De varmeste anbefalinger her fra os. Vi har to katte og en hund som jævnligt kommer ved Husum dyreklinik og vi har igennem det år vi har gået der, følt os utrolig godt behandlet og først og fremmest,... Zobacz więcej
Dyrlæger af Guds nåde og folkets kærlighed. Det er mit absolutte indtryk at patienten / dyrenes tarv er 1. prioritet hér. Jeg har brugt Mariannes klinik siden hun åbnede i Husum omkring nogle og 30... Zobacz więcej
Jeg kan på det varmeste anbefale Husum Dyreklinik ! Jeg har været kunde i klinikken med min hund igennem 6 år og har altid oplevet et personale med meget høj faglig og menneskelig kompetance. Altid er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dyreklinik og dyrlæge i Husum, Brønshøj, Vanløse og Herlev
Frederikssundsvej 326, 2700, Brønshøj, Dania
- www.husumdyreklinik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk dyrelæge klinik
Fantastisk dyrelæge klinik. Det sødeste personale og bedste behandling - var både langt billigere end andre i området og dyrlægen kørte endda vores kat hjem, da vi havde svært ved at nå det❤️ kan stærkt anbefale dem

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Tak for nærvær, empati og kompetance
Tak for hurtig tid, for venligt, empatisk gennemgang af Caecar-kattens problemer. Tak til meget kompetente dyrlæge Nors nærvær og for at give tid og rum til at træffe den sværeste beslutning af alle. Det er fire år siden at vi fandt Husum dyreklinik. Det har vi ikke et sekund fortrudt.
Tak for at gøre en forfærdelig beslutning til en trods alt god oplevelse.
Lis Hastrup Bendsen

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Er blevet et dårligt sted efterhånden
Er blevet et dårligt sted efterhånden, - 2.600 for en aflivning og 1.100 for dianosen er ikke ok. Regningen blev "trukket op" af unyttige undersøgelser, vi aldrig hørte om

bedste klinik nogensinde
bedste klinik nogensinde, i hele verden. Personlig, dygtige fagfolk, god tid,Rummelige og meget andet godt.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Har været kunde i mange år
Har været kunde i mange år, mens Marianne havde klinikken. Altid fin service og god og rimelig behandling. Efter de nye ejere er kommet til efterlader klinikken et indtryk af meget ungt og uerfarnet personale, der laver fejl i overslag (som var meget vigtigt i forhold til forsikringen), er meget nøjeregnende og opkræver ekstra udleveringsgebyr, selvom man lige har betalt for konsultation. Der er desuden lang ventetid på tandbehandlinger (3 uger), høje priser - så se jer for! Jeg har nu skiftet til en anden klinik - og lige et GRATIS råd herfra til klinikken: Det er ca. 10 gange dyrere at skaffe nye kunder, fremfor at holde på de nuværende - just saying!

God behandling
Loui var forbi klinikken pga snask i øjnene. God, grundig og omsorgsfuld behandling.

Dyre 13 min
Som sædvanlig den fineste service. Dygtige dyrelæger. Men min rating bliver trykket ned af prisen. Over 800kr for 13 min . Blot for at se på hans analkirtel og udskrive noget antibiotika.
Jeg syntes det grænser til det kriminelle og tage så meget for så lidt. Når jeg tænker på hvor mange timer jeg skal arbejde for at kunne betale det .
Jeg betalte 832kr og fik en pakke Givivex med som jeg kan se koster 106kr. Så 726kr.
Hvis man kan nå 4 kunder på en time til den pris. Så tror jeg at man er mere end dækket ind.
Ja dyreklinikken betaler skat. Men jeg har også betalt skat af de penge som jeg betaler med.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
De var ved at aflive min hund da de…
De var ved at aflive min hund da de troede at hun havde fået en kræfttumor i boldbanen som havde bredt sig til vævet. Vi kunne få vores hund hjem på smertestillende og sige farvel. Men gudskelov tog jeg til min egen dyrlæge for at få hendes mening. Og i dag lever min hund i bedste velgående. Hun var nok blevet stukket af en bi og fået en voldsom reaktion. Jeg skal ALDRIG til Husum dyreklinik igen så heller Dyrhospital hvis min egen dyrlæge ikke har tid

