De varmeste anbefalinger her fra os. Vi har to katte og en hund som jævnligt kommer ved Husum dyreklinik og vi har igennem det år vi har gået der, følt os utrolig godt behandlet og først og fremmest,... Zobacz więcej
Dyrlæger af Guds nåde og folkets kærlighed. Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér. Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun åbnede i Husum omkring nogle og 30... Zobacz więcej
Jeg kan på det varmeste anbefale Husum Dyreklinik ! Jeg har været kunde i klinikken med min hund igennem 6 år og har altid oplevet et personale med meget høj faglig og menneskelig kompetance. Altid er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har været kunde i mange år, mens Marianne havde klinikken. Altid fin service og god og rimelig behandling. Efter de nye ejere er kommet til efterlader klinikken et indtryk af meget ungt og uerfarnet p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dyreklinik og dyrlæge i Husum, Brønshøj, Vanløse og Herlev
Frederikssundsvej 326, 2700, Brønshøj, Dania
- www.husumdyreklinik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Har kommet hos Jer en del år med min…
Har kommet hos Jer en del år med min gamle hund Putte, som nu har fået fred. Godt nok skuffet over I ikke kunne hjælpe mig med et problem i dag. Kommer ned for at købe hvalpefoder til Winnie. Havde glemt min kupon, som giver 50% første gang man køber. Tja så var der jo ingen rabat at få og jeg droppede så at købe gennem Jer og kørte til MaziZoo i stedet for. Har gennem de sidste 3 måneder lagt en del penge hos Jer og må indrømme skuffelsen var stor. Tænk hvis man havde foræret mig en prøvepakke mere, så havde jeg haft en ny kupon og købt en sæk mad med det samme. Øv siger jeg bare og tænker hmm tror jeg skal finde mig en ny dyrlæge fremover, som ikke går i så små sko 😡

Det er det bedste sted
Det er det bedste sted! Vores hunde var oprindeligt gadehunde, og er generelt ret generte.
De bliver altid behandlet godt, og det gør vi som ejer også. Der er god kommunikation, og de er bare de sødeste og rareste mennesker i klinikken.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Værste oplevelse nogensinde af…
Værste oplevelse nogensinde af aflivning af hamster:
Jeg fik aflivet vores hamster hos husum dyreklinik sidste uge
Jeg ringede først ned for at høre prisen som var 519 kr og i telefonen blev der sagt at den ville blive tilset af en læge først. Da jeg jo ville vide om han nu også skulle aflives.
Dyrlægen kommer ind. Tager straks aflivnings præparatet frem. Jeg spørger om hun ik lige vil se hamsteret først.
Hun ser kort på ham og konstatere en tumor, som jeg også selv regnede med, men ville godt være sikker først.
Hun spørger om jeg vil være med, og jeg svarer at jeg er ekstrem dyreven så begynder nok at græde.
Hun tager kanylen og injektere i hans hjerte. Det kunne man godt ha givet et heads op på. Han hylede af smerte og så begyndte jeg at tude. Aflivning i min verden skal være smertefri!!
Nå siger hun, det kunne han ik li, jeg går lige udenfor. Ingen bedøvelse ell noget.
Hun kommer ind med ham hvor han er ved at sove ind, og siger at grundet trykket stiger kan øjnene godt poppe ud. Ja det var de meget tæt på. Tak for den info også.
Hun lytter på ham og han er væk og vi skal afregne. Hvor hun siger, jeg tager kun for aflivningen. Øhhhh jeg var der i 10 min hvad ville i ellers ta for?
Husk at informere korrekt pris når man ringer ned, hvis i både har tænkt jer at ta for aflivning og konsultation på 10 min, og på vippen til dyremishandling
Den værste oplevelse ever. Jeg kommer ik til at bruge jer mere.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Har brugt Husum Dyreklinik både til min…
Har brugt Husum Dyreklinik både til min hund og katte,
var ude med Augusta i går, super behandling, der blev taget hensyn til at Augusta blev stresset. blev ringet op dagen efter, for at høre hvordan det gik.

måske verdens bedste dyreklinik
måske verdens bedste dyreklinik, jeg har i hvert fald ikke fundet en, der var bedre.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Fantastisk behandling af både ejer og…
Fantastisk behandling af både ejer og dyr, kan varmt anbefales 👍

professionelle og dygtige dyrlæger
meget professionelle og dygtige dyrlæger. vi har altid haft en god oplevelse efter et besøg med vores 2 katte.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Nimbus savner sin gamle dyreklinik
Nimbus savner sin gamle dyreklinik. Har endnu ikke kunne finde et sted der står mål med husum dyreklinik her i det mørke Jylland .. De gør det godt, glade for dyrene, og er ærlige.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Fantastisk behandling overfor kat samt ejere
Har i går haft min kat Jasmin/Mofu til tandrensning og fjernelse af tænder, der var ramt af tandresorption.
Før det første var det en virkelig god oplevelse, da katten skulle have hendes årlige gennemtjek + vaccine for et par uger siden. Her fandt vi ud af at hun havde ekstremt ondt i tænderne, og skulle have en omgang tandrensning + mulig fjernelse af tænderne. Den pågældende dyrlæge som betjente os den dag, var fantastisk blid og rolig ved katten, og udviste stor forståelse for os alle tre.
Vi var der lige inden åbningstid i går, hvor vi fik lov til at komme med ind og sætte hende af til behandlingen. Her fik vi forklaret hvordan dagen ville foregå, og blev godt beroliget da man er en pylrende kattemor, og bange for at der sker ens kat noget, samtidigt med at man har en nervøs og bange kat.
Undervejs af processen blev der ringet og givet status og snakket om hvad der skulle gøres, og der blev også ringet da hun var vågnet igen fra narkosen. Herefter har det også været en stor hjælp at kunne stille de nødvendige spørgsmål og få svar (især her dagen efter mht mad og opførsel).
Simpelthen fantastisk service både overfor min kat men også overfor os som bekymrede og bange ejere. Vi føler os trygge hos jer! Tak fordi I har en reel interesse i at hjælpe og passe på vores kat ❤❤❤ Nu skal der puttes og passes på patienten, mens hun kommer til sig selv igen!

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Dyrlæger af Guds nåde og folkets kærlighed
Dyrlæger af Guds nåde og folkets kærlighed.
Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér.
Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun åbnede i Husum omkring nogle og 30 år siden til vores hunde og katte, til store som små problemer. Er altid blevet godt vejledt og dyrene vel behandlet. Klinikken er veludstyret veluddannet, passioneret og up-front på ny viden. Tak for al den gode hjælp gennem alle årene .
hilsen Marta Uhrskov,Brønshøj
Fantastisk klinik som neutraliseret og…
Fantastisk klinik som neutraliseret og sygdoms behandlet mine katte med en god og altid perfekt service!
Gode og venlig service!
Får en lille måden side var jeg ned med me lille miss på 7år og får hans bisser rense. Serviced var bare i tip top stand. Med personalet flinke.
Så Idag da jeg komme hjem fra en handles ture i den locale spar. Fant jeg min flaske med hoste saft til menesker ikke små misslinger! Vilke fik mig til at ringe til Dyreklinik får at høre hvor slemt det er. Den respones jeg fix efter at telephone personalet had talt med en af læger var igen bare perfect!
Så magen tak Husum!
Og her er fem sterner til jer!
To ældre katte og jeg takker …
Mine to ældre katte og jeg takker for top prof. behandling, råd og vejledning og rimelige priser. Vi har nu besøgt dem 2 gange indenfor et ½ år, første gang var til gratis senior katte check. Personalet er engagerede, hjælpsomme, ustressede og meget venlige.
De kan ikke håndtere større hunde
De kan ikke håndtere større hunde, og gør hunden bange!! Dårlig service og dårligt arbejde... Kan ikke anbefales.

Super dyreklinik
Efter en hel del besøg over 1½ måned pga. at vores kat havde problemer med en blodig pote, så har jeg kun godt at sige om Husum Dyreklinik. Meget, meget kompetent og betænksomt personer. Kan kun anbefale klinikken og giver meget gerne 5 stjerner.
Fantastisk dyreklinik
Har kun haft positive oplevelser på Husum dyreklinik! Sødt personale som tager sig godt af kæledyrene. Er altid tryg ved at tage min kat med herhen!
Bedste dyreklinik i landet
Mig og mine 4 katter blev kunder der efter vores gamle dyrlæge gik på pension. Vi har været kunder i en del år og nydt godt at deres professionelle, omhyggelige og betænksomme behandling. Hos dem kommer dyrene altid først.
Selvom jeg har andre dyrlæger meget tættere på- på den anden side af vejen faktisk- vil jeg hellere tage ud til Husum dyreklinik hvor jeg er 100% tryg og sikker på den absolut bedste behandling for mine dyr.
Tak til jer!
Sindsyg prisstigning på klipning af klør
Kommer forbi Husum dyreklinik i formiddags for at høre hvad det koster og få klippet klør. 75 kr. Fint nok. Men jeg siger så at han nok skal i en let bedøvelse fordi han er panisk angst og fik det af vide fra internatet af os da jeg fik ham.
Men de ville prøve igen og det gik desværre ikke. Hun går så ind og tjekker en pris på en let bedøvelse og bum prisen blev lige 950 kr. Jeg spørger for hvad for bedøvelsen koster 300 kr og klipning af klør koster 75 kr. Og spørger så hvorfor det skal koste 950 kr. Det var fordi de skulle bruge en masse ekstra tid og lægen skulle lytte på hjetede så hun ville opkræve for en sundhedstjek som koster 585 kr som jeg slet ikke skal ha tjekket. Plus bedøvelsen.
Ringer så til Bella dyreklinik og bum 350 kr for præcis det samme.
Alt for stort spænd på de dyrelæger.
Service på første klasse!!
Jeg var igår inden med min kat på et år, da hun var rigtig skidt med et dårligt øje. Jeg har 2 gange inden været hos en anden dyrlæge , som ikke kunne hjælpe. Men hos kliniken i Husum, havde de ikke blot styr på hvad de laver, men er også SÅ søde! Smilende, hjælpsomme, lytter så man er sikker på at blive forstået og virker bare helt igennem oprigtige! De skal have stor ros!!
Jeg har selv været i servicebranchen i 10år og værdsætter derfor god service! Tak for hjælpen Husum dyreklinik!!
Mvh Emma & Pige
Husdyrelæger af bedste karat
Vi har igennem nogle år passet en lille hund, som nu er blevet vores. Hunden blev pludselig meget syg og måtte haste opereres for en infektion i livmoderen. Vi fik den bedst tænkelige service af dyrelæge Rikke, som ringede til os efter operationen og de følgende dage, hvor vores lille Chihuahua var kommet hjem. Uanset om man skal havde klippet negle eller vaccineres, så er personalet nærværende og viser stor kærlighed til dyr. Det er vidst det bedste man kan ønske sig for en dyreklinik. Vi skal aldrig bruge andre.