Husumdyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger her fra os. Vi har to katte og en hund som jævnligt kommer ved Husum dyreklinik og vi har igennem det år vi har gået der, følt os utrolig godt behandlet og først og fremmest,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dyrlæger af Guds nåde og folkets kærlighed. Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér. Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun åbnede i Husum omkring nogle og 30... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Husum Dyreklinik ! Jeg har været kunde i klinikken med min hund igennem 6 år og har altid oplevet et personale med meget høj faglig og menneskelig kompetance. Altid er... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Har været kunde i mange år, mens Marianne havde klinikken. Altid fin service og god og rimelig behandling. Efter de nye ejere er kommet til efterlader klinikken et indtryk af meget ungt og uerfarnet p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Weterynarz
  2. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dyreklinik og dyrlæge i Husum, Brønshøj, Vanløse og Herlev

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Akutbehandling.

Jeg har 3 katte og har nu ved flere lejligheder haft brug for dyrlægeexpertise. Da den gamle havde problemer med fordøjelse og forstoppelse, senere da den mellemste fik kløe og fik en stor skaldet plet over en nat ringede jeg og kom til hurtigt næste dag. Det er jeg taknemmelig for.
Prisen er som den er, men jeg kan til gengæld få set på to katte indenfor den samme konsultation, hvis det er nødvendigt og det er godt.
Jeg sætter stor pris på den måde personalet varetager dyrenes ve og vel.
vh Beryl.

14 sierpnia 2015
Oceniono na 1 z 5

blodøre blev til byld

En rigtigt øv oplevelse.
For en uge siden var jeg hos dem da min kat pludselig har et blodøre. Dette blir tømt og der blir sprøjtet noget binyrebarkhormon ind. Dette koster 920 kr.
Vi aftaler jeg skal ringe på 5 dagen inden weekend for at fortælle hvordan det går.
Dette gør jeg så og dyrlægen siger jeg skal ringe igen mandag hvis det er slemt.
Jeg ringer så der op igen og får en tid samme da da øre er totalt udspændt. Jeg kommer der op og vi går ind så det kan blive tømt. Men der kommer ind ud gennem nålen. Da dyrlægen så trækker nålen ud kommer pus til syne. Så han skal opereres. Det er også fint for han skal bestemt ikke lide. Denne operation koster så 2502 kr. Og samtidig får jeg så besked om at det kan være det kommer til at koste mig noget at få fjernet trådene. Dette kan på ingen måder være rimeligt. Jeg har lagt 3422 kr på en uge!!!!
jeg er så skuffet. Jeg var ellers meget tilfreds med dem. Men det har godt nok ændret sig!

19 stycznia 2015
Logo Husumdyreklinik

Odpowiedź od Husumdyreklinik

Kære Natasja

Jeg er oprigtigt ked af, at du har fået en dårlig oplevelse med os. Jeg håber at du vil tro mig, når jeg siger at det på ingen måde har været vores hensigt at trække dig og din kat igennem en behandling du er blevet utilfreds med.

Du må undskylde at jeg først svarer dig her nu. Jeg har først set oplægget nu og var ikke klar over, at du har skrevet til os her også.

Vi burde have været bedre til på forhånd at forklare dig om behandlingen og de mulige komplikationer, der kunne opstå. Samtidig burde vi også have været bedre til at forberede dig på omkostningerne, så du kunne have taget stilling på forhånd.

Det er ikke rigtigt at det koster noget at få fjernet sting. Det er altid gratis hos os, men hvis katten skal have noget beroligende for at stingene kan fjernes, så betaler man for selve bedøvelsen.

Jeg er ked af, at du blev skuffet, men vid at du altid er velkommen tilbage på klinikken, hvis du skulle skifte mening.

Venlig hilsen Marianne

Oceniono na 5 z 5

Super søde og kompetente dyrlæger

Jeg har altid brugt Husum Dyreklinik, og kan varmt anbefale dem. Jeg har været inde hos flere af dyrlægerne og alle har været søde, og taget sig tid til at snakke med mig om hvad der er det bedste for mine katte.

7 września 2014

Super på alle måder.

Vi har kun været der en enkelt gang, hvor vi fik vores to hunkillinger steriliseret. Men det gik også super godt :) Rigtig god behandling af killingerne og os. De kom hurtigt på højkant igen uden problemer, og vi fik god vejledning med.

26 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

omsorgfulde, og professionelle. . .

