Drie geurtjes geprobeerd en ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen over het parfum wat ik draag. Premium geurtjes voor een schappelijke prijs!
Zobacz, co mówią recenzenci
Leuk voor even, maar verwacht er niet te veel van. Ik had de imitaties van One Million, Dior Sauvage Elixir en Spicebomb geprobeerd. In het begin ruiken ze prima, maar de geur vervliegt heel snel... Zobacz więcej
Heb hier nu 3 keer besteld. De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms. Maar over het algemeen erg tevreden. Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I'm so impressed with this vegan perfume shop! The quality of their imitation scents is amazing — they smell just like the high-end brands but at a fraction of the price. Plus, knowing everything is c... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Luxe Parfums Geinspireerd op je favoriete merken!
Dane kontaktowe
Rondweg 15, 6515 AS, Nijmegen, Holandia
- +31 6 14804496
- info@fairfume.nl
- fairfume.nl
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Absolute aanrader
Keurig verpakt en flesjes ook veel…
Keurig verpakt en flesjes ook veel aandacht aan besteed.
Alleen de geur blijft niet zo lang als beloofd
Leuk voor even
Leuk voor even, maar verwacht er niet te veel van.
Ik had de imitaties van One Million, Dior Sauvage Elixir en Spicebomb geprobeerd. In het begin ruiken ze prima, maar de geur vervliegt heel snel. Alleen Spicebomb bleef bij mij ongeveer 20 minuten hangen, de rest was eigenlijk zo weg.
Die claims van “12 uur houdbaarheid” kloppen in mijn ervaring totaal niet. Ik merkte dat ik continu moest bijspuiten om überhaupt iets te blijven ruiken. Achteraf denk ik ook dat de positieve reviews niet helemaal realistisch zijn.
Uiteindelijk heb ik de originele parfums gehaald en dat is echt een wereld van verschil zowel in geur als in hoe lang het blijft hangen.
Conclusie: prima als je iets goedkoops zoekt voor kort gebruik, maar verwacht geen kwaliteit of langdurige geur.
Echt top producten!
Echt een top product. Ik ben er helemaal aan verslaafd het elke dag te dragen. De producten zijn precies goed beschreven en erg accuraat. Ik weet zeker dat ik nog eens hier wat ga bestellen.

Odpowiedź od Fairfume
Prima parfum bedrijf met aardige…
Prima parfum bedrijf met aardige parfums en acties. Verzending in vergelijking met andere onbekende parfumerieën in Nederland is Fairfume uitstekend. Personeel is ook heel goed en behulpzaam. Wat betreft parfums, zeker proberen waard.

Super goede service
Super goede service, en top luchtjes.
Echt een aanrader.

Schade bij levering
Bij de levering van mijn bestelling van samples was iets misgegaan. Eén sample bleek lek te zijn en twee andere waren uit hun kartonnen verpakking geraakt waardoor ik niet meer kon zien welke geuren het waren. Gelukkig is alles snel opgelost met goede tip, een nieuwe sample en een digitale tegoedbon
van € 5. Heel klantvriendelijk !

Odpowiedź od Fairfume
Producten worden heel fijn verneveld…
Producten worden heel fijn verneveld bij gebruik verdampt het zo snel dat het niet eens je huid raakt zelfs niet op centimeter afstand. Een andere spuit kop wat krachtiger/smaller spray straal zou handiger zijn.
De bestelde geur blijft niet hangen zoals verteld wordt. Binnen 10 is het weg me partner ruikt het niet eens.
Snel, niet duur, goede geur
Heel snelle levering. De beschrijving op de website van de geur was best accuraat. En het is een hele grote fles voor een hele leuke prijs!

Heerlijke geuren
Heerlijke geuren, met een fijne eigenheid richting bekende geuren. Misschien zelfs fijner. Snelle levering

Super!
Fijn bedrijf en lekkere luchtjes voor een hele fijne prijs. Goed contact en denken mee.
Kom zeker terug

Odpowiedź od Fairfume
Nou ik had het besteld tegen 22.00…
Nou ik had het besteld tegen 22.00 avonds en gelijk de volgende dag al thuis super service en de geuren zijn ook top komen overheen met de orginele geuren voor herhaling vatbaar MVG.JOHNNY

Tevreden klant
Snelle verzending. 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Ik ben ook heel tevreden over de geurtjes. Je blijft ze lang ruiken.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.