Har ikke fået min kjole som har siddet fast i Middelfart i 9 uger Skriver jeg for at få hjælp og svar får jeg den samme besked og ingen hjælp
Meget dårlig kundeservice i inspiration i Fields. Mangler priser på varene. Den pris der stod, passede ikke på varen, og butikken ville ikke sætte nye priser op, for så gik det udover regnskoven...... Zobacz więcej
Kom ind i butikken efter et sæt Royal Copenhagen krus, som dagen før var startet på tilbud. Spurgte en uoplagt fuldvoksen ekspedient, om de havde dem og hun var ikke klar over tilbudsavisen fra dem s... Zobacz więcej
Efter at have haft en Jamie Oliver gryde mindre end et år begyndte den at skalle i krakeleringen, uden brug af metalredskaber i den. Har indleveret den til min lokale Inspiration, hvor jeg fik afvide... Zobacz więcej
Østre Stationsvej 1-5, 5000, Odense, Stany Zjednoczone
- inspiration@inspiration.dk
- www.inspiration.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt super og bestemt ikke sidste gang 👍
Jeg handlede på inspiration.dk og købte en Kay Bojesen hest og hund som iøvrigt kom i løbet af et par dage. Men da hunden havde fejl skrev jeg til dem at der var fejl og sendte et billede med. Inden der var gået to timer var sagen afsluttet og da de desværre ikke havde flere hunde men jeg kunne få mine penge igen og beholde den lille hund. Pengene var på min konto allerede dagen efter. Så det bliver bestemt ikke sidste gang jeg køber noget derfra.
Dårlig kundepleje - mistet kunde.
Modtog i efteråret 2015 et tilgodebevis på 200 kr i forbindelse med reklamation og ombytning af en barbermaskine. Ville indløse dette i dag i forbindelse med forskellige indkøb. Forretningen i City Vest i Århus fortæller, at der mangler yderligere en kvittering end den jeg havde. Har aldrig fået en sådan udleveret. Tilgodebeviset kan nu ikke indløses, idet ovennævnte bevis skal foreligge i kassen. Problemet kunne løses ved at give en rabat på de 200 kr på varerne. Men nej. Lod selvfølgelig varerne ligge og købte dem i anden butik med den rigtige service. Aldrig mere Inspiration.
Inspiration i Hørsholm.
Handler gerne i Inspiration i Hørsholm.
Det er en dejlig butik ned et stort udvalg og altid venlig og imødekommende betjening.
Elendig butik i Svendborg
Elendig butik i Svendborg. De betragter udgangspunktet for returretten på 30 dage fra købsdatoen ved julegaver, og ikke 24. december, hvilket ellers er almindelig god skik. Så gaver købt som julegave i november måned kan de facto ikke byttes.
Derudover var det ikke muligt at få udbetalt resterende 30 kroner fra et gavekort; det er kraftedeme at gå i uhyggeligt små sko.
Ringe kundeforståelse, håndtering og service
Fik Royal Copenhagen skåle i gave fra Inspiration i Roskilde. Ved udpakning var de tydeligt brugt til tomatsuppe. Gavegiver måtte retur til butik og fik også 2 nye skåle, men nu altså med ekstra tid brugt og en dårlig giveroplevelse.
Når butikken ikke har en ordentlig procedure for tjek af returvarer inden gensalg, bør man istedet have en procedure for kompensation af de kunder der oplever problemer på denne baggrund. Jeg havde været fint tilfreds med en ekstra skål og en beklagelse.
I stedet fik jeg bekræftet at butikken hverken forstår proces eller service.
Modtager ikke egne gavebevis :(
Jeg var forleden i Inspiration i Sønderborg. I Borgen hvor butikken ligger har der været en mindre brandepisode - derfor holder alle butikker 'brandsalg'. Inspiration har måttet rydde op i deres butik og har derfor haft en anden midlertidig stand stillet op med ekstra tilbud. Jeg var forbi og besluttede at kigge ind da jeg havde et gavekort fra jul som brændte i lommen. Jeg fandt nogle ting jeg gerne ville købe men da jeg kommer til kassen fortæller ekspedienten at de ikke tager imod gavekort - det gør de først når den anden butik åbner igen. Mega ærgelig og sur lader jeg tingene stå. Hvorfor tager man ikke mod egne gavekort? Pengene har I jo allerede modtaget? Jeg kunne forstå hvis der var tale om en rabatkupon eller lignende - men det var et gavekort?
ØV med ØV på Inspiration! Når jeg en dag får lov til at bruge mit gavekort så er det nok mit sidste besøg ved jer!
Arrogant firma
Vi har både "Nej tak" klistermærke OG er medlem af robinsonlisten, men det er inspiration da ligeglad med.
Vi har lige fået en reklame fra Inspiration med vores adresse på.
Smart for så er forsendelsen ikke adresseløs og så gælder "Nej tak" ordningen ikke og ingen navn for så kan de omgå Robinsonlisten.
MEGA arrogant at pådutte folk som AKTIVT har fravalgt dem, alligevel.
Som sædvanligt er det FK distribution som står for omdelingen, det er det firma som skruppelløse firmaer vælger fordi de ved at de er ligeglade med reklamelovgivningen.
PS: NEJ, vi har aldrig tilmeldt os nogen reklamer via nogen ordninger, men har flere gange forsøgt at få FK til at fatte at de ikke skal smide deres skrald i vores postkasse.
Inspiration i Rødovre har vist aldrig hørt om kundeservice.
Vi skulle bytte en julegave, men havde desværre ikke fået bonnen med fra hende, som havde givet os gaven. Hun sender os et billede af bonnen, som vi håber kan være nok til, at vi kan få pengene tilbage for gaven. Den kvindelige medarbejder i butikken siger, at de desværre skal bruge bonnen, fordi hun skal give noget på papir til bogholderiet. Det kan vi naturligvis godt forstå, og går derfor hen til en anden butik, og printer billedet ud, så medarbejderen ikke kommer på kant med bogholderiet. Desværre er den udprintede version af bonnen heller ikke god nok. Det SKAL være den originale bon. Vi spørger hvordan det dog kan være, og får svaret: "Det ved jeg ikke, men I kan jo klage til Inspiration."
Regler er selvfølgelig regler, og vi vender tilbage med den rigtige bon en uges tid senere. En anden medarbejder er på arbejde i dag, og hun bytter selvfølgelig varen. Og bonnen? Den skulle hun kun have, så hun kunne tage en kopi af den, så vi fik den originale bon med os igen. Godt vi gjorde os det besvær at skaffe den.
Åbenbart kan man ikke strække sig en millimeter for kunderne i Inspiration. Om så mit liv afhang af det, ville jeg ikke handle med Inspiration igen - hverken på nettet eller i en af deres butikker.
God webside hurtig levering
Skulle bruge nogle jule gaver og varen var desværre udsolgt i den lokale butik, bestilte dem på websiden og fik dem leveret dagen efter!
Inspiration Sønderborg
Jeg kommer ofte i inspiration i Sønderborg fordi, de har dygtige og kompetente medarbejdere som altid yder deres bedste. Altid smilende og imødekommende overfor deres kunder. Jeg føler mig altid godt vejledt og der er en god dialog omkring valgmulighederne. Butikken fremstår altid flot og inspirerende.
Utrolig dårlig kundebehandling!
Ville bytte nogle tallerkener og får et tilgodebevis, ombestemmer mig så, og går med det samme hen til den samme ekspedient og siger at jeg gerne vil have dem alligevel, men får så ad vide at jeg må købe dem igen til en ny og meget højere pris... jeg kunne forstå hvis jeg var komme tilbage en anden dag, men når jeg ikke en gang har forladt butikken! Det er sidste gang at jeg handler der!
ER DET HER SERVICE?????????????
Har købt en Stelton Embrace lysestage som er købt 08/12-2016 i Ispiration Frederiksberg Centeret.
Henvender mig efter 9 dage i dag d. 17/12-2016 og taler med butikschefen i samme butik, som siger at det er mig som burde have kigget på tegningen og ikke sætte et lille bloklys men et fyrfadslys i det står bare ingen steder???
Hun nægter og bytte og refundere produktet, ER DET KUNDESERVICE???????
Jeg handler aldrig hos jer igen, der er heldigvis andre isenkræmmer der ved hvad service er!
"Fragtgebyr"
50,- i "fragtgebyr" for levering til afhentning i deres butik. Det er langt fra acceptabelt.
Forfærdelig kundeservice og mere til.
Vi har købt julegaver online. Jeg bliver fortalt at man bliver kontaktet når pakken er nået frem til butikken, at butikken vil give mig besked. Jeg venter og venter. Tjekker så det link der hørte med ordren og kan se at butikken havde modtaget pakken for over 3 dage siden, men har intet hørt? Så jeg ringer til butikken og ganske rigtigt har den ligget der i over tre dage! Hvorefter hun allernødigst "beklager" at de har glemt at give mig besked. Dette betyder at istedet for at kunne havde hentet pakken til tiden de dage jeg havde fri! Måtte jeg istedet tage fra arbejde tidligt! Og derved miste en løn på over 1000 kr!! For jeg står der og skal bruge pakken inden weekenden da det er der vi holder jul med den anden del af familien! Så jeg har intet valg! Kommer så ned i butikken hvor JEG får skæld ud ! Over at jeg ikke SELV vidste det!!!??? Hvad i alverden skal det forestille! Fik ikke engang en pose til min meget tunge pakke så den kunne jeg da bærer hjem på en bøvlet måde 3 km. Jamen mange tak for dårlig kundeservice! Vender ikke tilbage! I alt fald ikke uden en ordentlig undskyldning eller et plaster på såret. Skammeligt!
Service i verdensklasse!
Inspiration i Thisted har her til morgen leveret et helt fantastisk højt service niveau I at få købt og leveret en gave direkte til modtageren.
Flot flot - det er bare service I verdensklasse og jeg kan varmt anbefale dem!!!
fra webshop
Kan nu afhente mine varer, blev dog noget forvirret over at der stod på Track og Trace at den var udleveret til Birte ..... ??
Fantastisk service
Var inde i inspiration i Silkeborg, for at købe en juicer til gave. Jeg havde ingen ide om hvilken en jeg skulle vælge. Der kom straks en rigtig sød og venlig ekspedient, der guidede mig til et godt køb. Der blev pakket rigtig fint ind.
Kolding Storcenter ;-(
Blak Friday 30/10-16. Alt nedsat med minus 20%. Fint- vi vil købe nye gyder til en cirka værdi af 5000 kr., så er der jo penge at spare ;-)
Vi finder de gryder vi vil have - desværre har de kun 3 ud af 6 hjemme i butikken. Okey. Ved kassen siger de så, at vi ikke kan få de 20 %, da de ikke har de sidste 3 gryder hjemme i butikken og dermed ikke kan give rabatten. Vi siger, jamen vi betaler dem da bare nu og afhenter de sidste 3 gryder når de er kommet hjem. Næ, det kan i ikke siger de. Jamen flot service. Så er det kundens skyld , at de ikke har gryderne hjemme. Det er da noget af en kuneservice, der vil noget....
Tak til Inspiration, Helsingør
Som mange andre, har jeg nok stået i dilemmaet - skal man støtte butikkerne eller købe over nettet? Hvad giver den bedste garanti for god service, god oplevelse og gode varer.
Jeg er nu kommet til afklaring, takket være den totale ligegyldighed som mødte mig i Inspiration. En sælger, der virker besværet i at skulle oplyse og sælge i et produkt, og forvisningen om, at 'vi skal bestille varen hjem. Det tager tid (ca. tre uger) fordi det er sommerferie', har overbevist mig - jeg klarer det bedre, hurtigere og billigere selv, uden at skulle forholde mig til apatiske sælgere, der ikke lader dig være i tvivl om, at de gerne ville være alle andre steder end Inspiration.
Når man så går ned i butikken, og spørger efter leverancen på sin vare efter to uger, medgiver de, at de kan ringe til leverandøren for dig. Herligt. De ringer så tilbage dagen efter, oplyser, at der vil gå endnu en uge og 'du ikke behøver komme herned og spørge efter den'. Inspirerende.