Jeg bliver altid mødt af opmærksomt, og lyttende personale/dyrlæger. . . Og jeg ved mine dyr er i de bedste hænder, og får altid en tid selvom der er travlt ♥ dyrene kommer først♡ har også kun brugt den dyrlæge siden Marianne åbnede klinikken :-)

3 lutego 2014

Den bedste dyrlæge på Sjælland

Jeg har været kunde i mere end 20 år og mine dyr har altid fået den bedste behandling :) Kan varmt anbefale klinikken - ved at mange kunder kører mange km med deres dyr for at komme til disse dyrlæger - og jeg er helt enig i deres vurdering:)

Oceniono na 5 z 5

Super dygtige og god service :)

Jeg har brugt klinikken til 3 hunde i en periode over 4 år. Jeg har altid været godt tilfreds med at bruge dem.. Der er forskel på hvor gode de forskellige dyrlæger er til at fortælle og forklare, men de fleste er gode til det og der bliver altid svaret ærligt på de spørgsmål man har. 2 af mine hunde har været under narkose og 1 er blevet steriliseret og jeg har ikke haft nogle bekymringer ved at overlade mine hunde hos dem. Jeg har en gang, hvor min hund kom til skade, i panik ringet til dem, hvor de sagde at jeg skulle komme med det samme. Da vi kom, var de klar og vi kom til med det samme. De vil altid gerne hører hvordan det går med hunden, hvis de har været til behandling og beder ofte en om at ringe om fortælle det.
Udover det har jeg deltaget i deres hvalpelegestue, som er et genialt tiltag, hvor hvalpene bliver socialiseret under opsyn. De får lov til at møde andre hvalpe og mennesker, blive trygge ved at være alle steder på klinikken og lærer at ting som f.eks. paraplyer ikke er farlige. Derud over får man lidt undervisning i adfærd og træning, og får lov til at prøve forskelligt aktivitetslegetøj.

Oceniono na 3 z 5

Er rigtigt glad for at gå der med min hund.

Jeg går hos husumdyreklinik med min hund... Men vil helst gå hos lederen Marianne da jeg før har gået hos en af de andre og da min hun havde infektion i øjne (som de dig aldrig helt fandt ud af hvad var) sagde hun efter flere undersøgelser at det kunne ende med at min hund skulle aflives og det undrede mig meget da det var noget i øjne jo. Og det en hård besked at få når man elsker sin hund rigtigt meget. Og græd i flere dage.. Og det måske ikk lige det man vil hører.. Vi fik ham ikk aflivet og og det 2 år siden og han har det dejligt... Og den oplevelse glemmer jeg aldrig...

God og tryg

Husum Dyreklinik har godt personale, hvor man føler sig tryg og sikker i deres behandling - deres omgang med dyrene er god - og de er yderst venlige og rare ..! Kan varmt anbefales ..!

Min Grand Daonis bliver altid forkælet af det søde personale ..!

8 kwietnia 2012
Oceniono na 1 z 5

Særpræget politik

Jeg var til årlig kontrol med mine 3 katte, og fik at vide at 2 af dem havde brug for tandrensning under bedøvelse. Desuden var mine katte nu så gamle (8 og 10 år) at det ville være en rigtig god ide med en blodprøve først, hvis ikke de skulle dø af bedøvelsen. Det ville koste 2 x 500 kr, foruden de 2 x 700 tandrens koster.

Jeg kunne ikke skaffe de ekstra 1000 til tandrensning, men ville jo heller ikke have mine katte skulle dø, så jeg spekulerede i flere måneder.

Så snakkede jeg med en nabo, arbejdsløs dyrlæge, som syntes det lød meget mærkeligt blodprøve skulle være nødvendigt til mine katte. Efter at have snakket med hende, kontaktede jeg Blågård Dyreklinik, som umiddelbart heller ikke var enig i behovet for blodprøve, men jeg kunne komme med kattene, og så kunne vi nok finde ud af det hvis blodprøve skulle vise sig at være nødvendigt.

Så jeg drog ned med den første af kattene. Og blev sendt hjem igen med det samme, da de under ingen omstændigheder ville bedøve en kat for en tandrensning, som den ikke havde behov for.

Jeg fik derefter naboen til at kigge på alle kattene, for måske havde jeg byttet rundt? Men nej, ingen af dem havde behov for en tandrensning. Den ene havde lidt tandsten, men ikke noget der krævede behandling nu.

Jeg ringede så til Husum Dyreklinik og bad om at blive ringet op af ejeren fordi jeg ikke kunne forstå dette; jeg har været glad for dem ellers og har fået dem anbefalet.

Hun ringede så og forklarede, at de kørte med en meget fremsynet forebyggelsesbehandling og at de jo hele tiden var på kursus, så de havde fingeren på pulsen. Hvordan det indebærer at fjerne tandsten på en kat, som ikke har tandsten, forstod jeg så ikke lige.

Anbefalingen af blodprøver, som de 2 andre dyrlæger altså ikke delte, skyldtes at hun engang havde bedøvet en kat, hvis ejere ikke rigtig lyttede til hendes bekymring over kattens tilstand, som ikke virkede god. Katten døde en måned senere pga nyresvigt, hvilket ejerne havde bebrejdet hende meget stærkt, så nu anbefalede de blodprøver til alle katte over 5 år.

Det er vel så også en måde at takle, at man har bedøvet en kat, som ikke skulle have været bedøvet, men skal alle fremtidige kunder betale for det?
Nu har jeg i hvert fald skiftet dyrlæge.

17 listopada 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej