Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Zobacz więcej
God kvalitet og levering til tiden. Kun irriterende at man ikke kan indtaste udenlandske (er i sommerhus) telefonnummer ved ordren. Sælgeren ringer gerne 10 minutter før ankomst, men jeg måtte send... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god kundeservice. Jeg havde flere spørgsmål (over mail) som jeg fik svar på næsten med det samme, samtidigt med de havde en rigtig god løsning på mit problem vedrørende afhentning. Og så selvfø... Zobacz więcej
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Utrolig dårlig kvalitet.
Jeg køber aldrig en is igen

Odpowiedź od Hjem-IS
Blev taget godt hånd om hurtig tilbagemelding ved reklamations sag
Mange Tak for fin Service 🙂👍

Odpowiedź od Hjem-IS
Trods forsinkelsen fik jeg min is som altid og da er sommer så må man osse forvente ekstra travlhed

Odpowiedź od Hjem-IS
Is bilen kom , havde bestilt men kunne ikke få dem ( knap så flink ung mand )
Jeres telefon damer /mænd er bare vildt flinke må je sige

Nørremarken, Gevninge
Og så var Alexander tilbage på ruten.
Altid en meget kompetent og professionel betjening..!!
Han fik mig til at købe flere af de dejlige varer, end jeg egentlig havde tænkt mig..! HERLIGT..!
Vi skal nok snart ha' en større fryser... :o)

Odpowiedź od Hjem-IS
God kvalitet og levering til tiden.
Sælgeren ringer gerne 10 minutter før ankomst, men jeg måtte sende en mail til hovedkontoret og bede dem give ham mit nummer. Ikke godt nok.

Odpowiedź od Hjem-IS
Altid super søde, høflige og hjælpsomme medarbejdere ved Hjem-Is bilen.
Meget nemt at bestille online.

Odpowiedź od Hjem-IS
Jeg undre mig over, at her i højsæsonen, så kommer Hjemis bilen først om ca. en måned. Jo jo, selvfølgelig skal chaufførerne også have ferie, men alligevel.

Odpowiedź od Hjem-IS
Havde aldrig prøvet at købe ved Hjem Is før, men da klokken lød i aftes var trangen til is der.
Det jeg ville købe, var udsolgt
Jeg spurgte så efter en kasse med ispinde og så foreslog han en til 479kr.
Jeg endte med 3 bøtter med vanille, jordbær og chokolade til den fyrstelige pris af 55 kr for 750ml.
Til gengæld for prisen var smagen derimod lav. Ja vil faktisk sige at vanille-isen ingenting smager af

minus 10 stjerner
ville jeg give hvis jeg kunne. hvorfor kan i ikke forstår at det ikke er rart at hører på den klokke. Hvorfor må i larme sådan. Hvis ikke der sker noget . Så må jeg går andre veje. jeg har skrevet til jer flere gange, men det virker overhovedet ikke, måske tværtimod.

Odpowiedź od Hjem-IS
Oplevede en pk is, med mindre antal end påskrevet... Kontaktede hjemis og fik kontakt til Klaus Kristensen... I løbet af få sekunder var problemet løst.... Tak for hjælpen og tak for "velsmagende" is og ikke mindst én tak til Noah for hjemme levering af is....
Tommy fra Nr Snede

Odpowiedź od Hjem-IS
Stakkels Oscar var forbi os lørdag aften ved 22-tiden , vi var gået fejl af hinanden tidligere på aftenen og han kørte tilbage til Hundested for os , kæmpe ros og tak herfra for en sød og imødekommende flink og rar og hjælpsom mand 🤗

Odpowiedź od Hjem-IS
Her er en skarp, men saglig anmeldelse:
Som barn i 80’erne var Hjem-IS noget helt særligt. Udvalget bestod af is, man ikke kunne købe i supermarkederne, kvaliteten var høj, produktionen var dansk, og chaufførerne var som regel venlige, servicemindede mennesker, som gjorde besøget til en oplevelse.
I dag er Hjem-IS desværre ikke længere det samme. Størstedelen af sortimentet kan købes i supermarkederne – ofte til lavere priser – og de få unikke produkter kan ikke opveje den samlede oplevelse. Priserne stiger, mens servicen bliver dårligere. Flere af chaufførerne virker meget unge og mangler den service og imødekommenhed, som tidligere var en vigtig del af konceptet.
Jeg har derfor mistet lysten til at handle hos Hjem-IS. Det er ærgerligt, for der ligger en stærk tradition og nostalgi bag virksomheden. Jeg håber, I finder tilbage til det, der gjorde Hjem-IS til noget helt særligt – før prisstigninger og manglende kundeoplevelser overtog. Ellers frygter jeg, at det bliver svært at bevare kundernes loyalitet på længere sigt.

Odpowiedź od Hjem-IS
Jeres produkter er super gode og dem er vi tilfreds med.
Men den unge mand der kom i is bilen sidst, han har vist glemt hvad service er + vi meget tydeligt fik fortalt vi ikke kunne dele et gavekort op. Vi skulle bruge hele beløbet på en gang.

Odpowiedź od Hjem-IS
God is, lige til døren så det ikke smelter på en længere cykeltur hjem. Altid søde og hjælpsomme m/k chauffører når man handler. Og så elsker jeg bare lyden af Hjem Is vognen med deres klokke der bringer info om at nu er de her og venter på dig. Ligesom den gang man fik leveret frisk mælk i flasker fra en mælkevogn der også ringede med klokken på bilen. En hyggelig og tryg tradition.

Odpowiedź od Hjem-IS
Chaufføren “ham med fipskægget” havde enorm god kundeservice. Han lå pap på jorden, så kunderne i bare tær ikke brændte russerne på den varme asfalt.

Odpowiedź od Hjem-IS
Vi elsker is hjemme hos os og er altid flittige kunder hos Hjem-IS. De er altid meget serviceminded, hvis det med vennepris ikke lige virker og hjælper gerne når man skriver til dem.

Odpowiedź od Hjem-IS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.