HOBBYFLY ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

havde bestilt nogle vare til deres udsalg. men har ikke fået mine vare endnu! købte tilbage den 18 marts og har ikke fået mine vare. har skrevet en email til dem, men INTET svar fået tilbage... vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte motor, motor Mount, ESC, Lipo batteri, propeller mm. til et selvbyggerprojekt. Alle dele kom dagen efter. Troede jeg havde købt et forkert Mount, men en opringning, hvor telefonen blev taget m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle lige snuse lidt til fjernstyret helikopter og fald over en Dynam E-razor 450 som var gode anmeldelser på. Jeg fandt det billigst hos hobbyfly, så det kunne kun gå for langsom. Det bestilte e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sjældent oplevet hurtigere respons på lagervarer. Mindre end 24 timer efter betaling af varer via nettet, var varerne i hånden. Jeg kan ikke udtale mig om køb af dele der ikke har været på la... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobbyfly består af et team af RC specialister indenfor hver sit fag. Vores formål er at spræde glade bland RC entusiasme. Hobbyfly har eksisteret i mange år og sælger til hele verden over internettet men hvis du vil røre ved tingene inden du køber dem, er du også velkommen i vores flotte butik i hjertet af København med over 8.000 forskellige RC relaterede produkter.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super hurtig service

Der gik over alt forventning, jeg havde min helikopter dagen efter, man har det jo som et lille barn der ikke kan vente jule aften..... så det var bare lækkert den kom så hurtigt..

18 sierpnia 2011

SUPER

Efter omtale fra andre kunder/flyvevenner var jeg lidt skeptisk ved at handle hos hobbyfly. Men jeg har måtte sande at handlen gik over al forventning. Kunne dog ikke betale med kreditkort, da deres betalingssystem var gået ned.

11 sierpnia 2011

Perfekt, uovertruffen.

Det gik hurtigt og præcis selv om der var vandstade.
Havde bestilt det forkerte, men blev ringet op inden afsendelse så det rigtige kom til mig.
Helt perfekt, er nu butikken jeg handler i for fremtiden.

23 lipca 2011
Oceniono na 1 z 5

Ikke ret godt indtil videre,men super nu

Jeg har bestilt og betalt for brændstof men jeg kan ikke få oplyst hvor jeg kan hente det,jeg mangler en addresse i Århus nord.
Med al forståelse for problemer i forbindelse med vandskade,men der svares ikke på hverken mail eller telefon.
Men da de kom igang igen fik jeg varen tilsendt portofrit til hjemme addresse som kompensation,udmerket service

21 lipca 2011

Perfekt

Det går rigtigt hurtigt med levering selvom jeg ligger 4.000km fra butikken. Og varerne kommer altid.

17 lipca 2011

Positiv andmeldelse til Hobbyfly aps

Super firma. rigtig god service, og levere helt som aftalt.
Faktisk blev jeg ringet op fordi de ikke havde helt det jeg havde bestilt, men vi blev enige om noget andet, og jeg blev en glad og tilfreds kunde, der helt sikkert handler her igen

Kunne dog godt havde tænkt mig en lidt mere udførlig brugsanvisning til mit køb, men mon ikke det kan løses ved en telefonopringning :-)

15 lipca 2011

Overvejende godt firma

Jeg synes godt om firmaet, hurtig levering og tingene kommer i den stand de skal. Dog halter det lidt med at have de rigtige reservedele på lager. Men det bliver forhåbenligt bedre. Jeg vil forsat handle hos Hobbyfly.com

15 lipca 2011

helt som forventet

ingen fejl og meldte endda tilbage om at de ikke lige havde den vare som jeg søgte, og tilbød så en anden, som jeg tog imod

11 lipca 2011
Oceniono na 4 z 5

Virker som en god forhandler

Har p.t. ikke handlet så meget hos Hobbyfly, men jeg forventer at det bliver mere inden al for længe.

Dette skyldes, at som udgangspunkt har jeg tillid til forhandleren og forventer og tror jeg får en god service ved handel og evt. rep. og andre henvendelser.

De tilbyder mange produkter som ligger inden for de modeller jeg synes om og det gælder både Heli og Fly

11 lipca 2011
Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med betjeningen.

Jeg er meget tilfreds med servicen, efter at have talt med en
ekspedient, bestilte jeg varer sidts på eftermiddagen og næste dag kom varerne med posten.

Med venlig hilsen
Preben

6 lipca 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej