Inspiration (Lukket) Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Har ikke fået min kjole som har siddet fast i Middelfart i 9 uger Skriver jeg for at få hjælp og svar får jeg den samme besked og ingen hjælp

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig kundeservice i inspiration i Fields. Mangler priser på varene. Den pris der stod, passede ikke på varen, og butikken ville ikke sætte nye priser op, for så gik det udover regnskoven...... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Efter at have haft en Jamie Oliver gryde mindre end et år begyndte den at skalle i krakeleringen, uden brug af metalredskaber i den. Har indleveret den til min lokale Inspiration, hvor jeg fik afvide... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

369 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke koebe var fra udlandet

Jeg har proevet koebe julegave over nettet fra Australien, men man kan ikke betale med udenlandske kredit kort. Det er til trods for at der staar paa deres hjemme side at kan koebe uden for Danmark, saa laenge varen sendes til en adresse i DK. Skrev en mail til kunderservice, som oplyste at det ikke var muligt. Jeg skrev tilbage om der var andre muligheder og at de skulle aendre deres salgsbetingelser( ikke muligt at koebe med udenlandske kort). Og typisk har ikke hoert tilbage. Saa nu koebt det hos en af konkurrenterne.

9 grudnia 2014
Oceniono na 2 z 5

Pris i Jule katalog stemme ikke med pris i forretning.

Var i Inspriration, Rosengårscentret, Odense for at se på på Royal Copenhagen, - Hvid Riflet.

Termokrus 29 eller 26 cl. pris pr. stk. i forretningen kr. 549,- Pris i jule katalog kr. 249,- (Bemærk at prisen er ens for 26 og 29 cl.)

Købte 8 Termokrus 26 cl. på nettet i stedet, - på Royal Copenhagens webshop pris kr. 1398,-
Besparelse kr. 2994,-

I øvrigt var det en ligegyldig ekspedient som ikke gad sit arbejde. Tror faktisk det var lederen af forretningen.

7 grudnia 2014

Nedladende service

Vi havde et Tilgodebevis til en butik i aalborg... Fik at vide i butik at tilgodebeviset var forældet og at vi ikke kunne bruge det mere, beviset var så forældet med 1,5 mdr.... Jeg kontaktede inspiration på mail, og fik forklaret min utilfredshed, men jeg fik at vide, "at det var godt nok ærgerligt " men de kunne ikke hjælpe mig... Så tak for det, inspiration!!! - "Så slipper jeg da for at komme i jeres butik igen..."

16 października 2014

go service

Købte en kongelig porcelæns agregat, og den vejledning jeg fik var meget smilende og snuttet... så her er jeg helt sikkert at finde i butikken igen når min gamle mor skal have en gave igen næste gang.

11 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Totalt overdreven god service!!!

Købte 2 ovnfaste fade hos Inspiration, Vestergade i Odense. Fik fantastisk service selv om jeg kom for sent til at få gavn af et specialtilbud. Det havde jeg ikke forventet, så jeg blev meget glædeligt overrasket. Tak - og vi ses igen :o)

27 czerwca 2014
Oceniono na 5 z 5

Helt perfekt på alle punkter!

Jeg købte grillredskaber på Inspirations hjemmeside som en gave til min kæreste. Jeg skrev i kommentarfeltet, at jeg ønskede levering mellem nogle bestemte datoer, hvor jeg vidste, at han ikke var hjemme, og satte flueben i feltet, hvor man kunne bede om at få det pakket ind. Pakken kom på den første af mine selvvalgte datoer, og alle redskaberne var flot pakket ind enkeltvis. Desuden var kassen fyldt op med flamingokugler, så varerne ikke lå og raslede rundt. Helt igennem perfekt service. Kan varmt anbefales.

19 czerwca 2014
Oceniono na 1 z 5

Løgn lige op i mit ansigt

Købte en OBH håndmixer for over to siden i Inspiration, City Vest.
Da den ene røre pind er gået i stykker, henvender jeg om at få en ny bestilt hjem. Det er en vanskelig opgave for dem, og de foreslår jeg jeg istedet for køber en OBH håndmixer som lige nu er på tilbud til 200,-kr.
Jeg beder om priser for en røre pind, efter 5 min kommer ekspedienten og siger, at den koster 150,- kr. Det undrer mig meget, køber dog den nye håndmixer.
Da jeg kommer hjem kontakter jeg to andre Inspiration forretninger som begge kan oplyser mig om, at et ny rørepind koster 69,-kr.
Magen til utroværdig hjælp skal man lede længe efter....

27 maja 2014

Fantastik service

Var et smut forbi Inspiration på Fisketorvet i går. Med mig havde jeg en 1 1/2 år gammel skægtrimmer, hvor et par af de midterste tænder var knækket af. Hurtigt fik ekspedienten bestilt kammen og under 24 herefter står jeg med kammen i hånden. Det er super service :-)

27 maja 2014

Flabet udenomssnak i Hundige Waves

Kom ind i butikken efter et sæt Royal Copenhagen krus, som dagen før var startet på tilbud. Spurgte en uoplagt fuldvoksen ekspedient, om de havde dem og hun var ikke klar over tilbudsavisen fra dem selv og da det modvilligt gik op for hende, at dem havde de da ikke måtte vi jo nok kunne forstå, at avisen trykkes måneder før og nogle gange glemmer Royal Copenhagen at få varer klar... Fuld af løgn og søforklaring og i en nedværdigende tone. Vi ringede 'for sportens skyld' til et par butikker i området efterfølgende og alle havde krusene.
VI SÆTTER ALDRIG VORES BEN I EN INSPIRATiON BUTIK IGEN, køb andre steder eller på nettet, spild af tid at køre mange km forgæves!

4 maja 2014

Skam jer!!!!

Købte en stavblender i butikken i Holstebro. Efter kort tid begyndte den at lugte af brændt elektronik og stavblender staven kunne næsten ikke hives af igen. I øvrigt var den flækket inden i. Den har kun været brugt til at blende frugt så den har ikke været overbelastet. Kommer ned i butikken og får fat i en stor snudet ekspedient som siger at det betyder ikke noget at den lugter brændt og at stavhovedet skal tages af med vold gør jo ik noget. Og at den er revnet betyder ikke noget. Men de ville lige finde ud af om de ville gøre noget ved det og så ville de ringe tilbage.. der er så gået over 1 måned nu og har forsøgt at få dem til at lette r**** lidt. Men det hjalp ikke. Edder mame dårlig service. Alle andre steder havde man fået udleveret en ny maskine, det er jo ikke stavblender hovedet der lugter brændt men selve maskinen. Men det forstår de åbenbart ikke. Handler aldrig hos jer igen!!!! Føj skam jer!!

4 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Beøsg i tre butikker - alle tre med gode oplevelser.

Er ikke så tit i Inspiration, men de gange jeg har været, har der været super fin service. I butikken i Helsingør, er de meget servicemindede og gode til at hjælpe og vejlede. Her købte jeg min Kitchen Aid blender. Butikken er meget flottere end andre inspirationsbutikker synes jeg.
Lidt over 2 år senere, går en del på blenderen i stykker, og skal udskiftes. Er i mellemtiden flyttet til København, og går i inpiration på Fisketorvet. Jeg har smidt kvitteringen væk, men alligevel er de så søde at bestille delen hjem til mig, og skifte den.
I dag har jeg så været inde i amagercenteret Inspiration og købe en blender jeg skal bruge som gave. Da jeg står i kassen siger ekspedienten til mig at hun mener at blenderen kommer på tilbud i morgen. Hun tjekker og rigtigt nok vil den blive sat 100 kr ned dagen efter. Hun giver mig rabatten allerede i dag så jeg bliver fri for at tage derhen i morgen.

Det er da god service.

1 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

super service i webshop.....

Servicen I deres butik i Helsingør er ikke for god.... Men servicen på hjemmesiden er bare i orden. Anja fra webshop vil kun sine kunder det bedste og sørge for at der er styr på det hele....Kan desværre kun give 5 stjerner, ville gerne give flere til webshop og Anja....

17 lutego 2014

Dårlig service

Jeg købt en gave til min farmor og da den var på tilbud, ville de ikke pakke den ind. De valgt alligevel at gøre det, men kvinden var sur og pakkede den virkelig grimt ind.
Det eneste gode var jeg kunne sige jeg selv havde pakket den ind.

4 stycznia 2014
Oceniono na 2 z 5

Afhent-varen-i-fysisk-butik kan ikke anbefales!

Jeg bestilte noget grillbestik hos inspiration.dk, fordi det var 'under ½ pris' !!
Så jeg tænkte, at jeg hellere måtte bestille nu, så det ikke blev udsolgt - det var jo lige efter juleaften. Da jeg kommer til leveringsdelen får jeg den gode mulighed, at jeg kan afhente i butik (Svendborg) FANTASTISK tænkte jeg - og det valgte jeg så.

Her imellem jul og nytår bliver jeg ringet op af en meget undskyldende medarbejder fra Inspiration Svendborg. Hun beklager meget, at de desværre ikke kan levere alt det bestik jeg har bestilt - det er simpelthen UDSOLGT!!
Øv, det var ærgerligt, tænker jeg, men sådan er det jo.. Jeg spørger om de får mere af det senere - det gør de ikke, det var jo et JULE-tilbud!!

Det ser ud til, at vi må lede videre efter jagten på gode tilbud...

- MEN så! Hov, det var jo på lager online? Jeg bestiller IGEN bestikket på hjemmesiden - denne gang vælger jeg levering til min adresse. Bum. Idag har jeg fået en mail, hvor de fortæller, at varen nu er sendt. TAK!

Hold da op en dårlig afhent-varen-i-fysisk-butik service I har jer. Det er da efter min opfattelse, at alle andre virksomheder sørger for, at sende ordren ud til butikken, så kunde kan afhente dér - men nej - hvis du vælger afhent-varen-i-fysisk-butik er det altså pludselig butikkens lagerbeholdning du skal regne med!!

Kan det virkelig koste jer flere penge, at sende min ordre ud til butikken, end hjem til mig? Begge muligheder var GRATIS - hvorfor sender I (hovedlager) ikke mine varer ud i butikken!?
Hvis ikke jeg selv havde bestilt bestikket på nettet IGEN, så havde I faktisk snydt mig for et godt tilbud.. Og stakkels jeres ansatte i butikkerne - de vil helt automatisk få "skylden" når de ringer ud til kunden og skal fortælle den dårlige nyhed (Jeg blev til gengæld ikke sur, men kan forestille mig et ramaskrig der kunne opstå)

30 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Super fin handel og god service

Har bestilt julegaver på inspiration.dk - det gik super let, endda med nogle lidt lavere priser end i diverse andre butikker.
Pakkerne kom efter få dage, så ingen problemer der.
Fedt at de kan byttes i de fysiske butikker også - håber mange flere forretninger følger trop mht. det! :)

19 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Netbestilling til fysisk butik uden problemer

Bestilte en vare på nettet, men ikke til levering på egen adresse, derimod til afhentning i en fysisk butik.

Processen med at man modtager en SMS når varen er klar fungerede fint og hurtigt, og der var ingen problemer. Et godt alternativ til at stresse rundt i fyldte jule-butikker.

13 grudnia 2013

Super service!

I forbindelse med handel i Inspirations Netbutik, opstod en lille misforståelse. Fejlen blev omgående imødekommet på en særdeles venlig og behagelig måde. Selve handlen forløb nemt og bekvemt, stort udvalg og hurtig forsendelse. Det kan kun anbefales på det varmeste, og jeg vil ikke betænke mig på at handle her igen.

28 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

Kundeservice i særklasse !

Købte forrige år et vækkeur, som uheldigvis gik den i stykker blot få måneder før garantien udløb. Jeg tog bonen med ind i Inspirator - Rosengårdscentret (Odense), hvor en venlig ekspedient fortalte, at jeg skulle have en ny, men at de ikke længere førte varen, jeg kunne således heller ikke få en nyere model.

Få dage efter bliver jeg ringet op, at Philips kun sender pakker af fire lamper, ekspedienten havde derfor af omveje fået leveret en nyere model igennem en anden leverandør og den var nu endelig klar til, at jeg kunne hente den.

Jeg vil derfor rose den kundeservice som blev givet, den kunne mange andre kæder lære af.

De bedste hilsner
Stefan.

23 listopada 2013

Dårlig betjening ifbm reklamation

Hentede min pandekagepande i dag hos Inspiration i Ballerup Centeret.
Jeg havde fået fortalt at min reklamation var blevet afvist og det svar jeg fik fra OBH, var jeg bestemt ikke tilfreds med. Min utilfredshed er noteret her på TP til OBH.
Det har ikke noget med Inspiration at gøre, men ekspedienten virkede halv fornærmet over at jeg ville tage kontakt til OBH.
Jeg fik ikke fortalt, at de i butikken, da jeg købte pandekagepanden, faktisk havde sagt ok til at jeg også kunne bruge panden til røræg, da ekspedienten ikke var særlig imødekommende. Da jeg spurgte om en pose panden, kunne hun lige så godt have sagt nej, for posen fik jeg lidt demonstrativt og jeg måtte selv lægge panden i posen. Det har jeg ikke noget i mod at gøre, men det virkede bestemt ikke som en god behandling, selv min søn bemærkede det, da vi gik ud af butikken.
Der går nok et stykke tid, før jeg handler der igen.

2 listopada 2013

Webshop i topklasse

Vi har handlet flere gange fra Inspiration's webshop. Hele forløbet har været i topklasse. De har gode tilbud fra tid til anden. Bestilling og betaling foregår gnidningsløst, Der er god feedback og information når man har bestilt. Levering er hurtig og varerne er pakket sikkert.

18 września 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej