Besteld was het huismerk van de zwarte Brother TN-248 toner. De kwaliteit viel aanvankelijk tegen; de afdruk bevatte wat vlekken en was niet "diepzwart". Aangezien dit mijn eerste vervanging van toner... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een snelle levering van het originele inktpatroon HP338 die zeer goed ingepakt was, en die tevens minder duur was dan normaal 26,5 i.p.v 42euro doordat de fabrieksgarantie overschreden was. Maar ink... Zobacz więcej
Ik ben normaal altijd tevreden als ik printerinkt heb besteld,qua prijs en qua levering. Helaas kreeg ik nu een combipack geleverd waar de kleurencartridges nog een houdbaarheidsdatum hebben tot ver... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Inktweb.nl
Napisane przez firmę
Naast ons robuuste en complete assortiment producten van merken zoals onder andere HP, Canon, Epson en Brother, bieden wij ook labels, batterijen, papier en andere kantoorartikelen aan voor een voordelige prijs.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Correcte levering.
Snel geleverd en goede kwaliteit…
Snel geleverd en goede kwaliteit eigenmerk Toner.
2 stuks inktcartridge besteld voor HP…
2 stuks inktcartridge besteld voor HP printer, snelle levering, helaas werkte van beiden 1 kleur niet. Heb 2 st. nieuwe toegestuurd gekregen, ook bij deze werkte dezelfde kleur niet. Waarschijnlijk is er een partij geweest die niet goed waren, hier kan Inktweb niets aan doen. Nadat ik weer melding van her probleem heb gemaakt, kreeg ik netjes het geld terug. Ondanks dat de cartridge niet goed werkten, een heel goede service.
Goedkoop en snelle levering
Bestelde artikelen zijn bij inktweb goedkoop en degelijk, tevens snelle levering van de bestelling
Inktpatroon Hp338
Maar inktweb.nl geeft zelf toch 1 jaar extra garantie, omdat ze zelfzeker zijn van de nog goede werking.
snelle levering tegen een goede prijs
Vlotte verzending
Vlotte verzending. Scherp geprijsde eigen merk printerinkt.
op tijd en prima product
Na bestelling de volgende dag al geleverd.
Na bestelling de volgende dag al geleverd. De cartridge in HP printer geplaats, functioneerde prima.
Snel en adequaat.
Wat een service
Wat een service, onze niet werkende inktcartridges kosteloos te vervangen door een nieuwe te sturen.
Wat ging er mis? ALLES
Alles ging mis: levertijd van een week ipv een dag, verkeerde patronen en bovendien blijven zij de “extra betaling eisen voor iets wat ik nooit besteld en dus ook nooit ontvangen heb.
Lezen blijkt ook een zeer moeilijke opgave want als respons krijg ik: stuur kosteloos terug-wat ik dus nooit ontving
FIRST TIME LAST TIME 👎👎👎

Odpowiedź od Inktweb.nl
combipack LC3217 zwarte cartridge niet lang houdbaar!
Helaas kreeg ik nu een combipack geleverd waar de kleurencartridges nog een houdbaarheidsdatum hebben tot ver in 2025 maar de zwarte tot november 2024,terwijl deze bij mij voorlopig nog niet gebruikt wordt!
Erg jammer!
Grandioze Klantenservice Jaïr
Jair kan snel schakelen, is vrolijk en heeft inlevingsvermogen. Tevreden over de geboden oplossing: opnieuw bestellen na ondertekenen ontvangersverklaring. Bijzonder prettig geholpen bij nog niet bezorgde order, verkooppartner Blokker. Volgens Klantenservice PostNL, Angelica was het pakket blijven hangen op het depot PostNL. Top dat ik een nieuwe bestelling mocht plaatsen met meerdere kleuren cartridges en voorgaande bestelling via Blokker is geannuleerd.
Tesa permanent glue refill
Zeer plezierige webshop om te bestellen en hele snelle verzending.
al vaker cartridges gekocht bij…
al vaker cartridges gekocht bij inktweb, snelle service en de helft goedkoper dan elders.
Cartridge besteld
Cartridge besteld, snelle levering maar bleek niet te werken. Na contact direct een nieuwe cartridge toegestuurd gekregen die prima zijn werk doet.
Dus: snelle levering, goed bereikbare klantenservice, snelle probleemoplossing.
Lack of professionalism
Order number 0001952744
I ordered a Logitech Headset H390 USB Stereo, but I intended to purchase a wireless model, so I placed the wrong order. I paid for the delivery myself, and when I requested a return, I was told I would need to cover the return shipping costs. However, this policy wasn't stated in the terms and conditions on the website. When I reached out to customer service, they were unhelpful and insisted that I must pay for the return. I find the entire situation quite frustrating and unprofessional.
het is als verwacht prima verlopen
het is als verwacht prima verlopen, de volgende dag was debesting bezorgd
Kocht inkt flesjes wat geleverd werd…
Kocht inkt flesjes wat geleverd werd was al drie jaar over datum de verpakking was vies dus niet goed opgeslagen geweest en er stond niet bij de bestelling dat ik over de datum zou krijgen want die koste maar de helft en ze plakken heel leuk op de verpakking een sticker een jaar extra garantie als de inkt problemen geeft met mijn printer waar ga je heen het is zonde van mijn geld zou nog een email van ze krijgen nadat ik gebeld had voor uitleg maar helaas dus als je het wil gokken met je printer koop daar je inkt maar ik kijk wel verder geef dan maar iets meer uit heb jij ook goede inkt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.