Hotelspecials.be Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

de ontvangst was eerst troebel door sommige personen, maar nadat die personen weg waren geholpen ging alles vlot, het personeel was zeer vriendelijk ! De bedden van prima kwaliteit, het ontbijt was... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het hotel was eenvoudig te boeken via de e-mail die ik van Hotelspecials.be had ontvangen. Ook de betaling verliep vlot. Wel jammer dat mijn kortingscode van € 10 was vervallen. Deze codes zouden enk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte boeking. Het aanbod voor Koblenz op gewenste data was echter heel beperkt. Prijsgunstig aanbod gevonden in omgeving.

Oceniono na 5 z 5

Onze eerste kennismaking met het hotel in Hasselt viel best mee. Het inchecken verliep vlot en zéér klantvriendelijk. De persoon aan de balie nam rustig de tijd om ons te informeren en op onze vr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

6. Hotel wellness

O Hotelspecials.be

Napisane przez firmę

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring als hotelspecialist kennen wij ons vak en daarom kiezen elk jaar duizenden gasten ervoor om via HotelSpecials een hotel te reserveren. Je vindt bij HotelSpecials de beste hoteldeals in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.

Ruim aanbod aan hotels

Wil je een weekendje weg en genieten van een leuke overnachting alleen of met je dierbaren? Bij HotelSpecials vind je een ruim aanbod met de beste hoteldeals. Reserveer een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellnesshotel! Door het grote aanbod heb je ruime keuze aan zowel goedkope hotels als luxe hotels en alles wat daar tussenin zit.

Unieke Specials en extra’s

HotelSpecials is gespecialiseerd in het aanbieden van het perfecte verblijf voor elk budget, reisgezelschap en elke gelegenheid. Profiteer met de unieke Specials altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellnesshotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 87

Napisz recenzję

Super verassend

Altijd weer blij met de mails van hotel specials en verassend veel keuze
Telkens benieuwd naar de aanbiedingen
Maak er geregeld gebruik van

8 czerwca 2025

Hoi Ria,

Wat leuk te horen dat je zo enthousiast bent over onze aanbiedingen.

Topsite

Makkelijke werkwijze. Duidelijke en juiste informatie en foto's. Mooie prijssetting.

31 maja 2025

Hoi Patricia,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat deze positief is.

De beste prijs gevonden

De beste prijs gevonden. gemakkelijke site

2 czerwca 2025

Hoi Katja,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat goed te horen dat je tevreden bent.

alles verliep vlot

2 czerwca 2025

Hoi Le Roy Robin,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

We komen nu aan op onze bestemming en…

We komen nu aan op onze bestemming en er is blijkbaar geen reservatie....na gezamenlijk overleg werden we schadeloos gesteld..mvg

29 maja 2025

Hoi Antoon,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat vervelend te horen dat er iets mis is gegaan met jouw boeking. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik zie dat je hierover al in gesprek bent met onze servicedesk. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je reageren op hun bericht.

Vertrouwende dat wij het naar tevredenheid op lossen.

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudig te boeken en topprijs!

25 maja 2025

Hi Bjorn,
Wat fijn te horen dat je een mooie special hebt gevonden en dit makkelijk kon boeken.

Zeer snel boeking bevestiging

Zeer snel boeking bevestiging . Hoort van vrienden dat het een zeer goed hotel is .

22 maja 2025

Hoi William,

Wat fijn dat het boeken goed is verlopen. Een heel fijn verblijf toegewenst en graag tot ziens op onze website.

Oceniono na 5 z 5

aanbod goed gestructureerd en makkelijk…

aanbod goed gestructureerd en makkelijk om te kiezen en te boeken

18 maja 2025

Hoi Paul,

Mooie deals op de site

Mooie deals op de site. De foto's kloppen met de realiteit

24 stycznia 2025

Hi Conny,

Dank je voor je feedback en wat fijn te lezen dat je tevreden bent.

Heel aangenaam hotel

Heel aangenaam hotel, vriendelijke bediening en leuke kamer.

10 maja 2025

Hoi Truus,

Dank je voor het delen van je ervaring. Deze gaat echter niet zozeer over ons (HotelSpecials) maar over het hotel. Dit staat hier dus niet op de juiste plek. Je review omtrent het hotel kun je achterlaten via de reviewmail die we je stuurden. Hier kun je aangeven hoe je onze website/service hebt ervaren. Dank je wel.

