Really bad service and rude staff in the store in Fields. Also very disappointed in the mindset of the Helsemin staff in Vesterbrogade. They sell a variety of different homeopathy remedies and they do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Købte udmærkede produkter til en også udmærket pris. Da jeg modtog min pakke (mit navn og adresse på pakken) var det desværre en anden kundes følgeseddel og varer i pakken. Jeg tog selv kontakt til... Zobacz więcej
Today I was buying some Matcha powder and vitamines at Helsemin Vesterbro around 18.30. There were two salesmen in the shop, a youger one and the older one. The older gentleman served me. He was so be... Zobacz więcej
Hvem ejer Helsemin? Kineserne? Den mystiske ejet Samantha Herdelius står som direktør for flere mystiske selskaber alle koblet på kinesiske bestyrelses medlemmer- ingen er afbildet på samtlige SO me... Zobacz więcej
Helsemins sortiment dækker produkter til pleje af hele kroppen. Med et vågent øje på markedet af helseprodukter, tilbyder Helsemin i butikkerne og på internettet hele tiden nye og spændende produkter indenfor helsekost, vitaminer og kosttilskud.
Vesterbrogade 6 D, 1620, København V, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Absolut god nethandel og endnu bedre er den fysiske butik. Især er udvalget på hylderne og prisen når handlen skal klares, værd at reklamere for!
Eneste minus er at der ikke er nogen butik i Sydjylland! :/
De er sååå søde og hjælpsomme og har de lækreste vare :-))))) Og der er især en sød kvinde på hovedbanegården, hun er så hjælpsom og ved meget :) Og de tager sig god til at hjælpe en. Og også en super sød kvinde ved nørreport, som også var frisør der hjalp mig hvilke vare der passede bedst til mig :-)))
Helsemin leverer lyn-hurtigt - bestilte kl. 16 - var i døgnposten dagen efter! Fragtfrit når du køber lidt mere - og der er altid små gratis vareprøver med i pakken.
Kan varmt anbefales!
Har handlet hos Helsemin.dk rigtig mange gange og der har aldrig været problemer.
Varene kommer altid dagen efter hvis man bestiller inden 11.
Ringer man til kundeservice er de altid rigtig søde og hjælpsomme.
vitaminpiller til hele familien, cremer, sæbe osv. købes nemt og billigt hos Helsemin. Hurtig levering, og skulle noget være i restordre eller fejl i levering, så rettes fejlen hurtigt uden ekstra udgifter. Nemt at få svar på spørgsmål om levering osv. Kan anbefales.
Har handlet hos dem i mange år (både i deres forretninger og på nettet). De er altid flinke når man ringer til dem og varene bliver sendt hurtigt. Kun en gang har jeg oplevet at der manglede noget - det blev så sendt uden problemer. Små vareprøver er altid vedlagt. Beløbet man skal købe for, for at få fri fragt er blevet en del højere de seneste par år, men det kan man vel kun takke Post Danmark for. Jeg samler sammen og køber ind til familien, så det er ikke noget stort problem, men jeg ville købe mere hvis fri fragt blev udløst ved et lavere beløb. Stor anbefaling herfra!
Har for første gang købt på dette sted, og ekspeditionen var super effektiv. Pakken super godt emballeret. Jeg ved ikke, om det var fordi, det var mit føste køb her, eller fordi jeg købte, så jeg kunne få leveret fragtfrit, når man er over 600 kr. (2010), men vedlagt som bonusgaver var der 2 stk prøver på noget hårshampoo samt en æske GoQi Wolfberry.
Jeg handler ofte med Helsemin pga de gode priser og et godt udvalg.
Hurtig levering og god service....
Jeg har handlet hos Helsemin siden de startede for mange år siden. Jeg var også med fra starten da de startede op på nettet. Det fungere bare super godt det hele, altid god service og sker der en fejl, så retter de den lige med det samme. Portofrit ved køb over 500kr. Ikke så meget pjat det virker bare og så er de søde og rare mennesker :o)
Camille
Jeg køber altid min økologiske hørfrøolie herfra, da jeg ikke har fundet det billigere andre steder. Generelt synes jeg priserne hos Helsemin er en smule billigere end andre steder, og da der er fri fragt ved køb for over 500,- bliver det jo kun endnu bedre, da jeg så oven i købet sparer portoen :)
Jeg var dog tæt på kun at give 4 stjerner, da jeg denne gang bestilte den 2., men først modtog mine varer 6 dage efter. Dog plejer de at sende hurtigere, så 5 stjerner herfra :)
Alt virker perfekt og er samtidig meget billigt.
Stort og spændende vareudvalg. Hurtig levering. Deres produkter er for det meste billigere end på andre hjemmesider. Jeg har gjort mange gode køb hos dem. Helt klart en af de allerbedste helsebutikker på nettet.
Der er 100% service og man får varerne meget hurtigt og i topform, er der noget galt sendes en ny vare..
top point til den side.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.