HorsePoint Rideudstyr Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg har modtaget forkert vare og får ingen respons fra jer. Jeg har skrevet to mails og prøvet at ringe uden svar. Jeg har bestilt en gjord og modtager et nakkestykke til en trense iste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig service😡 har lavet en bestilling den 7/6 den 11/6 skrive jeg om jeg kunne få noget mere med. Fik hurtig svar at så skulle jeg skynde mig det gjorde jeg så. Han nu skrive og ringe mange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Helt fin oplevelse. Var lidt mistænkelig, da webshoppen havde mange dårlige anmeldelser, men jeg fik hurtigt svar fra kundeservice, da jeg skrev med dem om min bekymring for, om man fik sine varer. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

En smule skeptisk på baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem. Bestilte lørdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) så... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Super tilfreds

Bestilte mine varer hos horsepoint igår, og har dem allerede idag.
Super service og hurtig levering, helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

23 lutego 2012

Tilfreds

Jeg handler RIGTIG meget over nettet, men har aldrig rigtig villet handle her før, da jeg har hørt så meget dårligt omkring denne side. Da de en dag havde et godt tilbud, valgte jeg at tage chancen og bestille hos dem. Der gik 2 dage, så havde jeg min tilbudsvare, så jeg må sige, at min personlige oplevelse har været ganske god!

9 grudnia 2011

Ingen returret - dårlig service

Jeg har ikke kunnet få penge retur på en gave købt hos dem, selvom det var inden for den angivne tidsramme.

Svar på mails kunne jeg heller ikke få, så derfor kørte jeg 1½ time til butikken, for at få at vide, at de ikke kunne give mig pengene tilbage.

Jeg kunne bytte til andre ting i butikken eller få et tilgodebevis. Der var ikke noget i butikken som tiltalte mig, så jeg spurgte om jeg kunne bruge tilgodebeviset på nettet, hvis der skulle komme noget på en senere tidspunkt, som jeg fandt interessant. Det kunne jeg heller ikke.

Det hele endte med, at jeg købte nogle ting, som jeg ikke kunne bruge til noget og måtte sælge videre... og for fremtiden handler jeg ikke der igen.

10 października 2011
Oceniono na 1 z 5

Hvorfor mon de ikke har noget E-mærke ???

Et rigtigt dårligt sted at handle. De forbryder sig ganske enkelt mod alle regler, love og retningslinier i forhold til E-handel (kan forøvrigt heller ikke finde noget E-mærke på deres hjemmeside).

De trækker pengene før varen er sendt - i vores tilfælde 1 uge og de sender først varen da vi konfronterer dem med dette. De har heller sendt en kvittering for transaktionen. Ifølge Markedsføringsloven og Lov om E-handel skal de sende kvittering og må ikke trække pengene før varen er sendt.

Vi returnerede varen og gjorde brug af fortrydelsesretten ifølge aftale med HP. Pengene kom retur indenfor 14 dage - hvilket er yderst rimeligt. Dog havde de valgt IKKE at tilbagebetale porto m.m. - hvilket de skal ifølge en tidligere afgørelse (anden sag) hos EU-domstolen.

Vi har forgæves forsøgt at få en begrundelse for dette, men kan ikke vriste et svar ud af dem.

I mine øjne en geschæft man skal holde sig fra. De gør hvad de kan for at trække alt i langdrag i håb om at kunden opgiver.

6 maja 2011

Utrolig lang leveringstid

Efter 2 mdrs venten har jeg annuleret min ordre og har HENTET mine penge. Efter første henvendelse var det en forkert vare der var kommet hjem. Næste gang kunne firmaet pludselig ikke levere det bestilte. Det var hver gang mig der skulle spørge efter mine varer. Næsten alle varer er ikke på lager og skal komme fra hovedleverandør i Sverrig. IKKE et firma jeg vil anbefale til andre som jeg ellers har gjort mange gange førhen, netop fordi de har en del til minishetlændere.

28 kwietnia 2011
Oceniono na 2 z 5

For lang leveringstid.

Der er nu gået 14 dage siden jeg bestilte mine varer. Jeg handler meget over nettet, og er vant til at der ikke går mere end max 4 dage, inden jeg modtager mine varer. Hvis det er fordi varen ikke er på lager, så ville det være rart med en mail, hvor man oplyser om dette. Jeg vil fremover ikke handle over nettet med HorsePoint.

19 kwietnia 2011

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte mine ting mandag på nettet, jeg fik dem torsdag i samme uge. Det synes jeg er hurtig ekspedition. Det skal os lige siges at butikken havde lukket om mandagen, så de sendte mine ting tirsdag.

19 kwietnia 2011

Ingen slinger i valsen

Du kan roligt handle over nettet ved Horsepoint Rideudstyr, de er professionelle i bestilling, tilbagemeldinger og levering, og prismæssig lagde de under de andre udstyrssælgere.

13 kwietnia 2011
Oceniono na 1 z 5

Dårlig levering, dårlig kommunikation og dårlig dårlig dårlig!!

Slut marts bestiller jeg to ting, samme dag hæver de pengene på min konto, men indtil videre har jeg endnu ikke set mine vare! Første mail kom der svar på efter 3 dage, anden mail, ja jeg venter endnu på svar! Der er nu gået 17 dage fra min ordre kom til dem, de lover max 21 dages leveringstid.... Med det tempo, ja jeg bestiller med glæde et andet sted fra næste gang....

Kære HP, svar nu på jeres mail, telefonopkald, det vil fremme jeres kundetroværdighed en del mere. Bare en venlig opfordring.

12 kwietnia 2011

Jeg var yderst tilfreds.
Jeg var på hjemmesiden sent lørdag, og allerede mandasg fik jeg en mail om at min ordre var afsendt. Tirsdag var den klar til afhentning.

Jeg var meget tilfreds, og vil også handle her igen.

29 marca 2011
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej