Super fantastisk oplevelse. Jeg hørte is bilen oppe fra min lejlighed af, og gik ned mod min lille vej, og jeg falder i snak med min nabo i tro om at is bilen allerede kørt væk. Så ligepludselig dukk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Oplevede i dag at bilen ikke stoppede efter klokkespillet - og når man så "taler" med chatbotten vil den ikke videregive en beske´d når jeg kun har giver navn og email - men insisterede på at få mit... Zobacz więcej
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skodd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kold fornemmelse Elsker Jeres is ❤️❤️ Syntes dog de ligger lige i den øverste skala med prisen ..hvis vi samlinger med de forskellige butikker Ved godt Jeres is er de bedste meeenn .... Som p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 79% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Super service i kundeservice, manglende levering af 1 kss. Vaffelpakke, leveret af chauffør dagen efter 👍

Odpowiedź od Hjem-IS
Super god og imødekommende kundeservice, hurtigt svar

Odpowiedź od Hjem-IS
Lad vær med at køb fra dem, de bruger ingen gang rigtigt kakao, de bruger vekao.

Odpowiedź od Hjem-IS
Igennem 2 år har jeg kontaktede kundeservice fordi de sælgere der kører i mit område ikke har forstået at mange ikke skal ringe med klokken konstant det er så vildt at man ikke kan sidde på sin terasse. Jeg får svar på mail om at det ikke er godt nok og de vil sige det videre til depot chefen og de beklager. Men intet sker. Så hvis jeg kunne gi nul stjerner gjorde jeg det

Odpowiedź od Hjem-IS
Stop med at køre efter kl 19. Vi lægger vores børn i seng kl 19. Nu hvor det er varmt og vi er nød til at have vinduerne åbene, er det et kæmpe problem med larmende klokker fra bilen. Nu kører de oven i købet to gange om ugen. Så sidder vi og nyder stilhed og så kommer den f.... irriterende klokke og forstyrrer. STOP DET L.... Desuden er det bedre og billigere i Lidl og Bilka. Vi har ingenting at bruge Hjemme-is til - kun kæmpe irritation. Se mindre

Odpowiedź od Hjem-IS
Jeg er desværre meget utilfreds med Hjem-IS.
Bilen kører fast rundt i vores område og ringer med klokken flere gange på samme vej, hvilket skaber stor stress hos vores hund. Hver eneste gang den ringer, bliver hunden meget urolig og begynder at gø voldsomt.
Det er noget, der har stået på i mange år, og det virker ikke som om, der bliver taget hensyn til, hvor generende det er i et boligområde.
Den gentagne støj påvirker både dyrevelfærd og roen i hjemmet negativt. Der bør tages langt større hensyn til beboerne.

Odpowiedź od Hjem-IS
der står de skal køre hele vejen ned af vejen på østrefælled men holder kun oppe øverst på den første p-plads lige nok så førends gps registreres på den bageste. det er lige gyldigt at få sms fra dem nå de ikke køre ned til alle stops og ring nok med kl.
Kan kun anbefale at gå alle andre steder end hjem is

Odpowiedź od Hjem-IS
General tilfreds, men hvorfor lave om på produkter, der virker og sælger. Som I skriver: "Ismagi og Nostalgi", og så hvad med at komme ind i det 21. århundrede og få styr på, at jeres SMS kommer lige før bilen og ikke efter eller lang tid før.

Odpowiedź od Hjem-IS
Det er umuligt at afmelde sig fra deres newsletter, smserne osv. Super belastende og gør at jeg ingen lyst har til at købe is ved bilen mere.

Odpowiedź od Hjem-IS
Deres bliver køre rundt og støjer med en alt for høj klokke. Det er total til grin og en respektløs måde at opføre sig på. Jeg handler aldrig ved jer igen, før i stopper med at forstyrre folk.
Er klar over at i skal drive en forretning, men det kan man sagtens uden at chikanerer borger. Det kan alle de andre som ikke har den åndssvage tilladelse, som i burde have fået frataget for længst.
#boykothjemis
Det kan godt være at det er en fast af jeres koncept, men det koster jer mange kunder, så måske man skal overveje over det er tid til fornyelse.....

Odpowiedź od Hjem-IS
Jeg købte is, lækre is. Opdagede en fejl, skrev til kundeservice, og får et gavekort til is, for ulejligheden. Så nu kan jeg købe flere is.

Dejlige is. God kundeservice. Fast chaufør sød og imødekommende

Odpowiedź od Hjem-IS
Hjemis er blevet boykottet af børnene siden chaufføren gav dem en mønt og sagde (direkte citeret): Så kan I få en gratis is næste gang jeg kommer.
De stillede sig forventningsfulde ud til vejen, men da de spurgte til den gratis is var svaret at de måtte købe noget, hvis de skulle have deres is…
Det kunne de ikke og måtte gå grædende ind igen.
Så siden da har har de ikke villet handle med hjemis-bilen. Det havde måske været på sin plads at indrømme at man havde fået det dårligt formuleret og de 4 små ispinde havde måske været givet meget godt ud. Da vi er en meget is glad familie på 6. Jeg hørte selv chaufførens formuleringen og der blev på intet tidspunkt nævnt det krævede et nyt køb…
Kundeservice vente aldrig tilbage på vores henvendelse, så selvom det er noget tid siden så nægter de stadig at købe hjemis og folk får ærligt svar, hvis de spørger om de handler ved isbilen…

Har skrevet 2 gange.
Første gang fordi jeg var en frustreret mor over at lige at få lagt mit barn til at sove og så kom bilen kørende og bimlende og vækkede hende og så skrev jeg af frustration. Fik det sødeste svar, de bad og min adresse så der kunne tages hensyn. Det blev der en gang. Resten af gangene var det som en slipnot koncert og den begyndt altid lige foran vores hus. Så skrev jeg igen og spurgte om det var fordi jeg skrev om de at de evt blev irriteret og begyndte at ringe mere. De skrev nej, men vi skal også kunne føre vores forretning. Selvfølgelig... bad bare om hensyn især den første gang af rent frustration. Men den ringe klokken er så sindssyg voldsom. Den ringer nogen gange 30-50 gange på vores korte vej. Syntes 3-5 gange er mere end rigeligt.
De skrev igen at de ville sende en reminder at de skulle vise hensyn. De har vidst hensyn måske 3 gange med et par enkelte ring. Resten af gange er virkelige voldsomt og jeg synes det er syndt fordi det var bare en god interaktion osv som forblev det, for intet der er lovet er blevet overholdt andet end måske 3 gange..

Odpowiedź od Hjem-IS
Hurtig betjening, ringede til hjemme- is og spurgte om de ville komme forbi, Jan ringede og sagde er i der om 1 time - så kommer jeg - super service.

Odpowiedź od Hjem-IS
Hurtig svar og hjælp når man skriver til kundeservice 😊
Det er okay at bestille is på hjemmesiden, men kneb med at finde ud af, at kunne logge ind, så man kunne få venneprisen 😊😞
Er svært når der bliver lavet om på hjemmesiden, især når man er utryg ved det 🙈🙊🙉
Venlig, hyggelig og god service når Hjem-is chaufføren kommer med isen, kommer lige til døren når man har bestilt 😊

Odpowiedź od Hjem-IS
Jeg er så rasende fordi jeg havde bestilt noget is 14 dage før de kom her også da de kom var en af de slags is jeg skulle have udsolgt 😡og det synes jeg ikke er iordent også er der jo ingen grund til at bestille også når de kommer er det bare udsolgt og jeg har skrevet til kundeservice også fik jeg bare afvide at de nok skulle sige det vidre til os bilen at det ikke måtte ske og jeg fik bare afvide af os bilen manden jeg kunne bare finde noget tilsvare og hvad hjælper det når man ikke kunne få den man havde bestilt også er der jo ingen grund til at bestille når det bare er udsolgt når de kommer frem