Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super godt hjemmeside hvor tingene er mega billig og det er noget der virker 👍🏽 har købt 2 x protein dunk på 4kg og det smager super godt kan varmt anbefale det til alle ☺️

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk butik! Jeg bestilte nogle kosttilskud, og alt var perfekt – produkterne er af høj kvalitet, pakken kom hurtigt og var godt indpakket. Som en ekstra overraskelse lagde de også en gratis prøv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var faktisk skeptisk over for den store velkomstrabat og de lave rabatpriser, da der er så mange brodne kar, når det handler om kosttilskud og træning - men hold da op hvor jeg blev positivt o... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God hjemmeside. Pakken kom hurtigt. Kunne desværre ikke bruge den lampe jeg havde købt, da der sad et udenlandsk stik på og pæren var smadret. Skrev 2 emails, men ingen svar. Tak for svar. Havde fåe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep odzieżowy
  3. Fitness i dietetyka
  4. Sklep z żywnością ekologiczną

Napisane przez firmę

Hos Guru Shop tror vi på, at velvære starter indefra og afspejles i de valg, vi træffer hver dag. Derfor tilbyder vi produkter, der støtter både krop, sind og din forbindelse til naturen. Vores sortiment er skabt til kvinder, der ønsker et aktivt og sundt liv, samtidig med at de træffer bevidste valg. Uanset om du søger kosttilskud, hudpleje, aromaterapi eller naturlige wellness-produkter, har vi alt til at skabe balance i din hverdag 🧘‍♀️ Guru Shop er din guide til en livsstil, hvor velvære og omtanke går hånd i hånd – produkter udvalgt med respekt for både dig og naturen 🌿

Dane kontaktowe

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

25 marca 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 😊

Super godt hjemmeside ☺️

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tusind tak for din anmeldelse, Hasan! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både pris og kvalitet – og at smagen lever op til forventningerne 😊 Tak for din anbefaling!

Hurtig levering

Hurtig levering. Produkt intakt. nemt.

25 marca 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tusind tak for din anmeldelse, René! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både levering og produkt 😊

God quality produkt

God quality produkt. Jeg kan anbefale. Tak.

19 marca 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tusind tak for din anbefaling og din fine anmeldelse, Benjamin! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten 🙌

Oceniono na 4 z 5

Der beste Shop..

Der beste Shop..
Super Qualität und das Paket kam schnell an. Hab sofort wieder bestellt. Es fehlt noch eine Auswahl an Schuhen, dann kriegt man echt alles in dem Shop.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Top express - også hos gurushop

Tak til Sofie hed hun vist, tak for at sende dag til dag - det jo protein levering med kærlighed til jobbet.

MvH
Christoffer

12 marca 2026

Odpowiedź od Gurushop

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord, Christoffer!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen hos Gurushop.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Vil købe igen

21 lutego 2026

Odpowiedź od Gurushop

Mange tak for din fine anmeldelse, Bjarne! Det glæder os at høre at alt gik hurtigt og effektivt med din ordre 😊

Oceniono na 5 z 5

1 kg muscle mass og 1 kg protein pulver…

1 kg muscle mass og 1 kg protein pulver med forsendelse til 269kr. begge kan holde sig 2-3 år. Det var helt sikkert den bedste handel jeg kunne finde på tværs af alle hjemmesider.

20 lutego 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tak for din anmeldelse Peter! Vi er glade for at høre, at du fandt et godt tilbud hos os.

Skønt udvalg.

Udvalget af røgelse og holder er alsidigt. Kvaliteten er virkelig i top. Hurtig levering. Jeg er hermed fast kunde og anbefaler selvfølgelig.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Gurushop

Mange tak for din fine anmeldelse, Savannah!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for både udvalget, kvaliteten og den hurtige levering. Vi gør os umage for at finde de bedste produkter, så det er skønt at vide, at det kan mærkes.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fine varer og hurtig forsendelse

Rigtig fine varer og hurtig forsendelse. Anbefales!

6 lutego 2026

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner Alicia✨
Vi er glade for at høre, at du er glad for både varerne og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

The sourdough stater I have purchased…

The sourdough stater I have purchased is a very successful one and it got active immediately after following the steps of how to wake up the starter.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Gurushop

Thank you for your feedback Maab! We’re happy to hear that the sourdough starter worked well.

Oceniono na 5 z 5

Ordered some protein / creatine…

Ordered some protein / creatine supplements at a very good price and they delivered it quickly as promised :)

3 lutego 2026

Odpowiedź od Gurushop

Thank you for your great review! We’re happy to hear that you were happy with both the price and the fast delivery. We appreciate your feedback and hope to welcome you back again soon.

Hurtig levering.

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Gurushop

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre at alt gik hurtigt og effektivt med din ordre 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej