Reakcja na opinię
Henrik er alt det man har behov for i sådan stund, specielt når man står alene med det hele og det er første gang man oplever et dødsfald. Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Henrik fra Rosendahl i Hillerød er den mest behagelige og kompetente partner du kan vælge til bedemand. Han klarer, og forklarer stort set alt hvad du har af behov for hjælp, og spørgsmål, og han er a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med Rosendahls Begravelsesforretning ApS får du en mindeværdig afsked. Du får altid en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal foregå efter dødsfaldet, og hvad bedemandens hjælp koster. Vi finder også frem til de forskellige former for begravelseshjælp der er relevante for netop dig. Til sidst sørger vi for alt det praktiske, så du og familien bare skal møde op, og få en god afsked.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Da min fars skulle begraves oplevede jeg og min familie en meget professionel og etisk håndtering af hele processen. Der var rådgivning om muligheder og vores ønsker blev hørt og inddraget i forløbet . En rigtig god og rolig oplevelse.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Tak til jer for at gøre en svær tid lidt nemmere

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Tusind tak for en virkelig god og professionel service da min far gik bort❤️
Alt forløb godt ikke mindst takket være jer.
Tak🙏

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Tusinde tak for hjælpen, det var trygt hele vejen igennem!
I er ganske enkelt fantastiske til så sårbar situation

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Tusinde Tak for en meget profesionelle hjælp til vores familie, alt er gået så godt.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Rosendahl var meget imødekommende og havde styr på alt, hvad der hører sig til ved en bisættelse. Når jeg kontaktede forretningen på mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar på mine spørgsmål. Alt foregik stille og roligt, og det var lige, hvad jeg havde behov for.

Stor troværdighed
Stor ro og tryghed i processen
Fin og fyldestgørende introduktion
Varetog alle vore ønsker og mere til.
Vi følte os set og forstået hele vejen.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Meget professionelle, hjælpsomme og i alle måder behagelige at have med i en vanskelig og smertefuld situation.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Tak for virkelig fin service, modtag hermed vores varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Pinligt og helt uacceptabelt ringe oplevelse

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Syntes, at bedemanden Ejvind, fra Rosendahls begravelsesforretning, Skansevej 24, Hillerød, var et meget venligt menneske.
Havde ikke prøvet det før, men selvom det ikke var en glædelig begivenhed, gav Ejvind det hele en god atmosfære.
Anbefales på det kraftigste.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Henrik er meget behagelig og deltagende at tale med. Altid parat til at hjælpe med svar på mine mange spørgsmål, når man er forvirret og følsom.
Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Rigtig godt behandling og hurtigt håndtering på alt.
Søde personale
Mange tak for hjælpen
Mvh. Ebtisam Iskender

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Det var en hurtig, omsorgsfuld og ærlig service med godt lokal kendskab.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
God og reel vejledning og orientering gennem hele forløbet og let at få kontakt med og behagelig at samarbejde med.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Med menneskelighed og dialog fremragende flot bisættelse ,Henrik er et meget varmt menneske

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.