Min far, døde for 1,5 år siden og vi fik den bedste oplevelse og hjælp, med diverse ting, jeg er selv tidligere blomsterdekoratør, så jeg ville gerne selv levere blomster til kisten osv. Og her var d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Att Henrk Andersen Vi fik en ualmindelig god og professionel behandling af Henrik i forbindelse med min mands, Erling Pedersen, begravelse den 21 februar. Da jeg kom i kirken, så jeg at,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når man bliver ramt, af stor sorg/tab af et familiemedlem, er det rart at lande i de rigtige hænder. Hjertebegravelse og Ejvind var dybt professionelle lige fra det første møde. Super venlige og i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores første møde med Hjertebegravelse var meget positivt. Henrik kom med det samme og guidede os behageligt igennem forløbet. Vi fik besvaret alle vores spørgsmål, og følte os meget trygge. Selve be... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gydevang 18, 3450, Allerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Rigtig god service og hjælp med alt det praktiske og lydhør.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
En virkelig god oplevelse vi blev taget godt imod og guidet igennem hele forløbet så vi fik en smuk bisættelse og når vi havde nogle spørgsmål stod hjertebegravelser til rådighed lige meget hvornår vi ringede.
Martin Nielsen

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Mangel på respekt for alle naboer og folk på vejen. Sluk den skærm om aftenen.

Att Henrk Andersen
Da jeg kom i kirken, så jeg at, kisten pynten manglede, her tænkte Henrik hurtigt, og fandt en fantastisk løsning på problemet, så jeg stod uden den bekymring, midt i sorgen.
Da kisten skulle fragtes fra kirke til rustvognen, foregik det også uden problemer, og Henrik virkede utrolig forstående og empatisk.
Jeg kan kun anbefale Henrik og Hjertebegravelse fuldt ud.
1000 tak ❤️
Mvh
Elin Pedersen

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Søde og betænksomme mennesker venlige og hjælpsomme med alt .

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Tak for din hjælp igennem en svær tid. Tak for din måde at håndtere alt på. Vi vil give dig de bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Hjertebegravelse har varetaget alt det praktiske i forbindelse med min venindes bisættelse, og det har været en meget positiv oplevelse - både hvad angår kommunikation og udførelse af opgaver. Der har været god dialog og vejledning, og alle aftaler blev overholdt.

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Tusind tak for en god hjælp og støtte ved min brors bisættelse. Samtalen med bedemanden inden og selve bisættelsen blev håndteret professionelt og med empati. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Linda Ponn

Odpowiedź od Hjertebegravelse
Professionel og meget hjertevarm hjælp og rådgivning i forbindelse med min fars død.
Vi følte os virkelig taget i hånden i en tid som nu synes tåget. Tak Henrik fordi du sprang til med det samme. Det betyder meget for mig og min søster.