Een prima webwinkel met scherpe prijzen. Heb hier al enkele malen een aankoop gedaan. Zowel het bestellen,de betaling en de snelle bezorging verliepen probleemloos. Een aanrader !
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had problemen met mijn printer en de toners. De medewerker probeerde van alles om het probleem op te lossen en is een aardige tijd hiermee bezig geweest. Helaas bleek de printer echt defect en heb... Zobacz więcej
De bestelling was zeer snel binnen, alleen vond dat de cartridges wel snel leeg waren, dat viel me enigszins tegen. Maar ditkan ook aan mij liggen daar ik veel proeven uitgedraaid heb. Dus ben benieu... Zobacz więcej
zending was snel ter plaatsen, geleverd door bpost. alleen niet al te best verpakt, grote pakken papier en een kleinere doos van een toner, ook gratis bic, maar deze laatste was beschadigd in de ve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Punkt napełnia tuszy do drukowania
- również w kategorii:
- Dostawca pojemników z tonerem
Dane kontaktowe
St. Janstraat 14, 6595 AC, Ottersum , Holandia
- 085-0013510
- info@uwcartridgewinkel.nl
- uwcartridgewinkel.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestellingen worden altijd goed…
Bestellingen worden altijd goed uitgevoerd
prima cartridges
cartridges werkten goed nadat ik de updates en webservice van ons hp had uitgezet
Vlotte en uitstekende levering
Huismerk cartridge werkt niet
Huismerk cartridge werkt niet, daarna contact met een computer (bedrijf heeft geen telefoon...). Nu wachten op een reactie....
Snel geleverd goede cartridges
Een prima webwinkel
Topbedrijf
Opnieuw hebben we producten bij deze webshop besteld. Goede service, prima product en snelle afhandeling met bestellen en ontvangen.
Snelle levering. Goede kwaliteit en erg interessante prijs.
Goede prijsstelling en bezorging altijd…
Goede prijsstelling en bezorging altijd heel snel.
Zeer goede prijs en snel geleverd
De artikelen waren snel geleverd!
A Classe:
Correcte en snelle levering van mijn peoducten in de A classe
Eenvoudige keuzeselectie
Eenvoudige keuzeselectie. Catridge doet zijn werk tegen een acceprabele prijs. Afgeleverd op de afgesproken tijd en degelijk verpakt.
Slechte service
De bestelde cartridges voor een HP printer werken niet, maar omdat de verpakking geopend is ( hoe kun je anders weten of hij wel of niet werkt!) wordt deze niet gecrediteerd.
Slechte service!
Uitstekend
Juiste en stipte levering.
Inktpatronen
De inktpatroon van deze levering was ok. Bij de vorige levering was er een slechte bij maar de overige zijn een jaar lang meegegaan.
Doświadczenie Trustpilot