Het leek erg makkelijk om snel een geschikt bedrijf te vinden hier in de buurt, alleen kwamen we uit bij een minder betrouwbare leverancier, waardoor ons feestje bijna in het water viel. Goed plan du... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse Facturen en bedreiging incassobureau. Wij zouden reclame krijgen via huren.nl echter is de reclame nooit te zien. Sterker nog als ik ons bedrijf opzocht via hun website bestonden we niet... Zobacz więcej
Superhandige website voor als je snel iets zoekt om te huren, erg breed. De website geeft ook handige tips en suggesties, ik dacht bijvoorbeeld zelf er niet aan om m'n extra nummerbord mee te nemen, m... Zobacz więcej
Een gebruiksvriendelijke site waarop echt bijna ieder product te vinden is. Biedt een overzicht van verhuurders in de buurt, zodat een goede vergelijking gemaakt kan worden. Vooral de extra informatie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op Huren.nl vind en vergelijk je makkelijk en snel verhuurbedrijven in Nederland. Van fiets tot feesttent, alles is te huur via Huren.nl!
Dane kontaktowe
Europalaan 100, 3526KS, Utrecht, Holandia
- 0302270035
- info@huren.nl
- www.huren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg nuttig als je feest organiseert
Via Huren.nl kon ik snel vinden waar ik een kleine partytent en statafels kon huren. Paar bedrijven bekeken, maar uiteindelijk terecht gekomen bij Arendje verhuur.
Handig en snel!
Ik was last minute op zoek naar een huurauto. Via huren.nl kreeg ik snel inzicht in de aanbieders en werd ik obv mijn selectie doorverwezen naar Sixt. Huren.nl is een handige, objectieve site die snel de resultaten weergeeft waarnaar ik op zoek ben!
Handig en overzichtelijk
Was op zoek naar luchtkussen om te huren voor mijn kinderen. Via huren.nl kwam ik er achter waar je het allemaal kunt huren.
Top site!
Overzichtelijke vergelijkingssite, echte aanrader!
Heel handig om onder één dak alle verhuurmogelijkheden te zien.
Heel handig
Vorige week een aanhanger gehuurd via huren.nl. Super! Duidelijk overzicht met de aanbieders bij mij in de buurt.
Lekker handig en alles staat erop
Heerlijk om door de website heen te klikken en te zien wat er allemaal te huur is. Eindelijk makkelijk verhuurbedrijven in de buurt vinden.
Handig in gebruik en super overzichtelijk!
Deze site zou ik zeker aanbevelen aan iedereen die snel en gemakkelijk iets wilt huren!!!
Makkelijk huren bij bedrijven in de buurt
Handig zeg, niet meer uren speuren op internet.... Als ik nu wat wil huren, ga ik gelijk naar huren.nl. In een paar klikken vind je de juiste verhuurbedrijven in de buurt en kan je makkelijk prijzen vergelijken. Je doet er trouwens ook leuke ideeën op. Wist niet dat er zóveel te huur is. Ga ik zeker nog vaker gebruik van maken!!
Handig, eenvoudig en simpel!
Kan het nog makkelijker om iets te huren? Je voert je postcode in en je ziet direct waar het dichtsbijzijnde artikel wat je wilt huren zich bevindt!
Handig, ik gebruik het nu meer en meer, en koop geen dingen meer die ik toch maar eenmalig gebruik!
betrouwbaar
Ik had het vermoeden dat de huurders van mijn huis in Tilburg drugs hadden gebruikt. Ik heb een drugshond gehuurd om erachter te komen of het echt waar was.
Ondanks de nare reden dat ik de hond wilde huren was het wel erg fijn dat huren.nl het mogelijk maakte. Hun motto "Alles is te huur" is wel echt waar
Huren.nl, een echte hoogwerker!
Een hoogwerker... dat was wat ik nodig had om mijn dak te repareren.
Gewoon beste aanbod en een kwalitatieve hoogwerker...
snel gevonden, snel geregeld! ;-)
Handig hoor!
Overzichtelijk en veel opties! Had iets in de buurt gevonden, maar 10 km verder was het veel goedkoper. Nooit geweten dat die andere verhuurder bestond zonder huren.nl
duidelijke site en prima vormgegeven
ik was op zoek naar de mogelijkheden voor het huren van kitesurf materiaal. prima opties gevonden via huren.nl
Nooit geweten dat zoveel te huur is, nooit meer wat kopen: Huren.nl !!!
Geweldige site, alles overzichtelijk en makkelijk te vinden. Heb een nieuwe woning en moet veel klussen via deze site alle gereedschap en machines onder één dak.
Veel handige informatie
Via google kwam ik bij huren.nl terecht omdat ik op zoek was naar een partytent. superhandige website met veel tips en informatie. ik zal het aanbevelen aan vrienden.
Wat een aanbod!
Goed vormgegeven, alles makkelijk te vinden. Je kan het zo gek niet bedenken
Makkelijk overzicht van alle verhuurbedrijven in de buurt
Deze site is ideaal om verhuurbedrijven (in de buurt) te vinden en vervolgens te vergelijken. Website is toegankelijk en super overzichtig en daarnaast is het aanbod erg groot; je kunt er voor alles terecht. Ben helemaal fan!!
Zeer makkelijke vergelijkingssite
Leuke website waar je makkelijke allerlei spullen kunt zoeken, vergelijken en huren.
Gratis huurwoningen en kamers bekijken!
Op zoek naar een huurwoning kwam ik sites tegen waar ik moest betalen om het aanbod te bekijken. Ik werd getipt op huren.nl en daar kun je met een gratis account simpel het laatste aanbod bekijken en direct reageren naar een makelaar of kamerverhuurder. En het aanbod is ook actueel, dat is ook wel eens anders (bij bijv. huurwoningen .nl, daar moet je voor betalen en dan blijkt dat heel veel woningen al lang verhuurd zijn).
De site van huren.nl ziet er ook mooi uit en werkt erg handig. Hier gaan we meer van horen als ze deze strategie aanhouden!
Doświadczenie Trustpilot