Het leek erg makkelijk om snel een geschikt bedrijf te vinden hier in de buurt, alleen kwamen we uit bij een minder betrouwbare leverancier, waardoor ons feestje bijna in het water viel. Goed plan du... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse Facturen en bedreiging incassobureau. Wij zouden reclame krijgen via huren.nl echter is de reclame nooit te zien. Sterker nog als ik ons bedrijf opzocht via hun website bestonden we niet... Zobacz więcej
Superhandige website voor als je snel iets zoekt om te huren, erg breed. De website geeft ook handige tips en suggesties, ik dacht bijvoorbeeld zelf er niet aan om m'n extra nummerbord mee te nemen, m... Zobacz więcej
Een gebruiksvriendelijke site waarop echt bijna ieder product te vinden is. Biedt een overzicht van verhuurders in de buurt, zodat een goede vergelijking gemaakt kan worden. Vooral de extra informatie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op Huren.nl vind en vergelijk je makkelijk en snel verhuurbedrijven in Nederland. Van fiets tot feesttent, alles is te huur via Huren.nl!
Dane kontaktowe
Europalaan 100, 3526KS, Utrecht, Holandia
- 0302270035
- info@huren.nl
- www.huren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Uitstekend
Mooie overzichtelijke site! Zonder veel moeite kan je makkelijk een keuze maken. Daarnaast is het aanbod enorm groot! Complimenten.
Goede overzichtelijke site
Zowel voor verhuurders als huurders een fijn platform.

Overzichtelijk en snel
Overzichtelijke website. Ook de tips die erbij werden genoemd waren erg handig. Had een auto nodig en er waren genoeg verhuurbedrijven waar ik tussen kon kiezen! Huren.nl heeft mij snel geholpen.

GAAF! Verhuur is GAAF
GAAF! Verhuur is een hele fijne en goede zaak.Ze hebben heel veel keus en nemen de tijd om mee te denken. Zeker een bedrijf om te onthouden en terug te komen.
ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen
ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen Uitstekend
Een hele fijne winkel met vriendelijke medewerkers.
Heel klantvriendelijk vooral als je hulp en uitleg nodig hebt plus goede service.
eerste x super gehopen 2x slecht we waren erg laat en het personneel had geen zin meer
zorg dat je op tijd komt enniet te dicht tegen sluitingstijd
dan word je super geholpen

Eenvoudig en vriendelijk
Het was heel eenvoudig om advertenties te plaatsen en de uitleg was vriendelijk.
Top service
Als iets er niet is bestellen ze het of bellen ander filiaal. .ik vind karwei een top bouwmarkt
Duidelijk en snel resultaat
Prettig om alles in 1 overzicht te zien en eenvoudig te kunnen vergelijken.
Snel gevonden wat ik zocht!
In één klap gevonden
Een zeer duidelijke en overzichtelijke site die ook nog eens snel alles vindt! Ik heb hier al meerdere keren via gehuurd en altijd snel en goedkoop iets gevonden!
makkelijk
Hoefde niet zelf het internet af te struinen. Scheelde me veel tijd dus!
Een site die echt werkt!
Super goede site die mij ontzettend snel heeft geholpen! Aanrader voor een ieder die snel van alles wilt huren!
Overzichtelijk en snel
Perfecte website wanneer je zoekt naar een geschikt verhuurbedrijf in de buurt
Snel & easy
Zoekterm en postcode invullen, en je kunt meteen vergelijken. Was binnen een minuut waar ik wilde zijn! Perfect!
Erg overzichtelijk
Huren.nl is een erg overzichtelijke website waarbij je altijd een verhuurbedrijf bij jouw in de buurt vind met een mooie productsomschrijving en handige tips. Echt top!
Doświadczenie Trustpilot