Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Besteld was het huismerk van de zwarte Brother TN-248 toner. De kwaliteit viel aanvankelijk tegen; de afdruk bevatte wat vlekken en was niet "diepzwart". Aangezien dit mijn eerste vervanging van toner... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een snelle levering van het originele inktpatroon HP338 die zeer goed ingepakt was, en die tevens minder duur was dan normaal 26,5 i.p.v 42euro doordat de fabrieksgarantie overschreden was. Maar ink... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

2 stuks inktcartridge besteld voor HP printer, snelle levering, helaas werkte van beiden 1 kleur niet. Heb 2 st. nieuwe toegestuurd gekregen, ook bij deze werkte dezelfde kleur niet. Waarschijnlijk i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik ben normaal altijd tevreden als ik printerinkt heb besteld,qua prijs en qua levering. Helaas kreeg ik nu een combipack geleverd waar de kleurencartridges nog een houdbaarheidsdatum hebben tot ver... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca pojemników z tonerem
  2. Druk etykiet niestandardowych
  3. Hurtownia akcesoriów biurowych

O Inktweb.nl

Napisane przez firmę

Inktweb.nl is een bedrijf dat zich focust op de verkoop van inktcartridges en toners.

Naast ons robuuste en complete assortiment producten van merken zoals onder andere HP, Canon, Epson en Brother, bieden wij ook labels, batterijen, papier en andere kantoorartikelen aan voor een voordelige prijs.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Erg tevreden over deze webshop

Erg tevreden over deze webshop. Ze belde nog om te vragen of ik wel de goede inkt had besteld. Bleek dus verkeerde te hebben besteld. Kreeg een link van de goede inkt en snel me geld terug van 1e bestelling

29 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Goede service en snelle levering

Had na mijn 1e bestelling, waar ik tevreden over was, vragen over de inkt. Was het huismerk geschikt voor mijn printer of niet. Ik kreeg een snelle en duidelijke reactie. De bestellingen verlopen vlot! Vandaag besteld en morgen in huis. Ben zeer tevreden.

5 grudnia 2023

Het is zeer goede inkt

Het is zeer goede inkt, voor een mooie prijs en je kunt er vele pagina's mee printen, klasse

28 listopada 2023

Beste Toine,

Bedankt voor uw positieve feedback over onze inkt en de prijs-kwaliteitverhouding. We zijn blij dat u tevreden bent met de service die wij bieden en dat u veel pagina's kunt printen met onze inkt. We stellen uw vriendelijke woorden zeer op prijs en hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Inktweb

Beste

Goed service

27 listopada 2023

Beste Ishtiaq,

Bedankt voor uw feedback. We streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen het dat u dit opmerkt. Mocht er nog iets zijn waarbij we u kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Inktweb

Oceniono na 2 z 5

onbeschofte klantenservice.. en geen SERVICE

Meerdere inktcartridges besteld 2 los 1 pakket. Bij vervanging bleek de gehele geheel niet te werken. Dus ik bel 5 voor 6 op (ze waren nog open) Krijg iemand aan de lijn die mij niet fijn te woord stond.

Ik had snel die nieuwe cartridge nodig, maar ik moest eerst een testpagina ontvangen en printen en opsturen. Ik zeg ja en dan gaat er weer tijd overheen, weer een extra dag voordat ik mijn inkt krijg. Ja maar hij zei toch dat ik die mail ging krijgen.

Dus ik vraag blijft u dan aan de lijn. Nee zegt hij want het is bijna 6 uur en dan zijn we dicht. Dus ik zeg. O dus als je in gesprek bent met een klant en het wordt 6 uur dan kap je hem gewoon maar af? Terwijl ik die pagina direct kan printen en opsturen. Al snap ik het nut niet want het is heel simpel. De gele inkt werkt niet. Hij had toch gezegd wat ik moest doen en wat ik dan verwachtte. Nou dat er diezelfde avond nog een toegestuurd zou worden omdat verzenden tot 8.30 werd gedaan. Ja maar ik moest eerst die mail. En om 6 uur hing hij gewoon op.

Heb toen beetje boos maar toch beleefd een mail gestuurd MET die testpagina over hoe dit ging en dat ik dat geen doen vind.

Enige reactie de volgende dag. "wij sturen een nieuwe cartridge" Geen excuses, niks over de ervaring verder. Dat was het.

Dat is geen SERVICE. Service is ook iets extra's doen voor een klant waar iets niet goed gaat. Service is ook niet de telefoon ophangen omdat het nu eenmaal 6 uur is en je dan dicht gaat.

Enige sterretje die ik erbij geef is omdat de rest van de inkt wel werkt en ik die inkt op tijd binnen had en ik altijd heel raar vind als mensen op basis van 1 argument/onderdeel alleen nog maar 1 ster geven. Er was ook iets goed. Maar dit was gewoon slechte serivce van een medwerker.

edit --> dan ontvang je hoopvol een reactie van inktweb en dan blijft zelfs nu nog een tegemoetkoming uit. En lijkt het normaal te zijn dat medwerkers gewoon een gesprek afkappen ipv fatsoelijk afronden en oplossen.

Dan ben je nu dus een klant kwijt!

14 listopada 2023

Beste Sterre,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat u een negatieve interactie had met onze medewerker en dat de service niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat u snel een nieuwe cartridge nodig had en dat het frustrerend was om de testpagina te moeten ontvangen en opsturen voordat u de nieuwe cartridge kon krijgen.

Wij begrijpen uw teleurstelling over het feit dat de medewerker de telefoon ophing omdat het bijna 6 uur was. Het is begrijpelijk dat dit niet overeenkwam met uw verwachtingen van onze service.

Wij willen u bedanken voor uw geduld en begrip bij het sturen van de mail met de testpagina. Het is jammer dat onze reactie de volgende dag niet aan uw verwachtingen voldeed.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en wij willen u verzekeren dat uw feedback serieus wordt genomen.

Wij waarderen uw opmerking dat de rest van de inkt wel naar behoren werkte en dat u tijdig uw bestelling hebt ontvangen.

Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, staan wij altijd klaar om u te helpen. Bedankt voor uw begrip.

Jill
Inktweb.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej