Tak for en lille men super læring praktik, med masser af viden, som jeg kan bruge i min uddannelse/ videregående uddannelse!🫶🏼
Reakcja na opinię
Att Henrk Andersen Vi fik en ualmindelig god og professionel behandling af Henrik i forbindelse med min mands, Erling Pedersen, begravelse den 21 februar. Da jeg kom i kirken, så jeg at,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når man bliver ramt, af stor sorg/tab af et familiemedlem, er det rart at lande i de rigtige hænder. Hjertebegravelse og Ejvind var dybt professionelle lige fra det første møde. Super venlige og i... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gydevang 18, 3450, Allerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Henrik og hans medarbejdere har været en uvurderlig støtte i en svær tid. Min mors bisættelse forløb planmæssigt og helt uden problemer. Den løbende kontakt har været både nem og behagelig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Hjertebegravelse.
Bh. Martin og øvrig familie.
Mine bedste anbefalinger
Henrik Andersen og hans team Kompetent Hurtig
Venlig ærlig og ligefrem kommunikation
En kæmpe hjælp, når man står på ubetrådt og usikker grund.
Tak Henrik

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Hjertebegravelse og Ejvind var dybt professionelle lige fra det første møde.
Super venlige og imødekommende, lyttede til vores ønsker og alt var bare som det skulle være.
Klart en anbefaling her fra.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Super god service vi kan varmt anbefale Hjertebegravelse, stor empati, hjælpsomhed og forståelse for vores situation i den svære tid.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Så professionel og omsorgsfuld rådgivning og håndtering af hele forløbet fra dødsfald til bisættelse. Alt blev ordnet til perfektion, og vi var løbende i dialog og blev holdt opdateret om alt undervejs. Kæmpe anbefaling af Hjertebegravelse herfra, når der skal styr på mange detaljer i en svær tid.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Min mors begravelde... har intet godt at sige om dem....brug dem ikke, de udnytter folk folk i en sorgbar situation.....
BRUG EN HÆDERLIG PERSON
SØRGELIG SIDSTE TUR FOR MIN KÆRE MOR......

Odpowiedź od Hjertebegravelse
"Meget professionel og værdigt. Kan varmt anbefale Hjertebegravelse. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Kan varmt anbefale Hjertebegravelse.
Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.
Min elskede mors bisættelse var meget smuk og værdig.
Henrik Andersen sikrede at alt forløb som det skulle. Han er virkelig dygtig og professionel.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Alt fungerede som det kunne men det er godt nok dyrt

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Hjælpsom og imødekommende bedemand.
Hjalp med at få de sidste ønsker opfyldt

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Alt gik som planlagt og aftalt.En Smuk og rolig begravelse. Det er ikke sidste gang ,vi bruger Hjertebegravelse,selvom vi håber at der går lang tid før vi skal bruge dem igen.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Henrik Andersen er venlig, behagelig og hjælpsom gennem hele forløbet.
Man føler sig tryg og alt forløb fint.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Henrik er sød, imødekommende, hjælpsom, kompetent. En rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Vores første møde med Hjertebegravelse var meget positivt. Henrik kom med det samme og guidede os behageligt igennem forløbet. Vi fik besvaret alle vores spørgsmål, og følte os meget trygge. Selve begravelsen forløb også perfekt på alle måder. Hjertebegravelse bliver også kontaktet næste gang vi får brug for hjælpe til at tage afsked.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.