Redet vores hunds liv
Igår tog
Min mor og jeg til dr.dyr da vi mistænkte vores lille hund kunne have redet sig en lungebetændelse pga overfladisk vejrtrækning og feber. Da Cecilie undersøgte vores lille prinsesse 39,9 ihs feber men fin hjerte/lunge lyd. Kom jeg i tanke om at hun har haft noget
Gul/grønt udflåd som min mor rengør det tjekkede Cecilie ved at duppe noget papir og kunne godt se det. Planen blev at der skulle tages blodprøve og en ultralyds scanning ( mistænkte betændelse i livmoren)
ved indlæggelse.
Vi blev ringet op efter ca 1time og at den var god nok livmodersbetændelse og at der skulle opereres akut hvilket vi samtyggede til. En fantastisk læge Marianne stod for op og at det er gået så godt og vores lille prinsesse har det godt med livet i behold 10000000. Tak til teamet i Husum dyreklinik ❤️ i har redet vores prinsesse. Mvh Marianne og Susan.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Dyrelægen Antonia anbefales varmt!
Dyrelægen Antonia, var helt fantastisk både med vores kanin og med børnene. Da kaninen, pga kæmpe blæresten, skulle få sin sidste sprøjte var børnene med og Antonia hjalp og støttede dem igennem det hele, så det blev et fint (og lærerigt) farvel. Hun er meget empatisk og indfølende og vi følte os meget trygge og respekterede.
Jeg synes det er irriterende dyrt at gå til dyrelægen, men med Antonia føltes det som småpenge i forhold til hvad hun gav. Tak!

Kan anbefales!!
Super venlig dyrlæge og fantastisk behandling både overfor kat og børn som var med. Dyrlægen tog sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål og vejledte/rådgav os super fint ift det at have kat.
Altid søde og opmærksomme.
Altid søde og opmærksomme på dyr og ejer, og er super omsorgsfulde i deres behandling af dyr.
Har tilmed fået meget god hjælp til behandling af forsikringssager. Kan varmt anbefales.

Vi er superglade for Husumdyreklinik
Vi er superglade for Husumdyreklinik.
Alle personale i Husum dyreklinik er meget søde, imødekommende og omhyggelige og det er tydeligt at mærke, at de brænder for dyrene. En særlig stor tak til Rikke. Rikke er en meget dygtig og kompetent dyrelæge. Vi takker Rikke og hendes team for en god operation og god behandling af vores hund.
Vi kan på det varmeste anbefale Husumdyreklinik.

Odpowiedź od Husumdyreklinik
En kæmpe stor tak til Rikke Nyeman på…
En kæmpe stor tak til Rikke Nyeman på Husum dyreklinik. Desværre skulle vi tage afsked med vores elskede hund Niko i nov. Rikke kom ud til os i kolonihaven, hun forklarede inden hvad der skulle ske, og hun gav os alt den tid vi havde brug for. Ingen stress eller lign. Hun var så forstående og følte med os. Når nu det skulle være kunne vi ikke have ønsket os en anden måde det blev gjort på.Du gav dig også tid til at snakke med os da vi hentede Nikos urne i dag ❤️ Rikke du er en ENER ❤️Knus fra Helle (🐶) De varmeste anbefalinger herfra
Husum dyreklinik- et rigtig godt sted!
Min kæreste og jeg er så glade for Husum Dyreklinik. Vores kanin Freddy har fået så god behandling hos dyrlæge Antonia, og i al almindelighed, så har diverse sygeplejersker vi har været i kontakt med, over telefonen, været yderst venlige og tålmodige til at lytte. Det er et sted vi kun har haft gode oplevelser med, så tak for jeres yderst venlige og professionelle måde at være på. Husum dyreklinik er et rigtig godt sted, med nogle rigtig dygtige medarbejdere.
Super dyrelæge
Super dyrelæge personalet er så imødekommende og venlige tager sig god tid og man føler virkelig man er sat i fokus som kunde bliver der virkelig lyttet og hjulpet med de spørgsmål der måtte være klar en anbefaling herfra

Odpowiedź od Husumdyreklinik
Gennem årene har vores skiftende katte…
Gennem årene har vores skiftende katte fået den bedst tænkelige behandling hos Jer i Husum.
Kompetent, kærlig og omsorgsfuld håndtering af vores dyr og god og relevant rådgivning af os ejere.
Jeg er nu startet hos Jer med to nye patienter, mine højt elskede maine coon killinger. Og efter deres første tur på klinikken, kan jeg kun sige at I til fulde indfrier mine forventninger.
Jeg er rigtig glad for at jeg har Jer i ryggen, til både rutine besøg og til eventuelle akutte behov.
De bedste hilsner og anbefalinger fra Mette, Holly og Billy

Altid tilfreds - gennem næsten 20 år
Vi har været kunde med racekatte hos dem i næsten to årtier, og rigtig mange kuld. Både vi og vores killingekøbere har været super tilfredse gennem alle årene. Fagligheden er høj, og prisen fair. Når vi hører fra nogle af vores killingekøbere hvad de har oplevet andre steder, så er der ingen tvivl: vi bliver hvor vi er, selv om der er langt at køre. Vores dyr fortjener det.

Det sødeste personale
Det sødeste personale! Vi kan klart anbefale Husum dyreklinik til alle. Vores hund glæder sig nærmest til at komme derned!

De super dygtige og rigtig venlige💝
De super dygtige og rigtig venlige💝
Kæmpe stort tak til alle på Husum Dyreklinik.