Rosendahls begravelseforretning ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fra første møde følte jeg mig mødt med stor omsorg, respekt og nærvær i en af de sværeste perioder i mit liv. Der blev taget god tid til at lytte til mine ønsker, og jeg oplevede en professionel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Henrik er alt det man har behov for i sådan stund, specielt når man står alene med det hele og det er første gang man oplever et dødsfald. Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rosendahl var meget imødekommende og havde styr på alt, hvad der hører sig til ved en bisættelse. Når jeg kontaktede forretningen på mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar på... Zobacz więcej

1. Przedsiębiorca pogrzebowy
  2. Centrum obsługi klienta
  3. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Med Rosendahls Begravelsesforretning ApS får du en mindeværdig afsked. Du får altid en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal foregå efter dødsfaldet, og hvad bedemandens hjælp koster. Vi finder også frem til de forskellige former for begravelseshjælp der er relevante for netop dig. Til sidst sørger vi for alt det praktiske, så du og familien bare skal møde op, og få en god afsked.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

42 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og menneskelighed

Med menneskelighed og dialog fremragende flot bisættelse ,Henrik er et meget varmt menneske

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak for din fine tilbagemelding Kate.
Jeg er glad for at I fik en god afsked.
Henrik, Rosendahls Begravelse

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for din fantastiske anmeldelse :)
Henrik - Rosendahls Begravelse

Oceniono na 5 z 5

Henrik er alt det man har behov for i…

Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god til facts og processer for at komme videre i forløbet med begravelsen/bisættelsen - og det er nogle gange det at man har brug for i en svær periode.

Tilmed fik jeg hans direkte nummer og kunne SMS’e på alle tider af døgnet.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre afslutning på pågældendes liv.

3 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak fordi du tog dig tid til at give en tilbagemelding på hvordan forløbet omkring bisættelsen foregik. Jeg er glad for at du følte at dine behov blev tilgodeset hele vejen rundt.
Rosendahls Begravelse - Henrik

Oceniono na 5 z 5

God service for de efterladte

Vi Havde en god oplevelse den aften min mor døde da ringede vi til Henrik og aftalte møde som blev sat i stand På et andet tidspunkt kom Henrik og holdt møde privat i mi mors lejlighed fordi der var ting vi var i tvivl om P å selve dagen for Bisættelsen 27juli gik alt som det skulle kørsel blomster lægning ved kisten salt i alt en god oplevelse

27 lipca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak for din tilbagemelding på forløbet. Jeg er glad for at I havde en god oplevelse.
Henrik - Rosendahls Begravelse

Oceniono na 5 z 5

Meget professionel og nærværende.

Meget professionel og nærværende.
God til at kende vores behov og imødekomme dem.
Vælger helt selv serviceniveauet og hvad man kan/vil selv.
Den bedste hjælp i en svær tid.
Blev betjent af Ejvind 👍😊

9 lipca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak fordi du har givet os en anbefaling Alice. Jeg er glad for at du er tilfreds med serviceniveauet.
Ejvind

Oceniono na 1 z 5

Ikke særlig behagelig samtale med…

Ikke særlig behagelig samtale med bedemand. Ringede for at få en pris ide. Havde lige talt med to andre bedemænd som fint kunne besvare mine spørgsmål, om både til priser og service. Rosendahls medarbejder som lød ligeglad kold og uinteresseret sagde til mig; 'du har for mange 'hvisser' og han mente også noget mere konkret skulle til. Rosendahl bliver ikke kontaktet når vi skal bruge bedemand
I behøver ikke besvare min oplevelse hos jer, jeg orker ikke at læse:'at det er vi kede af .. vores hensigt er altid at møde kunden med empati' eller lign.

2 lipca 2024
Opinia niezależna

Hej Martin,
Du har jo ikke været kunde hos os, så jeg forstår ikke din "karakter". Jeg mindes ikke at have talt med dig, og du har jo åbenbart valgt bedemand ud fra dine tanker om pris og kvalitet. Så måske ligger der noget andet bag din kommentar?

Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsom i en svær tid

Meget hjælpsom i en svær tid, og yderst respektfuld.

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for din tilbagemelding. Selv om der var lidt udfordringer, så stolede du på at vi fik dem løst. Heldigvis gik det hele godt.

Venlige og hjælpsomme

Venlige og hjælpsomme.
Jeg er yderst tilfreds med forløbet

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for dine venlige ord Arne. De varmer her i den lidt for kolde sommer.

God samtale med bedemanden

God samtale med bedemanden, trods den triste anledning

20 marca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemelding. Det kan være svært at bedømme andres arbejde og service, når man står i jeres situation.

Hurtig

Hurtig, effektiv og venlig

8 kwietnia 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for at du tog dig tid til at give os en tilbagemelding. Vi er glade for at du fik det forløb du ønskede.

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en flot tilbagemelding.

Omsorgsfuld medarbejder.

Sød og hjælpsom medarbejder som forstod vores ønsker.

18 marca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at det hele forløb som I ønskede.

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende og overholder alle aftaler

Vi har oplevet en imødekommende, omsorgsfuld og professionel hjælp og service fra Rosendahls side. De var også gode til at informere om økonomi og give os valgmuligheder. Vi kan klart anbefale andre at anvende dem.

4 marca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for anbefalingen Torben. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse. Det er vores vigtigste parameter når vi skal måle vores arbejdsindsats.

Oceniono na 5 z 5

Der blev altid givet tid

Der blev altid givet tid, når jeg havde diverse spørgsmål, og alt foregik i det hele taget i et roligt tempo, fra da jeg var i kontakt med dem første gang 23/2- og til den foreløbige sidste gang 6/3.
B.Hansen

6 marca 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak for din fine anmeldelse Britt. Jeg er glad for at du har været tilfreds, selv om der har været forskellige udfordringer undervejs.

Oceniono na 5 z 5

En meget behagelig og informerende…

En meget behagelig og informerende samtale omkring forløbet. Efterfølgende i kirken en så fin afsked. Vi følte os meget trygge ved at lade Henrik stå for det.

23 lutego 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse af forløbet og afskeden i kirken. Tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemelding.

Oceniono na 3 z 5

Begravelse

God samtale med bedemanden. Efter begravelsen blev vi lidt triste. Blomsterne var lagt på en forkert gravsted.

13 stycznia 2024

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for din feedback Mette.
Det er ærgerligt at du giver os 3 stjerner på grund af udlægning af blomster.
Udlægning af blomster er Skansekirkegårdens job. Kirkegården var underrettet om gravstedet som du meddelte mig.
Hvis du havde ringet til mig med det samme, så ville jeg naturligvis have fået rettet fejlen, selvom det var kirkegårdens medarbejder der udførte jobbet forkert.

Oceniono na 5 z 5

Tak for en god oplevelse

Henrik fra Rosendahl i Hillerød er den mest behagelige og kompetente partner du kan vælge til bedemand. Han klarer, og forklarer stort set alt hvad du har af behov for hjælp, og spørgsmål, og han er alt det du håber at få når du skal vælge bedemand. Og regningen er lige præcis det der er aftalt, hverken mere eller mindre, og alle er aftaler er holdt uden andet end stor tillid. Tak for en god oplevelse.

4 grudnia 2023

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for din dejlige tilbagemelding :-) Henrik er glad for dine rosende ord omkring forløbet hos Rosendahls Begravelse. Også mange tak fordi du tog dig tid til at give feedback. Det er kunder som dig, der gør vores tilværelse lysere, og giver os lyst til at stræbe efter at gøre vores arbejde endnu bedre næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Henrik kom meget hurtig samme dag jeg…

Henrik kom meget hurtig samme dag jeg ringede,alt var så super han ordnede det hele så vi havde ikke noget at skulle tænke på

22 września 2023

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Tak for din anmeldelse. Det er vores fornemste opgave at sørge for det praktiske i situationen.

Professionel og effektiv

Vi følte os i gode hænder hele vejen gennem en svær tid, og alt blev arrangeret fuldstændig efter vores ønsker.

27 lipca 2023

Odpowiedź od Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak for din tilbagemeding. Vi er glade for at I fik en afsked som I havde ønsket det.
Bedemanden

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej