Invertu.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

302 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Nemt, hurtigt og fejlfrit

Varen blev leveret fejlfri og hurtigt; 2 dage efter bestilling. Vender "frygteligt" tilbage ;0)

9 kwietnia 2013

Hej Allan,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds og du skal være meget velkommen til at vende tilbage. Husk at hvis du er tilmeldt vores Nyhedsbrev (via vores hjemmeside) får du mulighed for løbende at få gode tilbud og med mellemrum også rabat på alle varer.

Derudover er du meget velkommen til at være medlem af vores Fan-side på Facebook, hvor vi også med mellemrum kører konkurrencer med lækre præmier og gode tilbud. Vi har netop udloddet en ÆG-stol til en heldig vinder her.

Rigtig god fornøjelse.

Godt tilfreds

Har købt en AJ gulvlampe hos jer - og jeg er vældig godt tilfreds.

Nu har jeg kik på en bordlampe - PH 3/2 - 46 cm.
Pris: 1.999 + fri levering.
Måske har I et rigtig godt tilbud ??

Ulla Hansen

7 kwietnia 2013

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at høre at du er vældig godt tilfreds med vores AJ gulvlampe.

Vi har tilbyder jævnligt rabatter via vores Nyhedsbrev som du kan tilmelde dig til på vores hjemmeside. Derudover kører vi løbende tilbud på vores Facebook Fan-side.

Har du i øvrigt spørgsmål vedrørende rabat, er du meget velkommen til fremover at skrive til os på support@invertu.com da Trustpilot ikke er beregnet til korrespondance. Så håber vi, at vi kan hjælpe dig og fremover gøre os fortjent til en 5-stjernet anmeldelse.

Perfekte Abwicklung, gute Ware, wir sind voll zufrieden

Wir haben bei Invertu eine Zapfenlampe (PH Artichoke Replikat) bestellt und tatsächlich wie versprochen innerhalb einer Woche geliefert bekommen. Dies muss man vor dem Hintergrund sehen, dass es im Umfeld der Designreplikat-Webshops eine nahezu gleichnamige Schwindelfirma gibt, die in der Zwischenzeit offensichtlich auch noch angefangen hat, unter anderen Namen weitere Webshops mit denselben Bedingungen aufzuziehen. Hier hebt sich Invertu wirklich deutlich ab. Wir können Invertu allen Leuten, die gutes Design zu erschwinglichen Preisen kaufen und dabei nicht riskieren wollen, dass das vorausbezahlte Geld weg ist, nur wärmstens empfehlen.

31 marca 2013

Jubii

Hurtig levering god og sikker indpakning ,bordet lever fuldt ud op til mine forventninger .

30 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

Kunne ikke være mere tilfreds.

Jeg har efterhånden handlet hos 4-5 af kollegaerne til Invertu, og er næsten altid blevet enten forsøgt snydt eller enormt skuffet, så det var med paraderne oppe, jeg afgav en bestilling her.

Jeg søgte kun på de varer der var på lager, fandt hvad jeg søgte, bestilte og betalte, og afventede så. 3 dage gik der, så havde jeg min vare i perfekt stand, hvilket må siges at være mere end godkendt.

Jeg håber virkelig de kan holde den standard, for så kommer jeg til at handle en del her.

26 marca 2013

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for dine rosende ord og vil naturligvis lade det gå videre til vores medarbejdere - det er meget motiverende for os alle.

Invertu's mål er at levere Europas bedste replika møbler og lamper samtidig med at vi er konkurrencedygtige på prisen og yder en god support hvis nødvendigt. Vi er glade for at du er tilfreds med vores standard, men vi vil naturligvis fortsætte med at udbygge vores kvalitet og service.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med varen og håber at se dig tilbage snart igen.

kvikt hurtigt nemt

Bestilte, fik hurtigt svar,modtog pakke uden nævneværdi leveringstid, produktet var i tip top stand og kopien som original, gør det gerne igen

15 marca 2013

Super oplevelse.

Har ellers ikke været tilhænger af nethandel på udenlandsk site, men dette har været en oplevelse.
Absolut hurtig levering: Bestilling søndag aften og leveret tirsdag formiddag.
Produkterne var som vi havde forventet.

10 marca 2013
Oceniono na 4 z 5

Jeg havde regnet med at lampen, var samlet når den kom. Det var ikke nemt at samle lampen, da de forskellige dele ikke passede særlig godt sammen, og monterings vejledningen var på engelsk.

6 marca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej