Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej
Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej
dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
1 Beauchamp Court, 10 Victors Way, EN5 5TZ, Barnet
- +45 52 42 80 38
- support@invertu.com
- www.invertu.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig fragt, og fin kvalitet.
Jeg bestiltet en Eames EA217 fra Invertu, og pengene blev hævet 2 dage efter jeg havde bestilt. Da der var gået 6 dagen uden at have hørt fra dem, sendte jeg en mail. Der var svar dagen efter, og de har netop sendt stolen. Det virkede lidt som om de have glemt ordren. Men efter dette gik der 2 dage og jeg havde stolen.
Kvliteten er helt fin, dog er der nogle steder læderet godt kunne være lavet lidt bedre, og afviger en lille smugle fra originalen. Men alt i alt en fin stol. Og handler gerne derfra igen.
Kan kun anbefales...
Bestilte et stk. Panthella Verner Panton gulvlampe mandag aften - modtog pakken torsdag - super fin lampe - kan kun anbefales.. ikke sidste gang jeg handler her :)
Super service
Rigtig god service og hurtig levering. Intet at klage over
Ok service
God service, firmaet kan ikke gøre for at jeg overså der var 8 ugers levering ved bestilling. Varen kom før tiden, det eneste jeg undrede mig over var, at de trak beløbet med det samme selv om de først kunne levere senere.
Great service - good product
I ordered a coffee table. i arrived 2 days later, unfortunately with a damaged leg. Invertu replaced it within 48 hours - WOW, love it.
Perfekt
top kvalitet super forpakning hurtig levering problem fri ingen told da EU.
Sådan - alt perfekt!
Var lidt nervøs for kvaliteten, men de lamper jeg har fået fra Invertu.com er helt perfekte og i orden og blev leveret som lovet. Kan kun anbefales.
God betjening og gode produkter
Købte 2 flotte PH lamper, kvaliteten er rigtig god, og leveringen tog 4 dage.
Kan varmt anbefales
100% tilfredshed
Vi har lige modtaget vores LC10 bord - 5 dage efter bestillingen og det lever fuldt ud op til forventningerne. Super god og hurtig respons på de spørgsmål vi havde, forud for bestillingen og en levering og et bord, fuldt ud som lovet og forventet. Vi kan kun anbefale Invertu.
super fedt
jeg blev ringet op af en mand som kunne fortælle at vare ikke kunne leveres og om hvordan vi så kunne gøre, den blev så leveret på mit job, nemt og bekvemt
Super hurtig levering - produktet lever dog ikke helt op til min forventning
Jeg købte en hvid lampe, Koglen, 48 cm og der gik kun få dage før den blev leveret, så det var jo rigtig dejligt. Koglen hænger i vores entre og er meget flot og giver et hyggeligt lys.
Desværre er jeg lidt skuffet over farven, da den ikke er helt hvid, men har et blåligt/gråligt skær. Da den hænger på et nymalet hvidt loft, så ses farveforskellen meget tydeligt i dagslys. Jeg kan ikke anbefale at købe Koglen i samlesæt, da vi havde rimeligt meget besvær med at komme til at samle den, da den hænger over trapper. - Og så kan den købes til samme pris samlet i andre netbutikker.
Derfor kun 3 stjerner - men jeg handler gerne hos Invertu en anden gang.
Super service & god kvalitet
Var meget tilfreds med at handle med invertu. Kundeservice var i top og varerne kom til tiden(det var vigtigt for mig). Kvaliteten er i orden og man kan ikke se forskellen når nan samlinger med originalen. Kan varmt anbefales.
Hurtig ekspedition - men kvaliteten af varen er LANGT fra originalen.
Vi købte 1 Bestlite BL5 kopi - vi har allerede 2 originale. Prisen var ca 50 % af original - men kvaliteten er noget længere fra.
Jeg kan ikke anbefale at købe disse kopier af Bestlite.

Odpowiedź od Invertu.com
Fejlleveret lampe TO (!!) gange - og store besværligheder med at returnere de to fejlleverede (Som faktisk i skrivende stund befinder sig indpakket på mit kontor)
Meget søde og venlige damer ved telefonen, men hvad nytter dét når samarbejdet med transportfirmaet åbenbart lader meget tilbage at ønske. Måtte køre fra Østerbro til Tåstrup TRE gange før det lykkedes mig, at få fingre i den rigtige lampe - kunne næsten lige så godt have købt en original lampe - ærgelser og benzinudgifter taget i betragtning. Har tidligere handlet hos Invertu uden de store problemer, men denne oplevelse gør, at jeg for al fremtid vil være svært forbeholden overfor nethandel i det hele taget.

Odpowiedź od Invertu.com
Perfekt - på en hver måde
Varen var som beskrevet og blev leveret på ganske få dage
Good service
Very fast deliver to Sweden.
Good quality on the lamps.
Thank You !
Intet at udsætte på leverancen
Flot vare, lidt langsom levering
Jeg bestilte en stol på Invertu.com d. 24.dec. 2012, og velvidende at der var nogle helligdage henover jul og nytår, så var jeg stadig skuffet over, at jeg måtte rykke for leveringen og først modtog stolen d. 10. Januar. Dvs 17 dage efter den var bestilt. Der stod jo på hjemmesiden, at leveringen ville ske indenfor 5 dage, da stolen var på lager.
Da jeg kontaktede Invertu pr. mail virkede det som om at de havde forlagt min ordre, for den var slet ikke på vej ud af deres lager før 3 dage efter jeg havde mailet dem. Når det er sagt, så er varen virkelig flot og uden fejl eller mangler. Jeg ville ikke tøve med at bestille hos dem igen, dog med en forventning om 2-3 ugers leveringstid.
Extremely happy with the product.
Great quality and just as expected however failed to get 5 stars since came with european plug.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.