er blevet narret til køb, på en fup side. Bliver enige om, at det køb et gået tabt. Ærgelig følelse. Pludselig kommer der en mail fra Invertu, der bekræfter, at vires ordre er afsendt. Men det oplyste tracknummer findes ikke. Fup igen tænker vi. Dagen efter ringer en chauffør, og spørger om der er nogen hjemme på adressen, for så ville han komme forbi om 20 minutter. Heldigvis er der nogen hjemme. Wupti !, vores køb er i hus ! ;0). Vi er glade, og tænker, at Invertu levede alligevel op til det lovede, blot meget forsinket, og uden informationer herom. Vi tør godt gøre køb hos Invertu igen ;0).

8 listopada 2012

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at høre at du er tilfredse med vores produkter og hjemmeside.

Varen du bestilte havde en lidt længere leveringstid på tidspunktet for bestillingen (ca. 14 dage), og det skulle også fremgå af varekortet på siden på det tidspunkt. Derudover har vi ændret vores tlf.tider til support så måske har du ringet udenfor åbningstiden.

Men vi er glade for at du er tilfreds med købet, og vi prøver konstant at forbedre vores service og support så vi glade for din feedback.

Oceniono na 1 z 5

Når lampen falder fra hinanden før opsætning

Forleden dag skulle jeg modtage mine 2 best lite lamper. Men chaufføren ringede ikke på. Denne lagde blot en seddel i brevkassen helt ude ved vejen og kørte til afhentningsstedet i HøjeTåstrup, 74 km fra min bopæl i Villingebæk Dronningmølle.
Endelig ude i Høje Tåstrup kunne den unge mand i afhentningen ikke svare på andet end at give mig den pakke, som jeg skulle have modtaget i Nordsjælland.
Det er ikke første gang, at jeg har måttet tage den lange tur til Høje Tåstrup.
POSTvæsenet her i Dronningmølle har aldrig arbejdet på den måde!

Nå jeg skulle i gang med at samle lampen, som lå fint og forsvarligt pakket ind i flamingo-plast.
Men stangen mellem top og bundfæste var gået løs, så jeg måtte presse dem sammen via fastgørelsen på væggen.
Skruesystemet med gevind fungerer stadig ikke.
En mindre - men dog synlig indad-bule på skærmen var der også - og glideren med lampebøjningen var ikke spændt, så lampen kunne sættes i alle mulige positioner.

Den anden lampe var uden nogle af ovenstående fejl - den satte jeg blot op og den fungerede med det samme!

MEN JEG ORKER IKKE AT TAGE TIL HØJE TÅSTRUP IGEN FOR AT KLAGE OVER LAMPEN. DET ER SIMPELT HEN FOR BELASTENDE. SELV OM JEG ER PENSIONIST ORKER JEG IKKE TUREN EN GANG TIL TIL HØJE TÅSTRUP!

8 listopada 2012

Hej Fini,

Vi er naturligvis meget kede af at høre om dine oplevelser med transportfirmaet - Det er dog ikke vores firma og vi har desværre ingen indflydelse på deres arbejdsgang eller deres udlevering af pakker og hvordan de besvarer spørgsmål. Vi er dog kede af hvis et transportfirma har haft indflydelse på din bedømmelse af os eller vores varer.
Når det så er sagt, så er det naturligvis beklageligt, hvis du modtager en lampe med en transportskade. Vi har dog ikke haft mulighed for at ombytte den, da du ikke har kontaktet os og gjort os opmærksom på problemet - men vi vil straks få en medarbejder til at kontakte dig - og så sender vi dig naturligvis en ny lampe uden beregning (og vi skal nok indskærpe overfor transportfirmaet at de skal ringe på). Det er dog normal procedure, at de lægger en seddel hvis der ikke bliver åbnet.

Har du andre spørgsmål er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os igen - og vi vil gøre alt hvad vi kan for at du får ombyttet din lampe og bliver ligeså tilfreds med den som du er med den anden.

Invertu Teamet.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej