Lange leveringstid og ingen svar på mail eller telefon. Jeg bestilte og betalte mine varer d. 27/3, og modtager en mail om, at de sender en ny mail når mine varer er afsendt. 4 dage senere har jeg i... Zobacz więcej
En smule skeptisk på baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem. Bestilte lørdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter 4 dages stilhed (ordredato 25/10) har jeg nu fået annulleret hele min ordre (inkl. varer, der skal bruges til en fødselsdagsgave om et par dage), fordi butikken åbenbart selv har lavet en fejl o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte en jakke på et supergodt tilbud. Den skulle bruges til gave men da den kom, så kunne vi se, at den var for stor. så vi returnerede den og bestilte samme jakke én størrelse mindre. Begge besti... Zobacz więcej
Lergravvej 10, 8380, Trige
- +45 86231229
- salg@horsepoint.dk
- www.horsepoint.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg bestilte for mange dage siden et…
Jeg bestilte for mange dage siden et dækken og gamacher. På deres hjemmesiden var der intet der tydede på at det ikke var på lager. Så læste jeg leveringstid var 1-3 dage.. da jeg ville ringe og høre status på levering, ringede jeg 18 gange i løbet af 2 dage. De reklamerer med at have åbent ved tlf. Mellem 13 og 17. Ingen tlf svarer, ingen inden anden ende. Den ringer blot ud. Efter 2 dage med forgæves opkald skrev jeg en SMS til nummeret hvor jeg udtrykker min utilfredshed på en kontant måde og vupti så ringer telefonen og jeg tager den. Herren i den anden mente jeg da bare kunne have set at de gamacher var i restordrer, det stof da ved bestilling. Flab. Nej det gjorde det ikke og tak for ingenting
(Så jeg har endnu ikke modtaget min bestilling) og nej jeg handler ikke der igen. Desværre. Havde han i det mindste undskyldt pga travlhed eller undskyldt pga manglende info på deres hjemmeside..

Odpowiedź od HorsePoint Rideudstyr
Kan ikke anbefale...
D. 17/10 2020 bestilte jeg en Elt Saphira Frakke til min datter. Allerede 1,5 mdr senere er lynlåsen gået i stykker. Ved kontakt med Rene fra HorsePoint loves at producenten kontaktes, og at han vil vende tilbage. Det sker bare ikke! Trods adskillige henvendelser både skriftligt og telefonisk sker der intet. Jeg får blot forskellige forklaringer, hvis jeg overhovedet får svar.
D. 26/1 2021 rykker jeg igen for svar, og får nu at vide at jeg bare skal sende frakken retur, og at min datter først kan få en ny til august 2021. Jeg beder om at få pengene retur, så jeg kan købe anden frakke til min datter. Det bliver der ikke svaret på. Det er virkelig dårlig kundeservice.
Super god service i butikken
Super god service i butikken. Søde mennesker. Jeg fik god hjælp ved køb af mine elskede Cavallo støvler :)
Altid meget villige til at hjælpe og give råd og vejledning!
MEGET dårlig service
MEGET dårlig service, kan ikke komme i kontakt pr. tlf. og mail svare de ikke.
Har sendt retur varer som jeg ikke har modtaget penge for.
Som mange andre skriver
Som mange andre skriver, er de umulige at få fat i.
Jeg har sendt en pakke retur, men ingen penge er overført tilbage til min konto. Har skrevet mail og ringede en masse gange, uden noget svar.
Lang levering og umuligt at ringe til dem
Bestilte et par ridestøvler. Fik en ordrebekræftelse men efter 1 uge havde jeg ikke fået besked på, at varen var afsendt. Forsøgte at ringe til dem flere gange indenfor deres åbningstid men ingen forbindelse til mobilen. Først da jeg skrev til dem fik jeg en besked om, at varen nu var afsendt.
Glad kunde
Bestilte en gave (ridehjelm) her til min 3-årige søn.
Det havde været svært at finde rideudstyr til de små, som ikke var "piget" med lyserød og glimmer. Jeg ville blot have en helt almindelig sort hjelm uden alt muligt "pynt" og jeg havde kigget mange forskellige steder. Endelig fandt jeg sådan én hos Horsepoint :)
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Jeg vidste da jeg bestilte at flere ting ikke var på lager. Men tingene kom relativt hurtigt alligevel. Fin oplevelse.
INGEN STØVLER EFTER 15 uger
Bestilte ridestøvler 13/2-19 der er nu gået 15 uger og støvlerne er stadig ikke kommet.
Blev lovet 25/4 at de ville nå frem til 17/5.
For ulejligheden ville vi få en støvlepose.
Men der er stadig ikke udsigt til nye ridestøvler 🤬
Rigtig god kundeservice!
Bestilte et sæt LED-lys til montering bag på ridestøvler. De ankom to dage efter. Den ene virkede ikke, så jeg kontaktede Horsepoint på mail. De svarede dagen efter, at det beklagede de, og at de snarest ville sende et nyt sæt uden beregning.
Jeg havde LED-sættet dagen efter. Rigtig god kundeservice. Kan klart anbefales!
Som mange andre har skrevet - Elendig kundeservice
Jeg fik mine varer forholdsvist hurtigt efter bestilling over netbutikken.
Der var dog en jakke, der ikke passede, som jeg gerne ville have pengene tilbage for.
Jeg kontaktede horsepoint via. mail. Intet svar.
Prøvede ligeledes at ringe til dem (indenfor deres telefontid selvfølgelig). Intet svar.
Jeg sendte jakken tilbage med gls (leveret 2 dage efter - kunne tracke pakken).
Jeg prøvede flere gange, at komme i kontakt med horsepoint telefonisk, men dette synes totalt håbløst.
Efterfølgende får jeg en mail om, at de hos horsepoint har haft ferie (hvilket ikke er oplyst nogen steder), og derfor ikke har besvaret opkald eller mails. Samtidig skriver de, at pengene vil blive overført via samme betalingsmetode som jeg har brugt.
Efter 16 dage havde jeg hverken set skyggen af kundeservice eller mine penge.
Jeg skriver en kortfattet og ærlig anmeldelse af butikken på Facebook - og bare en time efter sker der noget. Jeg bliver kontaktet pr. mail, hvor jeg får at vide at horsepoint overfører mine penge straks.
Jeg har en dårlig fornemmelse af, at de penge aldrig var kommet tilbage, hvis ikke jeg havde trukket dem ud af dem.......
I en anden mail (sendt kort efter) opfordrer de mig på det kraftigste at fjerne min anmeldelse på Facebook, da de “virkelig sørger for st gøre alt hvad de kan for at gøre deres kunder tilfredse”.
Da jeg ikke ønsker at svare på denne mail, bliver jeg senere kontaktet af horsepoint på Facebook, hvor de igen beder mig om at fjerne min anmeldelse.
I mine øjne er dette virkelig en uprofessionel måde at føre forretning på.
Jeg vil på det kraftigste opfordre folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de handler i denne netbutik.
Til Horsepoint:
I burde lade være med at fokusere så meget på at få folk, der har givet dårlige anmeldelser, til at slette disse.
Koncentrer jer om at yde en service, der er mere værd end én enkelt stjerne.
Bestilte Mine varer den 5 august og har…
Bestilte Mine varer den 5 august og har først modtaget dem i dag den 15 august.
Der var ferie men var ville stadig blive pakket i ferien.
Der var fejl i min forsendelse men den er rettet + at jeg fik en pose guf med til hesten pga. Fejlen så alligevel lidt positivt.
Jeg har altid oplevet fin service
Jeg har altid oplevet fin service, gode varer og fair priser.
super god service!
super god service!!!
bestilte engang en strigletaske, da jeg får den hjem er jeg desværre meget ivrig og klipper mærket af inden jeg får kigget ordenligt på den.
jeg ser så at den signing der skal holde den ene lomme sammen er gået meget op.
tager billeder med det samme og kontakter dem med billeder.
de sender pengene retur så det er bare super!
God oplevelse
Trods de mange negative bedømmelser. Har min oplevelse være god. Måske butikken har strammet lidt op.
Kun positiv anmeldelse herfra
Hurtig og venlig betjening!
Jeg blev ringet op af en sød dame som ville høre hvilken smag horselyx sten jeg kunne tænke mig da jeg havde bedt om at bytte rundt på nogle af de ting jeg havde bestilt( via mail) . jeg havde bestilt om fredagen. blev ringet op mandag og havde mine varer tirsdag:-) tak!
verdens dårligste kundeservice
i august bestilte jeg et underlag med broderi hos dem, som gave til en veninde, for det var det billigste sted jeg kunne finde. hold kæft hvor er jeg ked af jeg ikke kiggede på trustpilot først.
i min ordrebekræftelse stod der at der ville gå mellem 1 og 3 uger, inden jeg havde pakken, men da der er gået 4 uger har jeg ingen pakke modtaget, og har intet hørt fra dem overhovedet. så jeg ringer til dem men telefonen bliver aldrig taget. så skriver jeg en mail til dem, og får respons allerede dagen efter. de kunne ikke trække pengene på min konto, for de ville først trække dem når de sendte pakken, for det stod i loven. det kunne jeg ikke forstå, da alle andre trækker pengene når bestillingen er gennemført. jeg får en kopi tilsendt af den lov de går efter og kan se at den er fra 2001 og samme lov er blevet lavet om i 2013, så den holder ikke. samtidig brokker jeg mig over at de ikke fortalte mig at de ikke kunne trække pengene, men bare lod som ingenting i stedet for, og de skriver at det gjorde de engang men folk var blevet fornærmet over det, så nu lod de være. hvad helvede er det for noget pis?! det står i loven at de SKAL give besked, hvis pengene ikke kan trækkes, men det er de åbenbart fuldstændig ligeglade med.
jeg skrev til dem igen for 5 dage siden, da pengene stadig ikke er blevet trukket fra min konto, at de kunne trække pengene på et andet konto nr, men har ingenting hørt.
jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig kundeservice, og vil med garanti aldrig nogensinde anbefale det sted til andre.
Helt urimeligt lang ekspeditions- og svartid
Var på udkig efter et specielt bid og fandt ind direkte til varen via et link fra en søgning på google. Bestilte varen, betalte og glædede mig... lige indtil kvitteringen kom, hvor det fremgik at der var ferielukket i 3 uger :/ Jeg skulle bruge bidet og kunne ikke vente, så valgte at skrive en mail om at annullere ordren med forklaringen om at jeg ikke havde vidst der var lukket. Alle henvendelser i ferien bliver så bare slettet???? Så skulle jeg selv huske at kontakte dem igen efter 3 uger uger!?!? Vælger at skrive en besked til dem via deres Facebook - hvor det fremgik butikken var åben?? - igen med forklaring og annullering af ordren. Jeg handler så mit bid et andet sted, og går ud fra alt er i skønneste orden... lige indtil idag hvor jeg så får en besked fra fragtfirmaet, om at pakken er klar til afhentning. Så igen igang med at skrive, og det er da fint, at svaret er jeg kan lade pakken ligge uden afhentning, så sendes den retur. Men i den periode er jeg jo nødt til at vente på mine penge. Det var bare en træls oplevelse og jeg vil ikke anbefale butikken. Havde jeg bare tjekket Trustpilot.dk inden, havde jeg handlet et andet sted fra første færd.
Hallo er der nogle hjemme?.
Har bestilt 2 stk. Fluehætter til mine heste d. 2 August 2015, ja 2015 skriver vi, men deres levering minder mig om en hestetransport fra Afghanistan i det forige århundrede. Havde jeg da for pokker først kigget på Trust pilot inde, var der ALDRIG blevet handlet der. Har besluttet at kontakte kundeservice og annullere min ordre. Aldrig, aldrig, aldrig handler jeg der om så jeg for varen gratis.....
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.