Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Zobacz więcej
De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar el... Zobacz więcej
Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!
Dane kontaktowe
Osloweg 53 FG, 9723 BH, Groningen, Holandia
- 050-3175510
- info@hotels.nl
- www.hotels.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Makkelijke site
Makkelijke site, alles wijst zich vanzelf.
Snelle reactie van hotels. NL
Goede site
Prima site. Ik vind alleen de €10 bemiddelingskosten wel erg hoog. Eigenlijk doen jullie niets anders dan de aanbieding plaatsen. Ik moet zelf de rest doen.
Heel leuke en goedkope hotels via…
Heel leuke en goedkope hotels via jullie website top!
Altijd zeer tevreden
Altijd zeer tevreden , al zeer dikwijls geboekt via hotel.nl
Zeer slecht
Zeer slecht. Adverteren met mooie aanbiedingen hotelkamer + ontbijt+ diner en gratis parkeren. En vervolgens krijg je bevestiging alleen hotelkamer en betaald parkeren exclusief ontbijt en diner wordt helemaal niet meer over gesproken.
Gelukkig heeft hotel het geweldig opgelost. Champau for supervisor van Corendon Village. En zeer slechte review voor Jan van Hotels.nl. die snapt er geen pepernoot van en stuur een mail van aanbieding niet meer beschikbaar voor de door u gewenste datum.

Boeking Van der Valk hotels
Zeer toegankelijk en gebruikersvriendelijke site. Boeking en bevestiging zeer snel binnen. Prijs is ook zeer scherp.
Duidelijke overzichtelijke site.
Altijd goede aanbiedingen
Altijd goede aanbiedingen. Ze reageren snel op mailtjes en nooit een slechte ervaring gehad hoe vaak ik soms ook een boeking heb moeten wijzigen
Heb in het verleden al diverse…
Heb in het verleden al diverse boekingen gedaan. Via hotels.nl en Vanmiddag ook een boeking gedaan. Wat goed is bevallen. Zeer duidelijke site. En overzichtelijk. Kan het voor iedereen aanraden. Echt top geregeld
Super Angebot van Hotel.nl
Ik vindt deze seite van Hotel.nl prima.
Goede angebote een en goede prijs.
Een vijne dag !
Met vriendelijke groet
Brigitte Krewitt
Altijd leuke aanbiedingen.
Altijd leuke aanbiedingen.
Gemakkelijk om te boeken.
Voor vragen zijn jullie altijd bereikbaar.
Wij zijn zeer tevreden altijd.

Geen gedoe.
Geen gedoe.
Makkelijk en snel te boeken.
Aanbiedingen zijn TOP!
Fijne site om te boeken.

Duidelijke website
Duidelijke website, reserveren gast erg gemakkelijk
Gebruiksvriendelijk site i v.m
Gebruiksvriendelijk site i v.m. het gemak, overzichtelijkheid & de bevestigingen die je na je bestelling én betaling van de servicekosten krijgt. Fijn dat je tot een dag voor aankomst eventueel nog kan annuleren. Wat ik het fijnste van Hotels.nl vind is dat je pas bij aankomst in het hotel hoeft te betalen.
Marketing
Heel de dag gratis reclame voor ze liggen maken op de loungezac

Odpowiedź od Hotels.nl
Te enthousiast een boeking geplaats als…
Te enthousiast een boeking geplaats als verrassing door onze zoon. Annuleren koste alsnog de service kosten. Na contact met de service desk is deze kwijt gescholden. Super service, bedankt @HOTELS.NL

Goede aanbiedingen
Goede aanbiedingen, laatst weer verbleven in een hotel in Noordwijk voor een hele lage prijs.

erg tevreden
De medewerkers van hotels.nl stonden voor mij klaar en konden mijn boeking twee keer naar wens wijzigen. Top service en goede communicatie!

Odpowiedź od Hotels.nl
Had laatst hotel geboekt en bleek een…
Had laatst hotel geboekt en bleek een week later goedkoper te zijn ik stuurde een mail en binnen 5 minuten kreeg ik het verschil terug echt super service en nog hartstikke bedankt nog
Gr Rob

Doświadczenie Trustpilot