Oceniono na 3 z 5

Goede prijs maar direct na boeking (en…

Goede prijs maar direct na boeking (en betaling via QR-code) de melding dat "er iets mis ging" met verzoek de betaling opnieuw te doen. Bij controle op de bank app bleek de oorspronkelijke betaling gelukt.

5 maja 2025

Hoi Danny,

Bedankt voor je beoordeling.

Ik zie niet helemaal precies wat er mis is gegaan, maar de betaling is inmiddels correct bij ons binnengekomen, wel met een kleine vertraging. Waarschijnlijk heeft ons systeem daardoor de foutmelding gegeven.

Fijne dag en een fijn verblijf alvast!
Groetjes,

Oceniono na 5 z 5

Correcte en duidelijke boeking kunnen…

Correcte en duidelijke boeking kunnen doen.

4 maja 2025

Hoi Erwin,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te lezen dat je tevreden bent.

Graag tot ziens op onze website.

Wijziging

Ondanks het vermelden op de website dat de klantenservice enkel op werkdagen actief is, werd mijn gevraagde datumwijziging al meteen op zaterdag verwerkt. Knap !
Bedankt Jordy en collega's

3 maja 2025

Hoi Erik,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te lezen dat je tevreden bent met onze website en service.

Oceniono na 5 z 5

Boekingen verlopen iedere keer…

Boekingen verlopen iedere keer probleemloos

24 kwietnia 2025

Hoi Theo,

Oceniono na 5 z 5

Alles prima geregeld en hotel prima…

Alles prima geregeld en hotel prima bevallen

17 kwietnia 2025

Hoi Raf,

Oceniono na 1 z 5

hotelboeking geraakt niet geregeld

Boeking hotel gedaan op 15-04-2025 via deze site. Ik wil hier voor de duidelijkheid vermelden dat langs mijn kant alle apparatuur normaal werkt.
Eerst is er 2x een probleem bij de betaling, deze blijft namelijk hangen net op het einde van de betaling, Ik probeer het nog een keer en dan lukt het. Maar wat met die 2 vorige die vastliepen? Uiteraard ben je ongerust. Ben ik geld kwijt of niet? Dus ik probeer zo snel mogelijk te informeren. Eerst via het contactformulier gezien ik geen telefoonnummer op de site vind. Ik vul het in en krijg de volgende dag een schriftelijk antwoord waarbij het probleem nog ingewikkelder wordt gemaakt gezien men mij opnieuw wil laten betalen maar nu ook voor de hond erbij. Nieuw bedrag dus. Ondertussen had ik dus al betaald (zie hoger)). Voor de duidelijkheid, ik wil dus alleen maar weten of ik mij ongerust moest maken over de 2 betalingen die de mist waren ingegaan.
Maar nieuwe situatie: zit ik dus met 2 betalingen die de mist ingingen, 1 betaling die gelukt is en 1 nieuwe vraag om te betalen maar dan hoger bedrag omdat de hond er wordt bijgeteld.
Ja ik word nog ongeruster. Dus reageer ik direct via een reply op hun reply om dit uit te klaren. Binnen de 10 minuten krijg ik een automatische error-mail terug waarbij staat vermeld dat er problemen zijn met hun mail en je niks kan versturen op hun email-adres. Nochtans hebben ze mij via dit e-mail adres net gecontacteerd én is het een heel normaal e-mailadres (dus geen no-reply mailadres), dus zou toch moeten lukken, denk je dan. Na meerdere keren te proberen en steeds nieuwe error-mail, geef ik het op. Je zou kunnen een nieuw contactformulier invullen, maar dan moet je overnieuw beginnen met je uitleg, etc... Nee dus , teveel gedoe.
Dan toch maar verder op zoek naar een telefoonnummer. Na wat zoeken vind ik ergens algemeen op het internet een nummer. Het telefoonnummer dat op internet staat (+31235160370) vermeldt dat je elke werkdag kan bellen tussen 10u-16u. Vanaf 10u tem 10u15 probeer ik tevergeefs te bellen. Steevast krijg ik ofwel direct het antwoordapparaat ofwel een computerstem die mij vertelt dat iedereen in gesprek is en dat als ik een paar minuten moet wachten ik automatisch naar antwoordapparaat wordt gestuurd, zodat ze mij kunnen terugbellen. Wat blijkt? Het antwoordapparaat gaat direct aan, waarvan je niet weet of het registreert of niet, want er komt niks vóór of ná dat je iets inspreekt, geen # bvb of iets anders na inspreken. Dus nog een keer proberen maar nu krijg ik vreemde ruis aan de telefoon. Bij een 3de poging krijg ik het gekende tuut-signaal dat er direct is ingehaakt. Ik geef het op. Omdat het toch over een aanzienlijke som gaat neem ik uiteindelijk het initiatief en bel zelf met het hotel. Zij hebben gelukkig het bedrag ontvangen dat ik dus bij 3de poging had geprobeerd over te maken.
Ondertussen weet ik dus op dat moment nog steeds niets van de 2 vorige keren dat het fout loopt.
Update 17/04/2025: ik krijg 2 herinneringsmails met 2 verschillende reservatienumlers met de vraag om te betalen als ik mijn boeking wil garanderen. Zouden dit mijn 2 fout gelopen betalingen zijn? Wie zal het zeggen? Wauw 😮. Hallo automatisch systeem, ik heb al betaald. Het zou een dure affaire worden. Sorry mensen, Jullie site leek veelbelovend maar…, en misschien had ik pech en was het Murphy’s law dat hier speelde… Maar alle gekheid op een stokje, No offense maar misschien toch eens tijd om te, evalueren wat hier allemaal misliep en bij te sturen waar nodig. Hopelijk komt er niet nog meer mijn kant op. Ik wens mezelf een fijn uitje toe.

16 kwietnia 2025

Hallo 'AV',

Wat jammer te lezen dat je ontevreden bent daar onze communicatie voor jou niet duidelijk is geweest. Ik heb van onze servicedesk begrepen dat zij jou gister alsnog telefonisch hebben gesproken (wij bellen altijd terug). In dit gesprek gaf je aan een probleem met je e-mail te hebben (wij krijgen mails gewoon binnen) en inderdaad ons laatste bericht niet te hebben begrepen. Dat spijt ons. Ik zie juist dat mijn collega je heeft willen helpen door de hond bij te boeken (daar deze nog niet op de boeking stond). Maar, inmiddels is dit met het hotel geregeld. Ik hoop dan ook dat je je review hier aan past. Dank je wel in ieder geval voor het delen van je ervaring. Groet, Tessa Team HotelSpecials

Overzichtelijk en gemakkelijk reserveren

16 kwietnia 2025

Hoi Ludo,

Dank je voor het delen van je ervaring. Goed te horen dat boeken makkelijk is verlopen en je tevreden bent.

Oceniono na 1 z 5

Grote tereurstelling…

Ik had een overnachting geboekt met ontbijt en 3-gangendiner aan een zeer gunstige prijs. Na een paar dagen krijg ik telefoon van het geboekte hotel dat zij dit niet konden geven aan de prijs die Hotelspecials aanbood. Ik moest ofwel annuleren ofwel bijbetalen. Bijbetalen wilde ik niet. Als ik echter annuleer ben ik wel mijn servicekosten die ik reeds betaalde aan Hotelspecials kwijt. Ik mailde het geval door naar de klantenservice van Hotelspecials maar kreeg geen gehoor. Dus om niet de ganse som te moeten betalen heb ik toch maar voor het zekerst geannuleerd. Ik vind wel dat Hotelspecials mij die servicekost zou moeten terugbetalen aangezien het wel hun fout is dat de prijs niet juist was.

5 kwietnia 2025

Hoi Els,
Dank je voor het delen van je ervaring. Ik begrijp je gevoel helemaal. Natuurlijk is het vervelend wanneer je denkt voor een lage prijs een mooie deal te hebben kunnen boeken en dan opeens te horen te krijgen dat het toch niet doorgaat. Dat is niet de normale gang van zaken en hiervoor bieden wij, ook namens het hotel, nogmaals excuses aan. Inmiddels heb je ook contact gehad met onze servicedesk en zijn natuurlijk de servicekosten aan je terug gestort. Ook willen zij je graag helpen met het zoeken/boeken van een alternatief. Mocht je dat wensen, dan kun je dus reageren op ons laatste bericht.

Nogmaals dank voor je begrip en verontschuldigingen voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Heel overzichtelijk en leuk dat je…

Heel overzichtelijk en leuk dat je ineens uirstapjes mee kan boeken ook

26 marca 2025

Hoi Peggy,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn te lezen dat je tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej