de ontvangst was eerst troebel door sommige personen, maar nadat die personen weg waren geholpen ging alles vlot, het personeel was zeer vriendelijk ! De bedden van prima kwaliteit, het ontbijt was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het hotel was eenvoudig te boeken via de e-mail die ik van Hotelspecials.be had ontvangen. Ook de betaling verliep vlot. Wel jammer dat mijn kortingscode van € 10 was vervallen. Deze codes zouden enk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vlotte boeking. Het aanbod voor Koblenz op gewenste data was echter heel beperkt. Prijsgunstig aanbod gevonden in omgeving.
Reakcja na opinię
Onze eerste kennismaking met het hotel in Hasselt viel best mee. Het inchecken verliep vlot en zéér klantvriendelijk. De persoon aan de balie nam rustig de tijd om ons te informeren en op onze vr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Meer dan 20 jaar ervaring
Met meer dan 20 jaar ervaring als hotelspecialist kennen wij ons vak en daarom kiezen elk jaar duizenden gasten ervoor om via HotelSpecials een hotel te reserveren. Je vindt bij HotelSpecials de beste hoteldeals in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.
Ruim aanbod aan hotels
Wil je een weekendje weg en genieten van een leuke overnachting alleen of met je dierbaren? Bij HotelSpecials vind je een ruim aanbod met de beste hoteldeals. Reserveer een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellnesshotel! Door het grote aanbod heb je ruime keuze aan zowel goedkope hotels als luxe hotels en alles wat daar tussenin zit.
Unieke Specials en extra’s
HotelSpecials is gespecialiseerd in het aanbieden van het perfecte verblijf voor elk budget, reisgezelschap en elke gelegenheid. Profiteer met de unieke Specials altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellnesshotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.Kennemerplein 16, 2011 MJ, Haarlem, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vlotte reservatie en VIP upgrade gekregen

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Goed hotel voorgesteld, goede prijs

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Zeer gemakkelijk om te boeken en alles verloopt correct

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Duidelijk en eenvoudig in te vullen. Voordeliger dan concurrentie ook

Odpowiedź od Hotelspecials.be
kamer geboekt in 4 sterren hotel, en een gore en totaal verouderde kamer gekregen.
Onthaal totaal ondermaats, men verwees me naar Nieuwegein, het hoofdkantoor.
Terstond terug vertrokken.

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Zeer vlotte afhandeling, zeer duidelijke beschrijving en onmiddelijke reactie! 👍

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Altijd correcte info en perfecte uitvoering. No-Nonsens.
Telefonich behulpzaam en bereikbaar.

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Dag zelf nog een hotel geboekt via hotelspecials.Geen verborgen kosten, prima hotel en excellente prijs-kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Hotelspecials.be
HARTELIJKE DANK voor de annulatie van Legerehotel luxemburg en het begrip van jullie voor mij probleem

Odpowiedź od Hotelspecials.be
We hadden geboekt voor 3 nachten in hotel wildpferd in Duitsland,we hadden een fles cava besteld via jullie van 26 euro , in jullie informatie stond ook dat er een restaurant was a la carte, bij aankomst niets van dit alles, geen cava (maar wel betaald) geen restaurant , je moest maar op een ander gaan eten, we hadden ontbijt inclusief maar daar wilden ze ook nog eens 8.50 euro p.p aanrekenen terwijl dit inclusief was. Er is geen bar je kan nergens niet buitenzitten daar of een drankje nemen in het hotel,het hotel is op sterven na dood,je ziet alleen in de morgen eens iemand, er was maar 1 pers die aan de receptie zat en die moest dan ook nog voor alle andere dingen zorgen, het hotel is verouderd, als je in de lift stapt krijg je bijna een hartinfarct, deur gaat toe en dan klapt er ineens nog iets toe, de kamer zelf was ruim , de badkamer bevat bijna geen licht en je kan er bijna niet draaien of keren, de uitstappen waren ok maar het hotel , daar zien ze ons NOOIT meer , we voelen ons bedrogen door jullie valse informatie, het hotel wist helemaal niets van al de dingen die we besteld hadden of inclusief waren, ik weet niet meer of ik jullie nog kan geloven en naar ons 26 euro van de cava die we besteld hadden zullen we ook wel kunnen fluiten :((( U zegt me in het antwoord dat jullie er niets aan kunnen doen, jawel , uw site aanpassen met valse gegevens over een restaurant dat er niet is en mensen geen fles cava laten bestellen via UW site

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Bij de boeking van het hotel heb ik betaald per overschrijving. De dag nadien kreeg ik al een betalingsherinnering. Mail beantwoord met daarbij het bewijs van de overschrijving. Vandaag 2de herinnering. Kijken jullie dan je eigen mails niet na?? Bij een snelle oplossing zal ik deze revieuw aanpassen maar tot dan... niet.

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Vlotte boeking, hotel voldeed aan beschrijving en verwachting, reservering ging makkelijk, interessante aanbieding

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Er werd een ANDERE reservering gezonden en gerekend dan er werd getoond en gevraagd. De reservering werd direct geanuleerd maar de boekingskosten niet terugbetaald ! Als jarenlange tevreden klant voel ik mij nu erg bedrogen !

Odpowiedź od Hotelspecials.be
De boeking is vlot verlopen daarvoor onze dank graag zou ik in de toekomst zien hoe we een hulphond in onze boeking kunnen toevoegen dat heb ik nog nergens kunnen vinden wel.leuk dat jullie tonen welke hotels hondvriendelijk zijn

Odpowiedź od Hotelspecials.be
De reservering die ik gemaakt had,heb ik moeten annuleren omdat de B&B reeds was volgeboekt. Wel best raar dat je da nog gewoon kunt reserveren??????

Odpowiedź od Hotelspecials.be
Al aantal keren geboekt via deze site. Goede aanbiedingen en snelle reactie. Helaas deze keer moeten annuleren wegens omstandigheden. Ook dit verliep vlot.